Laden reviews...
58 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de vriendelijke service, duidelijk advies en een soepele levering. De montage en communicatie worden vaak als professioneel beschreven. Af en toe wordt gewezen op langere levertijden voor sommige producten, maar de algehele ervaring is positief.
Zie hierboven
6 August 2026
Babs
Alphen
Beste Babs,
Alles helemaal prima verlopen met de bezorging en plaatsing. Dat is helemaal zoals we dat graag zien bij Woonespress. Dank je wel voor jouw review hierover.
Vriendelijke man en heeft het probleem na 2 uur opgelost
14 July 2026
Sjef
Loon op Zand
Beste Sjef,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze serviceverlening. Dank voor de waardering.
Thea de Rooij - Woonexpress
Bank van bijna 5 jaar is gratis gerepareerd.
8 July 2026
RS
Goirle
Beste heer, mevrouw,
Dat is een grote Yes voor Woonexpress. Ook voor een super service ben je inderdaad bij ons aan het juiste adres!
Goed afgeleverd
4 July 2026
Michel
Waalwijk
Beste Michel,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat de levering naar wens is verlopen.
Koen Lensen - Woonexpress
Deze bezorgers waren zeer netjes, hielden alles goed in de gaten qua vervoer. Prima gemonteerd in snelle tijd.
2 July 2026
Wil
Waalwijk
Beste Wil,
Bij Woonexpress zorgen we naast deskundig advies ook voor deskundige bezorging en montage. Zo zorgen we graag voor jouw woongeluk!
Twan de Groot - Woonexpress
Op tijd geleverd en vooraf contact gehad voor exacte tijdstip
2 July 2026
M
Beste heer, mevrouw,
Dank je wel voor jouw prima review voor onze levering en de communicatie hierover!
Twan de Groot - Woonexpress
Nette bezorgers en alles netjes binnen gezet
25 June 2026
M
Dongen
Beste heer, mevrouw,
Met onze nette levering zorgen ook onze bezorgers graag voor jouw woongeluk! Bedankt voor het delen van jouw ervaringen hierin.
Twan de Groot - Woonexpress
Waren op zoek naar een bank en werden zeer goed te woord gestaan met de juiste info
30 May 2026
Mike
Eindhoven
Beste Mike,
Heel fijn om dat te vernemen! Bij Woonexpress zorgen we graag voor deskundig en persoonlijk advies voor iedereen.
Twan de Groot - Woonexpress
In de winkel een fijne ervaring gehad en onze bank snel kunnen bestellen. We wisten wat we wilden. We moesten alleen nog een keuze maken in het laten behandelen van onze bank of niet. Daar hebben we wel voor gekozen. Een 8 omdat uiteindelijk er wel een lange leveringstermijn op zit. Als klant wil ik eigenlijk niet 3 maanden wachten op een bank. De levering was overigens perfect, snel, vakkundig en netjes. De mannen hebben in een kwartier de bank op de juiste plek en in elkaar gezet.
28 May 2026
Audrey
Beste Audrey,
Al onze collega's geven je met alle liefde en plezier het beste woonadvies en de beste service bij de levering en plaatsing van jullie bank. Spijtig om te zien dat jullie over de levertijd andere verwachtingen hadden, maar over het geheel gezien wel tevreden zijn over Woonexpress. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe bank!
Twan de Groot - Woonexpress
Alles volgens afspraak uitstekend verlopen
13 May 2026
Anja
Woudrichem
Beste Anja,
Dat horen we graag, dank je voor de mooie feedback!
Thea de Rooij - Woonexpress
Op alle punten een prettige koopervaring, advies, begeleiding en afronding.
10 May 2026
Kees van Spijk
Oirschot
Beste Kees,
In alle opzichten positief, van advies tot en met de afronding. Meer kunnen we ons niet wensen, dank je wel!
Alles naar wens verlopen
6 May 2026
A. W. A. Boogerd
Beste heer, mevrouw Boogerd,
Alles naar wens verlopen met de aflevering. Meer dan dat kunnen wij ons ook niet wensen, dank je wel voor deze positieve review!
Twan de Groot - Woonexpress
Je wordt bij binnenkomst gastvrij ontvangen. Samen met een interieuradviseuse zijn wij gaan kijken voor een mooie samenstelling van meubels. Zeker een aanrader!
30 April 2026
Jannie
Diessen
Beste Jannie,
Dank je wel voor deze mooie aanbeveling en complimenten voor onze ontvangst en advisering in de winkel!
Twan de Groot - Woonexpress
Nieuwe bank gekocht. In de winkel goed geholpen met het samenstellen. Veel mogelijk ook in soort vulling, stof, hoogte, diepte en keuze armleuning en pootjes. Bezorging ook keurig netjes en goed gecommuniceerd.
24 April 2026
Pien
Beste Pien,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling met jouw goede ervaringen met onze hulp in de winkel, de goede communicatie en nette bezorging!
Twan de Groot - Woonexpress
We zijn bij de aankoop van ons complete kamer ammeublement heel goed en vakkundig begeleid door Alex, waardoor onze keuzes een stuk gemakkelijker werden. Het telefonisch contact met de afdeling communicatie was ook zeer naar onze tevredenheid. De bezorgers Rick en Rob hebben al onze meubels snel en op een vakkundige manier bezorgd, uitgepakt en geplaatst. Top personeel!!!
24 April 2026
Kees
Rijen
Beste Kees,
Wat een prachtige beschrijving van al jullie goede ervaringen vanaf de vakkundige begeleiding in de winkel tot en met de nette bezorging. Hartelijk bedankt voor deze top review en veel plezier met jullie nieuwe meubels!
Twan de Groot - Woonexpress
Geleverd conform afspraak en regelmatig geïnformeerd, zelfs tot 30 minuten voor bezorging.
14 April 2026
Dick
Beste Dick,
Ook met onze bezorgingen zorgen we bij Woonexpress graag voor het grootste woongeluk, bedankt voor jouw complimenten hierover!
Fijn en correct geholpen
10 April 2026
Nico Kuiper
Beste Jeroen,
Dat klinkt als een grote Yes voor Woonexpress! Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Twan de Groot - Woonexpress
Prima geholpen bij bestellen van eetkamerbankje
6 April 2026
Jeroen
Den Bosch
Beste Jeroen,
Goede hulp bij het adviseren en bestellen van jouw nieuwe eetkamerbankje, daar zijn we voor bij Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Wij zijn heel erg goed geholpen door Brenda met haar vriendelijke vakkundige advies en geduld
3 April 2026
Mieke
Vught
Beste Mieke,
Zo geven onze collega's je graag met alle liefde en plezier het beste woonadvies. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen hierin!
1 April 2026
Peter Heijmans
Waspik
Beste Peter,
Kort maar krachtig: ontzettend bedankt voor dit mooie compliment! 'Gewoon goed' is precies waar we elke dag voor gaan bij Woonexpress. Fijn dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Heel veel plezier met je aankoop!
Nicole de Graaf - Woonexpress
Ben goed geholpen door de klantenservice
1 April 2026
Geetel
Beste Geetel,
Mooie woorden voor de hulp van onze klantenservice, dank je wel voor deze top review!
Twan de Groot - Woonexpress
Ik kon mijn bank ophalen. Bus gehuurd, vrij gevraagd werk, hulp mee etc. Bij het versturen van de email dat ik mijn bank kon ophalen hadden ze niet gezien dat deze nog geïmpregneerd moest worden. Bij aankomst magazijn was mijn bank nog zeiknat en kon nog niet opgehaald worden. Om een lang verhaal kort te maken kon ik weer terug naar huis, zonder bank. Voor de volgende dag kon ik alles weer opnieuw gaan regelen. En vanuit woonexpress een schrale vergoeding. Ik moest daar heel blij mee zijn dat ik dat iig nog kreeg.
Beveelt niet aan
19 March 2026
Marieke
Beste mevrouw,
Heel erg jammer dat u deze ervaring heeft rondom het ophalen van uw nieuwe bank. Vanuit onze klantenservice hebben we hierover contact met u gehad en ook gekeken naar mogelijke oplossingen na uw eerste poging om de bank op te halen. Er is daarbij gekozen voor het ophalen de dag erna en besloten dat wij u de kosten van één dag bushuur vergoeden. Via deze weg nogmaals onze oprechte excuses voor het ervaren ongemak en we hopen dat u alsnog kunt gaan genieten van uw nieuwe bank!
Twan de Groot - Woonexpress
Levering is heel goed gegaan. Aardige behulpzame mensen.
9 March 2026
Will van Sprang
Vught
Beste Will,
Ook voor een goede levering ben je bij Woonexpress een het juiste adres, bedankt voor het delen van jouw ervaringen hiermee!
Zie voorgaande
3 March 2026
Petra
Vlijmen
Beste Petra,
Wat een mooie complimenten, dat klinkt als een prettige ervaring die je bij ons hebt opgedaan.
Inge de Jonge - Woonexpress
Goede voorlichting en advies. Nam de tijd voor ons. Mooie kasten, zonder weken wachttijd.
28 February 2026
Bram
Loon op Zand
Beste Bram,
Inge de Jonge - Woonexpress
Bij Woonexpress Waalwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
Professor Kamerlingh Onnesweg 8
5144NR Waalwijk