Laden reviews...
66 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vaak het vriendelijke personeel waarderen en dat leveringen doorgaans vlot verlopen. Klanten waarderen deskundig advies en de ruime keuze aan meubels. Enkele opmerkingen gaan over leveringsplanning of communicatie, maar de algemene tevredenheid blijft hoog.
Wat een top service geleverd
3 September 2026
He
Beste meneer, mevrouw,
Kort maar krachtig en positief. Dat horen we heel graag, hartelijk bedankt voor deze top review!
Twan de Groot - Woonexpress
Van aankoop tot levering prima geregeld.
3 September 2026
Rogier Smit
Heerhugowaard
Beste Rogier,
Vanaf begin tot eind alles prima geregeld, dat klinkt helemaal als Woonexpress. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen!
Twan de Groot - Woonexpress
Ik ben met een klacht bezig en zou vandaag teruggebeld worden, maar helaaa
Beveelt niet aan
1 September 2026
Frans
Koog Aan De Zaan (Noord-Holland - Nederland)
Levertijd en de levering zelf zijn precies zoals afgesproken gedaan, super geregeld
1 September 2026
Frans
Koog Aan De Zaan (Noord-Holland - Nederland)
Beste Frans,
Zo doen we dat altijd graag met onze afspraken, dank je wel voor het delen van jouw ervaringen hierin in deze review!
Twan de Groot - Woonexpress
Woonexpress Beverwijk, Slechte klantenservice. Meubels eindelijk geleverd na 9 /10 weken. Bank kan niet in de lift, mannen willen hem niet tillen via het trappenhuis. Dan moet er een lift komen en moet de klant maar liefst circa 500€ neerleggen en anders wederom 70€ drempel bezorging. Het zijn oudere mensen, die maar mee zijn gegaan in alles. Eindstand mensen van boven de 70 zitten weer zonder bank, dat zaten ze al ruim 9/10 weken. Totale bestelling prijs van de meubel is ruim 6500€. Totale waanzin. Denken niet mee, 500€ is een weeksalaris voor mensen.
Beveelt niet aan
7 August 2026
Akin
Wormerveer
Beste heer, mevrouw Akin,
Het is heel erg jammer om van u te horen dat u het bovenstaande zo ervaart. Uit uw dossier maar ik op dat er met betrekking tot de bank contact is geweest met onze klantenservice. Hierbij zijn met u de afspraken en voorwaarden mbt de bezorging besproken en toegelicht. Daarnaast is er ook nog lopend contact om te kijken hoe dit opgelost kan worden.
Twan de Groot - Woonexpress
Deze verkoopster is kundig, geduldig en denkt met je mee. Wat een fijn mens. Tip voor WoonExpress: schaf ajb airco aan, het is niet te doen met die hitte voor de klanten én vooral het personeel. Weinig zuurstof en veel te warm, zeer ongezonde omgeving.
21 July 2026
Gea Beentjes
Heemkskerk
Beste Gea,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en feedback. Wij nemen deze zeker ter harte.
Thea de Rooij - Woonexpress
De afleveringtijd is kort, afspraak nakomen en goede product geleverd. Ik ben heel tevreden.
16 July 2026
Kromodjojo
Beste heer/mevrouw Kromodjojo,
Helemaal tevreden over de bezorging van jouw aankoop, dat horen wij graag. Dank voor de waardering!
Ontzettend aardig personeel
15 July 2026
Dick
Beste Dick,
Dat is een mooi compliment, dankjewel!
Thea de Rooij - Woonexpress
Vriendelijk en heeft de tijd genomen
7 July 2026
Sylvia Diehlman
Beste Sylvia,
Hartelijk bedankt voor jouw mooie woorden voor ons advies in de winkel!
Zeer goed geholpen.
2 July 2026
Gerard
Krommenie
Beste Gerard,
Een super review over onze zeer goede hulp, daar zijn we heel blij mee!
29 June 2026
leo koopman
krommenie
Beste Leo,
Dank voor het mooie compliment en beoordeling.
Thea de Rooij - Woonexpress
We zijn gekomen via onze familie naar woonexpress. Omdat hun goed en vriendelijk zijn gehopen en de verkoper was meedenkend. Vandaar dat onze keuze gevallen was op woonexpress, en we moeten zeggen dat de familie gelijk had. Zeer vriendelijk personeel en meedenkend ze lieten ook het verschil voelen wat meubilair als in de zln van een bank maar lieten de keuze aan onszelf over. Zoiets hadden we nog niet eerder meegemaakt aan service van medewerkers.
28 June 2026
Marjan de Ruijter
Purmerend
Beste Marjan,
Fijn dat je op aanbeveling van jouw familie naar Woonexpress bent gekomen. Danak voor de waardering en mooie complimenten.
Thea de Rooij - Woonexpress
Zeer goed advies bij het uitzoeken van mijn hoekbank, eettafel en salontafel. Servicegerichtheid van Sarah en haar professionaliteit zijn super.
25 June 2026
Paul Kaasenbrood
Beste Paul,
Onze medewerkers zorgen met goed advies en een goede service graag voor jouw woongeluk. En dat is helemaal gelukt zo te zien, we gaan jouw complimenten voor Sarah zeker aan haar overbrengen
19 June 2026
Hennie Drogtrop
Beste Hennie,
Tevreden klanten is waar wij bij Woonexpress het voor doen! Dank voor de mooie waardering.
Thea de Rooij - Woonexpress
Aardige personeel, ze nemen de tijd met je. Ook de winkel ziet er goed uit.
15 June 2026
Fatih
Beste Fatih,
Wat een mooie complimenten, dat zien we graag bij Woonexpress. Dankjewel!
Thea de Rooij - Woonexpress
Wij hadden een moeilijke opdracht waar snel op in gegaan is.
8 June 2026
Louis
Beste Louis,
Dat is precies zoals we het graag doen bij Woonexpress; iedereen deskundig en persoonlijk adviseren. Bedankt voor het plaatsen van jullie ervaringen hierin!
Twan de Groot - Woonexpress
Al een jaar tevreden klant bij Woonexpress Beverwijk! Het aanbod is enorm groot en de verkopers helpen je altijd enthousiast. Mede daardoor slagen we altijd snel. Onze aankopen staan prachtig thuis. Een absolute aanrader!
1 June 2026
Rob Klaassen
HAARLEM
Beste Rob,
Dank je wel voor jullie mooie aanbeveling van ons assortiment en onze collega's! Dat horen we altijd graag van onze vaste klanten.
Twan de Groot - Woonexpress
Top meubelwinkel met zeer vriendelijk, kundig personeel die de tijd voor je nemen. Wij zijn zeer tevreden, want wij zijn daar geslaagd en hebben de eetkamertafel en salontafel naar onze wens gevonden en gekocht. Deze winkel is zeker voor herhaling vatbaar.
1 June 2026
Evert
Beste Evert,
Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe tafels! Heel erg leuk te vernemen dat jullie hierbij zo tevreden zijn over het advies van onze collega's en over de kwaliteit van onze meubels. Dank je wel voor de mooie woorden en graag tot ziens.
Goede combinatie en vriendelijk
27 May 2026
Tom
Beste Tom,
Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden voor Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Snelle levering Mooi en goed meubel
22 May 2026
LJTM Vis- de Wit
HAARLEM
Beste mevrouw Vis,
Een korte maar krachtige beoordeling voor onze service en het meubel zelf. Dank je wel voor deze fantastische review!
Twan de Groot - Woonexpress
Vriendelijke mensen en zeer goed advies. Ik heb nog gevraagd om de RAL code van de bestelde kast (Meggy kleur "DUST"). Hoop deze snel te ontvangen omdat ik de achterwand in deze kleur wil schilderen voor levering van de kast.
18 May 2026
Alex
Ursem
Beste Alex,
Voor nu bedankt voor het plaatsen van deze mooie woorden voor de hulp van onze vriendelijke collega's, dat horen we graag. Over de kleur is inmiddels ook per e-mail meer informatie naar je toegestuurd, alvast veel plezier met schilderen.
Twan de Groot - Woonexpress
U voor de derde keer goed geholpen. Nu een heerlijk bed gekocht. Goede uitleg en hulp bij het maken van de keuze.
16 May 2026
Henri
Beste Henri,
Bedankt voor je mooie review! Wat een fantastisch compliment dat je nu al voor de derde keer zo goed bent geholpen bij ons. Dat is het mooiste bewijs van vertrouwen! Wat heerlijk dat je nu een lekker nieuw bed hebt gekocht, en dat de goede uitleg en de persoonlijke hulp je hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Alvast heel veel heerlijke en comfortabele nachten toegewenst!
Nicole de Graaf - Woonexpress
Fijn
11 May 2026
Kaatje
IJmuiden
Beste Kaatje,
Zo helpen we onze klanten graag met alle woonvragen, dank je wel voor jouw positieve beoordeling!
Twan de Groot - Woonexpress
bijzonder vriendelijk geholpen door Dientje Lakeman,daar is onze aankoop door vermakkelijkt.
17 April 2026
Wolter Bieleveld
Zaandam
Beste,Wolter,
Mijn collega gaat jouw complimenten zeker waarderen. Dank voor het delen van jouw ervaring.
Thea de Rooij - Woonexpress
Wij hebben van bank uitzoeken tot bestelling tot levering alleen maar goede ervaringen gehad. Goed gedaan!
16 April 2026
Cornelia Kolle
Amsterdam
Beste Cornelia,
Dank je wel voor deze fantastische review over het hele traject van aankoop tot levering, meer kunnen we ons niet wensen bij Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Bij Woonexpress Beverwijk vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
Parallelweg 108
1948NM Beverwijk