Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een zeer positieve indruk van het kantoor. Klanten noemen professionaliteit, duidelijke communicatie en snelle reacties. Er wordt vaak gesproken over betrokkenheid en deskundigheid. In het geheel genomen leveren de ervaringen vertrouwen en tevredenheid op.
Ik ben ondernemer en ik vind behoud van historisch rijdend erfgoed belangrijk. Ik heb me ooit afgevraagd hoe mooi het zou zijn als we nu nog origineel materieel uit de middeleeuwen kunnen zien en beleven. Over een paar honderd jaar moeten ze ook nog, niet alleen virtueel/digitaal van een Volvo 300 kunnen genieten. Door de jaren heen heb ik een groot magazijn met onderdelen opgebouwd. Hier is veel tijd, geld en energie in gaan zitten. Voor mij is dat niet alleen een onderneming, maar vooral een passie die ik graag wil behouden en voortzetten. Door een inventieve juridische oplossing van mr. De Brouwer is mijn rechtspositie aanzienlijk verbeterd. Aangezegde ontruimingen en schadevergoedingen zijn van tafel en uiteindelijk is het zelfs niet tot een procedure gekomen. Dat vind ik bijzonder knap. Ik ben ontzettend blij dat er advocaten zijn die niet alleen naar de regels kijken, maar ook oog hebben voor wat voor iemand werkelijk van waarde is. Het contact is direct en naast zakelijk ook menselijk, begripvol. Dankzij Winston kan ik mijn passie en onderneming blijven voortzetten. Winston, ontzettend bedankt voor je scherpe advies, vasthoudendheid en creatieve juridische aanpak. Ik heb er alle vertrouwen in dat je andere mensen minstens zo goed kunt helpen.
27 August 2026
Erik van Oostveen
Wijchen
Dit advocatenkantoor heeft mij perfect geholpen bij mijn schade-zaak. Vanaf het eerste contact waren ze helder, professioneel en betrokken. Ze namen alle zorgen uit handen en behaalden het gewenste resultaat. Ik voelde me gehoord en goed vertegenwoordigd. Een kantoor dat ik absoluut aanbeveel!
mw. mr. S.S. Kilic
17 July 2026
O
Leiden
Een juridische procedure brengt vaak onzekerheid, emoties en soms frustratie met zich mee. In die periode heb ik mogen ervaren hoe waardevol het is om een advocaat naast je te hebben die niet alleen inhoudelijk sterk is, maar ook rust, vertrouwen en relativeringsvermogen brengt. Vanaf het eerste moment voelde de samenwerking prettig en professioneel. Dankzij zijn inzet, geduld, betrokkenheid en scherpe juridische inzicht had ik altijd het gevoel dat mijn belangen optimaal werden behartigd. Hij communiceert helder, luistert goed en weet complexe juridische vraagstukken begrijpelijk uit te leggen. Wat mij vooral is bijgebleven, is de menselijke benadering. Er was ruimte voor een glimlach wanneer het kon, begrip wanneer het nodig was en vastberadenheid op de momenten dat het erop aankwam. Dat maakte een intensief traject een stuk draaglijker. Natuurlijk hoop ik dat ik in de toekomst geen advocaat meer nodig heb. Maar mocht dat onverhoopt toch zo zijn, dan weet ik zonder twijfel bij wie ik weer aanklop. Een deskundig advocaat, een fijne sparringpartner en bovenal een prettig mens om mee samen te werken.
4 July 2026
Dennis Knauf
Barendrecht
Mr de Brouwer heeft mij tijdens mijn echtscheiding ontzettend goed geholpen. Hij luisterde echt naar mijn verhaal, dacht mee en gaf mij het vertrouwen dat mijn zaak in goede handen was. In een moeilijke periode was het fijn om iemand naast me te hebben die niet alleen deskundig is, maar ook oog heeft voor de mens achter de zaak. Wat ik vooral waardeerde, was zijn oplossingsgerichte aanpak. Waar mogelijk zocht hij naar praktische oplossingen, maar wanneer het nodig was, kwam hij ook krachtig op voor mijn belangen. Zijn ervaring en kennis waren daarbij duidelijk merkbaar. De communicatie was altijd helder en snel. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon met vragen altijd bij hem terecht. Dat gaf veel rust. Ook wil ik graag vermelden dat mr. Laros een keer heeft waargenomen. Ook hij heeft mij uitstekend geholpen en maakte een zeer professionele en betrokken indruk. Ik kijk met veel waardering terug op de begeleiding van mr. de Brouwer en zijn kantoor en kan hen van harte aanbevelen.
24 June 2026
Zuleyha
Dordrecht
Via een verwijzing van een andere advocaat, kwam ik terecht bij De Brouwer Advocaten. De eerste indruk was gelijk goed. Ik werd destijds ontvangen door twee advocaten, waaronder mr Brouwer. Aan hen vertelde ik mijn verhaal en mr Brouwer had direct door wat ik nodig had. Hij stelde goede vragen en gaf mij gelijk het gevoel dat hij de juiste was voor mijn zaak. Ik was meer dan tevreden over het verweerschrift en ook voor en tijdens de zitting bleek de ervaring van mr Brouwer. Mede daardoor was de uitslag zeer bevredigend. Overall een hele goede ervaring.
6 May 2026
Lian Tien
Rotterdam
Mijn ervaringen met dhr. de Brouwer zijn uitermate positief. Hij is kundig, betrokken en denkt echt met je mee. Daarnaast is hij goed bereikbaar en reageert hij snel, wat rust geeft in een juridische situatie. Zeker aan te bevelen.
15 March 2026
Gert Jan
Rotterdam
Ik ben uitstekend geholpen door dit advocatenkantoor, en in het bijzonder door mr. Niek Meijer. Zijn professionaliteit, deskundigheid en enorme betrokkenheid hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de afronding van de zaak voelde ik mij serieus genomen, gehoord en volledig ondersteund. Mr. Meijer heeft zich met grote toewijding ingezet om mijn belangen en wensen te bewerkstellgen, en straalt niet alleen vertrouwen uit, maar weet ook in complexe situaties snel te schakelen en helder advies te geven. Dankzij zijn expertise en strategische aanpak is er een zeer goed resultaat behaald. Dit kantoor beschikt over echte specialisten die weten wat ze doen en waar ze voor staan. Mocht ik in de toekomst opnieuw juridische bijstand nodig hebben, dan weet ik zeker dat ik hier weer aan het juiste adres ben. Absoluut een aanrader.
mr. N. Meijer
19 February 2026
Ray
Sever
Winston heeft mij in een zeer delicate situatie geholpen, hij stond er 24/7 voor mij klaar en toen ik de hoop opgaf, was hij er om mij te motiveren om door te gaan. Hij communiceert heel duidelijk en kan goed een casus onderbouwen, maar blijft mensgericht en altijd meedenkend. Ik had geen andere betere advocaat voor mijn situatie kunnen kiezen! Van de bodem van mijn hart, dank je wel!
31 August 2025
Irina
Bergschenhoek
Een menselijke benadering door deze advocaat zorgt dat de spanning vermindert tijdens de rechtszitting en hij laat goed merken dat hij voor je opkomt en tot het uiterste je onschuld wilt bewijzen . Dank u wel mr. Brouwer, wij zijn tevreden met de uitkomst!
14 August 2025
karina langendoen
Hellevoetsluis
Het verhaal begon toen mijn vrouw vertelde dat ze bij mij weg ging ,en dat ze bij een ouder stel in huis ging wonen die haar als hun dochter zag. Ik heb mijn vrouw er voor gewaarschuwd, maar als het eenmaal bij mensen in hun hoofd zit kan je het schudden. Na een tijdje kwam de brief binnen voor de echtscheiding, die op naam van mijn vrouw was aangevraagd maar afgehandeld werd door laten we maar zeggen haar coach. Daar werd aanspraak gemaakt op haar deel ,want daar had ze recht op volgens de coach. Nadat ik deze brief had gekregen ben ik op zoek gegaan naar een advocaat. Want naar mijn idee werkte dat niet zo . Omdat ik in bali Indonesië getrouwd ben ,met de wetgeving die voor zo.n huwelijk geldt. En die is anders dan wat de regelgeving in Nederland is. Wat ook mee speelde dat ik toch wel wat dingetjes van onze coach ontdekt had .die had daglicht niet kunnen verdragen. Op mijn gevoel heb ik toen gekozen voor advocaten de brouwer Toen Winston mij de eerste keer belde en wilde weten wat mijn wensen waren. Heb ik hem verteld wie deze coach was en hoe de situatie was . Ik had daar mijn twijfels over . Waarop hij reageerde. Daar heb ik wel zin in . Ik ben toen bij hem op kantoor geweest en alle documenten en bewijsmateriaal laten zien ,hoe de situatie in elkaar zat. We zijn toen een plan gaan maken. Om deze coach van zijn plan af te laten zien . Dat werd een getouwtrek totdat ,Winston een wet vond die het mogelijk maakt om mijn vrouw te laten veroordelen om mee te gaan naar bali om daar het huwelijk te ontbinden. Want daar ligt immers het echte document. Maar dat was niet de bedoeling van de coach ,want ja dan raak je de controle kwijt . En mijn vrouw haar echte ouders wonen daar. En dat strookt niet met hun film . Toen kwamen ze met een schikking waar ze alle eisen lieten vallen. Wat dus in mijn voordeel was. Top werk Winston. En het wordt vervolgd.
7 July 2025
Rogier
Rotterdam
Ik kan Winston niet genoeg aanbevelen. Hij vertegenwoordigt mij tijdens mijn echtscheiding en heeft gedurende het hele proces niets anders dan professionaliteit, betrokkenheid en deskundigheid laten zien. Tijdens onze zitting was duidelijk dat Winston uitstekend voorbereid was en écht luisterde – niet alleen naar mij, maar naar het hele verloop van de zaak. Hij zorgde ervoor dat ik toegang had tot een tolk, wat enorm hielp, en hij is altijd benaderbaar, responsief en behulpzaam geweest wanneer ik vragen had of steun nodig had. Winston combineert rustige vastberadenheid met een duidelijke juridische strategie, en zijn oog voor detail heeft mij een gevoel van zekerheid gegeven in een emotioneel zware periode. Ik ben oprecht dankbaar dat hij aan mijn zijde staat.
3 July 2025
Nilsa Harney
Rotterdam
Mijn ervaring met de Brouwer Advocaten is uitstekend. Ik ben erg goed bijgestaan. Ze pakken alles snel op en de communicatie verliep goed. Zij verdienen een 10+
24 April 2025
Stephanie Terlaak
Rotterdam
10 Zeer tevreden met hun service "Ik ben geholpen door Dhr Niek Meijer Advocaat Zijn ervaring, expertise en betrokkenheid zijn bewonderenswaardig. Hartelijk dank. Ik raad hem ten zeerste aan."
mr. N. Meijer
19 March 2025
Santos
Rotterdam
Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van Winston de Brouwer. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me serieus genomen en al die tijd goed geïnformeerd over mijn situatie. Communicatie was helder en professioneel, en altijd snel reactie op mijn vragen. Winston de Brouwer toonde grote deskundigheid en wist mijn zaak succesvol af te handelen. Het gehele proces voelde dat dit in goede handen was. Ik kan iedereen die op zoek is naar een advocaat, Winston de Brouwer aanraden. Ook persoonlijk heeft hij mij het gehele proces uit de wind gehouden, zodat ik de focus kon houden bij mijn dagelijkse bezigheden.
24 January 2025
Jan Pieter
Hoofddorp
Goedemiddag, Selemoe 3eleejkoem, Dhr. Brouwer is een zeer kundige advocaat die perfect voor mijn belangen opkwam. Hij heeft parate kennis en zeer helder in de communicatie die hij perfect inzet en in uw voordeel gebruikt. Hij heeft ook de nodige charisma en weet perfect waar hij over praat. U kan in alle rust uw zaak aan hem toevertrouwen.
8 January 2025
Mahdi, Mohammed
Ibn Abdullah, el Ouasghiri
Winston heeft mij met zijn uitgebreide ervaring en deskundigheid uitstekend geholpen in een ingewikkelde en emotioneel beladen situatie. Hij wist altijd een helder overzicht te bieden en heeft me stap voor stap door het proces geleid, wat me veel rust en vertrouwen gaf. Wat ik bijzonder waardeer, is hoe betrokken hij was; hij nam altijd de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en mijn zorgen serieus te nemen. Zijn persoonlijke aanpak en oprechte interesse maakten dat ik me goed begrepen en gesteund voelde. Dankzij Winston’s scherpe inzichten en strategisch advies vanuit zijn lange jaren ervaring heb ik bereikt wat ik wou bereiken. Ik ben hem enorm dankbaar voor zijn inzet.
30 December 2024
Dennis Roobol
Rotterdam
Mijn ex heeft een nieuwe relatie zon 150 km bij mijn woonplaats vandaan. Mijn ex wilde daarheen verhuizen met mijn dochter en is een rechtzaak begonnen om vervangende toestemming aan te vragen, waardoor ik mijn dochter kwijt zou raken. Samen met Winston zijn team aan top advocaten hebben wij gestreden en de rechtzaak gewonnen. Ze hebben een goede en snelle communicatie en vakkundige aanpak en zijn zeer betrokken bij de zaak. Ik ben ze eeuwig dankbaar.
6 December 2024
Marco van Vuuren
Bergschenhoek
De heer de Brouwer heeft mij zo goed geholpen. Ik kan mijn kinderen weer zien. Zo fijn.
Julia
Dordrecht
Na mijn ongeluk ben ik na wat rondkijken terecht gekomen bij De Brouwer Advocaten. Hier ben ik zeer goed en professioneel geholpen in de afhandeling van mijn letselzaak. Ik zou De Brouwer Advocaten daarom ook ten zeerste aanraden als u opzoek bent naar een advocaat die het vak begrijpt en het beste met U voorheeft.
N.v.t.
Thijs
Strijen
Goed te woord gestaan en bijgestaan. Erg betrokken en oplossingsgericht.
Nathalie
Puttershoek
Ik ben erg goed geholpen met mijn vso door mw van Deventer! Erg kundig en snel antwoord. Zelfs toen ze op vakantie was heeft ze mij te woord gestaan. Echt een aanrader. Ik heb mijn collega's ook door verwezen.
N.v.t.
Naomi
Strijen
Mijn ervaring met mr. de Brouwer is zeer positief. Hij weet met humor en geruststelling zelfs de moeilijkste situaties draaglijk te maken en moedig aan te pakken. In mijn complexe echtscheidingszaak (van kortgeding naar convenant) heeft hij met zijn strategisch inzicht, inhoudelijke kennis en ervaring een definitieve echtscheiding weten te bereiken. De samenwerking verliep erg prettig, hij is altijd bereikbaar voor zijn cliënten en zijn betrokkenheid en expertise maken echt het verschil.
17 September 2024
Abdel-Jalil
Delft
Sterke peroonlijkheid, weet van zaken, mensvriendelijk en heeft een daadkrachtig aanpak. Dankzij mr. Brouwer hebben wij mijn zus met dementie uit handen van de curator Ger Mies kunnen halen. Zij is niet meer achter gesloten deuren in een instelling en heeft nu een liefdevol vrij leven in Suriname bij haar familie.
2 September 2024
Lie Piang Beryl
Suriname
De brouwer advocaat is een hele goede, professioneel en vriendelijke advocaat met heel veel ervaringen. Hij werkt op een hoge niveau en een goede kwaliteit. Hij is altijd bereikbaar voor alle vragen en hij geeft goede en adequaat informatie. Hij heeft mij goed geholpen. Ik ben er zeer blij met hem. Hij is aan te raden. Ik geef hem 10
9 August 2024
Nezha
Rozenburg
Voorop gesteld dat ik nooit in een rechtszaak verwikkeld wilde raken, maar helaas was hier geen ontkomen aan. En als het dan toch moet is het enorm prettig dat je bijgestaan wordt door een professioneel team. Ook wanneer ik het onredelijke vroeg, kwam heel eerlijk het advies het anders aan te pakken. Tijdens de zittingen voelde ik me erg gesteund en met een gepaste dosis humor, kon dan ook af en toe de spanning gebroken worden. Kortom .... en hele tevreden klant!
9 August 2024
Mariska