Filters

10

Het ging snel en heel duidelijk

Gedurende het gehele proces werd ik op de hoogte gehouden. De installatie verliep zonder problemen en ze pakten het allemaal zelf op

 • Aanbevelen? Ja
9

zonnepanelen installatie met solaredge omvormer en optimizers

fijn team van ervaren installatiemensen in notime geplaatst en prima verzorgt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch!!

Super snelle service! Deskundige-, nette en vriendelijke mensen en dito communicatie. Van offerte tot realisatie, dit bedrijf heeft de gang erin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende dienstverlening van begin tot eind.

Alles klopt qua informatievoorziening vooraf, offerte tot en met de installatie van de panelen. Zeer klantvriendelijk zowel wat betreft de medewerkers op kantoor als de installatiemonteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van AtotZ prima geregeld

Fijne contacten tijdens opnamen en uitvoering Mensen die meedenken en je ontzorgen

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geregeld

Duurt ff qua doorlooptijd maar zijn daar wel transparant over. Leggers gaven aan dat dak niet geschikt was voor originele legplan. Fijn dat ze kritisch meedenken, ter plekke snel geschakeld en gezamenlijk tot nieuwe oplossing gekomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze hebben bij ons de zonnepanelen naar tevredenheid geplaatst.

De service die deze mensen geven is goed en alles is prima geïnstalleerd. Vriendelijke medewerkers wat ook een pre is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Oplevering snel, deskundig en vriendelijk

De afspraak voor plaatsing van acht zonnepanelen op een plat dak werd strict nagekomen. Enkele problemen bij de plaatsing (zoals doorvoer van omvormer naar panelen) werden vlot opgelost. Wij zijn tevreden over de uitvoering. Nu nog zien wat het oplevert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absoluut tevreden

Zeer prettige, vriendelijke, attente en secuur werkende mensen. Heel goede communicatie met goed overleg. Kortom een Top bedrijf welke ik iedereen kan aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Professionals die de zonnepanelen uitstekemd geinstalleerd hebben. Uitleg hierover was prima en vanaf oplevering werkt alles geweldig. Heel ardige werklui die uitstekend werk hebben afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend werk geleverd

Goede communicatie, alles netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
9

De werknemers hebben tijdig en netjes de werkzaamheden uitgevoerd

De werknemers zij n op de afgesproken tijd begonnen. Ze hebben de panelen mooier aangebracht, dan op de foto stond aangegeven. De aansluitingen in het huis zijn zorgvuldig aangebracht en zoveel mogelijk weggewerkt. N.B. het kader voor de voornaam, plaats en email adres mag wel wat duidelijker in beeld

 • Aanbevelen? Ja
6

Prima opgeleverd alleen helaas in mijn kozijn geboord.

De heren hebben netjes gewerkt en prima opgeleverd met een uitleg. Alleen bij het ophangen van de omvormer bij het boren van naar de schuur naar de meterkast is die uitgekomen bij het kozijn en daar doorheen gegaan. Ook niet zo fraai proberen te herstellen met kit. Maar over het algemeen tevreden over het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Goed geinformeerd en snelle installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed vakwerk geleverd en afspraken nagekomen !!

Vriendelijke en goede en klantenservices .De installateurs zijn ook communicatief en werken super netjes.We bevelen dit bedrijf aan!

 • Aanbevelen? Ja
6

Moeizaam, maar voldoende

Via mensen binnen onze nieuwbouwgroep bij Solar2Led terecht gekomen. Communicatie verliep redelijk moeizaam, mede dankzij Solar2Led het gewoon ontzettend druk heeft, en sommige beloften met name over timing, ondanks vroeg tekenen van de offerte. Op de installatie dag kwamen ze dan aan, maar waren ze de valbescherming vergeten, waardoor ze de installatie 2 dagen moesten opschuiven. De mensen van de installatie stonden wel netjes te woord en legde een en ander uit. Mocht het belangrijk voor je zijn bestond het team niet geheel uit nederlandse vaklui, iets wat mij persoonlijk minder uitmaakt. Al met al door het getrek en gesleep zou ik niet nog een keer kiezen voor Solar2Led, ondanks dat ze wel scherp geprijst zijn. Ik betaal persoonlijk dan liever iets meer.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch!

Onze buurman gaf solar2led als tip. Afspraak gemaakt. Alles werd geduldig uitgelegd en uiteindelijk ook netjes bevestigd op het dak. Bij vragen kreeg ik snel antwoord per mail. Wij zijn ontzettend blij met onze zonnepanelen en hopen flink te kunnen profiteren van het zonlicht!

 • Aanbevelen? Ja
10

ten zeerste aan te bevelen bedrijf

ten eerste was de informatie in offertefase zeer duidelijk door Paul Schoenmakers. ( het was een uitbreiding van het aantal panelen van 13 naar 30) De installatie en communicatie met de monteurs tijdens de installatie verliep zeer prettig. Dit heeft ook geleid tot verder vertellen van onze ervaring en zijn er een aantal installaties, ook naar tevredenheid, geleverd bij anderen. Op een gegeven moment ontstond er een probleem bij een paneel van een eerdere ,door Solar niet geleverde, installatie. Deze was niet eenvoudig op te lossen en door hun inzet/volhouden is het uiteindelijk samen met de producent van het betreffende paneel goed opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle installatie en goed contact

Bij opmaken offerte goede uitleg over de mogelijkheden van de zonnepanelen en goede prijs/kwaliteitverhouding. Levering ook binnen de afgesproken tijd en binnen een ochtend compleet geïnstalleerd. Goed bereikbaar voor vragen en voor oplossingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

1 jaar zonnepanelen en uitermate tevreden

Onze zonnepanelen liggen nu 1 jaar op het dak en de opbrengst is, mede dankzij een mooie zomer, een stuk hoger dan ingeschat door Solar2Led. We waren al zeer tevreden met het proces van offreren, de prijs en de installatie, nu blijkt dat de opbrengst boven verwachting is en de panelen het afgelopen jaar zonder problemen hebben gefunctioneerd. Al met al, zeer tevreden met Solar2Led!

 • Aanbevelen? Ja
8

In een halve ochtend lagen ze er op!

De aanvraag was zo geregeld, wachttijd viel alles mee en op de dag van installaties lagen ze er in een halve ochtend op! Enige minpunt was de communicatie wbt voorbereiding voor de installatie. Dit is m.i. wel echt een verbeterpunt. Meermaals gevraagd of de aangegeven voorbereiding dan echt het enige was wat er gedaan moest zijn, maar op dag van installatie bleek dit niet het geval. dit is niet alleen voor ons vervelend maar vooral voor de installateurs! En kan makkelijk voorkomen worden. Installateurs waren gelukkig super behulpzaam en hebben last minute nog een en ander ingevlogen waardoor de installatie alsnog soepel verliep! Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en professionele installatie

Zowel in het offerte traject als in de installatie fase verliep alles uitstekend en professioneel. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk contact en goed geregeld

Vaste contactpersoon die goed bereikbaar was en daadwerkelijk op locatie is geweest voordat offerte is gemaak. Snelle reactie op vragen en aanpassingen offerte. Relatief snel leverbaar (4,5 mnd ong) en ook prima uitvoering op locatie. Goede uitleg, netjes gewerkt en snel ook. Overall goede communicatie en geen verborgen addertjes onder het gras.

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

Kundig en in hele korte tijd geplaatst. Netjes gewerkt!!! Op vragen wordt direct gereageerd, niets dan lof!! Solar2Led een aanrader!! Doet wat het belooft

 • Aanbevelen? Ja
10

Beter dan ik had durven denken

Vanwege een andere klant die uitviel konden de panelen 2 maanden eerder gelegd worden dan gepland, dus dat is een flinke meevaller. Installateurs waren op de dag van installeren ook nog eens 2 uur eerder dan verwacht. Installeren liep soepel, alles was snel gerealiseerd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd