Heeft een totaal van 54 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
De reviews tonen een consistent patroon van duidelijke communicatie, professioneel advies en betrouwbare ondersteuning. Klanten voelden zich gehoord en goed geïnformeerd, met tijdige updates. De ervaringen geven een beeld van een hoge bekwaamheid en een empathische, klantgerichte aanpak. Over het geheel genomen is de geboden service zeer tevredenstellend.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Professioneel en deskundig
Betrokken en empathisch
Gebaseerd op 10 reviews
Geweldige samenwerking
Wat een geweldig advocaten kantoor
Zeer actief voor de cliënt staan altyd voor je paraat
Goede comuniceren
Fijn en goed samenwerking
Zeer deskundig
TOP
18 July 2023
Maria Van helden
gewonnen
Bevlogen advocaat, die complexe zaken goed en begrijpelijk kan uitleggen. Hij heeft ons volledig meegenomen in het proces en heeft onze wensen en inbreng serieus genomen.
12 February 2023
Tilburg
Supergoed bijgestaan door deze advocaten
Uitstekend geholpen door mr van Loo en mr van den Kieboom.
9 February 2023
Ruud
Etten-Leur
Bevlogen
Mark van Loo is een bevlogen advocaat, die complexe zaken goed en begrijpelijk kan uitleggen. Hij heeft ons volledig meegenomen in het proces en heeft onze wensen en inbreng serieus genomen.
Tilburg
Staat altijd voor je klaar
Tom gaat verder dan alleen het beantwoorden van een hulpvraag. Hij is betrokken en heeft weet van de situatie en personen ook na langere tijd. Tom doet navraag en laat recht gelden waardoor in mijn geval mijn dochter krijgt waar ze recht op heeft. Zeer dankbaar voor de manier waarop Tom dit gedaan heeft voor ons.
Shirley
Rijen
Super begeleiding en prima advies
Langdurig verhaal waarbij wij met raad en daad werden bijgestaan.
Indien nodig zullen wij zeker terugvallen op dit advocatenkantoor.
Peter
Baarle-Hertog
Veel ervaring en doet het hoognodige onderzoek
Vriendelijk
Goed bereikbaar
En de nodige kennisvergaard
Corne Amelsfoort
Rijsbergen
Een fijne en gemakkelijke samenwerking!
Mark van Loo is eigenlijk altijd bereikbaar, ik kon hem altijd tussendoor bellen met vragen en problemen. Ik kreeg daar gelijk reactie op of hij ging het voor me uitzoeken. Hij heeft zijn best gedaan om er zoveel mogelijk uit te halen wat soms lastig was in mijn geval. Daarom heel erg tevreden met het eindresultaat!
26 May 2022
Annemijn
Deskundig en vertrouwd advies
Mark helpt ons goed bij het opstellen van onze overeenkomsten. Zijn deskundige advies zorgt ervoor dat wij onze overeenkomst naar wens opgesteld hebben. Ook voor beknopte vragen kan Mark ons snel te woord staan.
3 March 2022
Jurriën
Fijne samenwerking!
We zijn zeer tevreden over de wijze waarop het kantoor van van Loo van Riel advocaten ons als klant helpt. We hebben met name met Mark van Loo contact. Reeds meermaals heeft hij ons geholpen. Deskundig advies en altijd snelle response. Mark voelt zich ook echt betrokken bij de zaken en is ook echt een sparringpartner voor ons.
Wij kunnen ze maar 1 advies meegeven: GA ZO DOOR!
11 February 2022
Martijn
Etten-Leur
Een zeer fijne ervaring al je vragen worden netjes en duidelijk beantwoord en ik kreeg ok duidelijk en goed advies over hoe ik het beste alles kon doen
6 July 2021
Niek
Zundert
Geen stug en ouderwets kantoor, maar vriendelijke en flexibele professionals
Wij werken al lange tijd samen met Van Loo Van Riel Advocaten en deze samenwerking bevalt erg goed. Met het team kunnen ze ons binnen elk vraagstuk van dienst zijn. Ze reageren vaak erg snel en staan altijd open voor contact en snel advies. Geen stug en ouderwets kantoor, maar vriendelijke en jonge professionals. Ze hebben samen met ons een stevig juridisch fundament voor onze ondernemingen gerealiseerd. Ik kan iedere ondernemer een samenwerking met dit kantoor aanraden!
N.v.t.
24 June 2021
Wouter Koen
Roosendaal
Zeer professioneel en vriendelijk.
Bij een geschil met mijn werkgever ben ik door Tom ontzettend goed en snel geholpen. Hij nam direct alle stres weg.
Het resultaat beter dan ik had durven hopen.
F
Leewes
Een scherpe juridische blik, maar wel beseffend dat business doen de focus is!
Mark is in staat om vanuit een juridisch perspectief naar de business te kijken. Dus daar waar nodig scherp te zijn op juridische elementen in overeenkomsten, maar ook beseffend dat business doen de focus is van onze organisatie.
Jolon
Tilburg
Praktisch en doelgericht kantoor zonder bla bla
Van loo en van Riel is een zeer pragmatisch en doegericht kantoor . Snelle responstijd en heldere afwegingen kenmerken hen in hun werk. Een goede sparringpartner in een tubulente tijd
jeroen verhoeven
etten leur
altijd zoekend naar de beste oplossing voor de klant.
ik heb ervaren dat Van Loo Van Riel advocaten altijd zoeken naar de beste oplossing voor hun klant, ook als dat betekent dat er voor hunzelf geen verder werk meer aanzit. Deze attitude levert hun tevreden klanten die ook in de toekomst weer graag gebruik maken van de diensten van hun expertise
Jules
Roosendaal
Zeer tevreden!
Prettige gesprekken, goede begeleiding en uitleg voor mijn zoon in de lopende zaak.
Duidelijk en goed onderbouwt.
Betty kooijman
Poederoijen
Zeer deskundig, adequate behandeling en persoonlijk contact
Mijn ervaringen met dit kantoor zijn uitstekend. Duidelijk, persoonlijk en deskundig.
Erik Kolsteren
Chaam
Echte betrokkenheid
Afspraak = afspraak, niet voor elk Whatsappje rekenen en altijd doorvragen om alle risico’s in de toekomst te dekken. Gewoon een fijne samenwerking met collega-ondernemers.
Bob
Review overzicht