Filters

10

Uitstekende service

ECC fungeerde als tussenpersoon voor de koper van mijn Tesla. Betaling en papieren afwikkeling waren in korte tijd geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader!

Nick is een enthousiast en prettig persoon om zaken mee te doen. Via een zoekopdracht een hele mooie Tesla model S gekocht bij ECC. Nick communiceert duidelijk en komt gemaakte afspraken na. In vogelvlucht heb ik op donderdag de auto bekeken en op zaterdagochtend de auto opgehaald. In de tussentijd heeft ECC Electric Car Company: • APK uitgevoerd; • Bumper gespoten; • Deurpaneel vastgezet; • Sleutelbatterij vervangen; • Kentekenplaathouder vervangen; • Onderplaat vastgezet; • Krasjes weg laten poetsen. Mooi is te zien hoe Nick net dat stapje meer zet waardoor je positief verrast wordt. Aanrader!.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring !!

De Tesla was precies zoals geadverteerd, goed contact met de verkoper. Alles was prima voor elkaar en we konden onze Tesla al snel zelf naar huis rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goede service

Nick is goed te bereiken en denkt met je mee. Ook na de verkoop staat hij klaar om service te verlenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen

Ik ben blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne manier om zonder veel zorgen je EV te verkopen

Nick was in alle communicatie helder, betrouwbaar en met name heel relaxt in het ontzorgen van de verkoop en ook nieuwe inkoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Très sérieux.

J'ai acheté une tesla model S P85, vendeur à l'écoute et toujour prêt à aider. Je recommande.

 • Nous recommanderiez-vous? Oui
10

Professioneel geholpen

Nick heeft onze dikke Mini Cooper S uit 2015 voor ons verkocht. Hij heeft hiervoor gebruik gemaakt van zijn brede netwerk. De verkoop is uiterst correct en zeer vlot afgehandeld. We hopen daarom ook in de toekomst opnieuw zaken met hem te kunnen doen. We wensen Nick succes met de verdere uitbreiding van zijn bedrijf .

 • Aanbevelen? Nee
10

Perfecte doortastende service

Nick heef de verkoop van mijn Tesla perfect begeleid. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Alles was in de goede volgorde behandeld van eerste contact, betaling en overschrijving. Wens Nick het alle beste en verwacht dat hij zijn zaak verder uit zall breiden tot een mooi bedrijf. Succes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend goed geholpen!

Vandaag onze Tesla je model 3 in ontvangst mogen nemen. Wij zijn zeer goed geadviseerd en voorgelicht door Nick. We waren nog een beetje zoekende. Maar dankzij de kennis van Nick, hebben wij snel een keuze kunnen maken. Een absolute aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en komt afspraken na

Tesla Model S85 binnen een week verkocht en voor fatsoenlijke prijs zonder rompslomp.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volvo V60 D6

Het was op de paasweekend en de eigenaar kon omdat ik op de werkdag moeilijk kon afspreken toch komen op zijn vrije dag. Eenmaal aangekomen ruim op tijd was meneer zeker behulpzaam, nam de tijd en legt alles goed uit. Zo waren er opties niet benoemd in de advertentie die hij goed uitlegt op een duidelijke manier. Het was een koop voor een eerlijke prijs en heb er een mooie Volvo voor terug! :) vakkundig advies en neemt zeker de tijd voor de klant zoals het moet. Al met al zekere een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Nick (ECC) heeft ons geholpen bij de aanschaf van een Model S. Altijd vriendelijk, denkt met je mee en ondersteund bij vragen vwb elektrisch rijden. Een absolute aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakman pur sang!

Nick is absoluut een vakman en prettig in de omgang. Heeft ons geholpen bij de aanschaf van een Model X; heel goed verlopen en hij weet waar hij op moet letten. Vervolgens heeft hij onze Model S verkocht voor een goede prijs en alle zorgen uit handen genomen. Onderaan de streep kunnen wij Nick van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Outstanding Experience

I am extremely happy and satisfied with the services offered by ECC. I was able to find a very nice car (think of good quality auto with reasonable price). Nick (ECC) was helpful, clear, and cooperative in the complete buying process which made the overall experience very smooth, timely, and hassle-free. Thank you for all your help!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positieve aanbeveling!

Nick is uiterst vriendelijk, eerlijk en professioneel. Hij geeft alle benodigde informatie en meer. Kortom een zeer positieve aanbeveling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn auto verkocht, zonder zorgen

Nick van ECC heeft mij uitstekend geholpen om mijn auto te verkopen zonder dat ik iedere potentiële koper zelf eerst hoefde te screenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele tevreden klant hier, kom ook zeker weer terug!

Niets anders dan lof voor dit fantastische bedrijf. Eerlijk, recht door zee, no nonsens, altijd welkom , geïnteresseerd, meedenkend en vakmanschap waardoor je geen gedoe hebt als je een auto zoekt. Hele tevreden klant hier, kom ook zeker weer terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

De samenwerking met ECC (Nick) was van begin tot eind zeer prettig.

De samenwerking met ECC (Nick) was van begin tot eind zeer prettig. Nick is erg kundig en enthousiast in het bijscholen van de niet-elektrische autorijder. Het verkoopproces verloopt bovenal professioneel en zeer transparant. Nick weet precies waar het venijn zit. Zijn IVA-achtergrond komt duidelijk naar voren. Voor herhaling vatbaar. Walter

 • Aanbevelen? Ja
10

et proces ging bijzonder vlot en de service was zonder meer excellent.

ECC heeft mijn Tesla Model S verkocht. Ik heb er een veel hogere prijs voor gekregen dan wat Tesla mij heeft geboden bij inruil. Het proces ging bijzonder vlot en de service was zonder meer excellent. Nick is een zeer betrouwbare en betrokken verkoper. (Dit is overigens een echte recensie van een echte klant).

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zal in de toekomst voor de volgende tesla nick zeker weer benaderen:)

Nick is iemand die graag meer inzet geeft dan dat er van hem gevraagd wordt. Zeer duidelijk, professioneel en probeert je alles zo goed mogelijk uit te leggen mbt je aankoop of verkoop van een auto. Ik heb een tesla model s aangekocht en nick was altijd bereikbaar voor al me vragen die ik erover had. weekend of s'avonds, geen probleem. Ik zal in de toekomst voor de volgende tesla nick zeker weer benaderen:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Nick heeft ons echt super geholpen om onze Tesla S snel en voor de juiste prijs te verkopen.

Nick heeft ons echt super geholpen om onze Tesla S snel en voor de juiste prijs te verkopen. Daarnaast zijn wij volledig ontzorgt, van de auto in perfecte staat opleveren tot technisch advies en heeft hij oog voor detail. Knap gedaan Nick!

 • Aanbevelen? Ja
10

Nick heeft mijn auto in 3 dagen verkocht, voor een goede prijs!

Nick heeft mijn auto in 3 dagen verkocht, voor een goede prijs! Nick zet zich met volle 100% in. Alles met een gerust hart aan hem overgelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie Tesla model S gekocht, goede deal met professioneel contact.

Mooie Tesla model S gekocht, goede deal met professioneel contact. Alle documentatie was op orde en ik kreeg ook nog veel hulp met o.a. de app van Tesla, systemen, contact, enz.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring! Zou zo weer zaken doen Nick

Nick is een aardige nette vent met verstand van zaken. Denkt lekker mee en heeft duidelijk een missie. Super ervaring! Zou zo weer zaken doen Nick

 • Aanbevelen? Ja

Over ECC Electric Car Company B.V.

Welkom bij ECC Electric Car Company. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van (plug-in) hybrides en volledig elektrische voertuigen. Door onze specialiteit kunnen wij u het beste advies geven over elektrisch rijden en hulp bieden bij de transitie van een conventionele auto naar een moderne elektrische auto. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig te koop aan te bieden. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website: www.electriccarcompany.nl Waarom bestaan wij? Wij zien een groot verschil tussen inruil- en verkoopprijzen. Deze verschillen zijn vaak dermate hoog dat inruilen niet interessant is voor de meeste auto-eigenaren. De frustratie van te lage inruilprijzen kunnen wij voor u wegnemen door uw auto GRATIS aan te bieden! Hoe werken wij? Wij ontzorgen voor u het volledige verkoopproces. Dat betekent dat u geen tijd meer hoeft te stoppen in het fotograferen, adverteren, reageren en de bezichtigingen. Wij ontzorgen u volledig! Daardoor houdt u meer tijd over en genereren wij een hoger rendement voor u. Wat doen wij voor u? Wij verkopen uw auto zodat u de maximale opbrengst ontvangt. Dit doen we door uw auto te fotograferen, te adverteren, te reageren op leads, het verzorgen van de bezichtigingen en de verkoop met aflevering. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto bij ons laten fotograferen en de opbrengst te ontvangen. Met vriendelijke groet, Nick van Beeten ECC Electric Car Company www.electriccarcompany.nl Tel: +316 55 55 86 86

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.