Veel gyms in Utrecht en omgeving waar je gebruik van kan maken, altijd gezzelig, goeie groepstrainingen, top apparaten en leuk personeel.
29 January 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 998 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De sportschool biedt een breed scala aan apparatuur en lessen. Leden spreken lovend over vriendelijk personeel en een prettige sfeer, plus de sauna. Soms worden er opmerkingen gemaakt over onderhoudsproblemen of onregelmatige lessen. Over het geheel genomen is het een positieve ervaring met ruimte voor verbetering.
29 January 2025
Nemo
3524 CV
Heel fijn om hier te sporten, iedereen die hier werkt is vriendelijk en behulpzaam en alle apparaten of andere spullen die je nodig zou hebben is aanwezig!
28 January 2025
Hanna
Utrecht
Ik sport hier nu inmiddels een jaartje met een vriendin en het bevalt ons super goed! Het heeft een super fijne sfeer en prettig publiek. Als we iets nodig hebben kunnen we dit ook altijd vragen aan het personeel dus dat is super fijn! Ik zou het zeker aanraden!
28 January 2025
Lena
Utrecht
Breed aanbod aan klasjes en fijne persoonlijke begeleiding bij het beginnen met trainen!
23 January 2025
Bente
Utrecht
Some of the equipment is old, but I see that new stuff is coming in which is good news. Machines are dusty a lot of the time. Sauna could come on earlier and be switched off later on a weekend especially. Bathrooms are revamped but were anticlimactic. We could do with a nice reformer Pilates class. Some of the older men stare or follow uncomfortably, especially in the timeslot after lunch. I would appreciate if the staff could keep their eyes out, in one week I had two occasions where older guys either pushed me away from a machine I was using or kept staring at me and following me as I moved from machine to machine.
N/A
14 January 2025
Valencia
Utrecht
In de 15 jaar dat ik lid ben, heb ik in verschillende locaties getraind. In de meeste gevallen is daar vriendelijk en toegewijd personeel. Jammergenoeg wel met veel verloop. Sinds kort is er veel geïnvesteerd in nieuwe apparaten en verbetering van de (kleed/douche) ruimtes. Soms laten aanpassingen lang op zich wachten, maar uiteindelijk komt het dan toch goed.
Leidscherijn
23 December 2024
Hielkje
Vleuten
Gezellig personeel, alle apparaten zijn schoon. Vaak redelijk rustig zodat je heerlijk je eigen parcour kan afleggen.
Bisonspoor
23 December 2024
Jelte
Maarssen
Het is hier lekker rustig en alle apparaten die ik nodig heb zijn er.
27 November 2024
Aniek
Utrecht
Veel aandacht voor alle faciliteiten van en rondom het sporten inclusief de koffie, saumna en kinderopvang. Topdocenten, gevarieerd aanbod. Heb al 2 vrienden lid gemaakt!
Yvonne
Utrecht
Fijne sportschool, rustige en fijne sfeer met behulpzame medewerkers.
Belle Cals
Utrecht
Ruime, luxe sportschool met alle apparaten die je zou willen. Meestal niet druk, goed onderhouden, opgeruimd en schoon.
Myrthe
Utrecht
Nieuw hier en meteen goed ontvangen!
Tessa
Zoals hierboven!
Hoograven
11 November 2024
Maaike
Utrecht
Groepslessen, fitness en goede sfeer. Op verschillende locaties zodat ik altijd terecht kan naar behoefte.
28 October 2024
Esther van den Bos
Utrecht
Locatie is goed centraal en ik kan op ieder moment sporten. Toestellen zijn prima alleen mis soms de uitleg ervan. Personeel is ook prima
22 October 2024
René
Fijne school leuk personeel
16 September 2024
Aniek
Utrecht
Lekker rustig en aardig personeel
2 September 2024
Lukas
Utrecht
De lessen zijn ook leuk en heel fijn dat er nu ook toegang voor 8 uur ‘s ochtends is. Ik hoop heel erg dat er snel ook groepslessen om 7 uur ‘s ochtends op dinsdag en donderdag komen, dat is voor mij de voornaamste reden om naar een andere sportschool te kijken.
28 August 2024
Nikki
Utrecht
Het is er rustig en altijd een fijne temperatuur. Personeel is ook heel behulpzaam!
Hoograven
11 August 2024
Eline
Utrecht
De gym heeft een mooie industriële vibe! Wat ik vind passen bij een gym. Ik vind de machines ook mooi, en zien er wat sturdiër uit in vergelijking tot de andere machines bij andere gyms! Wat ik ook mooi vind is dat er regels zijn omtrent dat je niet mag bellen in de gym, hier iiriteer ik mij namelijk altijd aan bij andere gyms.
1 August 2024
R
Utrecht
Hele fijne gym met veel apparaten
19 June 2024
Anieke
Utrecht
Ik vind dit een hele leuke en fijne sportschool. Ik vind het heel fijn dat het heel rustig is.
Leidscherijn
17 June 2024
Stan
Utrecht
Hele fijne sportschool alleen meer dumbells zou fijn zijn. Kwam hier vandaag mee in de knel
Morris
Aardig personeel
Lukas
Utrecht
Prettige locatie, aardige mensen.
Bisonspoor
Gert