Heeft een totaal van 998 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment77%
De sportschool biedt een breed scala aan apparatuur en lessen. Leden spreken lovend over vriendelijk personeel en een prettige sfeer, plus de sauna. Soms worden er opmerkingen gemaakt over onderhoudsproblemen of onregelmatige lessen. Over het geheel genomen is het een positieve ervaring met ruimte voor verbetering.
Sterke punten
Ruime selectie apparatuur
Vriendelijke medewerkers
Goede sfeer en sauna
Gebaseerd op 34 reviews
Kkkkkkoude kkkkkleedkamer
Vanmorgen 8 graden gemeten in de kleedkamer. Echt niet redden lekker om om te kleden en te douchen. Wel lekker gesport, jammer van begin en einde.
3 November 2025
Hans
Maarssen
Hoede begeleiding en goede sfeer!
28 October 2025
Silvia Burger
UTRECHT
Het is weer stervenskoud in de kleedkamer
Wanneer komt er weer fatsoenlijke verwarming in de kleedkamer in Bisonspoor? Het is echt heel on comfortabel omkleden en douchen
27 October 2025
Hans
Vertrouwde sportplek
Sporten bij nieuw style is zó fijn! Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goed werkende apparaten en een prettige algehele sfeer.
25 October 2025
Emma
Utrecht
Puur voor de gezelligheid van de groepslessen
Laat ik positief beginnen. Ik ben nu bijna twee jaar lid van deze sportschool en ik heb nog nooit eerder zo consistent gebruik gemaakt van een abonnement. De groepslessen zijn super leuk en gezellig en het aanbod is gevarieerd. Ook zijn de instructeurs van de lessen zeer fijn.
Dan zijn er helaas ook wel echt minpunten…
Zaal 1 heeft al jaren geen airconditioning. In de zomer is het hier niet uit te houden, en ook in de andere seizoenen is het vrij heet. Daarnaast wordt de luchtcirculatie regelmatig niet aangezet, waardoor de vloer zeer glad wordt en de spiegels beslaan (ook in zaal 2 mét airconditioning). Wij hebben meerdere keren groepslessen halverwege moeten staken/aanpassen hierdoor. Ook is de geluidsinstallatie niet echt ideaal te noemen. De microfoon doet het vaak niet en in zaal 1 kan deze niet eens gebruikt worden. En dan eigenlijk nog het allerergste: in zaal 1 is een stopcontact doorgebrand en het is nu al twee keer in mijn bijzijn gebeurd dat de stoppen in de gehele sportschool eruit springen doordat er een stekker in gestoken werd. Vrij gevaarlijk lijkt me.
Nu ik nog in mijn 104 weken aanbieding-prijs zit kan ik hier nog wel mee leven, maar voor de normale prijs is dit echt niet oké.
Hopelijk wordt hier eindelijk iets mee gedaan, want het is al vaak aangekaart.
Leidscherijn
23 October 2025
Amber
Utrecht
Ik voel me altijd welkom geheten en zeer opMijn gemak, dankzij de medewerkers
Ik vind het gebouw prettig, de locatie in de stad. Maar specifiek het personeel is gewoon echt open en vriendelijk.
Een prettige omgeving
21 October 2025
Simche heringa
Utrecht
U kunt sporten tot 23:00 uur.
Ik vind de sportschool erg fijn en het personeel is erg behulpzaam. Het is er schoon.
28 September 2025
Selcan Nehir Göçer
Utrecht
U kunt tot 23.00 uur sporten.
Het is een hele goede sportschool. Het personeel is erg behulpzaam. De prijzen zijn goedkoop.
28 September 2025
Cuneyt Gocer
Utrecht
Super! Divers lesaanbod en aardig personeel
Hele fijne sportschool. Heeft verscheidene locaties en een groot lesaanbod met aardige instructeurs
14 August 2025
Merbel
Utrecht
Premium prijzen maar weinig aanbod
Premium prijzen maar beloofde groepslessen worden vaak geannuleerd, geen vervanging. Wellness is buiten de vakantieperiode een badhuis en dan niet te gebruiken wegens herrie en drukte.
De keren dat bodypump en spinning doorgaan op maandagavond en woensdagavond zijn ze goed maar er is geen zekerheid dat ze doorgaan.
Er komen geen lessen bij. Vergeleken met david lloyd lopen ze nog steeds ver achter met het aanbod van bodypump en spinning.
Overvecht
2 August 2025
Joost
Prima zaak
Ik train in Maarssen.
Vriendelijk personeel.
Vind alleen dat er veel achterstallig onderhoud is.
Hang en sluitwerk van deuren zit los
Schilderwerk is door een blinde gedaan.
Spiegels maanden kapot.
Lekvlekken op plafond.
Maar verder prima zaak en personeel
23 July 2025
Jeroen
Maarssen
fijne sportschool & ruime keuze in lessen!
Hele fijne sportschool, vaak niet heel druk waardoor je je workout goed kan uitvoeren. Goede begeleiding & opties tussen verschillende locaties & lessen!
21 July 2025
Carlijn
Prima sportschool
Hele prettige sportschool met aardig behulpzaam personeel.
De muziek vind ik wel vreselijk buiten dat het soms hard staat vind ik het echt verschrikkelijk slechte muziek en vraag ik me echt af wie er überhaupt blij van wordt.
Dus dat zou wat mij betreft beter/anders kunnen
16 July 2025
Martine
Leuk en rustig
Supper leuk en lekker rustig
10 June 2025
Soenita
Fijn personeel
Ga al een tijd naar deze gym en vind het helemaal top. Behulpzaam personeel, gezellige sfeer en top machines!
2 June 2025
Tristan Varekamp
Utrecht
Soms druk, maar altijd gezellig.
Personeel zeker vriendelijk en behulpzaam. Echt top dat je equipment kan lenen bij de balie. Bovendien is het altijd redelijk hygiënisch.
Enige nadeel. De blauwe bankjes zijn wat dun dus je schouderbladen glijden er weleens af
2 June 2025
Mans
Adriaen van Ostadelaan
Fijne sportschool op zich en op goede locaties, maar er zijn wel wat verbeterpuntjes.
Sommige toestellen, met name de crosstrainers kraken of piepen wat, dat is al best n poosje zo. Iets meer begeleiding van de sportschoolmensen zou ook fijn zijn. Zeg maar, dat er ook wel eens wordt rondgelopen en indien nodig gecorrigeerd of een praatje.
Douches hebben geen tussenwanden, dus geen privacy. Echt een verbeterpunt!
13 May 2025
Karin
Middelmatige faciliteiten maar wel 24/7 open
Het is fijn dat deze vestiging 24/7 open is maar het is jammer dat hier beperkingen aan zitten. Zo werkt de sauna blijkbaar niet 24/7 en heb je ook geen mogelijkheid om deze bv aan het begin van je workout aan te zetten (tijdklok) zodat ie warm is tegen de tijd dat je klaar bent. Een infrarood sauna was ook een betere optie geweest dan dit. Jammer. Verder is de fitness apparatuur ok, je kunt een complete workout doen, alleen is de douche te koud.
11 May 2025
Jan
Prima sportschool
Behulpzaam personeel, voldoende gewichten.
29 April 2025
Els van Laar
De Meern
Zeer goeie gym.
Top apparatuur, lekkere sauna, aardig personeel.
24 April 2025
Edmar Bos
Utrecht
Rustige en goed geregelde gym
Erg fijne gym. Niet te druk en mooie voorzieningen. Fijne sfeer
24 April 2025
Roman
Utrecht
Fijne sportschool over de hele stad!
Ik ga met veel plezier naar de sportlesjes en heb het gevoel dat ik al vooruit ga!
Croeselaan
8 April 2025
Whitney
Utrecht
Ik vind het tot nu toe heel chill
Vind het fijn dat je naar alle locaties kan zodat ik met meer mensen kan sporten, het minder druk is dan andere sportscholen.
Thorbecke
13 March 2025
Bobby
Super chille gym!
Ik vind het een hele fijne gym, professioneel en met een sauna.
Ik sport nog niet zo lang hier, maar ik vind het een super fijne sportschool. Het personeel is super gezellig en ik kom graag vaak!
4 March 2025
Mylène