Heeft een totaal van 154 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Al met al krijgen de filialen lof voor vriendelijke service, duidelijke adviezen en betrouwbare levering. Klanten ervaren de winkels als gastvrij en zonder druk. Het assortiment en de kwaliteit worden positief genoemd, net als het levering- en installatieproces. De ervaringen zijn consistent tussen vestigingen.
Sterke punten
Vriendelijke en deskundige medewerkers die de tijd nemen.
Goede adviezen en duidelijke informatie over de opties.
Snelle levering en vakkundige installatie.
Gebaseerd op 30 reviews
Professioneel en vriendelijk.
Prettig geholpen, nam de tijd om alles uit te leggen wat de mogelijkheden waren.
Erop gewezen dat ik stof stalen mee naar huis kon nemen om het thuis op mijn gemak te bekijken.
15 July 2026
Sylvia Bruin
Beste Sylvia,
Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaringen met onze hulp. Zo maken we het bij Montèl graag een feestje voor jezelf!
Top winkel
Gezellig personeel met kennis en denkt met de klant mee
14 June 2026
Marion
Arnhem
Beste Marion,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat ons personeel niet alleen gezellig is, maar ook de juiste kennis in huis heeft en zo goed met je meedenkt. Veel plezier met je aankoop!
Professionele warme benadering
Niets was teveel alles werd door genomen en uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken waarbij we werden geholpen door een deskundige jongedame. In een woord KLASSE.
Voor jaren terug hadden we ook al bij een Montel filiaal een bank gekocht en de ervaring was toen ook prima. Dus indien er weer wat bij moet komen in de kamer dan is onze winkel Montel.
13 June 2026
Bert
Bergen
Beste Bert,
Wat een fantastische review! Wat geweldig om te horen dat jullie opnieuw zo geslaagd zijn bij Montèl en dat de deskundige jongedame alle tijd heeft genomen om jullie perfect te helpen. Heel veel plezier met jullie nieuwe aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Vanaf verkoop tot levering alles volgens afspraak verlopen.
13 June 2026
Willem
Beste Willem,
Top om te horen dat alles van verkoop tot levering zo strak volgens afspraak is gegaan! Dankjewel voor de mooie terugkoppeling.
Hele fijne ervaring
Wij zijn onlangs zowel in de vestiging in Duiven als in Nijmegen uitstekend geholpen. In Duiven werden wij door Annette met veel kennis van zaken en een vriendelijke aanpak begeleid, wat het aankoopproces een plezierige ervaring maakte. Ook in Nijmegen (mencay) was de service uitstekend. Een groot compliment voor beide vestigingen. Meer kan je als klant niet wensen.
19 May 2026
Sandra Hackmann
Kleve
Beste Sandra,
Dat zijn fijne complimenten voor de kennis en vriendelijke hulp van onze collega's in Duiven en Nijmegen, heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Zeer vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel en een giede sfeer
Gewoon top
14 May 2026
Gerard en Jolanda
Beste Gerard en Jolanda,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie ons personeel als zeer vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam hebt ervaren. Dat is precies de service waar we voor gaan!
Nicole Ruiters - Montèl
Ik voelde mij vrij in mijn keuze
Heel prettige benadering van de verkoopmedewerkster, rustig, zakelijk maar toch persoonlijk. Geen nodeloze verkooppraatjes.
9 May 2026
Cham
Beste Cham,
Wat een topbericht! Geen nodeloze verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk en persoonlijk advies; precies zoals we het bij Montèl graag doen. Bedankt voor je vertrouwen en geniet van je nieuwe aanwinst!
Nicole Ruiters - Montèl
Zeer klantvriendelijk, goed advies.
Marjanne was zeer klantvriendelijk, persoonlijk en gaf goed advies.
29 April 2026
Marjon
Wijchen
Beste Marjon,
Een top beoordeling voor onze collega Marjanne, we gaan jouw complimenten zeker aan haar overbrengen. Dank je wel hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Hele mooie bank gekocht met superfijn advies
We kochten een bank bij Montel in Nijmegen Dukenburg. Fijne keuze en handig om in een ‘magneetboek’ de opstelling te vinden die we zochten.
Supergoed advies en aanbieding van de vriendelijke deskundige verkoper.
23 April 2026
Freek
Overasselt
Beste Freek,
Supergoed advies van onze collega en een mooie aanbieding voor jullie bank. Dat horen we heel erg graag over onze medewerkers. Proficiat met jullie nieuwe bank!
Twan Swart - Montèl
Goede service en goed advies
De verkoper nam goed de tijd en wist ons uiteindelijk goed te adviseren.
Ook de bezorgers hebben top werk geleverd. Ondanks de krappe trap werd alles goed afgeleverd en geïnstalleerd.
En natuurlijk niet onbelangrijk, het is een heerlijke bank.
22 April 2026
Timothy
Nuenen
Beste Timothy,
Dank je wel voor het delen van jullie positieve ervaringen tijdens het hele proces vanaf de aankoop tot en met de levering van jullie nieuwe bank. Geniet er lekker van!
Twan Swart - Montèl
Mooie banken, prima geleverd.
Het hele proces van in de winkel bankjes kopen tot en met dat ze in huis staan, is prima gedaan. Wij zijn tevreden over deze manier van werken.
21 April 2026
Carla
Beuningen
Beste Carla,
Gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe bankjes! Heel erg fijn dat het hele proces van begin tot eind prima is verlopen.
Twan Swart - Montèl
Prettige samenwerking, duidelijke uitleg over de mogelijkheden bij de aankoop van de bank.
Zie bovenstaande.
We werden geholpen door een verkoper, die naast deze baan een studie volgt.
Hij heeft ons op een prettige manier op de opties gewezen die mogelijk zijn qua , kleur, structuur ed van de bank.
Sylvia
Beste Sylvia,
Wat een ontzettend leuke review! Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn supertrots op onze studerende collega’s die met zoveel enthousiasme en kennis van zaken onze klanten helpen. Fijn om te horen dat de uitleg over de kleuren en structuren je heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe bank!
fijne winkel en personeel
Nemen alle tijd voor jou, laten zien waar je interesse in hebt en helpen jou om een goede keuze te maken
Albert en Joyce Smeets
Melderslo
Beste Albert en Joyce,
Wat een ontzettend fijn compliment! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich nooit opgejaagd voelen. We nemen dan ook graag uitgebreid de tijd om samen alle opties te bekijken, zodat je met een 100% goed gevoel de juiste keuze kunt maken. Ontzettend bedankt voor de vijf sterren en heel veel plezier met jullie aankoop!
Se klant was koning
Wij kwamen voor een specifieke bank. We konden zoveel stalen als we wilden meenemen om thuis een paar dagen te kijken welke kleur het beste zou passen.
s' Avonds besloten om ook de fauteuils te vervangen in dezelfde kleur als de bank. Omdat een fauteuil kiezen erg persoonlijk is (zitcomfort) werd tijd nog moeite bespaard om uiteindelijk de juiste keus te kunnen maken. We zijn door 2 personen geholpen. Het was aangenaam, constructief en we hebben het gevoel de juiste keus te hebben gemaakt, Daarbij viel de prijs alleszins mee.
We zijn dus erg tevreden!
Willem
Beste Willem,
In onze winkel zitten onze collega's altijd voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, helemaal naar jouw wens. En aan deze review te zien is ons dat met alle hulp en advies uitstekend gelukt bij de keuze voor jullie nieuwe bank en fauteuils. Van harte gefeliciteerd met deze aankopen, heel veel zitplezier gewenst!
Goed kleuradvies & mooie bank
Erg blij met onze nieuwe bank. Model totzi. Ik kon de goede kleur nog niet helemaal vinden tot een medewerker te hulp schoot. Die pakte de perfecte kleur eruit. Na 3 maanden wachten is de bank gisteren geleverd en ben erg blij met het model en de kleur. De bank zit heerlijk!
12 March 2026
Estrella
Beuningen
Beste Estrella,
Gefeliciteerd met de nieuwe bank, de Totzi is inderdaad prachtig! Fijn om te horen dat we je bij het uitzoeken ervan zo prettig hebben kunnen helpen, dat doen we heel graag bij Montèl.
Ben tevreden
Zou graag een meter stof als proefstaal willen zien bij het kopen omdat kleur bepalen met heel klein stukje stof nauwelijks mogelijk is
18 February 2026
Josje van Bree
Beste Josje,
Dank je wel voor het delen van jouw tevredenheid in deze beoordeling. Helaas hebben we niet dergelijk grote kleurstalen maar misschien kun je, als je dit al niet hebt gedaan, in onze showroom eventuele mogelijkheden navragen bij een van onze verkoopadviseurs.
Super service
Na probleem met onze nieuwe bank, contact gehad met klantenservice, probleem snel en correct verholpen
5 February 2026
Pm
Beste Pm,
Niet alleen in onze winkel zitten we klaar om je te helpen, ook onze klantenservice is er om je te helpen bij eventuele problemen. Heel fijn om te zien dat dit bij jullie ook helemaal super is verlopen!
Ontzettende goede service
Wij kregen onze nieuwe bank en helaas was er een verkeerde vulling in de zitting geleverd. Het was helemaal geen probleem en de bank wordt nu omgeruild met de goede zitting. Heel erg coulant van Montel. Heel erg tevreden met de benadering naar ons. Nog bedankt voor de goede service.
18 January 2026
Sylvia
Beste Sylvia,
Een goede service vinden wij dan ook heel belangrijk bij Montèl. Goed om te lezen dat jij dat ook zo ervaart.
Thea van Bavel - Montèl
Vanaf aankoop tot levering uitstekende service!
Goede hulp gehad met het uitzoeken van de stof voor mijn bank. De levertijd was volgens afspraak. De levering zelf ging ook volgens planning, ondanks het winterweer.
9 January 2026
Marije
Arnhem
Beste Marije,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de service van aankoop tot levering uitstekend was. We zijn blij dat we de bank, ondanks het winterweer, volgens planning bij u hebben kunnen bezorgen. Veel plezier met uw nieuwe bank!
Nicole Ruiters - Montèl
Heel klantvriendelijk en meedenkend personeel!
Heel fijn geholpen, door omstandigheden duurde het langer voordat we een keuze konden maken maar geen enkel probleem.
31 December 2025
Elise
Boxmeer
Beste Elise,
In onze winkel zitten we klaar om je te helpen je eigen Montèl samen te stellen. En hierbij denken we graag met je mee, ook als het wat langer duurt! Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen.
Twan Swart - Montèl
Goede producten en goede service!
Fantastische medewerkers en ontzettend goede producten!
15 December 2025
J.M.Bartels
Beste heer, mevrouw Bartels,
Helemaal tevreden over onze fantastische collega's, goede producten en goede service. Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze zeer positieve beoordeling!
Twan Swart - Montèl
Fijne persoonlijke aandacht, rustig de tijd nemend voor uitleg.
Patrick, de verkoper sprak ons precies op het juiste moment aan, zonder op te dringen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, een geintje tussendoor, prettig!
21 October 2025
Rob
Herpen
Beste Rob,
Advies met een vleugje humor, dat klinkt inderdaad als een prettige ervaring. Dank je voor de positieve feedback.
geweldige
Mencey in het filiaal in Nijmegen (Dukenburg) was heel aardig om allerlei dingen over de bank/ stoelen uit te leggen. Nam ook echt de tijd voor je. Heel erg bedankt.
11 October 2025
Scholten
Wijchen
Beste heer/mevrouw Scholten,
Een goed advies vinden wij van Montèl heel belangrijk. fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Thea van Bavel - Montèl
Fijn geholpen en verstand van zaken
29 September 2025
Sylvia Krens
Beste Sylvia,
Dat horen wij graag, dank je voor de waardering.
Prettig!
Goed geholpen bij het maken van een keuze voor een bank. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden.
Nadat wij op zaterdag middag de bestelling hebben gedaan, op zondag terug voor een wijziging. Dit was geen enkel probleem
25 August 2025
T.H.
Beste heer, mevrouw,
In onze winkel zitten we graag voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, ook als je een dag later nog een wijziging wenst. Fijn te zien dat jij dit ook zo hebt kunnen ervaren!
Review overzicht
Positief sentiment94%
Sterke punten
Vriendelijke en deskundige medewerkers die de tijd nemen.
Goede adviezen en duidelijke informatie over de opties.
Heeft een totaal van 154 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Montèl Nijmegen
Montèl Nijmegen, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie
Woonwinkel Montèl Nijmegen biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verrassende en eigentijdse meubels. Naast een eigen Dutch Design collectie en meerdere artikelen die direct leverbaar zijn, biedt Montèl je nog méér. Je kunt namelijk het meubel van jouw keuze naar jouw eigen persoonlijke stijl en smaak samenstellen. Zo weet je zeker dat je écht een speciaal meubel in huis haalt! Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar om je informeren over de mogelijkheden en al jouw vragen op interieurgebied.