Filters

10

problemen na plaatsing panelen goed opgelost

Dankzij de bemiddeling van adviseur Hans Post Uiterweer is een probleem met de installatie van de zonnepanelen goed opgelost. In oktober 2022 hebben wij wederom voor de installatie van zonnepanelen via Solar2Led gekozen gezien onze eerste ervaring in 2019 erg goed was. En ook nu ging het hele proces van schouwen, offerte en uiteindelijk plaatsen zeer professioneel en prettig. Adviseur Hans denkt mee en is goed bereikbaar. Helaas ging de installatie in april 2023 defect. Kan gebeuren natuurlijk en dus contact gezocht met Solar2Led. Mede door de inzet van adviseur Hans is alles uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost en draait de installatie weer op volle toeren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige installatie

Om half 9 waren 3 man voor de zonnepanelen en de elektromonteur aanwezig en om 12 uur was alles klaar. De zonnepanelen deden direct hun werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede afspraken, duidelijke communicatie en netjes geplaatst, kortom "geweldig".

Na het horen van de diverse spook verhalen aangaande installatie bedrijven was ik toch wel een beetje huiverig. Ik kan niet anders zeggen dat ik de ervaring met Solar2Led echt heel erg goed vind. Alles volgens afspraak en de paneen liggen keurig op mijn dak en alles is in de meterkast ook heel netjes aangesloten. Zoals van te voren door mijn contact persoon aangegeven was de electricien Nederlandstalig maar de monteur voor de panelen op het dak Roemeens. Dit was overigens geen enkel probleem, in het Engels konden er grapjes worden gemaakt en de monteurs waren zelf ook erg trots op het door hun geleverde werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot einde helemaal goed!

Goede, heldere informatie over de technische kant van de zonnepanelen en er is gaande het traject van bestelling tot aan de plaatsing steeds prima gecommuniceerd. Ook de installatie is prima verlopen: mooi op tijd en er is goed en netjes gewerkt. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

UITSTEKEND WERK GELEVERD

Na aanvraag goede communicatie over de diverse plaatsingsmogelijkheden. Relatief korte wachttijd voor plaatsing en de installateurs hebben perfect werk geleverd. Kortom: aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Na 2 x huisbezoek (uniek!) door goed geïnformeerde heer graag besteld bij Solar2Led

Wij bestelden 28 zonnepanelen op ons platte dak. Hans Post Uiterweer is vooraf tweemaal hier gekomen en op ons dak geweest om een werkelijk optimaal legplan te maken: de andere 3 offertes waren niet goedkoper en veel minder biedend wb maatwerk / aanpassing aan mijn bijzondere wensen. Eerst is de meterkast vernieuwd door een uiterst professioneel werkende en aardige electriciën. Daarna zijn de zonnepanelen en de omvormer op 25-4 geplaatst door Radu, Livio en Henk (electriciën). Allen harstikke kundig, aardig en goed werkend. Zij kwamen volgens afspraak om 7:30 uur en alles werkte al om 12:45 uur. Drie dagen later is een defect gearriveerd paneel omgeruild door een ander fijn team onder leiding van George (electriciën): zij waren in 10 minuten daarmee klaar. De dagopbrengt op de echt zonnige dagen de afgelopen week begin mei loopt tegen de 70 kWh: fantastisch! Door mijn goede ervaringen zijn inmiddels 4 andere bekenden van mij ook klant geworden bij Solar2Led.

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Het is keurig aangelegd door vriendelijke mannen. Alles netjes opgeruimd.Kabel netjes weggewerkt.In Een halve dag was het gebeurd

 • Aanbevelen? Ja
10

Kennis van zaken, snel van werken en secure afwerking

Het personeel wist wat er moest gedaan worden. Wel had iemand op de zaak een verkeerd beeld gegeven waar de bekabeling zou lopen. Kruipruimte. Vreemd. Hebben we niet. Alternatief over het dak werdsnel de oplossing. Geen probleem. De 6 zonnepanelen waren snel gemonteerd en opviel dat het team zonder enige discussie wist wat er moest gebeuren. Na 2 uur en 15 minuten was alles gereed.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Prima communicatie en afsremming. Mensen van Solar2Edge denken echt met je mee. Zeer deskundige electrician.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle installatie, nette werkers, klein minpuntje.

13 April zijn bij ons 8 zonnepanelen geplaatst. Al het materiaal moest door het huis. De monteurs werkten netjes en snel. De omvormer werd op een prima plek gemonteerd en aangesloten. Een dag later de app. geïnstalleerd. Geen verbinding met internet. Gebeld en mail gestuurd naar support afd. 2 dagen geen reactie. Daarna zelf de adviseur van Solar2led gebeld. Hij kwam direct langs en zag dat er geen antenne op de omvormer was aangesloten. Hij had nog een antenne en heeft deze keurig gemonteerd en aangesloten. Probleem opgelost. De app. werkte.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, nette levering en plezierige ervaring.

Ik heb dit bedrijf een aantal extra panelen bij de reeds bestaande panelen laten leggen. Snelle levertijd ( 9 weken) en een keurige afwerking, nette monteurs die helaas geen Nederland spraken maar heel goed in hun werk zijn. Binnen twee uurtjes alles geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle installatie, compleet en direct te gebruiken

In 2020 & 2023 zonnepanelen laten installeren. Nu ook weer compleet gebruiksklaar geinstalleerd met begrijpelijke instructies. Bedankt voor de service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg vriendelijk bedrijf

Vanaf het begin een prettig overleg over alle mogelijkheden. Ze geven ook goed advies over soort panelen, opbrengst enzovoort. De installateurs en dan met name de elektricien was uiterst vriendelijk en nam de tijd om het een en ander uit te leggen. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en prettig contact

Prima ervaring met dit bedrijf, de panelen zijn snel en kundig geïnstalleerd. Wij zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met de zonnepanelen van Solar2led. We vonden het erg prettig dat er voor het bestellen iemand fysiek langs is geweest om de situatie te bekijken en zo een goed advies te kunnen geven. Daarnaast zijn ze in prijs erg scherp. De installatie is keurig verzorgd en één van de monteurs heeft zelfs nog geholpen met een buis die los zat bij onze warmteterugwininstallatie. Top dus!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, profesioneel en meedenken.

De communicatie en afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. De monteurs waren snel, netjes en professioneel. In een morgen lagen er 12 panelen op het dak. De elektricien heeft meegedacht om de kabel uit het zicht naar beneden te trekken De omvormer netjes opgehangen en alles geïnstalleerd. Na een dag de app en aangemeld. Kortom, was het wachten de moeite waard (ruim 4 maanden, van schouw tot aan installatie).

 • Aanbevelen? Ja
2

Lange wachttijd bij problemen

5 maanden geleden heeft Solar2Led geheel volgens afspraak 22 panelen bij ons geplaatst. Prima volgens afspraak en netjes gewerkt. Nu, 5 maanden later doet de installatie niets meer. Nu mogen wij ruim 3 weken wachten voordat er iemand langs komt! En al die tijd geen opbrengst! Dit kan toch niet..... Vandaar 1 ster..... Verkopen doen ze goed maar service verlenen is minstens zo belangrijk Solar2Led!

 • Aanbevelen? Nee
9

Zeer tevreden, goed en snel werk geleverd, alles volgens afspraak.

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
8

na het gesprek met Ricardo en verdere afhandeling zeer goed.

Eerste gesprek kwam wat moeilijk omdat ik de datum niet had bevestigd, had de gehele mail niet gelezen. Ook het mailtje van de afd. Planning niet helemaal gelezen, kwam later ook weer goed. Later bevestigd en toch op de datum geplaatst. Helaas niet binnen de 12 weken maar 16 weken. Maar overall zeer tevreden over alles incl. de plaatsing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, snel en tot volle tevredenheid geplaatst

30 maart 8 panelen met optimizers geplaatst. Zeer vriendelijke en vakbekwame Electricien. De 3 monteurs op het dak harde werkers. Alles zeer vlot en tot volle tevredenheid gedaan. Meerdere mensen in mijn buurt zijn met Solar2Led in zee gegaan. Ik kan ze van harte aanbevelen. .

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service en voorspoedige installatie

Zowel het bezoek aan huis als de uiteindelijke installatie zijn zeer prettig verlopen. Door mij is de installatiedatum meerdere keren uitgesteld wegens reizen, maar dat was geen enkele keer een probleem. De installatie zelf is bijzonder vlot en netjes verlopen. Om 08:00 stond het installatieteam voor de deur en om 10:30 waren ze klaar met de installatie van 12 panelen, de omvormer op zolder en de aanpassing in de meterkast. Alle rommel is vervolgens netjes opgeruimd. Uitgebreide tekst en uitleg over de werking van het systeem gekregen en een dag later deed de app het ook al. Dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs (meerdere offertes aangevraagd, maar deze was met afstand het voordeligst). Ik beveel Solar2Led absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
2

onbetrouwbare cowboys

De eerste contacten met dit bedrijf waren prima. Ook nog een kennis geadviseerd om ook met dit bedrijf in zee te gaan. Was al vreemd dat deze kennis 2 maanden eerder panelen kreeg terwijl ik 2 maanden eerder met een offerte akkoord was gegaan. 1e installatiedag werd al na een half uur afgebroken aangezien de daklift kapot was. Week later 2e installatiedag. Toen bleek dat er maar 10 panelen geïnstalleerd konden worden terwijl bij de schouw werd aangegeven dat er precies 12 panelen op konden. Erg vreemd allemaal. Ook geen enkele behulpzaamheid om toch te kijken of er 12 op zouden kunnen. Bij indienen van klacht ook wederom geen enkele behulpzaamheid of pogingen om de onvrede weg te halen. Offerte en creditnota (voor de niet geïnstalleerde panelen) waren niet gespecificeerd waardoor je geen enkel zicht hebt op hoe deze creditnota opgebouwd is. Zelf geven zij aan dat bij het aanbrengen van een nieuwe klant er een bonus klaar ligt voor de aanbrenger. Weken geleden dit conform hun voorwaarden dit aan hen doorgemaild. Geen enkele reactie hierop ontvangen dus bonusverhaal is broodje aap verhaal. Advies: zoek een betrouwbaar bedrijf op voor je zonnepanelen.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima begeleiding van start tot eind

Eerste indruk was al goed want men kwam gelijk schouw op lokatie doen in plaats van online via google Streetview. En dus is er vanaf het begin goed meegedacht in de keuzes en (on-)mogelijkheden voor ons huis. Montage professioneel en vakkundig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring!

Eerste contact was goed en snel, snel offerte, vragen erover snel beantwoord. Veel info over apparatuur ed. Afspraak nagekomen. Meerdere monteurs met adequate apparatuur om zonnepanelen buitenlangs naar de plaats te brengen. Goed contact met de electriciën die aansluiting verzorgd. Kabels prima naar binnen gebracht! Schoon gewerkt binnen afgesproken tijd .

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzorgend, professioneel, vriendelijk en deskundig

De communicatie en afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. De monteurs waren snel, netjes en professioneel. In een middag lagen er 12 panelen op het dak, een mooi kabeltje door het dak, omvormer opgehangen en alles geïnstalleerd. Na een dag de app en aangemeld. Kortom, was het wachten de moeite waard (ruim 3 maanden, van schouw tot aan installatie).

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd