Zeer goed netjes naar wens uitgevoerd
Zeer goed netjes naar wens uitgevoerd
26 September 2022
Denise
Goor
Door de omgang en begeleiding van Vincent voelde alles vertrouwd aan en vergemakkelijkte het ons gezin naar de dag van afscheid.
12 August 2022
Eugène
Almelo
Vincent heeft ons door en loodzware periode heengeloodst na het overlijden van onze zoon. Zijn houding en ook humor werd en wordt door ons zeer gewaardeerd. Ook erg mooi en warm gesproken. Enorme bezieling voor zijn werk!
4 August 2022
Margreet
Almelo
Onze speciale wensen, condoleren in de tuin. opbaring thuis, uitvaart thuis en overbrengen met een speciale oldtimer. Alles kon, alles mocht en niets was teveel. We kijken ondanks de moeilijke periode tevreden terug op hoe alles is verlopen. Helemaal zoals ik met mijn vrouw heb besproken.
17 June 2022
Wouter
Almelo
Zeer goede en prettige begeleiding in het contact met nabestaande. Door het meedenken van Vincent is de uitvaart naar onze wensen uitgevoerd. In één woord geweldig! Het is voor ons een bovenverwachting mooie uitvaart geworden, ook namens onze kinderen en de familie.
15 June 2022
Maria
Rijssen
Het was goed verzorgd.
28 April 2022
Jan
Almelo
Voor de bespreking van de uitvaart werd alle tijd genomen. Alles werd prima uitgelegd. De begrafenis ondernemer was altijd bereikbaar voor hulp of vragen. De uitvaart was geheel volgens verwachting en prima verzorgd
31 March 2022
André
Almelo
Wij zijn enorm blij met de hulp die wij van Vincent gehad hebben.Hij had al snel door hoe wij er in stonden, hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd,zodat wij de rust en ruimte hadden om er voor elkaar te zijn.Enorm bedankt hiervoor
15 March 2022
Carolien
Almelo
Vincent heeft voor ons een uitstekende uitvaart verzorgt. Betrokken, flexibel in handelen en doen
18 January 2022
Cees
Vogel
Alles was heel goed geregeld we zijn allemaal heel tevreden
1 December 2021
Carina
Rijssen
Ik wil graag mijn dank uitspreken naar Vincent, hij heeft alles tot in de puntjes verzorgd. Zijn warmte en zorg, zelfs de nazorg, zal mij en mijn familie altijd bijblijven. Dank Vincent je was onze houvast bij het overlijden van onze zus.
22 November 2021
Hetty
Almere
Wanneer een dierbare plotseling komt te overlijden en je als nabestaande alles moet gaan regelen, is Vincent er om je volledig te ontzorgen. Alles was top geregeld, en we hebben desondanks omstandigheden een mooi en waardig afscheid kunnen geven. Vincent, bedankt voor alles!
11 November 2021
Ruud
Almelo
Onze ervaring met Vincent vonden wij erg prettig. Geen vraag was te gek en alles was naar wens, alles tip top voor mekaar!
20 October 2021
Wim
Almelo
Onze dochter is overleden in Portugal (door een misdrijf) en omdat ik verzekerd ben bij monuta kregen wij een hele lieve en zorgzame begrafenisondernemer Vincent wooldrik tot onze dienst. Hij heeft ons heel goed begeleid en overal mee geholpen .We konden hem altijd appen als we ergens mee zaten en stond iedereen goed te woord.De uitvaart was zeer goed geregeld hij kwam met nog een mooi verhaal heel toepasselijk over onze dochter. bij de uitvaart Mocht ik iemand aanbevelen dan zeer zeker Vincent Wooldrik. Ons heeft hij heel goed begeleid in /en bij deze hele moeilijke tijd
6 October 2021
mevrouw Ellis Rietkerk Schuring
Goor
alles is prima verlopen kan eigenlijk niet beter
6 October 2021
heer gerhard adolfsen
vroomshoop
M8jn ervaring met monuts tot nu toe 3 x is geweldig. Goed verzorgd, ruimte voor je eigen ideeën en wensen. Heel nauw contact tijdens en goede nazorg. Kortom in een woord geweldig.
14 July 2021
Alida
Mander
Ik heb een hele fijne ervaring met Vincent gehad. We hebben alles naar de wens van Chiel mijn zoon kunnen doen. Vincent heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en ik ben hem daar heel dankbaar voor.
1 July 2021
Leny
Enschede
Voor het overlijden van mijn partner een goed gesprek gehad over de mogelijkheden en tijdens het proces goed begeleid door Vincent. Was altijd bereikbaar en heeft ons goed geholpen.
16 June 2021
Ellen Boddeman
Almelo
mijn ervaring met monuta was heel fijn kan het iedereen aan raden
15 June 2021
femmie
vroomshoop
Vincent was voor ons een rots in de branding tijdens deze hele moeilijke tijd. Hij heeft ons deze periode heel goed begeleid, we zijn blij dat hij het was die ons in alles bijstond, we konden hem als het nodig was dag en nacht bereiken. Wij hebben hem leren kennen als een persoonlijkheid die echt liefde heeft voor zijn vak, niets was hem te veel. Bedankt Vincent dat je er voor ons was
3 June 2021
mevrouw Lucia
Almelo
Ondanks groot verdriet om het verlies van onze ma Mevr J Mulder Spang was Vincent een lichtpunt in een donkere week. Hij was meelevend, zeer betrokken, oog voor detail en konden met alle vragen op elk tijdstip van de dag terecht! We voelden ons zeer gesteund en geholpen. Mvg Brian en Jeanine
12 April 2021
Brian Mulder
Almelo
Vincent de uitvaartbegeleider heeft ons goed geholpen om onze moeder een mooie uitvaart te geven. In deze moeilijke tijd werd er met ons mee gedacht en we kregen ook de tijd om keuzes te maken, erg fijn! Zelfs daarna konden wij onze beslissing nog wijzigen. Vincent deed alles wat mogelijk was om onze wensen te realiseren met de Corona regels. Nogmaals bedankt voor alles!
29 March 2021
Laila
Enschede
Wij waren ontzettend blij met Vincent. Heel vriendelijk en dacht met alles mee. We hebben ook met hem gelachen. En hij dacht in oplossingen waarbij hij mijn man rustig kon krijgen haha. Ik zou hem de volgende keer zo weer bij willen hebben. Respect
16 March 2021
Cindy
Enschede
Wij hebben afscheid kunnen nemen op de manier waarop we dat wilden
16 March 2021
Gineke
Lochem
02-03-2021 helaas mijn vrouw /oma moeten wegbrengen op haar laatste reis we hebben vincent leren kennen in deze periode een warmer mens als hy is er niet....alles tot in de puntjes geregeld niks teveel de dienst 1000% appjes,belletjes,zelfs s nachts als t moet ...hy is meer als 200% mens ...vr.groet fam.snel almelo
7 March 2021
Gertjan