De verhuizing ging vlot en vakkundig
tevreden
Fijne verhuizing
Tot nu prima, betrouwbaar.
Absoluut een aanrader, ze nemen veel werk uit handen en denken mee.
Enige negatieve ervaring was dat de communicatie met het bedrijf minder was. Mailtjes werden niet beantwoord en er werd niet teruggebeld. Verder alleen maar positief.
Vanaf het eerste gesprek tot en met de verhuizing was alles perfect, vakkundig en professioneel geregeld. Alle zorg werd ons uit handen genomen. Verhuizers waren uitermate vriendelijk en waren duidelijk ervaren en professioneel met verhuizen.
Het team waren 3 gezellige kerels. Veel gelachen en ook nog eens supersnel en schadevrij de boel verhuisd! Heel blij mee geweest!
Fantastische verhuizers die meedenken en zorgvuldig zijn! De verhuizing is fantastisch verlopen!
Zie hierboven
2 (!) maanden moeten wachten op uitlevering inboedel naar Spanje. Administratie maakte meerdere fouten, dubbele nota's, klantonvriendelijke aanschriften. De daadwerkelijke verhuizers waren prima in orde.
Klant heeft inderdaad 2 maand moeten wachten op zijn inventaris doordat alle combinatieritten, waarvoor de klant een offerte heeft ontvangen en mee akkoord is gegaan, in augustus en 1e week september vol zaten. Wij vinden het vervelend dat klant lang heeft moeten wachten op zijn inboedel die bij ons in opslag stond. Als compensatie heeft de klant geen opslagkosten betaald.
De verhuizing verliep ondanks de regen heel soepel en vakkundig. Overal hebben ze trucjes om alles droog over te krijgen. Snel en toch heel voorzichtig want er is helemaal niets beschadigd en dat vind ik gewoon uniek. Petje af voor dit bedrijf en haar prettige hardwerkende en gemotiveerde medewerkers. Een visje bij de lunch wordt ook altijd gewaardeerd.
Super service, beleefd personeel, een verhuizing die helemaal goed en geweldig verlopen is.
Wat vertraging door de files in den Haag. De ingehuurde hulptroepen waren eerder en moesten wat wachten. Eenmaal gearriveerd ging het snel. werd goed samengewerkt. wat kleine misverstanden over waar welke doos moest.
Gezien dat het om een acute kleine verhuizing ging naar een VPH waren ze zeer bereid mee te denken en konden ze snel schakelen. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Alles keurig geregeld, vanaf de boeking, offerte en uiteindelijk de verhuizing. Drie verhuizers zorgden voor een snelle en keurige verhuizing. Het was niet de eerste keer dat ik UTS Grijpma heb geboekt, dus wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf
Zou weer voor hetzelfde verhuisbedrijf gaan bij een volgende verhuizing
Vanaf de taxatie wat mee verhuisd moet worden tot en met de uitvoering van de verhuizing is alles professioneel begeleid en uitstekend uitgevoerd. Daaronder de omgang met oude kasten en schilderijen. De after-service van tijdelijke opslag van boeken is een prettige bijkomstigheid.
Zeer ervaren, behulpzame, bekwame en vriendelijke verhuizers.
verhuizing verliep voorspoedig, goed geregeld allemaal, medewerkers klantvriendelijk
Snel, vakkundig, er ging helaas wat kapot, maar dat is tot onze tevredenheid opgelost.
Goede uitrusting, vriendelijk personeel, vakkundige aanpak, tijdsbewust, goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijk, behulpzaam en buitengewoon meedenkend met de klant zodat de drukke werkzaamheden vlot verliepen.
Deze mensen werken keihard, zijn een goed samenwerkend team! Weten wat ze doen, houden de sfeer gezellig en werkzaam. Zijn professioneel, deskundig op hun gebied. Een kunst om alle grote meubels tóch uit huis te krijgen. Zeer prettig in de omgang. Zijn goed op elkaar ingespeeld, echt een top team! Super!!