Goed en deskundig geholpen

Klantvriendelijk, en kennis

Klantvriendelijk en denken mee met de klant.

Prettige winkel

Bankstel werd door 2 mannen in huis bezorgd en in elkaar gezet. Ze waren zeer vriendelijk en kundig

Super top geholpen door zeer getalenteerde verkoper

We kwamen in eerste instantie alleen even oriënteren voor een bank. Die zelfde dag bank en kleed gekocht. Twee weken later terug om bij dezelfde verkoper nog een stoel en een salontafel te kopen. Nette benadering en super advies/ondersteuning

Een prettige regeling voor een uitgestelde levering in 2027 tegen de korting /actie van nu !

Prima en gezellig

Ik kan alles vinden aldaar, en prijs kwaliteit zijn in orde.

Keurig geholpen

Vriendelijk personeel wat een goede begeleiding en advies gaf

Ja

Ik ben bij met deze goed winkel is goed te vinden wat ik vind mooi en kwaliteit

Geweldige service

Meedenken en zeer vriendelijk.

Goed geholpen.

Afgeprijsde relax stoel werd in prijs verhoogd, maar kan ik door bemiddeling van de verkoper toch voor de afgeprijsde prijs kopen.

Vriendelijk

Al lange tijd opzoek naar een nieuwe bank! Bij binnenkomst komst werden wij vriendelijk ontvangen. Wij konden rustig rondkijken. Bij het rondkijken kregen wij de rust en ruimte zonder dat er de gehele tijd iemand achter je aanloopt. Er werd meegedacht en naar oplossingen gezocht. Door deze ongedwongen en gezellige sfeer hebben wij eindelijk onze nieuwe bank kunnen vinden!

Prettig contact

Snel afspraak gemaakt en probleem opgelost

prima advies en een superleuke bank

Ik heb in 25 jaar al diverse keren een bank bij Montel gekocht. Altijd naar tevredenheid. Vriendelijke verkopers, goed advies en kwaliteit

In 1x keer steen goed geholpen

Wij gingen voor oriëntatie aanschaf relaxstoel en of sta op stoel Eigenlijk in 1x 100% op weg geholpen dankzij prima personeel

Was al tijden op zoek naar relaxfauteuils, betaalbaar en moderne strakke uitstraling. Gevonden!

Zocht xl relaxfauteuil, maar dan wel modern en strak. Bij Montèl stond een showroomexemplaar, voor een hele mooie prijs. Spontaan bezoek leidt tot aankoop!

Vriendelijk personeel

Wij waren zomaar binnengelopen.Bij de kassa een leuke aanbieding van een 2.5 zits bankje met hoofdsteun gezien.Daarbij ook een poef bankje. Wij twijfelde en hebben er nog over nagedacht.Geen probleem.2 weken later gebeld of de set ernog was en inderdaad.Nu weer alle tijd om te proefzitten met bakkie koffie en besloten om de set voor supermooie prijs te kopen.Wel zelf ophalen was het.Dus aanhanger gehuurd en verkoopster heeft ons prima geholpen met inladen.

deskundig en vriendelijk

deskundig en vriendelijk, nam alle tijd voor ons en kon zich goed verplaatsen in onze wensen

Gewoon duidelijk /kundig en vriendelijk

Leuke ongedwongen ontvangst , en nam de tijd ondanks dat we geen afspraak hadden gemaakt!

Vriendelijke en professionele medewerkers.

Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerker.

Prima geholpen

Mooie bank gekocht en prima geholpen

Zeer tevreden.

Prima ervaring

Aardige dames welke ons goed hebben geholpen

Geweldige service

Afspraak gemaakt, werd gebeld waar we naar op zoek waren. De verkoopadviseuse, liet ons alle mogelijkheden zien, was ervaren, nam alle tijd, was erg aardig en geduldig, we zijn tevreden!

Goede communicatie en geleverd zoals afgesproken.

De levering was iets vertraagd maar dat werd ruim op tijd gecommuniceerd. De mannen die de meubels brachten namen ruim de tijd om alles netjes neer te zetten. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.

Fantastische service

Fantastische uitleg

Parallelweg 23

1948NM Barendrecht

Over Montèl Beverwijk

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Beverwijk bieden we een ruim assortiment meubels voor iedere stijl. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard in Beverwijk vind je een verrassende collectie meubels en de nieuwste trends op het gebied van interieur. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Bovendien kun je zelf jouw eigen Montèl meubel samenstellen met de 1001 mogelijkheden van Montèl. Nieuwsgierig geworden? Ons enthousiaste team voorziet je graag van deskundig advies.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.