Wij zijn allemaal uiterst tevreden zoals de verhuizing is gegaan.
We zijn tevreden over de afhandeling van de verhuizing. Miste wel een lijst waarop stond wat er allemaal mee ging, dit moest nu nog ter plekke aangegeven worden. De lijst was wel gemaakt door Frank Ensink. In de hectiek zijn er een aantal dingen vergeten. Niet onoverkomelijk.
Zie boven. Zeer kundig, ervaren team. Erg vriendelijk en behulpzaam. Boven verwachting!
Efficiënt, snel, vriendelijk en aardig! Leuke hardwerkende mannen!
Alle medewerkers waren vriendelijk, kundig, meedenkend en zeer behulpzaam
Zorgvuldig en correct.
Geen gezeur, aanpakken
Erg gezellig en leuk
Van inschatting aantal dozen en materiaal, de prijs, tot planning van de uitvoer; deze heren hadden het tot in de puntjes goed bedacht. Verhuizen ging soepeltjes, naar wens, met de nodige doorzetting en vleugje humor. Dankjewel heren!
Planning heel matig, uitvoering uitstekend
We hebben eigenlijk een hele leuke gezellige dag gehad. Fijn om te zien dat ze echt voorzichtig met je spullen omgaan. Niets is beschadigd geraakt en alles is goed over gekomen. En we hebben ook veel gelachen. Al met al prima en gezellig.
They were so friendly and quick
De verhuizing verliep, ondanks de haperende lift, heel goed. Geen beschadigingen. Zorgvuldig personeel, prettig in de omgang, goed mee te overleggen. Alle dozen op de goede plek. Er werd meegedacht ( ook bijzonder). 1 raar puntje: ik kreeg een mail met de rekening waarin werd gezegd dat ik 100 dozen zou hebben ontvangen. Dat is niet het geval. Wordt blijkbaar niet goed geadministreerd.
In 1 dag alles met veel zorg verhuist. Zeer professionele en behulpzame verhuizers die goed met je meedachten.
We werden goed geïnformeerd wat er van verwacht wordt en wat de erhuizers doen. Goede nieuwe verhuis dozen, gemakkelijk te openen om in te pakken. Het verhuizen ging vlot en op ons nieuwe adres werd goed afgestemd waar de meubels en dozen moeten staan.
Met 4 personen kwamen ze onze verhuizing realiseren. Ik zei nog, 4 mensen, dan zijn jullie in een uur klaar. Direct gaven ze aan dat dit een verkeerde inschatting was en dat her meer tijd zou vergen. Dat klopte dus ook.vooral omdat er nog veel moest worden ingepakt en weer herplaatst. Kortom; vakmensen die inzien wat er moet gebeuren, dit in alle rust uitvoeren en pas weggaan als je tevreden bent met het resultaat. Al met alzeer tevreden.
Zeer prettig contact. Correcte en snelle reactie op al mijn vragen.
Zie boven.
Alles keurig op gehaald en keurig netjes in mijn appartement geplaatst. Niets beschadigd. Onze grote kast gedemonteerd en in het appartement weer netjes gemonteerd.
Prima club om mee te verhuizen Tevreden
Ik denk er met plezier aan terug.
Prettig contact, goed werk
super ervaring, ze werken goed snel en gedegen, gaan goed om met de spullen , een aanrader wanneer je goed je spullen wilt laten verhuizen.
Verhuizers hebben alles keurig ingepakt, vervoerd en weer uitgepakt. Voor vragen kon in contact opnemen en daar werd direct gereageerd. Super gedaan!
Transportcentrum 13
7547 RT Enschede
Over Grijpma Verhuizingen Grijpma is al meer dan 100 jaar een vertrouwd verhuisbedrijf in Twente. Als professioneel en erkend verhuizer helpen wij particulieren, bedrijven, instellingen en overheden met verhuizen, opslaan en logistiek. Klanten waarderen onze heldere afspraken, vriendelijke verhuizers en zorgvuldige werkwijze. Wat ooit begon met paard en wagen is uitgegroeid tot een modern verhuisbedrijf met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een projectverhuizing of tijdelijke opslag: wij zorgen dat het goed geregeld is. Onze verhuizers zijn opgeleid, klantgericht en werken met moderne middelen en materialen. Grijpma biedt verhuispakketten op maat – van basic tot volledig ontzorgd. Ook voor extra diensten zoals inpakservice, handyman-werkzaamheden of het verhuizen van een piano staan wij voor u klaar. Heeft u (tijdelijk) opslagruimte nodig? In ons beveiligde en geconditioneerde depot is uw inboedel of inventaris veilig opgeborgen. Voor zakelijke klanten verzorgen we complete projectverhuizingen met minimale verstoring van de bedrijfsvoering. Denk aan ICT-afkoppeling, archiefbeheer en verhuisplanning in fases. Zo blijft uw organisatie draaien terwijl wij verhuizen. Tevreden klanten zijn voor ons het belangrijkst. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring met Grijpma te delen. Want goed verhuizen doen we samen – met aandacht, ervaring en een vleugje Twentse nuchterheid.