Heeft een totaal van 84 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment78%
Over het algemeen geven de recensies een positieve indruk met vriendelijk en deskundig personeel. Leveringen en het inrichten van de winkel/ruimte verliepen volgens afspraak en er werd duidelijke uitleg gegeven. Er zijn wel zorgen geuit over terugbetalingen en nazorg, maar het algehele beeld blijft professioneel en betrouwbaar. De ervaringen wijzen op een klantgerichte aanpak met ruimte voor verbetering in de nazorg.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Deskundigheid
Duidelijke uitleg
Gebaseerd op 5 reviews
De installatie moet nog gebeuren maar tot nu toe zijn we zonder meer tevreden!
Zie boven
30 July 2023
Gerrit
Delfzijl
Beste gerrit,
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de aankoop van uw badkamer. Dank u wel voor de mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
klantvriendelijkheid staat hoog in Groningen.
Goedendag,
Ik ben nog steeds klant bij jullie, mijn nieuwe badkamer gaat nog geplaatst worden. Ligt aan klusser en niet aan Sanidirect en is een beetje inherent aan deze tijd.
Ik heb een bijzonder vriendelijke, proffessionele vakman getroffen met een flinke dossis geduld en humor.
Ik heb nogal eens gebruik gemaakt van de kennis van de vakmannen en daarvoor kon ik altijd terecht.
Mijn advies is; zorg goed voor deze mensen, vakmensen zijn schaars. Beloon ze met een mooi salaris en evt. mooie sociale dingen die er misschien vanuit het bedrijf gedaan worden.
Met vriendelijke Groninger groet,
Mevr. W.B.M. Ploum
8 May 2023
Will
Beste Will,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en mooie beoordeling. Wij waarderen dit enorm. Uiteraard nemen wij uw advies ter harte.
Goed bedrijf
Ze luisteren naar wat jij wil en zorgen dat het ook lukt
4 April 2023
Otto
Froombosch
Beste Otto,
Het doet ons goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons. Dnak u voor de complimenten en mooie beoordeling.
Super service
Goed begeleid in keuzes, professionele hulp in sanidirect groningen door eric wieringa
Goede kwaliteit in spullen
Al met al aan te bevelen!
24 March 2023
Judith
Wildervank
Beste Judith,
Dank u wel voor de mooie complimenten, mooie beoordeling en aanbeveling. Dit waarderen wij enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
Sanidirect : een aanrader!
Van uitzoeken van producten, bestellen van producten, tot aan de levering van de producten, super! Klantvriendelijk personeel die met je meedenkt, en duidelijke uitleg geeft.
25 September 2022
Sjaak
Zoutkamp
Beste Sjaak,
Zoals u bij ons kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Stam - Sanidirect
Heel goede service en advisering
We zijn erg klantvriendelijk geholpen en geadviseerd. De verkoper Daniël Dijkstra heeft alle tijd genomen om onze badkamer-wensen door te nemen.
11 June 2022
Roelf en Lia
Middelstum
Beste Roelf en Lia,
Wat fijn om te vernemen dat jullie zo tevreden zijn over het advies van mijn collega. Dank u voor de mooie beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
Erg deskundig, vriendelijk en correct.
We hebben goed advies ontvangen van een vriendelijke en deskundige medewerker. Niet opdringerig oid. Voor alle vragen een oplossing. Top.
12 May 2022
Peter
Beste Peter,
Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Stam - Sanidirect
Ze nemen de tijd voor je , denken met je mee, en zeer goede service.
30 April 2022
Bert
Meedhuizen
Beste Bert,
Wat een mooie complimenten en waardering geeft u ons, dank u wel hiervoor.
Thea de Jong - Sanidirect
Meedenkend, professioneel en vriendelijke adviseur
Eric is een man met kennis die zijn afspraken nakomt. Snel reageert en vooral goed meedenkt. Wij hebben onze 3 badkamers volledig door hem laten ontwerpen en inrichten.
26 April 2022
Eduard Zijlstra
Beste heer Zijlstra,
Wat fijn om te lezen dat mijn collega u zo goed geholpen heeft. Ik ga uw mooie woorden overbrengen en wil u veel plezier wensen met uw aankopen.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
klantvriendelijke, overzichtelijke showroom
Wij zijn zeer goed geholpen bij deze zaak. vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de gang van zaken, nemen de tijd voor je om alles bijlangs te gaan en uit te leggen.
26 April 2022
Sjaak
Zoutkamp
Beste Sjaak,
Fijn dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Dat horen wij graag. Ik wil u bedanken voor uw positieve review en veel plezier wensen met uw aankoop.
Margo Schoenmaker - Sanidirect
Fijne winkel voor hetvan je sanitair.
Super tevreden, klantvriendelijk en goed geholpen met het kiezen van het sanitair.
24 April 2022
R.Lindeman
Scheemda
Beste heer/mevrouw Lindeman,
Dank u wel voor de mooie woorden en top beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs.
Super geholpen
Reuze vriendelijk en goed meedenkend geholpen bij het uitzoeken en installeren van een nieuwe badkamer en wc
23 April 2022
Heleen
Siddeburen
Beste Heleen,
Tevreden over het advies en de montage van uw badkamer, dit is wat wij graag horen, Dank u wel voor de waardering.
goede ervaren verkopers
Ben zeer prettig geholpen bij deze zaak.
23 April 2022
Bert
Zuidlaren
Beste Bert,
Ik wil u hartelijk bedanken voor deze prachtige beoordeling.
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Prettig geholpen en personeel neemt de tijd.
Nieuwe badkamer aanschaffen doe je niet zomaar, dus blij met voorbeelden in de showroom en goed meedenken van het personeel om tot een goed besluit te komen.
18 April 2022
Peter
Beste Peter,
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen dit enorm.
Zeer ontevreden
Super slechte ervaring met deze winkel.
Meerdere producten die niet pasten, terwijl de maten bij hen bekend waren. Meerdere installatie zaken die niet klopten. Geretourneerde producten willen ze niet terugbetalen. Douche ontbrak een schroef, Siffon die lekt. Ze willen geen gespecificeerde factuur versturen. Mochten mensen vragen hebben over mijn ervaring mogen ze wel een pb sturen.
Beveelt niet aan
29 March 2022
michel
bedum
Beste Michel,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Uw review wordt intern overlegt en mogelijkerwijs kom ik of mijn collega hier bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Thea de Jong - Sanidirect ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Update 25-03-2022
Beste Michel,
Het spijt ons dat u uw aankoop anders heeft ervaren dan dat onze intentie was.
Wij hebben de foto's van uw levering nader bekeken en hierop is te zien dat alleen de spiegel en wastafel uit de verpakking zijn geweest Dit valt onder onze leveringsprocedure om te beoordelen of er beschadigingen aanwezig zijn.
Inmiddels heeft u kosteloos een nieuwe sifon van ons ontvangen.
Wat betreft het retourneren van een aantal artikelen, hiervoor krijgt u het netto bedrag terug. Dit is het bruto bedrag minus de pakketkorting die u heeft ontvangen bij aankoop.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met uw verkoopadviseur opnemen.
Thea de Jong - Sanidirect
Prettig geholpen begrepen snel wat ik bedoelde
Bestelling gedaan voor douche pendel deur
22 March 2022
Martin
Beste Martin,
Dank u voor de complimenten en fijn dat u tevreden bent over ons advies.
goede service
goed geholpen word goed meegedacht
21 March 2022
Martin Vennema
Kommerzijl
Beste heer Vennema,
Dank u wel voor de mooie woorden en beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
er is keuze genoeg in de zaak
we zijn goed ontvangen en direct geholpen met de keuze van de badkamer die wij mooi vinden terwijl we geen afspraak hadden gemaakt
19 March 2022
a j sabajo
groningen
Beste heer/mevrouw Sabajo,
Wat een mooie review en waardering. Dank u wel hiervoor, wij stellen dit enorm op prijs.
Thea de Jong - Sanidirect
Zeer praktische en deskundige begeleiding bij het maken van een plan en keuzes!
Heel cliëntgerichte benadering!
19 March 2022
Titia
Beste Titia,
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring en mooie waardering.
Thea de Jong - Sanidirect
Geweldig geholpen en deskundig geadvisserd
We zijn erg goed geadviseerd en klantvriendelijke benaderd. Complimenten!
16 March 2022
Roelf en Lia Zomer
Middelstum
Beste Roelf en Lia,
Dit is altijd goed om te horen. Dank jullie wel voor de mooie review en waardering.
top ervaring
Nemen de tijd en denken met je mee
10 March 2022
Nick
Assen
Beste Nick,
Dan u wel voor de mooie beoordeling en complimenten.
Positief dus zeer tevreden
Wij zijn zeer goed geadviseerd. De verkoper (Stefan) dacht goed met ons mee en kwam ook met suggesties omtrent inrichting van de badkamer en gebruik van materialen hoewel we zelf al 'n idee hadden hoe en wat het moest worden. Kortom, helemaal tevreden.
17 February 2022
P. Sissing
Beste heer/mevrouw Sissing,
Als u helemaal tevreden bent dan zijn wij dit zeker ook. Hartelijk dank voor de mooie review en de top beoordeling.
Thea de Jong - Sanidirect
goede service en uitstekende uitleg
prima geholpen de verkopër nam alle tijd voor ons
7 February 2022
Martin Vennema
Kommerzijl
Ga zo door.
31 January 2022
Kees
Thesinge
Beste Kees,
Dat gaan we zeker doen! Dank u wel voor het mooie compliment en beoordeling.
Klantvriendelijk en deskundig
Er werd meegedacht, er werden suggesties gedaan, ik werd gewezen op eventuele nadelen van iets wat ik graag wilde, kortom een hele goede ervaring.
25 January 2022
S.D.Lambeck
Hoogezand
Beste heer/mevrouw Lambeck,
Dit is wat wij graag horen! Dank u wel voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling.
Review overzicht
Positief sentiment78%
Heeft een totaal van 84 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Sanidirect Groningen
In ons mooie filiaal in Groningen zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!