Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment93%
De verzamelde feedback toont consistente positieve ervaringen met duidelijke communicatie en vriendelijk personeel. Klanten prijzen deskundig advies en een vlotte levering en planning. De beoordelingen geven een beeld van betrouwbaarheid en een prettige samenwerking. Al met al wordt de service geprezen om professionaliteit en klantgerichte aanpak.
Sterke punten
Duidelijke communicatie en advies
Deskundig en vriendelijk personeel
Betrouwbare levering en planning
Gebaseerd op 10 reviews
prima geholpen
Vele ontwerpen onderzocht en tot een prima oplossing gekomen.!! Tegen een redelijke prijs.!!
18 March 2022
A.G.
Capelle aan den IJssel
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor de positieve review en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen
Uitstekende ervaring
Vraag gesteld, kort daarna beantwoord en inhoudelijk adequaat opgevolgd. Niets dan lof !
8 March 2022
Bart van der Vlugt
Oosterland
Beste heer Van der Vlugt,
Dank u wel voor de mooie complimenten en beoordeling. Wij stellen dit enorm op prijs.
Thea de Jong - Sanidirect
Super wat betreft advies visualisatie en uitvoeren.
Wij hebben ons toilet geheel laten vernieuwen.
De verkoper heeft ons snel en goed geadviseerd en het was prettig geprijsd. Het via Sandirect ingehuurde mensen om het te realiseren waren er vakkundig en werkte het in 1 keer netjes binnen de afgesproken tijd met hen af.
Een klein probleem bij oplevering met de fontein sifon was snel verholpen met inzet van de verkoper de heer Steven.
Een aanrader dus.
11 January 2022
Bastiaan van Holst
Rotterdam
Beste heer Van Holst,
Hartelijk dank voor de mooi een uitgebreide review. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Review overzicht
Positief sentiment93%
Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Sanidirect Capelle aan den IJssel
Bij Sanidirect vinden we het belangrijk dat je direct het sanitair vindt waarnaar je op zoek bent, en dat voor direct de laagste prijs tegen de beste service. Of je nu op zoek bent naar een complete badkamer of los sanitair, bij Sanidirect helpen we je graag bij het maken de juiste keuze gebaseerd op jouw wensen en onze jarenlange ervaring. In onze badkamer showrooms kun je terecht voor eerlijk advies van echte badkamerspecialisten. Wil je jouw ervaring bij Sanidirect met ons delen? Dan ontvangen wij graag een positieve beoordeling, review of recensie. Mocht je een eventuele klacht hebben, ook dan zullen wij er alles aan doen om dit naar tevredenheid op te lossen.