Schade afhandeling
Snel, goed afgehandeld, duidelijk aangeven wat ik moest hebben.
Dimitri
Verboom
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 129 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Snel, goed afgehandeld, duidelijk aangeven wat ik moest hebben.
Dimitri
Verboom
Al jaren vaste klant en al jarenlang dik tevreden
Mike
een prettige samenwerking
25 November 2022
Marcel
Gouda
Goede service en een persoonlijk contact, weten waar ze over praten
Beveelt niet aan
11 October 2022
Willem van den Nieuwenhuijzen
Den Haag
Snelle communicatie en eerlijk. Al 16 jaar klant.
11 October 2022
Michel
Krimpen aan den IJssel
27 september mijn schadeformulier ingediend en vandaag al het bedrag voor herstel ontvangen. We kunnen nu zonder het eerst voor te moeten schieten de schade laten repareren. Bij andere maatschappijen wel anders meegemaakt. Bedankt voor de snelle afwikkeling John!
7 October 2022
Maria Bijnen
Den Haag
Al jaren een tevreden klant, wilde mijn hypotheek oversluiten om een verbouwing te bekostigen. Door een gewijzigde persoonlijke situatie bleek dit een uitdagende opdracht, waar diverse opties zijn besproken. De uiteindelijke keuze leverde naast een mooi verbouwbudget ook nog eens een veel lagere woonlast op. Iets wat in deze dure tijden meer dan welkom was. Zeer betrokken en persoonlijk kantoor, zeker aan te raden!
15 June 2022
Ronald
Den Haag
Na een paar telefoontjes wordt alles uithanden genomen, en wordt je netjes via de mail of telefoon op de hoogte gehouden.bij ons was alles binnen 1 maand afgerond (ging om een dubbele schade)
9 June 2022
Jan
Gouda
Altijd netjes en snel geholpen met een persoonlijk en professioneel advies. Ik ben al vele jaren een tevreden klant!
29 April 2022
Iwan
KATWIJK ZH
Storm schade aan de schutting. Gebeld en meteen digitaal het juiste formulier gekregen met wat er nog aan foto's en rekeningen etc. bij moest. Nadat ik het had ingediend, was het binnen een paar dagen afgehandeld en stond de vergoeding al op mijn rekening. Ik had niet gedacht dat dit zo snel zou gaan.
15 April 2022
A.W.
Waddinxveen
Onze financieel adviseur heeft ons uitgebrieid geholpen met alle zaken rond het kopen van een huis. Heel erg tevreden.
7 April 2022
ignacio
amsterdam
Hornes Assurantiën is al tientallen jaren onze tussenpersoon aangaande verzekering en hypotheken. De service is altijd "geweldig". Hierbij is accuraatheid en snelheid voor ons altijd een pluspunt geweest. Volgens ons kan het gewoon niet/nooit beter.
4 April 2022
Cornelis
Spijkenisse
Hornes Assurantiën, jullie zijn toppers! Dank voor alle tijd die jullie hebben genomen om al mijn vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat wij nu onze droom kunnen gaan waarmaken met onze nieuwe woning.in Friesland. Speciale dank aan Fred van der Born.
1 April 2022
Ivar Willemsen
Rijswijk
Wat is het vervelende na een inbraak ervaring? De administratieve afhandeling erna. Gelukkig werd ik ondersteund door Hornes, waardoor het een stuk makkelijker ging.
1 April 2022
Martin
Gouda
Al bijna 30 jaar Hornes, dat zegt genoeg! Goede ervaring, ze weten altijd weer de juiste weg te bewandelen bij schade. Kortom, vriendelijk personeel met behoorlijk wat kennis van zaken en een snelle afhandeling bij schade.
21 February 2022
Waheed
Amsterdam
Als er iets mis m.b.t. (wat je eigenlijk nooit hoopt) hoef je je hier geen zorgen te maken. Alle problemen en handelingen worden uit handen genomen. Zeker een aanrader!
17 February 2022
Linsey Kouwenhoven
Gouda
Snelle reactie op vragen en prima service!
16 February 2022
Monique
Oosterhout
zoals boven vermeld.
3 February 2022
G.A. Stellinga
Bodegraven
Deze mensen denken zelf mee en geven ook advies inzake
26 January 2022
Rob
BRUNSSUM
Dit verzekeringskantoor doet al vele tientallen jaren onze verzekeringen en altijd ten volle tevredenheid. Snel, accuraat en scherp op de prijs. Altijd hulpvaardig en correcte behandeling. Zowel zakelijk als particulier zeer aan te bevelen!
25 January 2022
Ella
Boskoop
Mijn ervaring is alleen maar positief! Mijn ouders zijn al jaren klant en toen ik 23 jaar geleden op mezelf ging wonen heb ik ook alles bij Hornes onder gebracht. Ze regelen alles voor je en staan altijd voor je klaar.
25 January 2022
Natasja
Grave
Even bellen en het is geregeld
28 December 2021
Coen
Reeuwijk
Na een eerste telefonisch contact een afspraak gemaakt op kantoor. Onze wensen keurig volgens afspraak behandeld. Duidelijke uitleg en snelle afhandeling. Zeer tevreden.
27 December 2021
Rene
Ammerstol
Al velen jaren uiterst tevreden over Hornes Assurantiën.
27 December 2021
Ruud Vink