Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel en duidelijke communicatie. Levering en installatie verlopen meestal vlekkeloos en op tijd. Al met al wordt de prijs-kwaliteitsverhouding als goed ervaren en de klantenservice als betrouwbaar.
Het was een prettige samenwerking
3 September 2026
Remco Vd bruggen
Vught
Beste Remco,
Super goed, en vriendelijk met ons samengewerkt. Heel erg fijn om dat te horen!
Twan Swart - Montèl
Onze oude (Montel) bank is nog niet op, maar na ruim 10 jaar wil je wel eens wat anders. Na bestudering van het Montel boekwerk en de website een afspraak gemaakt in den Bosch. Daar werden we vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen bij het maken van de juiste keuzes voor het samen stellen van onze nieuwe bank. Wij zijn en blijven fan van Montel.
23 July 2026
David Bunning
BUREN
Beste David,
En wij zijn heel blij met onze vaste fans! Leuk dat je weer bij ons geslaagd bent bij het samenstellen van de nieuwe bank, alvast veel zitplezier gewenst.
13 July 2026
gerrit verbeek
rumpt
Beste Gerrit,
Dank voor de waardering die je ons geeft.
Thea van Bavel - Montèl
Deskundig geadviseerd in de winkel en vriendelijk Ook tijdens de aflevering thuis verliep alles correct
2 July 2026
Thea Helle
Beste Thea,
Vriendelijke, deskundige en correcte hulp zowel in onze winkel als bij de levering. Dat doen we graag bij dé zitspecialist van Nederland!
Twan Swart - Montèl
Uitstekend geholpen met de aankoop van een fauteuil.
24 May 2026
Rob
Beste Rob,
Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jouw nieuwe fauteuil, heel fijn om van je te horen dat onze verkoopster je hierbij uitstekend heeft kunnen helpen!
Twan Swart - Montèl
De vriendelijke verkoopster nam alle tijd om ons te helpen en adviseren. Hierdoor zijn we erg geslaagd de deur weer uit gelopen.
15 May 2026
Max
Boxtel
Beste Max,
Bedankt voor je mooie review! Wat fantastisch om te horen dat onze vriendelijke verkoopster bij Montèl alle tijd heeft genomen om jullie te helpen en te adviseren. Dat is precies hoe het hoort, en het is geweldig dat jullie hierdoor zo goed geslaagd de deur uit zijn gelopen. Veel plezier met jullie nieuwe aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Op tijd en keurig geplaatst
10 May 2026
Jan
‘s Hertogenbosch
Beste Jan,
Zo verzorgen we onze plaatsingen altijd graag bij Montèl. Bedankt voor jouw review hierover!
Twan Swart - Montèl
In de winkel zeer goed geholpen, levering op tijd door deskundige en beleefde mensen. Onze bank werd netjes meteen op de goede plaats gezet. Goede uitleg over het onderhoud en netjes alle rommel weer meegenomen. Zeer tevreden!
22 April 2026
Margriet
Kerkdriel
Beste Margriet,
Uitstekende ervaringen met onze hulp in de winkel en met onze tijdige en deskundige levering van jullie nieuwe bank, dat horen we heel graag. We wensen jullie heel veel zitplezier toe!
8 April 2026
gerrit verbeek
rumpt
Beste Gerrit,
Kort, krachtig en positief. Dank je wel hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Contact in de winkel was uitstekend Vriendelijk met uitstekende informatie mbt de gewenste meubels Administratieve afhandeling schriftelijk en digitaal verliep vlekkeloos De bezorging verliep zeer correct En het door mij gekozen product beantwoordt helemaal aan mijn verwachtingen
1 April 2026
Marianne Giezeman
Bussum
Beste Marianne,
Tevreden klanten is waarvoor we het allemaal doen. Heel hartelijk bedankt voor het delen van jouw mooie ervaringen in onze winkel, met de adminstratieve afhandeling en de correcte bezorging. We wensen je veel zitplezier!
Twan Swart - Montèl
Je wordt goed geholpen er wordt naar je wensen geluisterd.
4 February 2026
Peter
Pennings
Beste Peter,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we goed naar je wensen hebben geluisterd en dat je tevreden bent met de hulp die je hebt gekregen. Dat is precies waar we voor staan. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
ik ben er een paar keer geweest voor mijn beslissing een nieuwe bank aan te schaffen. Alle verkopers hebben mij goed, maar zeker niet opdringerig, geholpen.
25 January 2026
Go
Cromvoirt
Beste Go,
Fijn dat je je vrij voelde om regelmatig binnen te lopen en goed na te denken over je keuze, een nieuwe bank koop je niet zomaar! Leuk dat wij hem voor je mogen gaan verzorgen!
Inge van Driel - Montél
Gewoon goed
19 January 2026
Ruud den Dekker
Beste Ruud,
Tevreden klanten is waar wij van Montèl het voor doen! Dank voor de positieve feedback.
Thea van Bavel - Montèl
Zeer goed geholpen door Suze. Denkt mee en kan goed adviseren in kleuren en stof, Fijne overzichtelijke showroom.
16 January 2026
Jolanda
Beste Jolanda,
Dat horen wij graag! Fijn dat mijn collega jouw naar wens heeft kunnen en mogen adviseren.
Thea van Bavel - Montèl
We zijn vriendelijk, rustig, professioneel en eerlijk begeleid naar onze uiteindelijke keuze. We kunnen niet wachten tot de komst van onze bank en voetenkrukje.
5 January 2026
Geo en Wilma Janssens
Rosmalen
Beste Geo en Wilma,
Dat is een hele mooie beschrijving van onze vriendelijke, rustige, professionele en eerlijke begeleiding. Dank je wel voor het delen van deze ervaringen en alvast veel plezier van de nieuwe bank en voetenkrukje!
Twan Swart - Montèl
We kregen alle tijd om zelf rond te kijken. Daarnaast prima advies de verkoopster had alle tijd om een en ander voor ons uit te meten en te rekenen. Hele fijne winkel. En prachtige banken natuurlijk!
4 January 2026
Margriet
Kerkdriel
Beste Margriet,
Dat zijn mooie complimenten voor onze winkel, de goede hulp van onze collega en ook voor onze banken zelf. Bedankt voor deze prachtige recensie!
Zie boven
31 December 2025
Ineke
Cromvoirt
Beste Ineke,
Dank je wel voor jouw mooie woorden voor onze nette en tijdige levering!
Twan Swart - Montèl
Er wordt ruim van te voren al gecommuniceerd over datum en tijd van aflevering. Je wordt 10 minuten van tevoren gebeld. Ze stellen zich keurig voor. Pakken àlles uit en monteren rustig de poten ed . Nemen alle troep mee. Echt heel fijn !
31 December 2025
Annelies
Beste Annelies,
Wat mooi om te zien dat je zo tevreden bent over onze levering, de communicatie hierover en over onze bezorgers zelf! Hartelijk bedankt voor deze beoordeling.
Twan Swart - Montèl
Mooie bank uitgezocht die de oude Montelbank mocht vervangen. Prima advies, waarin onze wensen werden meegenomen. Veel keuze in uitvoering en materialen.
29 December 2025
Aleyd
Oss
Beste Aleyd,
Wat fijn om te horen! Geweldig dat je blij bent met de nieuwe bank en dat ons advies en de ruime keuze zo goed aansloten bij jullie wensen. Geniet ervan!
Nicole Ruiters - Montèl
Fijn geholpen in de winkel en een fijne goede bezorging van mijn hoekbank ze hebben snel en netjes de bank uitgepakt en in elkaar gezet, het waren 2 fijne bezorgers waarvan ik zelfs een hand kreeg toen ze hier binnen kwamen
11 December 2025
Ina Meeuwissen
Beste Ina,
Een top review over de hele ervaring met de bezorging en de montage van jouw nieuwe Montèl hoekbank, dat horen we graag bij dé zitspecialist van Nederland!
Twan Swart - Montèl
Had meer interactie verwacht. Ook korting was minimaal op een bedrag van Meer dan 5000 euro, terwijl je daarna allerlei mails krijgt met kortingen. Maar daar staat dan bij: geldt niet voor reeds gedane bestellingen
5 December 2025
Teun Dijkhoff
Heeswijk-Dinther
Beste Teun,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen met Montèl, spijtig dat je niet geheel tevreden bent over de interactie en korting. We nemen jouw feedback hierover zeker mee binnen onze organisatie.
Twan Swart - Montèl
Door een kleine schade aan een stoel, werd er direct gewerkt aan een oplossing. Helaas moest een onderdeel besteld worden. Maar daarna kwam de monteur snel en werd het probleem vakkundig opgelost
6 November 2025
Dirk
Beste Dirk,
Fijn om te horen dat alles vakkundig is opgelost, dat is wat je ook zeker mag verwachten van Montèl.
Thea van Bavel - Montèl
Onze verkoopster in de winkel in Den Bosch heeft ons super geholpen en zijn ook super blij met het resultaat.
30 October 2025
Sikke Van der Meulen
Zaltbommel
Beste Sikke,
Tevreden over onze professionele, aardige collega en super blij met het resultaat. Daar doen we het allemaal voor, dank je wel!
Twan Swart - Montèl
Super banken, TOP service, duidelijke communicatie ivm levering. Perfecte levering met speciale lift naar de 6de etage. Oude banken direct afgevoerd, verpakkingsmateriaal meegenomen, nieuwe banken volledig geplaatst, inclusief viltjes onder de poten.
26 October 2025
René
Eindhoven
Beste René,
Wat fijn dat je zo enthousiast bent over de Super banken en onze TOP service. Het is geweldig om te horen dat de communicatie helder was en de levering met de speciale lift naar de 6e etage zo perfect verliep. En natuurlijk top dat alles netjes is achtergelaten!
Geniet enorm van jullie nieuwe banken! Bedankt voor dit fantastische compliment.
Nicole Ruiters - Montèl
Levering in goed overleg met verhuislift
21 October 2025
F E Artz
Beste heer/mevrouw,
Wat fijn om te horen dat we de problemen goed hebben opgelost en de levering ook goed is verlopen. Dat doen we graag voor je bij Montèl!
Twan Swart - Montèl
Montèl Den Bosch, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
In het gezellige Den Bosch vind je Montèl ‘s Hertogenbosch, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Onze meubelwinkel is gelegen aan de woonboulevard en uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod van direct leverbare artikelen, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan onze showroom en laat je inspireren!
Balkweg 25
5232BT s-Hertogenbosch