Heeft een totaal van 119 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment93%
Uit de reviews blijkt een hoge tevredenheid over zowel advies als levering. Klanten noemen vaak vriendelijk en deskundig personeel en duidelijke, passende aanbevelingen. Levering en montage verlopen doorgaans soepel en op tijd. De algehele ervaring wordt als positief en betrouwbaar ervaren.
Sterke punten
Vriendelijk en vakkundig personeel
Duidelijke en passende adviezen
Snelle, soepele levering en montage
Gebaseerd op 20 reviews
Vriendelijk en professioneel!
Wij zijn blij met de adviezen van de medewerker en niets werd ons opgedrongen. We kregen de stoffen mee naar huis en alle tijd om een goed besluit te nemen.
Erg blij met onze bank!!
5 June 2025
Petra
Bussum
Beste Petra,
Zo zorgen we er bij Montèl met onze hulp en advies graag voor dat iedereen zijn eigen Montèl heeft! Gefeliciteerd met jullie nieuwe bank, geniet er lekker van.
Vriendelijk en duidelijk
Nvt
28 May 2025
Joop
EEMNES
Beste Joop,
Dat horen en doen we graag bij dé zitspecialist van Nederland. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen.
Twan Swart - Montèl
Spontaan geholpen, duidelijke en open communicatie, goed advies
27 April 2025
Jan Landmeter
ALMERE
Beste Jan,
Een goede communicatie en advies is wat wij van Montèl belangrijk vinden, fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.
Top service
18 March 2025
Nancy
Beste Nancy,
Dank je wel voor deze korte maar krachtige top review over onze service!
Vriendelijk en duidelijk
Enthousiasme en vriendelijkheid van de vrrkoopster
21 February 2025
J.oop
EEMNES
Beste Joop,
Zo maken we jouw bezoek aan Montèl graag een feestje voor jezelf. Hartelijk bedankt voor jouw mooie beoordeling!
Uitstekende service
Bank werd netjes op de voorgeschreven tijden geleverd en je werd 30 min van te voren gebeld.
Bank is zorgvuldig in elkaar gezet er werden direct viltjes onder de poten gedaan.
Verpakkingsmateriaal werd mee genomen en binnen een half uur waren ze weer weg. Nette en aardige werk lui.
19 February 2025
Emiel
Beste Emiel,
Ook onze uitstekende service bij de bezorging van onze meubels maakt Montèl dé zitspecialist van Nederland. Bedankt voor jouw positieve recensie hierover en we wensen je nog heel veel plezier van de nieuwe bank, geniet ervan!
Twan Swart - Montèl
De reparateur heeft zijn werk prima gedaan, maar jammer van de kosten
Er ging na drie jaar een naadje los. Aangezien er 7 jaar garantie op de bank zit dacht ik dat dit gratis hersteld zou worden maar dat bleek niet het geval. Reparatie bleek 158 euro te kosten maar dat werd uiteindelijk 105 euro omdat Montel wel de voorrijkosten voor zijn rekening nam. De monteur was in een kwartiertje klaar met zijn werk (wel prima werk verricht) maar een uurtarief van omgerekend 420 euro vind ik wel heel veel voor het herstellen van een los naadje van 3 cm
8 February 2025
René
Beste René,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling over de reparatie van uw bank. Fijn te zien dat de reparatie zelf prima is uitgevoerd. Onze garantievoorwaarden zijn conform de garantievoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). De garantie betreft een afbouwende garantie waardoor er in uw situatie een gedeelte van de servicekosten vergoed wordt. Mocht u hierover nog verdere vragen hebben neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.
Twan Swart - Montèl
we zijn uitstekend geholpen door Lisa Klinkien ( Montel Almere ) dat is wel eens anders geweest in november zouden we 15 procent krijgen bij een nieuwe bank maar door verkeerde inlichting door verkoper zijn we dat mis gelopen omdat we toen geen bank hebben gekocht omdat we niet konden krijgen wat we wilde ( helaas door de verkoper ) maar nu door Lisa kon het wel maar kregen we maar 12 en half procent korting en geen 15 helaas , maar goed we zijn perfect geholpen door Lisa .
15 January 2025
JM van Riel
Beste heer/mevrouw Van Riel,
Na een minder goede ervaring vorig jaar, nu helemaal perfect geholpen door onze collega Lisa. Goed om dat te horen en van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe Montèl!
Twan Swart - Montèl
Nette winkel, overzichtelijk, en prima verkoopster.
Vriendelijke verkoopster
10 January 2025
Jan
Asd
Beste Jan,
Dank je voor de complimenten die je ons geeft.
Behulpzame, vriendelijke verkoopster
Ruim assortiment, ruime keuze uit stoffen en kleuren voor de meubelen.
Zeer behulpzame medewerkers.
Absoluut geen dwingende verkoop, maar lekker vrijblijvend.
Tevreden klant.
5 January 2025
Chris
Beste Chris,
Hartelijk dank voor de mooie review waarin je jouw ervaring met ons deelt. Wij stellen dit heel erg op prijs.
Prettig meubels uitzoeken
Zeer prettige klantbeleving bij Montel in Almere, 30-12-24.
Veel meubels aanwezig, aardig en behulpzaam verkoopteam.
Je wordt begeleidt door een medewerker maar je voelt geen druk om iets te beslissen. Prima adviezen en niets is te veel voor dit team. We zijn goed voorzien van koffie.
We gingen met een glimlach naar buiten met onze order.
1 January 2025
Peter
Beste Peter,
Wat fijn om te horen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad bij Montel in Almere. Geniet van je aankoop en we hopen dat die glimlach nog lang blijft!
Babs Evers - Montèl
Netjes en behulpzaam
Prima levering en een goede uitleg.
9 November 2024
Evelien
Beste Evelien,
Dank je wel voor al deze mooie complimenten voor Montèl! We wensen je nog vele jaren zitplezier.
Goed en snel afgehandeld
6 November 2024
Maurice
Beste Maurice,
En dat is Montèl; een feest voor jezelf! Bedankt voor de mooie woorden in deze positieve review.
Margo Molenaar - Montèl
Professionele en attente verkoper die alle tijd neemt voor uitleg en aandacht heeft voor mijn wensen als klant.
Informatief is en aandacht heeft voor mijn begeleiders en ons zeer goed informeert over de geplande aankoop. Top.
Tevens is de aflevering gegaan op de tijd zoals vooraf doorgegeven was door zeer vriendelijke bezorgers. Top.
27 September 2024
C
Berg
Beste heer/mevrouw,
Dat allemaal bij dé zitspecialist van Nederland! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Montèl Almere in deze Top review.
Margo Molenaar - Montèl
Goede service, nemen uitgebreid de tijd.
Het brengen en installeren van de bank was ook top gedaan. Vriendelijke heren
18 September 2024
Dave
Beste Dave,
Dankjewel voor je leuke review! Goed om te horen dat de service en installatie naar wens waren. We geven de complimenten door aan de bezorgers!
Nicole Ruiters - Montèl
Uitstekende verkoper met veel kennis.
Zeer mooie meubels, precies wat we zochten.
12 September 2024
Rob
Beste Rob,
En dat is Montèl; een feest voor jezelf! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring.
Geweldig.
Gelijk bij binnenkomst zagen we al de bank die wij prachtig vinden. Verkoopster Lia heeft ons vriendelijk alles laten zien en ons de tekening van de bank meegegeven zodat we thuis goed de maten konden controleren. Ivm haar vakantie de volgende dag onze bestelling geplaatst met hulp van Marjolein en Christopher. Alles ging in een gezellige sfeer. We kijken er naar uit wanneer de bank, salontafel en mooie staande lamp worden gebracht.
10 September 2024
Fam. B. de Vries
Almere Buiten
Beste familie de Vries,
Wat een fijne beoordeling om te lezen. Super dat alles naar wens is verlopen en dat mijn collega jullie zo goed heeft geadviseerd. Dat horen wij graag. Ik ga jullie complimenten overbrengen wil jullie veel plezier wensen met de aankoop!
heel goed
mijn contact met de klantenservice was uitstekend. ik werd goed begrepen.
Toen de monteur zou komen, werden we eerst van te voren opgebeld, hoelaat hij zou komen.
En de monteur werkte heel netjes en precies. Hij was ook erg vriendelijk.
29 August 2024
Helmi Maton-Kanij
Beste Helmi,
Zo bieden we garantie voor jarenlang zitplezier! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met onze service!
Margo Molenaar - Montèl
Kleine teleurstelling na prima advies door verkoopster.
Geachte heer Nijman,
Wij hebben de relaxfauteuils Sara nu vier dagen in huis maar één van de twee kunnen we nog niet gebruiken omdat de accu er niet bijgeleverd was.
Complicatie was dat één fauteuil uit Almere kwam en de andere uit Zwolle.
Beide filialen weten zeker dat ze de accu hebben ingepakt maar ik weet zeker dat toen ik de eerste, die uit Zwolle kwam, uitpakte ik alleen de oplader vond. Ik dacht dat die rechtstreeks in de fauteuil gestoken moest worden maar toen ik de tweede uitpakte zat daar nog iets bij en dat bleek de accu te zijn.
Ik heb meteen de verpakking, die nog in de kamer lag, nagekeken maar er zat niets meer in.
Wij hebben inmiddels contact met Waalwijk en ons is beloofd dat we in ieder geval morgen bericht hierover krijgen.
Wij gaan er van uit dat het op kort termijn opgelost wordt anders
laten we de stoelen weer ophalen.
Voorlopig hebben wij alle vertrouwen in Montél.
Fer Bolweg
27 August 2024
Fer Bolweg
Beste Fer,
Wij gaan zorgen dat je straks heerlijk kunt gaan genieten van jouw nieuwe relaxfauteuils! Dank je voor het delen van jouw ervaring met Montèl Almere.
100% perfect
Eerste winkelbezoek in Almere was heel positief, vriendelijk en vakkundig personeel,
Tweede bezoek ook positief en Order geplaatst.
1 August 2024
Ulrich
Beste Ulrich,
Dat allemaal bij dé zitspecialist van Nederland! Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring met Montèl Almere!
Fijne winkel
Onze bank keuze behoefte wat advies en tips.
Werden in winkel prettig geholpen
26 June 2024
Nazimah
Beste Nazimah,
Margo Molenaar - Montèl
Mooie en kwalitatief goeie spullen. Lief personeel en meedenkend en flexibel ook.
20 June 2024
Jo-Ann
Beste Jo-Ann,
Dat allemaal bij dé zitspecialist van Nederland! Bedankt voor de mooie woorden in deze positieve review voor Montèl Almere.
Heel positief
Van ontvangst tot orderbevestiging heel positieve sfeer met goede uitleg over elke vraag!
6 June 2024
Ulrich
Beste Ulrich,
In de winkel zitten we klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, helemaal naar jouw wens. Fijn om te horen dat je dat ook zo ervaren hebt. Bedankt voor deze positieve review voor Montèl Almere!
Supervriendelijk en goed advies
Je wordt bij Montel in Almere altijd super vriendelijk ontvangen. Je krijgt er een goed advies en ze nemen uitgebreid de tijd voor je.
31 May 2024
Antoinet
Beste Antoinet,
Dankjewel voor je mooie woorden. Fijn om te lezen dat je voor Montèl hebt gekozen. Dat horen wij graag. We zien je snel weer eens terug.
Top geholpen
Met rust en tijd werd er aandacht gegeven zonder te pushen.
27 May 2024
A.
Zeewolde
Beste meneer/mevrouw,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service. Dank je! Geniet lekker van je nieuwe aankoop.
Inge van Driel - Montèl
Review overzicht
Positief sentiment93%
Heeft een totaal van 119 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Montèl Almere
Bij Montèl Almere vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie
In de Montèl meubelwinkel in Almere vind je voor iedere stijl het perfecte meubel. Of je nu op zoek bent naar een mooie bank, fauteuil of karpet, je vindt het allemaal in onze meubelzaak aan de woonboulevard in Almere. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of sfeervolle decoratie. Laat je inspireren in onze showroom met volledig ingerichte woonkamers, gestyled door de designers van Montèl. Liever zelf een meubel samenstellen? Ook dat kan bij Montèl! Ons professionele team maakt graag tijd voor jou vrij om je te helpen bij het vinden van jouw ideale meubel.