Heeft een totaal van 298 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment89%
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vaak het vriendelijke personeel waarderen en dat leveringen doorgaans vlot verlopen. Klanten waarderen deskundig advies en de ruime keuze aan meubels. Enkele opmerkingen gaan over leveringsplanning of communicatie, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Snelle levering
Goede productkeuze
Gebaseerd op 70 reviews
fantastisch
Wij hebben van bank uitzoeken tot bestelling tot levering alleen maar goede ervaringen gehad. Goed gedaan!
16 April 2026
Cornelia Kolle
Amsterdam
Beste Cornelia,
Dank je wel voor deze fantastische review over het hele traject van aankoop tot levering, meer kunnen we ons niet wensen bij Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Op tijd geleverd volgens afspraak
De bank werd bezorgd door twee medewerkers. Netjes uitgepakt en in elkaar gezet. Rommel weer meegenomen. Top.
13 April 2026
Wim
Beste Wim,
Helemaal tevreden over onze tijdige en nette bezorging. Dank je wel voor jouw top beoordeling hierover!
Twan de Groot - Woonexpress
Zeer prettige behandeling van winkel t.m aflevering
9 April 2026
Nico Wezenbeek
Beste Nico,
Perfect verlopen vanaf onze winkel tot en met de levering, zo zijn we al 25+ jaar een begrip!
Twan de Groot - Woonexpress
Men heeft ruim de tijd voor ons genomen.
Goede hulp bij keuze.
8 April 2026
Kees Gorter
IJmuiden, Velsen
Beste Kees,
Dat zijn mooie woorden voor onze hulp bij het maken van jouw keuze, dank je wel! Zo zorgen we graag voor het beste wooonadvies.
Alles optijd geleverd
3 April 2026
T A
Wormerveer
Beste heer, mevrouw,
Een geweldige review over onze tijdige levering, dank je wel hiervoor!
Fantastisch
Vriendelijk en accuraat.
6 March 2026
Ted
Driehuis
Beste Ted,
Fantastisch, vriendelijke en accuraat. Dat is een grote Yes voor Woonexpres, dank je wel hiervoor!
Twan de Groot - Woonexpress
Fijne winkel om rond te kijken..
Een winkel waar je fijn kunt rond kijken en waar je leuk geholpen wordt.
2 March 2026
Raimond Meinen
IJmuiden
Beste Raimond,
Wat een mooie complimenten, dat klinkt als een prettige ervaring die je bij ons hebt opgedaan.
Inge de Jonge - Woonexpress
Fantastisch
Geweldige service vam begin tot eind!
De veren van onze bank waren kapot, maar met één telefoontje naar de uiterst vriendelijke klantenservice werd alles direct in gang gezet. We werden snel en professioneel geholpen.
De monteur was niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk zeer ervaren. Hij belde vooraf netjes om te laten weten dat hij bijna arriveerde, wat erg prettig was. Ter plaatse heeft hij de bank vakkundig gerepareerd, die ziet er weer uit als nieuw!
Daarnaast nam hij de oude veren mee, zodat wij deze niet zelf hoefden af te voeren. Echt topservice. Absoluut een aanrader!
27 February 2026
Peter
Beste Peter,
Ook na de aankoop zorgen we voor een deskundige service. En dat is gelukt gezien alle fantastische ervaringen met onze klantenservice en monteur bij de reparatie van de veren van jouw bank. Dank je wel hiervoor en we wensen je weer/nog heel veel zitplezier toe!
Twan de Groot - Woonexpress
duidelijk wanneer het bezorgd zal worden. tijdsbestek zou wat kleiner mogen. vriendelijke beleefde bezorgers.
22 February 2026
mar
beverwijk
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorgers beleefd waren en de communicatie duidelijk was. We nemen je tip over het tijdsbestek zeker mee. Veel plezier met je aankoop!
Heel gezellige winkel
Zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk personeel. Heel veel keuze uit meubels.
22 February 2026
Anton
IJmuiden
Beste Anton,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo goed bent geholpen door ons team en dat je hebt kunnen slagen in ons ruime assortiment. Veel plezier met je nieuwe meubels en graag tot een volgende keer!
hele fijne ervaring
Wij waren zeer blij met de kennis en gedrevenheid van het personeel. Onze verkoopster was Sarah en ik kan haar van harte aanbevelen. Een fijne ervaring en wij zijn blij met onze aankoop. Groetjes van Sammi
19 February 2026
Cornelia Kolle
Wijk aan Zee
Beste Sammi,
Wat een mooie woorden voor de hulp, kennis en gedrevenheid van onze collega's in de winkel. Heel hartelijk dank hiervoor en gefeliciteerd met jullie mooie aankoop!
Twan de Groot - Woonexpress
Super goed en snel geholpen
Fijne winkel met goed en ervaren personeel.
18 February 2026
Michele
Krommenie
Beste Michelle,
Dank je wel voor het delen van jouw super goede ervaringen met de snelle hulp van onze collega in onze fijne winkel in Beverwijk!
Twan de Groot - Woonexpress
De bestelde set tafels werd goed verpakt afgeleverd.
Netjes afgewerkt, mooie kwaliteit.
12 February 2026
Hans Timmer
Beste Hans,
Gefeliciteerd met de mooie tafelset en bedankt voor jouw complimenten voor de kwaliteit en de levering ervan! Geniet lekker van de nieuwe aankoop.
vriendelijk, behulpzaam en snel
We werden vriendelijk geholpen door dezelfde dame als dat we week eerder waren wezen kijken en ze alle info al had opgezocht voor ons. Wij moesten alleen zelf eerst nog even meten voor de zekerheid, dus nu ging alles vlot en heeft ze nog alle info tijdens het bestellen en voor als de levering plaatsvind gegeven
11 February 2026
liesbeth
beverwijk
Beste Liesbeth,
Heel erg leuk om te zien dat het advies en de hulp van onze collega tot en met de bestelling allemaal positieve ervaringen zijn geweest. Dank je wel hiervoor, we gaan jullie complimenten zeker ook aan haar doorgeven!
Twan de Groot - Woonexpress
Goede en fijne uitleg bij kiezen bank
Door verkoopster prima geinformeerd over de mogelijkheden bij de keuze van een bank. Fijn geholpen en een keuze kunnen maken.
8 February 2026
Wim
Beste Wim,
Onze collega's geven je met alle liefde en plezier graag het beste woonadvies. En dat is met de fijne uitleg bij het maken van jouw keuze helemaal gelukt zo te zien. Bedankt voor deze beoordeling!
Positief
Altijd goede service en snelle oplossingen.
7 February 2026
Natasja Kuijten-Tijssen
Beste Natasja,
Bedankt voor je mooie compliment! Wat fijn dat je onze service en snelle oplossingen waardeert. We staan altijd graag voor je klaar om alles tot in de puntjes te regelen. Graag tot de volgende keer!
Heel goed
Geweldig leuke verkoopsters en ze konden echt àlles waarmaken waar ik om vroeg een dikke pluim voor ze
7 February 2026
Jeannette Andrea
Krommenie
Beste Jeanette,
Wat een ontzettend leuk bericht! Bedankt voor je complimenten. We vinden het geweldig om te horen dat onze verkoopsters je zo goed hebben kunnen helpen en al je wensen hebben waargemaakt. We zullen de dikke pluim direct aan hen doorgeven, dat gaan ze fantastisch vinden om te horen. Heel veel plezier met je aankoop!
Enorm goed geholpen.
Vriendelijke heer heeft meegedacht en goed geadviseerd
6 February 2026
M.H Terpstra
Zandvoort
Beste heer/mevrouw Terpstra,
Mijn collega gaat uw complimenten enorm op prijs stellen, dank je voor de mooie beoordeling.
Thea de Rooij - Woonexpress
Prima geholpen zonder opdringerig te zijn
Prima advies
5 February 2026
Myriam
Zaandam
Beste Myriam,
Fijn om te horen dat je prima bent geholpen in onze winkel! Bedankt voor deze positieve feedback.
Koen Lensen - Woonexpress
In verband met een eerdere aanschaf waarbij ik uiterst vriendelijk en prettig geholpen ben, teruggekeerd naar dit filiaal voor een nieuwe aanschaf en net zo’n zelfde prettige en zeer vriendelijke ervaring gehad.
4 February 2026
Paul
Beste Paul,
Wat een geweldig compliment! Bedankt voor je vertrouwen en je loyaliteit aan ons filiaal. Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je voor de tweede keer precies diezelfde vriendelijke en prettige ervaring hebt gehad. Dat is waar we het voor doen! Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en we kijken er nu al naar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Fantastisch!
Medio november geslaagd voor mijn interieur bij de Woonexpress in Beverwijk. Onwijs prettig geholpen door de verkoopster/vestigingsmanager van de winkel. Er werd geluisterd naar mijn ideeën. Ook kwamen de dames met handige tips waardoor dit mij beter hielp met het zien van het complete plaatje.
Vandaag zijn mijn spullen besteld. De heren van de bezorging waren erg attent en belde ruim van te voren op met dat ze eraan kwamen. Eénmaal binnen, verliep alles soepel.
29 January 2026
S.
Beste heer, mevrouw,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden zijn over het hele traject. Wij wensen jou veel plezier toe van de nieuwe aankoop!
Koen Lenssen - Woonexpress
Reactie op eerdere review
Beste mevrouw De Rooij,
Dank voor uw reactie waarin u aangeeft het betreffende filiaal opnieuw te zullen benaderen.
Helaas hebben wij tot op heden nog steeds niets vernomen. Er is geen contact met ons opgenomen en er is geen inhoudelijke terugkoppeling gegeven.
Wij vinden dit teleurstellend, temeer omdat inmiddels meerdere dagen zijn verstreken sinds uw reactie. De oorspronkelijke afspraak is door de winkel gemaakt, waarna deze eenzijdig is ingetrokken, terwijl wij hiervoor kosten hebben gemaakt en tijd hebben vrijgemaakt.
Wij wachten nog steeds op: • een inhoudelijke reactie, • erkenning van de gemaakte fout, • en een passende oplossing.
Zolang wij geen terugkoppeling ontvangen, zullen wij deze review blijven aanvullen om onze ervaring actueel te houden.
Wij hopen alsnog spoedig van u te horen.
Beveelt niet aan
27 January 2026
A
Heemskerk
Als je binnen komt, staat er iets lekkers voor je klaar.
Het personeel is heel aardig en oprecht.
26 January 2026
M. M.
Sint Pancras
Beste heer/mevrouw,
Fijn dat je zo tevreden bent over het verwelkomen in ons filiaal. Dat is wat wij van Woonexpress graag doen.
Thea de Rooij - Woonexpress
Reactie op eerdere review. Niet netjes behandeld
Beste heer De Groot,
Dank voor uw reactie. Inmiddels zijn we echter enkele dagen verder en hebben wij nog steeds geen inhoudelijke terugkoppeling ontvangen, terwijl u aangeeft dat u of een collega hierop zou terugkomen.
Daarnaast hebben wij zelf contact opgenomen met de serviceafdeling om tot een oplossing te komen. Helaas konden of wilden zij ons niet verder helpen en werd er geen initiatief genomen om de situatie alsnog netjes op te lossen.
Wij vinden dit teleurstellend. Er is door uw winkel een duidelijke afspraak gemaakt, op basis waarvan wij kosten hebben gemaakt (huur van een aanhanger) en tijd hebben vrijgemaakt. Dat deze afspraak vervolgens eenzijdig en zonder enige communicatie is ingetrokken, vinden wij niet acceptabel.
Wanneer een bedrijf een fout maakt, mag een klant verwachten dat: • die fout wordt erkend, • er actief contact wordt opgenomen, • en er een passende oplossing wordt aangeboden.
Tot op heden is dat helaas niet gebeurd. Wij wachten nog steeds op een concrete reactie en oplossing, passend bij wat men van een professioneel en klantgericht bedrijf mag verwachten.
Wij hopen alsnog spoedig van u te horen.
Beveelt niet aan
23 January 2026
Alex
Beste Alex,
Vervelend dat u nog geen inhoudelijk reactie heeft gehad, excuses voor het ongemak. Wij zullen nogmaals betreffend filiaal benaderen.
Heel goede vriendelijke verkoper
Hielp goed, adviseerde goed, had veel kennis van producten en dachtgoed mee
22 January 2026
Merel
Castricum
Beste Merel,
Dank je voor de mooie complimenten, fijn om te vernemen dat je zo tevreden was.
Inge de Jonge - Woonexpress
Review overzicht
Positief sentiment89%
Heeft een totaal van 298 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Woonexpress Beverwijk
Bij Woonexpress Beverwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.