Heeft een totaal van 382 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment90%
Klanten prijzen de vriendelijke service, duidelijk advies en een soepele levering. De montage en communicatie worden vaak als professioneel beschreven. Af en toe wordt gewezen op langere levertijden voor sommige producten, maar de algehele ervaring is positief.
Sterke punten
Vriendelijk en deskundig personeel
Betrouwbare levering en montage
Ruime keuze met goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 78 reviews
Goede en rustig geholpen. Het leveren was zeer goed en correct.
21 February 2026
Christ
Goirle
Beste Christ,
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je op je gemak bent geholpen en dat ook de levering geheel volgens wens is verlopen. We vinden het belangrijk dat het hele proces, van uitzoeken tot bezorgen, zorgeloos verloopt. Veel plezier met je aankoop!
Vriendelijke. En mee denkende verkoper
5 February 2026
Diana
Andel
Beste Diana,
Hartelijk dank voor deze positieve woorden voor onze vriendelijke en meedenkende collega in de winkel, dat is altijd goed om te kunnen vernemen!
Alles 5 sterren. De meubels, accessoires, maar vooral het personeel
4 February 2026
Wendy
Beste Wendy,
Onze meubels, accessoires en personeel allemaal vijf sterren. Meer kunnen we ons niet wensen, dank je wel hiervoor!
Geweldig.
We zijn wezen kijken toen we nog geen appartement hadden. Toen al een prettig gesprek gehad met een verkoper. We zijn ook weer naar die verkoper gegaan toen we tot aankoop over gingen. Op een zeer fijne wijze geholpen, iemand die met je meedenkt
2 February 2026
Peter Gadellaa
Beste Peter,
Dat is een geweldige review met hele mooie ervaringen met onze collega in de winkel die jullie opnieuw naar tevredenheid heeft kunnen helpen. En nu bij de uiteindelijke aankoop, gefeliciteerd hiermee en onze dank voor jullie complimenten!
Twan de Groot - Woonexpress
Fijne winkel, heel goed geholpen
Meerdere keren in de winkel geweest voor nieuwe eethoekstoelen.
Altijd goed geholpen en uiteindelijk snel beslist welke stoelen het moesten worden. Met weer een prime verkoper, die alle vragen prima beantwoord heeft.
26 January 2026
Marchien Rekkers-Duit
Beste Marchien,
Prachtige woorden voor onze collega in de winkel die jou zo fijn heeft kunnen helpen bij de aankoop van de nieuwe stoelen! Dank je wel hiervoor en gefeliciteerd met deze aankoop.
Twan de Groot - Woonexpress
Jongens waren netjes, beleefd, opgeruimd en gezellig. Als iedereen zo was waren er heel wat minder problemen op de wereld.
22 January 2026
Ineke Struycken
Beste Ineke,
Dank je voor deze mooie complimenten, super om te horen dat je zo tevreden bent over mijn collega's.
Inge de Jonge - Woonexpress
Zeer vriendelijk personeel.
Goed advies.
19 January 2026
Jacky van Ballegooijen
Wijk en Aalburg
Beste Jacky,
Goed en vriendelijk advies van onze collega's, dank je wel voor deze mooie complimenten en de vijf sterren score!
Top geregeld!
Ik ben heel erg vriendelijk geholpen door een behulpzame verkoopster. Het bleek een online only artikel, waar ik specifiek voor kwam kijken, maar zij heeft het vakkundig en netjes voor me geregeld en naar mijn huiadres laten sturen. Dus: Top geregeld! Bedankt!
13 January 2026
Saskia
Zaltbommel
Beste Saskia,
Helemaal top om te zien dat onze collega jou vakkundig en netjes heeft kunnen helpen met het bestellen van het 'online only' artikel. Bedankt voor deze mooie review hierover!
Twan de Groot - Woonexpress
Verkoper behulpzaam,zonder op te dringen
Ervaring bij andere meubelzaken was, dat verkoper(s) erg opdringend zijn.Onze ervaring hier was dit veel minder, zodat we rustig een keuze konden maken.
13 January 2026
Dick
Kaatsheuvel
Beste Dick,
Dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaringen met onze collega('s), we geven je met alle liefde en plezier het beste woonadvies!
Alles goed gemaakt
9 January 2026
Miep
Vught
Beste Miep,
Dat horen wij graag! Dank je voor de top beoordeling.
Thea de Rooij - Woonexpress
Vriendelijke verkoopster
Super goed en duidelijk geholpen
30 December 2025
Bert van schijndel
Udenhout
Beste Bert,
Vriendelijk, super goed en duidelijk geholpen. Hartelijk dank voor deze complimenten!
Twan de Groot - Woonexpress
goede advisering en prettig contact met verkoopster
fijn contact met de verkoopster die ons goed heeft geïnformeerd.
27 December 2025
Ton
Gilze
Beste Ton,
Bedankt voor de mooie 9! Wat fijn dat het contact met onze verkoopster zo prettig was en dat u zich goed geïnformeerd voelde. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop!
Gewoon goed, normale winkel
Gewoon goed, normale winkel
22 December 2025
Henk jansens
Dongen
Beste Henk,
Dank je wel voor jouw complimenten voor ons, dat klinkt als een grote Yes voor Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Erg teleurstellend qua bezorging.
6 december jaloezien besteld via de website. Deze zouden, afgaande van de info op de site, de volgende werkdag per post worden verzonden.
Uiteindelijk 3 dagen later een bericht dat ze met de eigen bezorgdienst op 20 december geleverd gaan worden.
Die dag niemand aan de deur geweest dus niets bezorgd. Woonexpress geeft nu aan te kunnen leveren vanaf 5 januari...
Beveelt niet aan
22 December 2025
Dennis
Den Haag
Beste Dennis,
Heel erg spijtig om te vernemen dat er vertraging is opgetreden in de levering van uw jaloezieën. Vanuit onze klantenservice is hierover inmiddels contact met u geweest en is met spoed gekeken naar een mogelijke eerdere levering dan 5 januari. Hierbij hebben we nu met u de levering op 31 december kunnen plannen. Onze excuses voor het ervaren ongemak!
Twan de Groot - Woonexpress
Denken werkelijk in alles mee
Vriendelijk, helder en eerlijk advies.
18 December 2025
Paul
Rosmalen
Beste Paul,
Dank je voor deze positieve 5 sterren review, super om te horen dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze mooie, gezellige showroom.
Inge de jonge - Woonexpress
supergoed!
Mevrouw Klijn de verkoopster was erg professioneel en heeft goed naar mij wensen geluisterd. Daarnaast heeft Woonexpress en goede korting op de prijs gegeven waardoor ik een mooi bank direct heb kunnen kopen. Ben superblij met mijn mooi loungebank.
3 December 2025
Yolanda Marin Guarin
Beste Yolanda,
Wat een mooie review waarin je jouw ervaring beschrijft, dank je wel hiervoor. Wij wensen jou alvast veel plezier toe van de nieuwe loungebank!
Koen Lensen - Woonexpress
Zeer goede ervaring.
We wisten wanneer de kast geplaatst zou worden. Vlak voor plaatsing kregen we opnieuw contact.
Plaatsing zelf verliep prima. We kunnen het echt aanraden. Zeer goede service.
3 December 2025
Jacques
Drunen
Beste Jacques,
Wat fijn om te horen dat jullie de service en communicatie mbt de levering en plaatsing van jullie nieuwe kast als zeer goed hebben ervaren. Daar doen we het allemaal graag voor bij Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Goed geholpen en ruime keuze voor eigen maatwerk tegen redelijke prijs
Ruime keuze met veel optie voor eigen invulling. Zeer behulpzame verkoopster met verstand van zaken en meedenkend
27 November 2025
Henk
oosterhout nbr
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de ruime keuze en mogelijkheden goed aansloten bij uw wensen, en dat onze verkoopster u deskundig en meedenkend heeft kunnen helpen. Veel plezier met uw aankoop, en we staan graag weer voor u klaar!
Nicole de Graaf - Woonexpress
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Door personeel zeer vriendelijk benaderd bij binnenkomst. Ook erg behulpzaam bij het zoeken/samenstellen van wat wij zochten.
27 November 2025
Corrie
Beste Corrie,
Voor iedereen deskundig en persoonlijk advies is ook ons motto, fijn om te dat dit ook is gelukt bij het samenstellen van jullie nieuwe aankoop!
Leuke winkel, goed geholpen
Wij komen graag in de winkel, en nu met BF toch makkelijker keuze gemaakt, op alles 15% korting. Toch mooi meegenomen
25 November 2025
Gestel
Beste Gestel,
Dat is zeker mooi meegenomen, en net zo mooi voor ons om te horen dat we je in de winkel zo goed hebben kunnen helpen bij het maken van jouw keuze!
Twan de Groot - Woonexpress
Zeer professioneel geholpen door een ervaren verkoopster.
De verkoopster dacht met ons mee en liet ons verschillende mogelijkheden zien. Verkoopster had ook een goede kennis van wat er allemaal in huis was.
23 November 2025
A.M.C. van Oers
Vught
Beste heer/mevrouw Van Oersd,
Onze medewerkers geven je met alle liefde en plezier het beste woonadvies en dat is onze ervaren collega heel goed gelukt zo te zien! Dank je wel voor jouw ervaringen hierin.
super
xxxx
23 November 2025
Petra
WAALWIJk
Beste Petra,
Een korte maar super positieve review, bedankt hiervoor!
Goed geholpen
Ruime keuze en betaalbaar
11 November 2025
Jacques
Beste Jacques,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze complimenten voor onze hulp, keuze en prijzen!
Zeer positief
5 November 2025
Carel pelle
Beste Carel,
Kort maar zeer krachtig en positief, heel hartelijk bedankt hiervoor!
Overzichtelijk aanbod, goede service
Fijne winkel met voldoende ruimte en een overzichtelijk aanbod. Goede service en ondersteuning van het personeel.
5 November 2025
Arjan
Soest
Beste Arjan,
Dat zijn mooie woorden voor onze winkel zelf, ons aanbod, onze service en ons personeel. Daar worden we heel blij van, dank je wel!
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 382 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Woonexpress Waalwijk
Bij Woonexpress Waalwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.