Heeft een totaal van 110 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment93%
Deze getuigenissen benadrukken professionaliteit, duidelijke communicatie en proactieve ondersteuning van het kantoor. Klanten waarderen de deskundige afhandeling van zaken en tijdige reacties, met een persoonlijke en betrokken benadering. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als betrouwbaar en klantgericht beschreven.
Sterke punten
Professionele en deskundige adviezen.
Duidelijke communicatie en snelle reacties.
Persoonlijke, klantgerichte benadering.
Gebaseerd op 7 reviews
Zeer te spreken over de aanpak en communicatie van Faire Advocatuur.
Ik ben zeer tevreden met de deskundige en empathische ondersteuning bij het onderhandelen en afhandelen van een VSO door Gerdi.
8 May 2024
P. Teeken
Zundert
Ik ben snel en zorgvuldig geholpen door Janne
Dit was mijn eerste ervaring met een advocaat, Janne heeft mij hierin goed ondersteund en duidelijk de stappen doorlopen. Wanneer ik vragen had kon ik hier direct mee terecht.
16 April 2024
Jelmer
Breda
Ik ben uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen met alles in mijn rechtszaak. Van begin tot eind ben ik goed geadviseerd en geholpen van detail tot detail. Over de communicatie was ik ook zeer tevreden. Ik raad deze advocatenbureau zeker aan.
Geholpen door Janne Koolen.
7 March 2024
Amin
Tilburg
Helemaal blij mee
Heel snel geholpen en altijd gunstig advies en altijd berijdbaar als ik een vraag heb ben 100% tevreden met haar dienst hartstikke bedankt
29 February 2024
Lamia
Roosendaal
Super vriendelijke en deskundige hulp die je hier krijgt
Mijn ervaring met Faire advocatuur is heel erg positief geweest. Ze helpen mij super geholpen met het afhandelen van een vaststelling overeenkomst, ze nemen goed de tijd voor de cliënten en begeleiden ze stap voor stap op een manier zodat het voor de gewone mens ook te begrijpen is.
23 February 2024
Benjamin
Persoonlijk, Professioneel en met Resultaat
Een deskundige en fijne aanpak met oog voor zowel de client als de case, met een goede uitkomst.
29 January 2024
Rogier
Heesch
Snelle en Betrouwbaar
Met twee advocaten had ik slechte ervaringen. Ik heb geld betaald en geen service ontvangen. Ik zocht de derde advocaat. Vervolgens heb ik het bestand aan Janne gegeven. Het deed zijn werk zoals het moest. We boekten zeer snel resultaat. Ondanks dat ik geen Nederlands of Engels sprak, ging hij empathisch en geduldig met mij om. Bedankt Janne. Top! Het is lastig om een betrouwbare advocaat te vinden. Ik heb Fair Advocaten gevonden op aanraden van Juridisch Loket. Ik zal ook een e-mail sturen naar Juridish L. en haar bedanken voor deze zeer nuttige begeleiding.
29 January 2024
Naime Gülşah
Etten-Leur
Een 10 geven we niet snel.
Vanaf ons eerste contact met Janne een goed gevoel.
Heeft ons uitstekend bijgestaan zodat we nu eindelijk van een grote belasting verlost zijn.
Altijd snel en correct gereageerd en gehandeld.
Zoals aangegeven, een 10 geven we niet snel maar deze is wat ons betreft verdiend!
12 January 2024
Sjaak en Eveline
ETTEN-LEUR
mijn advocaat was echt met mijn zaak bezig, en het hielp mijn probleem heel snel op te lossen, sneller dan ik dacht!
11 December 2023
Dániel Vas-Borosi
Sint Willebrord
Vriendelijke, snelle en goede service
In contact gekomen met Janne Koole.
Zij heeft mij vriendelijk te woord gestaan en hier snel en duidelijk een advies op gegeven, kort en bondig is één en ander geregeld. Ik waardeer de betrokkenheid en interesse in het verloop.
28 November 2023
Jolanda
Zevenbergen
Netjes en keurig geholpen
Netjes en keurig geholpen
Luistert echt naar je verhaal en doet er alles aan om je te helpen
22 November 2023
Monique
Breda
Duidelijk & vertrouwenswekkend
Na contact op te nemen met Mw. Snippe voor een dispuut waar ik op heel korte termijn op moest reageren, heeft ze mij ondanks dit korte tijdsvak toch heel goed kunnen helpen en mij laten zien wat voor rechten ik nou precies had.
Hierdoor hebben beide partijen toch een oplossing kunnen vinden waar we het beide eens mee kunnen zijn.
Bedankt voor alle hulp en het snelle advies.
21 November 2023
Tonny
Ahaus
Een top advocaat ze doet haar uiterste best om je bij te staan.
20 November 2023
Nora belhaj
Sint willebrord
Kundig en duidelijk
Onze ervaring met Faire was zeer positief. De communicatie verliep duidelijk en professioneel. Gerdi heeft ons goed geholpen en heeft tijdens het proces de belangen van alle betrokkenen zeer goed behartigd.
Mediator
20 October 2023
Ruud
Heel professioneel
Als student kan het erg spannend zijn om in een situatie te belanden met een advocaat etc. Gelukkig voelde ik mij vanaf het eerste moment van kennismaking al op mijn gemak bij Janne. Janne heeft mij super goed geholpen met de desbetreffende kwestie en heeft mij veel kunnen leren voor de toekomst. Ook was de communicatie super snel. Dat vond ik erg fijn.
Heel erg bedankt Janne!
31 August 2023
Amber
Toppertje!
Gerdi voelt de situatie feilloos aan. En geeft je super goed advies. Waardoor een positieve uitkomst bewerkstelligd wordt.
28 August 2023
Nelly
Kruisland
Accuraat en snel
Gerdi is een professionele advocaat die mij perfect met raad en daad heeft bijgestaan.
Ze is zeer helder in haar communicatie waardoor het proces voorspoedig verliep en snel werd afgehandeld.
24 August 2023
HHO
Uden
Kordaat en vriendelijk behulpzaam.
Effectieve uitwisseling van informatie, met duidelijke uitleg. Zeer tevreden over het contact.
24 August 2023
Kees
Oudelande
Vakkundige hulp met aandacht voor de menselijke kant
Als je juridische hulp nodig hebt ben je enerzijds naar vakkundige ondersteuning op zoek, maar ook naar een luisterend oor met aandacht voor de menselijke kant. Dat krijg je bij Faire advocatuur. De persoonlijke aandacht wordt hier gecombineerd met vakkundig advies en ondersteuning met een goed resultaat.
5 July 2023
Michael
Etten-Leur
Fijne informele benadering met ruimte voor de mens.
Een luisterend oor, maar zakelijk waar nodig. Goede focus, meedenkend en strijdvaardig.
25 April 2023
Robert
Zevenbergen
Een goede ervaring, waarin alle partijen het eens zijn geworden.
Aandachtige, bondige, duidelijke en vriendelijke mediator/advocate.
Hield duidelijk de doelen voor ogen en stelde scherpe, recht doorzee vragen waar dit nodig was.
Beide partijen hebben hier een positieve ervaring aan overgehouden en zouden Mevr. Snippe dan ook elders aanbevelen.
10 April 2023
Wouter
Rotterdam
Help in terminating the employment contract
Gerti is a very helpful person who is deeply involved in her work. She helped me a lot with my employment contract. I recommend it with all my heart.
5 April 2023
Magdalena Rohnka
Ik ben heel goed bijgestaan door mw. Mr. G. Snippe
Ik heb mw. Mr. G. Snippe ervaren als een zeer betrokken advocaat met een groot empathisch vermogen, ze reageert altijd snel en kordaat en windt er geen doekjes om.
31 March 2023
Natasja
Etten-Leur
goede samenwerking en zeer tevreden
je bent een topadvocaat
8 March 2023
rachel nouws en christian van laerhoven
etten-leur
Deskundig en daadkrachtig
Gerdi trad op als mediator tijdens de gesprekken die ik had met mijn werkgever. Ze had een positieve inbreng en was streng maar rechtvaardig. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, omdat mede door haar deskundigheid en daadkracht het mogelijk was om snel ter zake te komen en de VSO te ondertekenen.
Mediator
9 February 2023