Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment93%
De verzamelde feedback toont consistente positieve ervaringen met duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Klanten prijzen deskundig advies en een vlotte levering en planning. De beoordelingen geven een beeld van betrouwbaarheid en een prettige samenwerking. Al met al wordt de service geprezen om professionaliteit en klantgerichte aanpak.
Sterke punten
Duidelijke communicatie en advies
Deskundig en vriendelijk personeel
Betrouwbare levering en planning
Gebaseerd op 10 reviews
Voldoende keuze
Goed assortiment met goede adviseur. Hij luistert en geeft de juiste adviezen
16 September 2026
RNMHE van den Barselaar
Rijswijk Zh
Beste heer, mevrouw Van den Barselaar,
Onze sanitairspecialisten staan graag voor je klaar voor het juiste deskundige advies en dat is helemaal gelukt zo te zien. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen hierin!
Twan Spanjer - Sanidirect
Goedemorgen communicatie, stipt op tijd en zeer nette bezorgers
Mijn complimenten hoe de bezorging verlopen is en deze mannen zijn een visitekaartje voor uw organisatie.
25 March 2026
Patrick van der Lem
Beste Patrick,
Hartelijk dank voor de mooie waardering voor onze bezorgers, zij gaan dat zeker waarderen.
Thea de Jong - Sanidirect
Super goede behandelng en adviezen gehad
Volgens afspraak goed ontvangen.
Top begeleiding en adviezen met een keurige 3D ontwerp en Top afspraken m.b.t. leveringen.
15 March 2026
Aniel
Spijkenisse
Beste Aniel,
Van aankoop tot en met levering tevreden, dat horen wij graag. Dank voor de complimenten en geniet van jouw sanitair uit de collectie van Sanidirect.
Goed geholpen
Goed geholpen, Goed advies
11 March 2026
Martijn
Bergambacht
Beste Martijn,
Dat zijn mooie woorden, dank je wel.
Correct en netjes.
Op zeer nette en vriendelijke manier geholpen.
27 December 2025
Beste Jan,
Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de manier hoe je geholpen bent. Dat horen wij graag! Bedankt voor de positieve beoordeling.
Koen Staals - Sanidirect
Netjes en Correct.
Goed geholpen en geadviseerd.
19 November 2025
Beste Jan,
Onze sanitair specialisten staan graag voor je klaar voor het juiste deskundige en correcte advies, fijn dat jij dat ook zo hebt kunnen ervaren. Dank je wel voor jouw beoordeling hierover!
GOED GEHOLPEN
vriendelijk en deskundig.
5 November 2025
cor stuijts
Nieuwerkerk aan den IJssel
Beste Cor,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring bij Sanidirect.
Inge Stam - Sanidirect
Bij levering aan huis waren de bezorgers hulpzaam om te tegels met de lift te brengen. Waren 2 tegels gebroken en met melding werd er een pak tegels 5 dagen na melding geleverd. Kan iedereen aanraden bij sanidirect te gaan kijken. Bedankt. Ger van Geenen
24 October 2025
Ger van Geenen
Beste Ger,
Dat zijn heel mooie complimenten voor onze bezorgers en mbt de tegels. Hartelijk bedankt voor het delen van deze ervaringen in deze beoordeling!
3 September 2025
Marcel Poels
Krimpen aan den IJssel
Beste Marcel,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Goed en correct
Fijn geholpen en alles goed geregeld.
19 August 2025
Beste Jan,
Zoals je van Sanidirect kan en mag verwachten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je je ervaring met ons wilde delen.
Inge Stam - Sanidirect
Raymond heeft ons super geholpen. Niet opdringerig , niks moest en alles in goed overleg.
Hij dacht echt met ons mee en gaf eerlijk en deskundig advies.
Daarbij was de sfeer heel relaxt.
Echt een fijne ervaring.
AANRADER DUS !!!!
29 June 2025
Ed
Beste Ed,
Wat een mooie review! Raymond klinkt als een topper, precies zoals je het hoopt: betrokken, eerlijk en zonder druk. Fijn dat de sfeer relaxed was en jullie zo prettig zijn geholpen. Bedankt voor het delen, en veel plezier met jullie aankoop!
Nicole Spoelstra - Sanidirect
Een aanrader om een nieuwe badkamer te kopen!
Wat een verademing om bij Sanidirect in Capelle aan den Ijssel een badkamer te kopen. De heer Sijsens was vriendelijk, duidelijk en oefende geen dwang uit om te beslissen. Wat n verschil met andere zaken, waarbij je moet onderhandelen en direct moet beslissen . Van de offerte tot en met de levering is alles perfect verlopen. Voor de aanschaf van een nieuwe toiletruimte kom ik hier zeker terug. Eerlijk, transparant en deskundig! Ook de aanbevolen aannemer was prima!
27 May 2025
Christa
Den Hoorn
Beste Christa,
Dat klinkt als een super fijne ervaring in onze mooie showroom en tijdens levering. Geniet lekker van je nieuwe badkamer, we zien je graag terug, de koffie staat klaar!
Klantvriendelijk en deskundig.
De ontvangst door Raymond Seijsens was uiterst vriendelijk. Hij nam de tijd om onze vragen deskundig te beantwoorden, ondanks dat hij alleen in de winkel was en had toch nog oog om ook nieuwe klanten vriendelijk te begroeten en zich tegen ons te excuseren voor de onderbreking.
Een winkel om terug te komen.
9 May 2025
Henk en Helma Hogendoorn
Gouda
Beste Henk en Helma,
Mooie complimenten voor het advies van onze klantvriendelijke en deskundige collega, die gaan we zeker aan hem overbrengen! Dank je wel hiervoor en we zien je graag weer terug.
Perfect geholpen
Vorige week bij Sanidirect naar binnen gelopen om inspiratie op te doen om onze badkamer op te knappen . Wij werden vriendelijk begroet bij binnenkomst en werdt ons verteld als wij iets willen weten een medewerker ons kwam helpen. Vonden dat zeer fijn en was niet zo opdringerig als bij andere badkamer specialisten. Wij hadden wat technische vragen en deze werden door Raymond onder het genot van een bakje koffie beantwoord. Na een en ander met Raymond besproken te hebben hebben wij een vervolg afspraak gemaakt voor vandaag en zijn in totaal 2 uur binnen geweest en hebben een prachtige badkamer uitgezocht zoals wij die in gedachten hadden . Kan nog wel even doorgaan met positieve berichten maar kan een ieder deze vestiging in Capelle aan de IJssel aanraden. Raymond dank voor je hulp en geduld en expertise.
5 April 2025
Cock
Hellevoetsluis
Beste Cock,
Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve ervaring. Het doet ons enorm goed dat je zo tevreden bent over ons. Wij gaan zorgen dat jij straks heerlijk kunt genieten van een mooie badkamer van Sanidirect.
Thea de Jong - Sanidirect
Goede service snel en efficient
Een goed doordachte tekening gemaakt, efficiënt ontwerp, de verkoper dacht mee zoals ik het wilde. Snelle besluitvorming.
20 March 2025
Ferry
Beste Ferry,
Onze sanitairspecialisten staan graag voor je klaar voor het juiste deskundige advies en denken hierbij graag met je mee. Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaringen hierin!
Heel fijn geholpen
Super personeel
23 February 2025
C van Baalen
sGravenzande
Beste meneer, mevrouw van Baalen,
Dankjewel voor je prachtige beoordeling!
vakkundige aflevering
vakkundige aflevering met zorg ingehuisd.
zorgvuldige controle door 2 man, inclusief controle beschadigingen
5 February 2025
anneke
gouda
Beste Anneke,
Helemaal tevreden over de bezorging, dat is wat wij heel graag horen. Dank voor de mooie complimenten.
Thea de Jong - Sanidirect
Blij met nieuwe badkamer en wc
Goed geholpen. De medewerker had heel veel geduld en is zeer deskundig. Hij was ook heel eerlijk qua mogelijkheden kijkend naar de ruimte en budget.
18 December 2024
Eddie
Beste Eddie,
Hartelijk dank voor de mooie review waarin je jouw ervaring met ons deelt. Wij waarderen het enorm dat je zo tevreden bent .
Heel goed
Werden heel goed geholpen door de verkoper.en voorzien van goede adviezen
12 December 2024
Fred Van haaren
Beste Fred,
Dat is helemaal Sanidirect; relaxt. Goed om te zien dat we je zo goed hebben kunnen helpen!
Goed geholpen
Deskundige advisering, denken met de klant mee
1 November 2024
Ed
Beste Ed,
Dit is altijd goed om te horen, dank je wel.
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen in de winkel
En geholpen voor een aannemer en moet zeggen echt super gedaan door de aannemer harde werker en heel netjes en een hele mooie badkamer afgeleverd aannemer rehmat echt een aanrader
7 May 2024
Pascal
Spijkenisse
Beste Pascal,
Van aankoop tot en met montage tevreden, dit horen wij graag. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en heel veel plezier met jouw mooie badkamer van Sanidirect.
Prima geholpen
Leuk geholpen door Stefan bij de aankoop.
Ook bij de levering van de spullen waren de jongens heel vriendelijk en vrolijk.
11 October 2023
Ben
Beste Ben,
Fijn dat wij u allemaal geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor deze positieve review.
zie onderstaande opmerking
Wat mijn inziens voor verbetering vatbaar is dat Sanidirect gebruik maakt van derden voor het aanbrengen voor het sloop en opbouwwerk van de badkamer en daar geen verantwoordelijkheid voor neemt. Er wordt in de winkel een maximale prijs genoemd, vervolgens komt er een aannemer ter plaatse langs die geen aannemer is maar eigenaar van een electrotechnisch bedrijf die er ook badkamers bij doet maar niet als zodanig op internet terug te vinden is. Vervolgens geeft hij een prijs af die niet onder de prijs ligt die in de winkel genoemd is. Omdat het vinden van een goede aannemer die op niet al te lange termijn aan de slag kan heb je als klant geen keus en moet je akkoord gaan met een mijn inziens erg hoge aannemersprijs. Ook slecht is dat de aannemers alleen maar een totaalprijs wil afgegeven en geen gespecifeerde offerte waardoor je als klant moeilijk een vergelijking kan maken. Hiermee zeg ik niet dat de aannemer slecht is maar ik vind het geen goede werkwijze.
28 September 2022
Jan Tielen
Beste meneer Tielen,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij gaan uw punt van kritiek zeker intern bespreken!
goede zaak
we zijn vriendelijk en goed geholpen
4 August 2022
Arwin
Moerkapelle
Beste Arwin,
Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel!
oke
goede service en mede werking (juist bij moeilijk een keuze te maken)
24 June 2022
leo Snel
ZOETERMEER
Beste heer Snel,
Dit is heel fijn om te horen, dank u wel.
Review overzicht
Positief sentiment93%
Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Sanidirect Capelle aan den IJssel
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.