Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews tonen overwegend positieve ervaringen met Sanidirect. Klanten prijzen vriendelijk en meedenkend personeel dat luistert en meerdere opties biedt zonder opdringen. De communicatie is duidelijk en de service verloopt vlot. Klanten geven aan terug te komen en Sanidirect aan te bevelen.
Sterke punten
Vriendelijk en meelevend personeel
Geen druk, goede adviezen en opties
Duidelijke communicatie en snelle service
Gebaseerd op 10 reviews
Keurige showroom, fijn en kundig personeel
Productaanbod sloot goed aan op onze behoefte. We zijn snel, vriendelijk en goed geholpen met het maken van onze keuzes en invoer van de orders.
26 May 2022
Ruud
Beste Ruud,
Keurige showroom, fijn en kundig personeel. Dank u wel voor deze mooie review!
Twan Spanjer - Sanidirect
Goed advies en prettig geholpen.
Tijdens mijn bezoek ben ik door Vincent van vestiging Hilversum goed geadviseerd en vriendelijk geholpen.
2 May 2022
Marion
‘t Gooi
Beste Marion,
Dank u wel voor de mooie complimenten die u mijn collega geeft. Hij gaat dit zeker waarderen.
Thea de Jong - Sanidirect
Van showroom tot en met bezorging alles perfect geregeld
Alles is tot in de puntjes geregeld.
1e indruk wat te bureaucratisch, maar geeft wel direct duidelijkheid.
Verkoper/Adviseur die echt meedenkt.
Bezorging exact volgens planning.
Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.
Nalevering snel geregeld.
31 March 2022
Rob
Maarssen
Beste Rob,
Vanaf het advies tot aan de planning, bezorging en nalevering alles goed voor u geregeld. Heel erg fijn om dat te horen van u, bedankt hiervoor!
Perfect geholpen
Steeds goed voorgelicht ,goede en gezellige hulp van Bert en Nico .
29 March 2022
Lc.
Eemnes
Beste heer/mevrouw,
Dank u we voor de mooie review en complimenten. Wij waarderen dit enorm.
Heel goede ervaring
Goede begeleiding bij keuzes, prima werkmensen, binnen de gestelde tijd klaar.
23 March 2022
marian
Beste Marian,
Hele goede ervaringen met onze begeleiding en onze monteurs. Dat is heel fijn om te horen, dank u wel!
Twan Spanjer - Sanidirect
Fijne winkel en top klantenservice
In Hilversum bijzonder goed geholpen, de verkoper dacht goed mee met de mogelijkheden in ons huis, ook toen we in een later stadium toch nog onze plannen veranderden. Spullen netjes en op tijd geleverd. Door omstandigheden niet alles direct kunnen (laten) plaatsen. Toen we wel zover waren, bleken er problemen te zijn met de spoelknop en de fonteinkraan. Dit is heel snel en soepel opgelost door de klantenservice. Ben echt onder de indruk! Wat ons betreft een aanrader...
21 March 2022
Saar
L.
Beste Saar,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons, dank u wel.
Thea de Jong - Sanidirect
Breed assortiment en goede service
De douche laten oppimpen.
Zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers en een groot assortiment aan diverse stijlen accessoires!
Zeer aan te bevelen
21 March 2022
Anja
Laren
Beste Anja,
Dank u voor het delen van uw ervaring die u bij ons hebt opgedaan en de aanbeveling. Wij waarderen dit enorm.
top
eerst mijn bad kamer laten doen nu de wc
11 March 2022
R m Bakker
Eemnes
Beste heer/mevrouw Bakker,
Dank u wel voor de mooie review en de top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
We heel goed geholpen: luisteren en vervolgens samen allerlei producten naast elkaar zetten om een k
Prima !
9 March 2022
Alexandra van der Hilst
Beste mevrouw Van Der Hilst,
Dank u voor deze positieve review. Fijn om te horen dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge Stam - Sanidirect
Humor, meedenken en oplossingsgericht
Mede door Vincent is het uitzoeken van een nieuwe badkamer ook een leuke ervaring geworden in plaats van iets waar ik tegenop zag. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!
8 March 2022
Francien
Soest
Beste Francien,
Dit is heel fijn om te horen, dank u wel voor het delen van uw ervaring. Uiteraard gaan wij zorgen dat het eindresultaat ook naar wens is.
Gewoon vriendelijk en geduldig
Vriendelijk klant is koning
5 February 2022
Anita
Beste Anita,
Dit horen wij graag, dank u wel en ook voor de positieve beoordeling.
12 January 2022
O.
Bussum
Beste meneer/mevrouw,
Dank u voor deze positieve review. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Inge Stam - Sanidirect
Fantastisch meedenken in onze wensen binnen de mogelijkheden Weergaloze service
Ik had een aantal wensen waaronder de levertijd ivm transport naar buitenland.
Ben in 2 sessies zeer profeet maar zeker ook ontspannen geholpen hierdoor nooit druk gevoeld om te moeten kopen maar zeer goed de grenzen van de mogelijkheden opgezocht waardoor ik een fantastisch produkt heb kunnen aanschaffen.
25 December 2021
John
Sabadeco
Beste John,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Geen enkele coulance
Grove onwil om geplaatste order te wijzigen of ebt te annuleren ivm ernstige medische reden.
Beveelt niet aan
22 December 2021
Petro
Nasrden
Beste Petro,
Uw review is besproken en inmiddels heeft u ook contact met uw verkoopadviseur hierover gehad. Het is fijn om te vernemen dat er een oplossing is gekomen waar beide partijen zich in kunnen vinden.
Vriendelijk en deskundig.
De behandeling en de adviezen van de vestigingsmanager waren correct, vriendelijk en professioneel. In 2e instantie kozen we toch voor een ander meubel, wat geen probleem was en netjes en efficiënt werd opgelost.
24 September 2021
Paul
zeer goede ervaring
Zeer vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit en snelle afhandeling.
23 September 2021
Peter
Kreeg onderdeel snel geleverd
Na vijf jaar hard ik een defect onderdeel, dit werd probleemloos op gestuurd, klasse
10 September 2021
André
Huizen
Fantastisch
Alles in 1 keer geregeld:)
2 September 2021
Len
Loosdrecht
Heel plezierig en een enorme collectie van prachtige kwaliteit.
Wat wij zochten was niet direct eenvoudig.
Maar meneer van Dijk heeft alles uitgezocht en gevonden!
Heel tevreden verlieten wij het pand.
26 August 2021
Bert en Akkelien
Baarn
Prettige sfeer, uitstekende service en duidelijke communicatie
Goede sfeer bij afspraak in de showroom. Mooie en uitgebreide showroom bovendien. Er werd goed meegedacht over inrichting en aankleding van de badkamer, o.a. met behulp van een handige ontwerptool voor het creëren van een verhelderende plattegrond.
Afhandeling van de order was snel en correct, duidelijke offerte en bestelbevestiging.
De complete order werd in afgesproken week bezorgd. Kundige bezorging, duidelijke communicatie daaromtrent. De pakbon werd uitgebreid geëvalueerd na bezorging.
5 August 2021
Tom
Amersfoort
snel probleemloos van mijn probleem afgeholpen
Ik had een probleem met de thermostaat. Door te bellen met Sanidirect Hilversum is de order achterhaald. Ik zou worden teruggebeld wat er verder zou gebeuren, maar 2 dagen later lag er gratis een vervangend component op de mat.
21 June 2021
Jan Jaap Swart
Nederhorst den Berg
Fantastisch
Wij werden op een hele drukke dag, snel geholpen in de winkel om onze bestelling te kunnen doen. Levering werd een week later, maar daarover zijn wij netjes geïnformeerd.
Aflevering aan huis was top.
17 June 2021
20 May 2021
Joop
Zeewolde
Zeer klantvriendelijk
Ondanks dat de garantieperiode al 3 jaar verstreken was, kreeg ik nieuwe artikelen
15 April 2021
P. Rietdijk
Hilversum
Verkoper dacht uitstekend mee en kwam met goede suggesties!
15 April 2021
Hans
Huizen
Review overzicht
Positief sentiment97%
Heeft een totaal van 56 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Sanidirect Hilversum
In ons mooie filiaal in Hilversum zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!