Heeft een totaal van 154 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment95%
De beoordelingen benadrukken een vriendelijke en behulpzame benadering met deskundig advies. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en de aandacht voor wensen. Leveringen verlopen volgens afspraak en producten worden als van goede kwaliteit ervaren. Over het geheel genomen geeft dit een positieve indruk van de winkel en de service.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice
Vriendelijk personeel
Deskundig advies
Gebaseerd op 36 reviews
Correct en alles volgens afspraak nagekomen.
Fijn geholpen, vakkundig advies en vriendelijk. Levering geheel volgens afspraak door vakkundig en vriendelijk personeel. Laten alles weer netjes achter.
20 October 2025
Bert
Beste Bert,
Van aankoop tot en met levering van jouw Montèl tevreden, dat horen wij natuurlijk heel graag.
Above and beyond
Going furniture shopping on a Sunday morning is not most people's idea of a fun weekend, but thanks to Luigi's warmth, knowledge and patience, we were able to find/design the sofa we wanted, and even get some guidance on other aspects of the living room design.
Thanks for the help!
14 October 2025
clement
pierart
Dear Clement,
Thank you for sharing your experience. We are delighted that you visited Montèl and that my colleague was able to advise you to your satisfaction.
Kind regards,
Thea van Bavel - Montèl
Enthousiaste verkoper, meedenkend, behulpzaam.
10 October 2025
Anne-Marie
Haarlem
Beste Anne-Marie,
Wat een mooie complimenten en beoordeling, dankjewel!
Kundige en anders
Kundig personeel. Mooie modellen kortweg" value voor money"
29 September 2025
Marian
Beste Marian,
Tevreden over mijn collega's en het assortiment wat Montèl te bieden heeft, dat horen wij graag.
Thea van Bavel - Montèl
Konden rustig rond kijken en kregen goede info
29 September 2025
Jacob
Akersloot
Beste Jacob,
Fijn om dit te horen en dank je dat je zo tevreden bent over jouw bezoek aan Montèl.
keurig
profesioneel
25 September 2025
Jeffrey Renders
Amsterdam
Beste Jeffrey,
Kort maar krachtig en zeer positief over Montèl, dank je wel voor deze recensie!
15 September 2025
Ellen
Assendelft
Beste Ellen,
Een mooi compliment die alles zegt over Montèl, dank je.
Vriendelijke werknemers
30 August 2025
Janny
Zaandam
Beste Janny,
Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat je onze medewerkers vriendelijk hebt ervaren, dat vinden we heel belangrijk.
Nicole Ruiters - Montèl
Mooie bank gevonden!
Ruime keuzen uit banken en stoffen!
Eerste keer in vestiging Beverwijk ook onwijs vriendelijk geholpen door een verkoopster die ons naast de aankoop van de bank ook informatie gaf over het los bestellen van stof voor stoelen. Toen we twee weken daarna terugkwamen om deze losse stof te bestellen troffen we helaas een verkoper die een stuk minder vriendelijk was en de informatie gegeven door zijn collega in twijfel trok. Uiteindelijk bleek de vorige informatie toch kloppend en hebben we de stof kunnen bestellen maar we vinden we het jammer dat de service dit keer een stuk minder vriendelijk en klantgericht was.
9 August 2025
Maudy
IJmuiden
Beste Maud,
Onze dank voor het delen van al jouw ervaringen in deze review. Over het geheel gezien, ondanks de ook iets mindere ervaring, tevreden over Montèl! Dat is goed om te horen en we gaan jouw feedback zeker intern oppakken om ons verkoopadvies nog verder te verbeteren.
Twan Swart - Montèl
Tevreden deze stoel hebben ontvangen met beschadiging punt ik hebben foto’s gestuurd naar service ik wacht antwoord jammer rest is prima naar jullie dank bedankt I.Dzomba
6 August 2025
Ismet Dzomba
Beste Ismet,
Dank je wel voor het plaatsen van jouw positieve review! Op de servicevraag over de stoel komen we zo snel mogelijk nog bij je terug.
Heel plezierig
De verkoper was zeer begripvol en legde alle mogelijkheden heel goed uit. Nu wachten we rustig af of de levering ook zo succesvol verloopt.
4 August 2025
Henk
Purmerend
Beste Henk,
We gaan er zeker voor zorgen dat de levering net zo goed verloopt als jouw plezierige ervaring met onze collega in de winkel!
Snel en professioneel
Duidelijke communicatie.
Optijd en snel afgeleverd.
Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
18 July 2025
Carina
Beste Carina,
Ook voor een professionele, nette en snelle levering ben je bij Montèl aan het juiste adres! Bedankt voor jouw complimenten hierover.
Twan Swart - Montèl
Amazinf (Fully recommended) !!
Recommended !
Mijn man en ik gingen op zoek naar een bank voor onze woonkamer en wilden graag een idee krijgen van wat er zou passen, er mooi uit zou zien en ook aan onze verwachtingen zou voldoen. We zagen prachtige banken in de Montel-winkel in Beverwijk en werden uitstekend geholpen door Jolanda Driessen. Ze was erg aardig en geduldig en liet ons alle verschillende mogelijkheden zien om ons te helpen bij het kiezen van de meest geschikte bank voor ons. We hebben haar inzet en harde werk erg gewaardeerd en hebben uiteindelijk een prachtige bank gekocht, samen met een tapijt waar we korting op kregen omdat we alles samen kochten. De kwaliteit van zowel de bank als het tapijt is erg goed en ze zijn stevig. We kregen een aantal reinigingsbehandelingen en garantie aangeboden.
Dankzij hun (Jolanda en Paula) geduld en vriendelijkheid zullen we ons als klanten zeker op ons gemak voelen om in de toekomst weer bij hen te winkelen.
Aarzoo Kohra and David Cristobal
15 July 2025
Aarzoo Kohra
Beste Aarzoo,
Dat klinkt zeker als een mooie ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Dank je dat je deze met ons deelt en graag tot ziens bij Montèl.
Thea van Bavel - Montèl
Prettig geholpen en keurige aflevering!
Wij zijn in de winkel prettig en deskundig geholpen. Communicatie en aflevering waren ook keurig, banken waren netjes afgeleverd.
9 June 2025
Serge
Haarlem
Beste Serge,
Zowel in onze winkel als bij de aflevering van jouw banken staan we bij Montèl graag voor je klaar! Goed te zien dat dit bij jou ook allemaal prettig en netjes is verlopen
Goed advies
Denken mee
2 June 2025
Fred
Jungen
Beste Fred,
Kort maar krachtig en positief, dat horen we heel graag over Montèl!
Twan Swart - Montèl
Geweldig geholpen door de verkoopster
Verkoper en verkoopster verstand van zaken
En een goed inzicht naar de klant toe.
31 May 2025
Paul
Beste Paul,
We zijn dan ook niet voor niets dé zitspecialist van Nederland. Heel fijn om te horen dat we dat ook aan jou hebben kunnen laten zien door ons geweldige en vakkundig advies, bedankt voor jouw complimenten hierin!
Twan Swart - Montèl
klantvriendelijk geholpen en goede service . Zou deze winkel in beverwijk zeker aanraden
24 May 2025
Loes Graaf
Amsterdam
Beste Loes,
Dank je voor de top review en dat je Montèl Beverwijk aanbeveelt.
Zeer klantvriendelijk en deskundig
Zelf zijn wij zeer goed geholpen/geadviseerd bij de recente aankoop van onze hoekbank. Ook tijdens de aanschaf van de relaxstoel van mijn vader zijn we weer uitstekend geholpen door Paola van Montel Beverwijk.
19 May 2025
Frenk
Velserbroek
Beste Frenk,
In onze winkel staan we altijd klaar om je te helpen. Heel erg fijn dat dit bij jouw vader en bij jouzelf uitstekend is gelukt!
Twan Swart - Montèl
Gen slecht vorderingen alleen goed wij kopen goed kwaliteit en vertrouwen wat hebben gesproken zo hebben in huis wij blijven altijd as klant met Montel Beverwijk
18 May 2025
I.Dzomba
Beste heer/mevrouw Dzomba,
Fijn om te vernemen dat je als klant tevreden bent over Montèl. Dank je voor de waardering.
Goed en deskundig geholpen
27 April 2025
D Boshoven
HEEMSKERK
Beste heer/mevrouw Boshoven,
Hartelijk dank voor de mooie complimenten en beoordeling die je Montèl geeft. wij stellen dat zeker op prijs.
Klantvriendelijk, en kennis
Klantvriendelijk en denken mee met de klant.
27 April 2025
Danny
Velserbroek
Beste Danny,
Dat is wat je ook zeker mag en kan verwachten van Montèl. Dank voor de super mooie beoordeling die je ons geeft.
Prettige winkel
Bankstel werd door 2 mannen in huis bezorgd en in elkaar gezet.
Ze waren zeer vriendelijk en kundig
16 April 2025
Gerard
Heemskerk
Beste Gerard,
In onze winkel en bij onze bezorging staan staan we altijd klaar om je te helpen. Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren met onze prettige, vriendelijke en kundige collega's!
Twan Swart - Montèl
Super top geholpen door zeer getalenteerde verkoper
We kwamen in eerste instantie alleen even oriënteren voor een bank. Die zelfde dag bank en kleed gekocht. Twee weken later terug om bij dezelfde verkoper nog een stoel en een salontafel te kopen. Nette benadering en super advies/ondersteuning
12 April 2025
Marco
Spaarndam
Beste Marco,
Fijn dat je zo'n prettige ervaring bij ons hebt op gedaan en daarom na twee weken weer naar ons bent gekomen. Dank je voor de waardering en het vertrouwen.
Thea van Bavel - Montèl
Een prettige regeling voor een uitgestelde levering in 2027 tegen de korting /actie van nu !
8 April 2025
C.F.Stoker
Heemskerk
Beste heer/mevrouw Stoker,
Fijn dat wij je naar wens konden helpen, dat is ook wat wij als Montèl graag voor onze klanten doen.
Prima en gezellig
Ik kan alles vinden aldaar, en prijs kwaliteit zijn in orde.
14 March 2025
Wim
Assendelft
Beste Wim,
Dank je wel voor deze mooie woorden. Dat horen we graag bij dé zitspecialist van Nederland!
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 154 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Montèl Beverwijk
Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen.
✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie
Bij Montèl Beverwijk bieden we een ruim assortiment meubels voor iedere stijl. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard in Beverwijk vind je een verrassende collectie meubels en de nieuwste trends op het gebied van interieur. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Bovendien kun je zelf jouw eigen Montèl meubel samenstellen met de 1001 mogelijkheden van Montèl. Nieuwsgierig geworden? Ons enthousiaste team voorziet je graag van deskundig advies.