Over Grijpma Verhuizingen Grijpma is al meer dan 100 jaar een vertrouwd verhuisbedrijf in Twente. Als professioneel en erkend verhuizer helpen wij particulieren, bedrijven, instellingen en overheden met verhuizen, opslaan en logistiek. Klanten waarderen onze heldere afspraken, vriendelijke verhuizers en zorgvuldige werkwijze. Wat ooit begon met paard en wagen is uitgegroeid tot een modern verhuisbedrijf met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een projectverhuizing of tijdelijke opslag: wij zorgen dat het goed geregeld is. Onze verhuizers zijn opgeleid, klantgericht en werken met moderne middelen en materialen. Grijpma biedt verhuispakketten op maat – van basic tot volledig ontzorgd. Ook voor extra diensten zoals inpakservice, handyman-werkzaamheden of het verhuizen van een piano staan wij voor u klaar. Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig? In ons beveiligde en geconditioneerde depot is uw inboedel of inventaris veilig opgeborgen. Voor zakelijke klanten verzorgen we complete projectverhuizingen met minimale verstoring van de bedrijfsvoering. Denk aan ICT-afkoppeling, archiefbeheer en verhuisplanning in fases. Zo blijft uw organisatie draaien terwijl wij verhuizen. Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring met Grijpma te delen. Want goed verhuizen doen we samen – met aandacht, ervaring en een vleugje Twentse nuchterheid.