Goed onderhoud uitgevoerd.
En autonetjes gewassen en gezogen.
6 May 2023
Arie
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.042 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
En autonetjes gewassen en gezogen.
6 May 2023
Arie
HUIZEN
First got a quote for repairs that were not expected for APK. Then complained about the items and amount, turned out to be not for me to pay but on guarantee. Then parts for repairs were not available, and now waiting for new appointment. Not satisfied
5 May 2023
Attila Ujvari
HILVERSUM
Super en goede service ! Goede feedback en info en overleg !
5 May 2023
Fransiscus van der Linden
HILVERSUM
Terugroepactie betreffend ABS en onderhoudsbeurt snel uitgevoerd. De auto stond bij afhalen gewassen en uitgezogen klaar.
3 May 2023
Meneer Grijpink
WEESP
slechte info na dat ik een nieuwe 308 heb gekocht en de eerste servicebeurt gewoon moest betalen 400 euro voor een auto die pas 10 manden oud is. een nieuwe interieurfilter van 92 euro ? en benzinetank gereinigd ? servicebeurt van 250 kan ik dan nog wel begrijpen.
2 May 2023
Remco Faber
HILVERSUM
Snelle en adequate service, alles netjes uitgevoerd.
1 May 2023
Meneer Kan
HUIZEN
Zeer goede service bij Nefkens Hilversum. Mijn auto gehaald en gebracht, en na reparatie gewassen retour gekregen. Topservice mensen!!
28 April 2023
Mevrouw de Jong
SOEST
E netjes wat ik uitgevoerd wil hebben is gedaan
28 April 2023
Meneer Schaapherder
HILVERSUM
Meteen een beurt gedaan met onderling contact leasmaatschappij. Prima!!
27 April 2023
Meneer Jansen
ALMERE
Prima!
27 April 2023
Mevrouw Kortland
SANTPOORT-ZUID
Alles is goed geregeld en snel weer afgeleverd gr
Meneer de Jong
KORTENHOEF
Goed en vriendelijk geholpen.
Mevrouw Bouwmeester
HUIZEN
Zoals altijd prettig ontvangen, heldere afspraken en behoorlijk vlot gewerkt!! Tevreden.
Mevrouw Blok
NEDERHORST DEN BERG
Vriendelijke. Mensen
Meneer Kranenborg
MAARTENSDIJK
Één minpuntje Ik had aangegeven als vervangend vervoer een elektrische fiets te willen gebruiken maar die was helaas niet beschikbaar. Een reguliere fiets is voor mij erg lastig vanwege mijn conditie. Ik heb toen als alternatief moeten kiezen voor een huurauto, die gelukkig wel beschikbaar was tegen extra kostprijs!
Willem Massink
HILVERSUM
De APK van mijn auto ging weer verlopen. Meestal laat ik dan een beurt uitvoeren en dan zit de APK er bij in. Tijdens dit gehele proces wordt er netjes gecommuniceerd en is mijn auto in goede handen. Nu rijdt mijn auto weer als een zonnetje en weet ik, dat ik ermee veilig op de weg kan.
25 April 2023
Ton
HILVERSUM
Goede survice vriendelijk personeel deskundig goede adviezen
24 April 2023
Meneer de Weijer
top!
23 April 2023
Ruud Klabbers
NEDERHORST DEN BERG
Klantvriendelijk, prima wachtruimte, lekkere koffie, aardige medewerkers en keurige aflevering van de auto na onderhoud!
22 April 2023
Mevrouw Hemmink
HILVERSUM
Kom al jaren bij deze garage. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is, wat er moet gebeuren en wat de kosten gaan worden. Medewerkers zijn vriendelijk.
22 April 2023
Mevrouw Kat
HILVERSUM
Woensdag 19 april was mijn auto voor een beurt, APK en vooral een controle van de distributieriem, (omdat ik deze niet meer vertrouw) bij jullie in de garage. Over de service en klantvriendelijke benadering van het personeel in Hilversum ben ik tevreden. Waar ik echter niet blij mee ben: is over de uitleg van de controle van de distributieriem. Er werd mij uitgelegd dat er met een meetlatje wordt gemeten ( volgens de regels van Stellantis ) en dat de distributieriem in orde was. Met alle informatie over de distributieriem, is het duidelijk dat het materiaal van de riem niet optimaal is en ik had graag gewild dat er met meer aandacht naar gekeken was, door de zijkanten te controleren op slijtage en de riem op scheurtjes. Maar volgens de garage is de riem in prima staat. Ik wil hier dus duidelijk mee maken: dat als ik met de auto van de zomer op vakantie ga, dat ik verwacht, dat de distributieriem niet voor problemen gaat zorgen.
D, Lallier
Heemstede
Helder en duidelijk advies.
Meneer Zieltjens
BUSSUM
Toen ik mijn auto kwam brengen werd mij verteld van een terugroepactie. Dit bleek het geval. Na akkoord op diagnose begreep ik dat het wel werk was. Vrijdag eind vd middag bleek de auto niet klaar. Maandag zou hij klaar zijn. Na meerdere belpogingen van mij bleek eind vd middag maandag de auto niet klaar.....
Mevrouw Oud - Hanegraaf
HILVERSUM
enige min puntje is dat jullie telefonisch moeilijk te bereiken zijn. Ik wilde 1st even bellen of het goed was dat ik langskwam, maar dat lukt dan helaas niet
Mevrouw Albarda/animals
HILVERSUM
Auto weer probleemloos door de APK
Rob
Oscar Romerolaan 21