Samen met mijn moeder liep ik er rond. Zij moest plassen en werden netjes naar een toilet gewezen. Met de aankoop kregen wij advies en werden er stoelen gehaald omdat mijn moeder slecht ter been is. Koffie werd aangeboden. Geduldig , hulpvaardig en zonder pressie en juist dat vonden wij heel prettig.

Goed gesprek,goed opgelost.

welkom gevoel

ervaring, welkom, deskundig en mooie artikelen

GEWELDIG!

Alles netjes geleverd op de juiste tijdstip

Prettig en gezellig

Goed en duidelijk uitleg. Gaf persoonlijk gevoel. Maar ook de rest van personeel maakte een praatje.alle tijd en legio keuze mogelijkheden

Prettig en goed geholpen.

Ben zeer goed geholpen

Bij het binnenkomen in de winkel kwam er al snel een medewerker van de winkel naar ons toe met de vraag of ze ons van dienst kon zijn. Aangezien wij op zoek waren naar een specifieke soort eetkamerstoel kon zij ons goed adviseren, waardoor wij redelijk snel onze keuze konden maken. Kortom goede service, vriendelijke medewerkers en snel afgehandeld.

Prima winkel met een ruim aanbod.

Wij zijn op een vriendelijke, deskundige en meedenkende geholpen. Dit alles naar volledige tevredenheid.

Goede service vriendelijke mensen.

Werden goed geholpen en hebben alles wat we nodig hadden tijdig binnen

Enthousiasme

Ik was opzoek naar een eettafel, en hoewel ik eigenlijk snel zag dat dit buiten mijn budget lag kwam de meest oprecht enthousiaste medewerker toch even vragen hoe het ging en trok ik toch de stoute schoenen aan om te vragen naar de prijs van mijn droom tafel. Die was inderdaad buiten mijn budget. Gelukkig was en nog een actie en kassa korten en had ik binnen 10 minuten in de winkel dus mijn droom tafel gekocht!

Tevreden

Fijn telefonisch contact, erg vriendelijk En snel afspraak kunnen maken.Monteur heeft het snel opgelost.

Vriendelijk personeel. Zeer professioneel

klantvriendelijk

netjes geholpen

Snel geleverd

Goede service in de winkel zonder opdringerig verkooper (sters).

Prima ervaring, alle afspraken werden perfect nagekomen.

Levering vond sneller plaats dan gepland maar we werden tijdig geïnformeerd. Zeer tevreden over de contacten.

Gewoon goed

De service was correct.

Prima bezorging

Vriendelijke heren, goede uitleg en plaatsing!

Vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk

Prettige woonwinkel

Vriendelijk geholpen, deskundig advies en voor een mooie prijs. Heel tevreden.

alles prima verzorgd

We zijn prettig geholpen in de winkel en de spullen zijn ca. 4 weken eerder geleverd dan afgesproken. DE mensen die de spullen gebracht hebben waren erg vriendelijk en netjes. alles keurig geïnstalleerd.

Betrouwbaar en klantvriendelijk, meedenkend

Betrouwbaar en klantvriendelijk, meedenkend. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prettige winkel en gezellig personeel

geweldig

We zijn vandaag voor de tweede keer bij deze firma geweest , de eerste keer 2 bankstellen gekocht en we zijn zeer goed geholpen , zonder gedram o.i.d , voor ons een reden om vandaag terug te gaan en 2 nieuwe fauteuils gekocht en wederom perfect geholpen. Klasse

Heel goed

Behulpzaam en zeer vriendelijk

Vrieslantlaan 20 A

3526AA Utrecht

Over Woonexpress Utrecht

Bij Woonexpress Utrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Woonexpress

Woonexpress biedt je volop inspiratie in compleet ingerichte woon- en slaapkamers. Iedere week hebben we wel wat nieuws. Ook hebben we iedere week fantastische aanbiedingen, waaronder onze Express Toppers. Trendy producten die je snel in huis hebt voor een zeer scherpe prijs. Kortom: de leukste woonwinkel van Nederland! Bij Woonexpress is het gezellig woonwinkelen. In één van onze winkels of thuis vanaf de bank via de webshop: je kunt als woonliefhebber 24/7 bij ons terecht. Kom naar Woonexpress voor volop inspiratie, verrassend betaalbare producten die je snel in huis hebt en waar je ook nog echt geholpen wordt. Yes, Woonexpress! De leukste woonwinkel van Nederland.