Heeft een totaal van 316 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
De beoordelingen tonen herhaaldelijk een positieve winkelervaring met behulpzaam personeel en duidelijke communicatie. Klanten waarderen de vriendelijkheid, het deskundige advies en de vlotte levering. Daarnaast worden betrouwbaarheid en prijs-kwaliteit als positief ervaren.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Deskundig advies
Gebaseerd op 68 reviews
geweldige collectie
Fijne ontvangst en een uitgebreide keus.
Daarbij medewerkers die met ervaring ons begeleiden, wat wil je nog meer.
10 March 2026
Aad
Capelle aan den IJssel
Beste Aad,
Dank je wel voor het plaatsen van deze geweldige beoordeling met daarin jouw positieve ervaringen met het advies van onze collega en onze uitgbreide collectie!
Leuke winkel!
Wij zijn heel goed geholpen door Jeannette.
Niet te opdringerig, vriendelijk, deskundig, meedenkend, creatief, echt heel fijn!
Voor andere meubels/accessoires ga ik zeker naar ze terug.
5 March 2026
Sandra
Delft
Beste Sandra,
Jullie zijn ook dan weer van harte welkom en we zullen dan weer zorgen voor een fijne en zeer goede hulp in de winkel. Heel hartelijk bedankt voor al deze mooie woorden, die gaan we zeker overbrengen aan onze collega!
Twan de Groot - Woonexpress
Van de aankoop tot bezorging goed verlopen
Goede service vriendelijk personeelHeinenoord
1 March 2026
Geen
Heinenoord
Beste Geen,
Wat een mooie complimenten, dat klinkt als een prettige ervaring die je bij ons hebt opgedaan.
Goed advies
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Goed advies , zijn zeer goed geholpen
24 February 2026
Sylvia
Hoogvliet
Beste Sylvia,
Dank je wel! In onze mooie winkel geven onze collega's je met alle liefde en plezier het beste woonadvies.
Vakkundig personeel
Fijne winkel met vakkundig personeel. Tevreden over communicatie,
14 February 2026
Marco
Beste Marco,
Dat zijn mooie complimenten die je ons geeft. Dank je wel.
Thea de Rooij - Woonexpress
Goed en vriendelijke verkoopster.
8 February 2026
Cees
Beste Cees,
Top complimenten voor onze collega. Dank je wel, die gaan we zeker aan haar overbrengen.
Grote keuze
Goed geholpen.
4 February 2026
W.h.
Beste meneer, mevrouw
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. Graag tot de volgende keer!
Nicole de Graaf - Woonexpress
goed en vriendelijk
25 January 2026
Gerard
Gennep
Beste Gerard,
Dank je voor deze positieve review en je aanbeveling!
Altijd goed
Wij gaan altijd naar woonexpress in Barendrecht en worden dat zeer vakkundig geholpen door Sudama. Deze meneer is vakkundig, altijd een big smile, weet precies wat je bedoelt als je een meubelstuk zoekt. Kortom een topper.
24 January 2026
Rosaline
Beste Rosaline,
Wat een ontzettend leuke review om te lezen! Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn enorm trots op toppers als Sudama; wat fijn dat zijn vakkundigheid en die 'big smile' ervoor zorgen dat jullie je zo goed geholpen voelen. We gaan dit compliment direct aan hem en het team in Barendrecht doorgeven. Tot de volgende keer!
Nicole de Graaf - Woonexpress
Winkel is compakt ingericht en prettig om te winkelen
Winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.
Inrichting is compact maar overzichtelijk.
20 January 2026
Peter
Ridderkerk
Beste Peter,
Wat een mooie complimenten voor onze prettige winkel en parkeergelegenheid. Dat horen we graag over de leukste woonwinkel van Nederland!
Twan de Groot - Woonexpress
Zééér hulpvaardig personeel, prettige sfeer
Heel erg goed en deskundig geadviseerd, daar we op de web-site door de bomen het bos niet meer zagen..( Dit i.v.m. te veel keuzemogelijkheden), hadden we besloten naar de winkel in Barendrecht te gaan.
Zeer uitgebreid de mogelijkheden besproken, en tot aanscahf overgegaan...
30 December 2025
Rob van Steenoven
Schiedam
Beste Rob,
Dat zijn mooie complimenten die je ons geeft. Dank je wel voor jouw vertrouwen en voor deze positieve review!
Koen Lensen - Woonexpress
Goede ervaring
Bezorgers waren vriendelijk
13 December 2025
Asha
Spijkenisse
Beste Asha,
Heel erg fijn om dat te horen, dank je wel! Ook daarmee zorgen we graag voor jouw woongeluk!
Goeie spullen
Goed geholpen en bestelling gedaan, thuis toch iets anders bedacht, weer terug , bestelling aangepast en nogmaals goed geholpen
11 December 2025
H
Beste heer, mevrouw,
Dank voor de positieve feedback. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het plaatsen van de bestelling.
Koen Lensen - Woonexpress
perfect
vriendelijke mensen goed geholpen en ze nemen de tijd voor je ,zeer
tevreden
3 December 2025
roel
Beste Roel,
Zeer tevreden over de perfecte hulp van onze collega's, meer kunnen we ons niet wensen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen!
Prettige ervaring
Goed geholpen.
Een vriendelijke, behulpzame, geduldige verkoper zonder opdringerig te zijn.
2 December 2025
MB
Beste MB,
Persoonlijk en deskundig advies voor iedereen is het motto bij Woonexpress en dat is goed gelukt bij jou zo te horen. Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaringen.
Prima !!
Vriendelijke en behulpzame mensen.
2 December 2025
Adriana Hoogendoorn
Ferwerd
Beste Adriana,
Een prima review voor onze vriendelijke en behulpzame collega's, heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan de Groot - Woonexpress
Van winkel tot levering uitstekende service
Bankstel gekocht, ik ben uitgebreid en met goed advies in de winkel geholpen. Advies in stoffering, maat , kleur. Mocht een staal meenemen om thuis de kleur nogmaals te bekijken en te overleggen. Na bestelling duidelijke informatie over levering en onderhoud. Ook servicedesk gebeld en ook hier vriendelijk en behulpzaam geholpen. Keurige bezorgers die conform afgesproken tijd de bank leverde en monteerde. Ook hier duidelijke informatie.
Hoop dat we er jaren plezier van zullen hebben. Ik kom hier graag terug!l
30 November 2025
Natasha
Den-Haag
Beste Natascha,
Wat leuk dat wij je nieuwe woonbeleving mogen verzorgen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Zeer goed geholpen.
Verkoopster nam alle tijd. Zijn zelfs buiten geweest met alle stalen om te kijken of alles goed bij elkaar zou passen.
Zeer professioneel.
10 November 2025
Y.C. Veen
Alblasserdam
Beste heer/mevrouw Veen,
Dat is wat wij graag doen voor onze klanten zodat er een goede beslissing kan worden genomen. Dank voor de mooie feedback!
Snel gemonteerd vriendelijke personeel
7 November 2025
Jean
Ridderkerk
Beste Jean,
Dat zijn mooie complimenten , dankjewel!
Géwéldig!!
Wij zijn fantástisch geholpen hier. Iedereen is even vriendelijk, nog nooit meegemaakt dit. Wij hebben onze woonkamer compleet opnieuw ingericht met hulp van Roos. Er wordt meegedacht om alles passend te maken. De bezorgers waren al even vriendelijk en hebben alles keurig geplaatst. Wij raden iedereen aan om hier te shoppen. Onze welgemeende complimenten voor álle medewerkers!! Erik en Corine Blom ♥️
3 November 2025
Corine en Erik
Spijkenisse
Beste Corine en Erik,
Wat een prachtige complimenten voor onze collega's in de winkel en bij de bezorging. We geven je altijd met alle liefde en plezier het beste woonadvies en de beste levering. Fijn om te horen dat jullie dit ook helemaal zo hebben ervaren, dank je wel!
Twan de Groot - Woonxepress
27 October 2025
S
Rhoon
Beste heer/mevrouw,
Heel goed in onze hulp, vriendelijkheid, rust en duidelijkheid. Hartelijk bedankt voor het delen van al deze ervaringen met Woonexpress!
Twan de Groot - Woonexpress
Onze ervaring gaat over de klantenservice van Woonexpress.
Op 1 augustus werd onze bank bezorgd. Wij hebben bij de bezorging direct aangegeven dat er rimpels en plooien in zaten. Kwam volgens de bezorging door de verpakking. Niet dus. Niets is weggetrokken, alleen maar erger geworden.
Volgens de servicemonteurs van Woonexpress is dit normaal.
De onafhankelijke expert die wij zelf ingeschakeld hebben schrok van de bank. Dit is beslist niet normaal. De vulling bestaat uit polyether ipv koudschuim, wat op de factuur vermeld wordt en waar wij voor getekend en betaald hebben.
Dit schijnt heel vaak voor te komen bij Woonexpress. De banken in de winkel hebben koudschuim, zien er prachtig uit en zitten fijn, maar je krijgt polyether. Woonexpress ontkent alles. Wij hebben onze klachten nu aangemeld bij de geschillencommissie. Wees voorzichtig met kopen bij Woonexpress!!
Beveelt niet aan
19 October 2025
Janneke
Dordrecht
Beste Janneke,
Graag pakken we uw klacht op en komen hier via deze weg of de klantenservice bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Inge de Jonge - Woonexpress ------------------------------------------------ 04-11-2025 Beste Janneke,
Vanuit onze klantenservice en via servicebezoeken is er meermaals contact met u geweest over uw bemerkingen. Hierbij zijn uw eigen beoordelingsrapport en ook de andere 2 rapporten met u besproken en zijn de aangegeven punten uitgebreid toegelicht. Hier hebben we intern nogmaals naar gekeken en kunnen u niet anders berichten dan dat we bij ons standpunt blijven.
Prettig winkelen zonder druk
Medewerkers laten je met rust om te kijken en te ervaren. als je wat wilt weten kun je het vragen.
16 October 2025
Jan Meeusen
Beste Jan,
Dank je wel voor jouw mooie ervaringen in onze winkel, zo zorgen we graag voor jouw woongeluk!
Twan de Groot - Woonexpress
Ruime keuze in diverse prijsklassen, Uitstekend geholpen en geslaagd!
Bij het binnenkomen heel vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig. Daniëlle luisterde goed, dacht mee over maten en opstellingen en kwam met de juiste voorstellen voor een nieuwe bank. Een week later wilden we daadwerkelijk de stof uit gaan kiezen en bleek er een hele mooie actie te lopen waardoor we meteen besteld hebben wat we als ontwerpje bedacht hadden. Super geregeld, mooie korting en we gaan nu snel aan de slag met klussen en verven. Kunnen niet wachten tot we er op kunnen gaan zitten in onze vernieuwde kamer.
15 October 2025
Arno Terschegget
RIDDERKERK
Beste Arno,
Wat heerlijk dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe woonbeleving en dat wij deze voor je mogen verzorgen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge de Jonge - Woonexpress
We zijn meerdere keren in de winkel geweest om tot de uiteindelijke keuze te komen. Alle keren zijn we goed geholpen en we mochten de stalen thuis bekijken om tot een goede keuze te komen.
15 October 2025
Dineke
Zoetermeer
Beste Dineke,
Heel fijn dat we jullie bij al jullie bezoeken zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. In onze winkel geven we je met alle liefde en plezier het beste woonadvies!
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 316 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Woonexpress Barendrecht
Bij Woonexpress Barendrecht vind je de leukste meubels en woonaccessoires voor betaalbare prijzen. Kom langs voor een leuke bank, fauteuil, salon- of bijzettafel, vloerkleed of lamp in jouw zithoek. Steek jouw eethoek in een ander jasje met een nieuwe tafel, stoelen, hanglamp of kast. Ook voor jouw slaapkamer ben je bij ons aan het goede adres met een uitgebreide selectie boxsprings en kledingkasten. Onze verkoopadviseurs helpen je heel graag met al je vragen over jouw interieur. Maar ook voor vragen over service en klachten staat onze klantenservice voor je klaar. Wij stellen het enorm op prijs als je jouw ervaringen met ons deelt in een beoordeling, review of recensie. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.