Heeft een totaal van 118 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Positief sentiment100%
De reviews geven een zeer positieve indruk van het kantoor. Klanten noemen professionaliteit, duidelijke communicatie en snelle reacties. Er wordt vaak gesproken over betrokkenheid en deskundigheid. In het geheel genomen leveren de ervaringen vertrouwen en tevredenheid op.
Sterke punten
Professionaliteit
Heldere communicatie
Snelle reacties
Gebaseerd op 7 reviews
Uitermate tevreden!
Geweldig fijn geholpen door Niek Meijer. Hij en zijn team zijn professioneel en toegewijd en nemen de tijd voor je wanneer je met vragen komt. Niek denkt op een prettige wijze met je mee en legt op een duidelijke manier uit wat de stappen zijn in de procedure.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben en hem en zijn team zeker kan aanrader.
8 August 2024
Laura
Gouda
Hartverwarmend
De brouwer advocaten kantoor,
Heeft mij bij gestaan in nogal een intiem proces.
Door de expertise van kantoor de brouwer, ben ik enorm gerust en vooral naar tevredenheid bestaan. In contact met kantoor brouwer reageren op mijn e-mails het krijgen van updates. Kortom de betrokkenheid van kantoor de brouwer ben ik zeer over te spreken!!
Mijn dank is groot aan U en Uw kantoor. Zijn er mensen die graag bijgestaan willen worden dan kan ik U met een warm hart De brouwer kantoor ten zeerste aanraden.
7 June 2024
M
Fraser
Ze staan altijd voor je klaar!
Ik ben meer dan tevreden met de diensten van advocaten W.H.J.W. de Brouwer en F. Laros. Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat ik met echte professionals te maken had. Hun deskundigheid en toewijding zijn van het hoogste niveau, en ze zijn altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en mij te ondersteunen, ongeacht het tijdstip. Ze nemen de tijd om elke stap van het proces duidelijk uit te leggen en zorgen ervoor dat ik me gehoord en begrepen voel.
De persoonlijke aandacht en inzet die ze bieden, maken een groot verschil. Dankzij hen voel ik me altijd goed vertegenwoordigd en gesteund.
Ik kan W.H.J.W. de Brouwer en F. Laros dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en betrokken juridische bijstand.
30 May 2024
Arbër
Professioneel kantoor
Ik ben uitermate tevreden over de diensten van Mr. De Brouwer. Toen ik bij hem aankwam, wist ik niet hoe ik verder moest met mijn zaak. Dankzij zijn expertise is mijn probleem verholpen en kan ik eindelijk dit hoofdstuk afsluiten. Mr. De Brouwer is erg creatief en vindingrijk in zijn aanpak. Ik ben dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan en kan hem van harte aanbevelen..
Karin
Rotterdam
Top advocaten! The Best of The Best!
Ik ben Geholpen door mr. W.H.JW. de Brouwer en mr. F. Laros.
Het team is zeer professioneel, toegewijd en nam de tijd om de complexiteit van mijn zaak grondig te begrijpen. Hun klantgerichte benadering en transparante communicatie maken het proces soepel en stressvrij. Ik ben bijzonder onder de indruk van hun snelle reactietijd en nauwgezette aandacht voor elk detail.
Ik kan De Brouwer Advocaten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige juridische ondersteuning.
Adi
Excellent
Heel prettige gesprek en al
Mijn vragen direct beantwoord zonder dat de advocaat het op hoefde te zoeken.
Heel kundige advocaat top.
Frank
Eindhoven
Snelle reactie en denken met je mee. Persoonlijke contact is erg fijn.
Will
Laren
Snelle doortastende hulp geboden
Fijne advocaat die zich inleeft als mens in de situatie en er als een doortastende advocaat voor je staat.
7 May 2024
Linsey
Bergschenhoek
Houd je goed op de hoogte van de zaak
28 February 2024
Jonatan
Eindhoven
Uitstekend!
Goede ervaring, oplossings gericht en meedenkend!
Sander van Lieshout
Roermond
Zeer goed, goed contact.
Willem
Laren
Op en toppie gedaan. Bedankt voor je inzet
Deze advocaat heeft zich ontzettend goed ingezet.
Kortom op en toppie gedaan.
Marjolijn Wielhouwer
Gelukt!
Ik ben vanwege meneer De Brouwer af van mijn zorgmachtiging waar ik heel blij mee. Hij heeft mij goed bijgestaan en ik ben heel tevreden.
Zora
Den Haag
Heel betrokken, professioneel en kundig
Mevrouw van Steekelenburg is een top advocaat! Ze heeft mij tijdens mijn letselschadezaak goed bijgestaan. Is heel goed bereikbaar, ervaren en super vriendelijk.
Ik raad haar zeer zeker aan.
4 January 2024
Ikrame
Heerlen
Zeer kundig en betrokken!
Ik ben enorm goed geholpen door Winston de Brouwer. Tijdens een hele moeilijke periode heeft hij me uitstekend bijgestaan. Door zijn kundigheid en betrokkenheid gaf hij me het vertrouwen dat het wel goed zou komen. Dat kwam het ook. Hij is heel goed bereikbaar via mail, telefoon, whatsapp en reageert snel. Hij is persoonlijk betrokken, vraagt hoe het gaat. Al met al een top advocaat die ik aan iedereen kan aanraden!
12 December 2023
Anoniem
Anoniem
Ik ben uitstekend geholpen
Mijn advocate is zeer vriendelijk en deskundig.
Het voelde zeer vertrouwd en voelde me meteen op mijn gemak.
Ik zal haar zeker aanbevelen.
Mvg.Ed Wouters
7 December 2023
Ed
Rotterdam
De heer de De Brouwer heeft me heel goed bijgestaan tijdens mijn rechtszaak
goed bereikbaar, luisterde, altijd bereid om wat uit te leggen en heeft de zaak goed afgerond.
28 November 2023
Mariame
Rotterdam
Accuraat, proactief en doelgericht.
Advocaat W. de Brouwer beschikt over buitengewoon veel kennis en kunde en je voelt als slachtoffer dat hij er met volle overtuiging voor gaat. In mijn zaak heeft hij de verdediging gedaan met een goede afloop en heeft hij ook nog eens een schadevergoeding kunnen realiseren. Deze proactieve aanpak had ik zelf niet bedacht maar heeft wel goed uitgepakt.
Behalve de professionele aanpak van dr. de Brouwer is hij ook altijd persoonlijk betrokken geweest.
15 November 2023
Eva
L.
Professioneel, eerlijk en doelgericht
Door mw. mr. Van Steekelenburg ben ik als kwetsbare werknemer bijgestaan in een arbeidsrechtprocedure. Het aanvechten van mijn ontslag was het doel! Voorafgaand werden de mogelijkheden en eventuele uitkomsten van een procedure besproken. De communicatie verliep goed en de procedure was een groot succes.
10 November 2023
Graziella
Dordrecht
Laros is fantastisch
Laros heeft mij bijgestaan en ik heb veel minder straf gekregen dan dat ik verwacht had. Echt een goeie advocaat.
8 November 2023
Niek
Ik voelde me veilig
Door de duidelijke uitleg van meneer Brouwer en het bijstaan heeft mij geholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn advocaat.
14 July 2023
Zora
Delft
Wat een onwijs fijne advocaat!
Wat ben ik dankbaar voor mijn advocaat. Hij zorgt voor de rust en voor het vertrouwen in mij en in de zaak. Hij geeft me het juiste advies. Komt met ideeën. Komt elke afspraak na die die maakt! En is super vriendelijk en loyaal! Dankjewel voor alles deze 10 is niet hoog genoeg!
12 July 2023
Michael
Ridderkerk
Kwaliteit, persoonlijk en vooral kunde
Helaas heb ik meerdere keren een advocaat nodig gehad in mijn leven maar vanaf dat ik Winston de Brouwer en zijn team heb ingehuurd is de stap naar het inhuren van een advocaat een stuk makkelijker. Ze maken direct tijd voor je, luisteren goed naar je probleem en geven uitstekend advies. Kundig zijn mijn zaken opgepakt, en het heeft mij een hoop geld en ellende bespaard. Nogmaals top advocaten daar bij Brouwers.
12 July 2023
Orfeo
Hendrik-Ido-Ambacht
Alles was erg goed. Qua omgang met de klant, informatie over de klantcase en het werk gebeurt volledig mondeling.
Ik was zeer tevreden met alles
30 June 2023
Nima
Rotterdam
Meest wijze advocaat met de beste resultaat
Winston Brouwer heeft de lat voor andere advocaten heel hoog gezet. Hij was behulpzaam, begripvol, dacht mee en kwam met de beste uitspraken. Dit allemaal heeft geleidt tot vrijspraak.
Beste keuze is Winston Brouwer!
22 June 2023
Fouzia