Heeft een totaal van 84 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment78%
Over het algemeen geven de recensies een positieve indruk met vriendelijk en deskundig personeel. Leveringen en het inrichten van de winkel/ruimte verliepen volgens afspraak en er werd duidelijke uitleg gegeven. Er zijn wel zorgen geuit over terugbetalingen en nazorg, maar het algehele beeld blijft professioneel en betrouwbaar. De ervaringen wijzen op een klantgerichte aanpak met ruimte voor verbetering in de nazorg.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Deskundigheid
Duidelijke uitleg
Gebaseerd op 5 reviews
Prettig en doeltreffend!
We kwamen voor een hele badkamervernieuwing. En kwamen hier met al wat ideeën. Toch wist de medewerker ons aanvullend te adviseren over mogelijkheden. Ook eventuele lange levertijden werden vooraf gemeld. Waardoor we erg compleet en gerust vertrokken.
31 August 2026
Margriet
Beste Margriet,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe badkamer!
Inge Stam - Sanidirect
Net als de vorige keer weer uitstekend geholpen tegen een nette ptijd
30 July 2026
Bert Hamberg
Haren
Beste Bert,
Wederom uitstekend geholpen bij ons dat horen we graag, dank je wel!
Twan Spanjer - Sanidirect
zeer goede servers staan voor je klaar
zowel op de zaak aan de Peize weg als via de website staan ze voor je klaar ook proberen ze met een oplossing te komen bij mij konden ze niet helpen omdat de cv stuk is maar ze hebben mij wel bij gestaan
om tot een oplossing te komen
23 July 2026
ger
groningen
Beste Ger,
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen in onze winkel en online. We staan bij allebei graag voor je klaar om je te helpen en adviseren!
Twan Spanjer - Sanidirect
Beloven tegels te crediteren maar niet doen!
Na een hoop vervelende ervaringen toegezegd gekregen dat 9 (!) teveel geleverde dozen met tegels gecrediteerd kunnen worden. Dat was halverwege maart. Nu nog niks ontvangen. Daar gaan we weer. Geen Sani-direct maar Sani-te laat……
Beveelt niet aan
8 April 2026
Aart
Beste Aart,
Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over de verleende service m.b.t een creditering. Op 09 april jl. is het bedrag op uw rekening bijgeschreven. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op met het filiaal of onze klantenservice.
Thea de Jong - Sanidirect
Klant vriendelijk en een eerlijk verhaal
Klant vriendelijk en een eerlijk verhaal.
10 January 2026
Bert Schuitema
Uithuizen
Beste Bert,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid en het eerlijke verhaal hebt gewaardeerd. Dat is precies hoe we het graag doen. Veel plezier met je aankoop
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Top bedrijf
meerdere keren heel prettig en deskundig geholpen
5 November 2025
Douwe
Beste Douwe,
Dat vinden we fijn om te horen, daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten!
Geleverd op tijd
Mijn levering van badkamerspullen is als afgesproken geleverd . Ik had een tijd tussen 7 en 9 uur . Keurig verlopen . Bij de levering samen alles bekeken op eventuele schade. Goede uitleg gehad . Duim op
Bij het samenstellen van de badkamer in de winkel /zaak …. Heb ik ook een fijne ervaring gehad. Op de computer kon een model worden gemaakt … hoe de badkamer eruit komt te zien met de gekozen spullen. Top
23 October 2025
H kooij
Godlinze
Beste meneer/mevrouw Kooij,
Dank je voor je aanbeveling. Wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe badkamer, daar doen we het allemaal voor, tevreden klanten!
Inge Stam - Sanidirect
Vriendelijk en vakkundig personeel die alle tijd voor je nemen.
6 June 2025
Ina Klooster
Beste Ina,
Dank je voor de waardering die je ons geeft. Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent.
Koen Staals - Sanidirect
Klantvriendelijk
De badkamerspullen uitgezocht met een zeer klantvriendelijke werknemer.
Niets is teveel en er werd goed meegedacht.
Daar komt bij dat we een super mooie badkamer hebben gekocht.
Als ik meer dan 10 punten kon geven had ik het gedaan.
Conclusie Sanidirect Groningen is een aanrader,
En dan ook nog het installatie bedrijf Tol die is ook zeer goed.
Alles is heel goed geïnstalleerd totaal geen opmerkingen en ze laten je meedenken en het resultaat is bijzonder mooi.
Zeer goede werknemers ook die verdienen een 10 of meer.
Wij zijn dan ook heel erg tevreden en genieten volop.
Installatie bedrijf Tol verdiend ook een 10 en nog meer.
24 May 2025
Truus Boswijk
Beste Truus,
Wat een mooie review heb je geschreven over de aankoop en montage van jouw badkamer. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat wordt vanaf nu heerlijk genieten!
Fantastisch
Top gozers. Vrolijk, behulpzaam en attent.
22 May 2025
Nicolet
Drenth
Beste Nicolet,
Wat een mooie complimenten! Dank je wel hiervoor namens het hele team van Sanidirect.
Thea de Jong- Sanidirect
Kennis van zaken èn betrokken, hulde.
Er werd door Eric ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen èn om te zetten in een maatwerk ontwerp. Heerlijk als iemand ècht luistert naar je (soms onlogische) ideeën en ons adviseert wat wel en niet mogelijk of verstandig is. Het was een puzzel maar de stukjes passen nu perfect. Dank.
12 March 2025
Hester
Beste Hester,
Heel graag gedaan en wat fijn dat mijn collega je zo goed van dienst kon en mocht zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Prima advisering.
Goede begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe badkamer. Prettige ontvangst, ruim assortiment !
3 March 2025
Rinus Broekhuis
Kloosterburen
Beste Rinus,
Dat klinkt zeker als een prettige ervaren en fijn dat je dat met ons deelt. Dank je voor de top beoordeling en complimenten.
Uitstekend geholpen
Alles ging uitstekend. Enige minpunt is dat wij aanvullende afspraken hadden gemaakt en dit niet terug te lezen was in de overeenkomst. De afspraken zijn daarna op mijn verzoek wel per mail bevestigd.
De service is een enorme pluspunt. Jullie dachten mee, hielden mij op hoogte en uiteindelijk tijdig geleverd zoals afgesproken.
27 February 2025
Sam
Beste Sam,
Wat fijn dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn, dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Deskundig advies
Goed geholpen door vriendelijke verkoper die alle tijd heeft en meedenkt. De spullen moeten nog geleverd worden maar ik ga er vanuit dat dit helemaal goed komt.
30 December 2024
Richard
Beste Richard,
Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe aankopen, leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen.
Inge Stam - Sanidirect
Zeer vriendelijk en relaxte verkoop
Wij zijn zeer gastvrij en vriendelijk geholpen. Geen opdringerig gevoel en ruime keuze in het assortiment. Ook dacht de verkoper goed met ons mee . Kwaliteit en prijsverhouding is prima.
28 December 2024
Henk Meyer
Beste Henk,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring, fijn om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Prima verkoper
De bestelling is nog niet geleverd, dus verder kan ik nog geen beoordeling geven
2 December 2024
Betty
Haren gn
Beste Betty,
Dank je wel voor de mooie beoordeling en uiteraard gaan wij zorgen dat alles naar wens wordt geleverd.
Droombadkamer
In de zomer hebben wij bij Sanidirect onze badkamer en toilet uitgezocht. We werden in de winkel fijn ontvangen en werden meteen geholpen. Er werdt met ons meegedacht en hebben onze droombadkamer en toilet kunnen realiseren.
Verder werdt het perfectie montagebedrijf voor ons geselecteerd en was er regelmatig contact of we tevreden waren. Echt een super service!
22 November 2024
Desiree
Spijk
Beste Desiree,
Dank je voor het delen van jouw ervaring. Zo fijn dat wij jouw naar wens konden adviseren en dat de montage naar tevredenheid is uitgevoerd. Dat wordt nu heerlijk relaxen in jouw droombadkamer.
Thea de Jong- Sanidirect
Jongens vriendelijk en werkten netjes
Vriendelijke jongens die het bezorgden. Ze werkten netjes en alles goed uitgelegd.
14 November 2024
P
Leek
Beste meneer/mevrouw,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Vriendelijk, beleefd, accuraat
De levering was volgens planning, werd samen met mij gecheckt en netjes weggezet. De bejegening was uitstekend.
31 October 2024
Hinke de Vries
Sellingen
Beste Henk,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Inge Stam - Sanidirect
Volgens afspraak alles keurig geleverd!
Communicatie vooraf was duidelijk qua leverdatum. Op afgesproken tijdstip, kwamen 2 zeer vriendelijke medewerkers, alles bezorgen tot aan de badkamer. Spullen werden allemaal keurig gecontroleerd op eventuele schade of beschadigingen. Top service
18 October 2024
Marcel
Beste Marcel,
Wat een fijne ervaring! Het is geweldig dat de communicatie over de leverdatum zo duidelijk was en dat de medewerkers vriendelijk en professioneel waren. Het controleren van de spullen op schade is wat wij van Sanidirect graag aanbieden als extra service.
Vakkundig
Alle badkamer onderdelen hier gekocht.
We zijn uitstekend geholpen.
Ook de levering van de spullen zijn zoalsgepland gebracht.
Alles is netjes op de eerste verdieping gebracht, waarna alles is gecontroleerd op beschadiging. En o alles geleverd was.
Top team.
21 September 2024
Werner
Winschoten
Beste Werner,
Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat wordt straks heerlijk relaxen in een mooie badkamer van Sanidirect.
zeer goed geholpen
zeer correct en deskundig geholpen.
20 September 2024
Henk Alberts
Beste Henk,
Dank je voor de mooie complimenten die je ons geeft. Wij waarderen dit enorm.
Thea de Jong - Sanidirect
Zeer tevreden over de begeleiding/ondersteuning bij de aankoop van de badkamer.
We zijn zeer deskundig en prettig ondersteund bij de aankoop van de badkamer. Ook de levering is heel zorgvuldig en correct verlopen, waarbij goed is gecommuniceerd.
3 June 2024
Gerke Brouwer en Tineke Kuipers
Leek
Beste Gerke en Tineke,
Helemaal tevreden over de aankoop en levering van jullie badkamer. Dit horen wij heel graag en dank je voor de waardering namens het hele team van Sanidirect
Niet opdringerig en meedenkend
Prettig
18 December 2023
Jan
Middelstum
Beste Jan,
Fijn dat je dit zo hebt ervaren bij ons. Dank je voor de waardering.
Oké
Oké
5 October 2023
Thomas
Annen
Beste Thomas,
Dank je wel voor de top beoordeling, wij waarderen dit enorm.
Review overzicht
Positief sentiment78%
Heeft een totaal van 84 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Sanidirect Groningen
In ons mooie filiaal in Groningen zijn wij jouw graag van dienst als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, sanitair of losse tegels. Onze deskundige adviseurs zijn jou graag van dienst en kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bieden je de beste service. Door onze jarenlange ervaring is er altijd een adviseur die jou kan voorzien van het beste advies. Service staat bij Sanidirect hoog in het vaandel, wij zullen jouw vragen, wensen en eventuele klachten altijd met de grootste zorg in behandeling nemen en proberen op te lossen. Kom gerust eens langs in een van onze 27 showrooms en wellicht geniet jij straks van een mooie nieuwe badkamer!