Ontzorgen met veel respect....
Louter lof voor alle medewerkers van Monuta. Zo respectvol, zo inlevend en ontzorgend, chapeau!!
10 September 2026
Was goed geregeld
14 November 2025
Jacqueline Vonk
Almelo
Op zo n moment doet ieder z’n best wij hadden een fijn contact persoon jorit Scholte op reimer dus monuta hadden wij goede ervaringen mee het liep na mijn ogen goed goede communicatie is in dit soort situaties van belang en dat was er
2 November 2025
Maris
Enschede
Alles is heel goed geregeld
4 February 2025
Herman Olthof
Almelo
Bij het overlijden van mijn moeder, ruim twee jaar geleden, heeft Vincent de uitvaart buitengewoon goed begeleid. Wij waren dan ook erg blij dat hij dit ook wilde verzorgen bij het overlijden van onze vader onlangs. Vincent werkt zeer gestructureerd terwijl alles bespreekbaar is. Je weet dan ook precies waar je aan toe bent. Hij is erg vakbekwaam, oprecht en rustig. Ook de nazorg is goed geregeld. Kortom, je wordt echt ontzorgt hetgeen belangrijk is in zo'n hectische periode.
25 September 2024
Erik Steen
Den Ham
Vincent is een warme man die met veel zorg en liefde ons heeft begeleid bij de uitvaart. Hij denkt goed mee met de wensen van de nabestaanden om het mooist mogelijke afscheid mogelijk te maken. Daarbij heeft hij ons goed geïnformeerd over alle praktische zaken rondom overlijden en uit aart.
24 September 2024
R.J.
Denekamp
Vanaf de eerste kennismaking tot de dag van het afscheid van onze zus een heel goede begeleiding en ondersteuning gehad. Met een mooie en waardige afscheidsdienst.
6 August 2024
Jan Veneklaas
1 August 2024
Johan Veneklaas
Bornerbroek
Een grote steun in een moeilijke tijd.
14 June 2024
Ank
Veldhoven
Het afscheid van mijn man werd door de warme en persoonlijke begeleiding van Vincent een heel fijn afdcheid, Het geeft een fijn gevoel om op hem terug te kunnen vallen als dat nodig is. Vincent nogmaals heel veel dank voor je superfijne begeleiding..
6 June 2024
Hennie
Zenderen
Vincent heeft de uitvaart van mijn vader (60) begeleid. Hij was heel vriendelijk en toonde medeleven. Mijn gezin en ik voelde ons op het gemak bij hem. Het was fijn en hij heeft gezorgd voor een mooi en waardig afscheid.
5 June 2024
Carmen Zanderink
Almelo
Zeer betrokken, staat open voor alles. Voelt als een extra familielid. Denkt mee. Beter hebben we niet kunnen wensen. Jammer dat Vincent niet in de omgeving van Brabant werkt, anders zou ik hem hier graag willen hebben bij een eventuele uitvaart hier.
Nicole
Lierop
Empathisch, eerlijk, doortastend, zéér kundig zijn de sleutelwoorden. Alles liep gesmeerd en was meer dan goed geregeld. Ondanks de trieste gebeurtenis van het overlijden van ons moeder kijken wij positief en dankbaar terug. Als er iemand in aanmerking komt voor een lintje zou ik Vincent voordragen.
Henk
Almelo
Vincent heeft ons een aantal maanden geleden begeleid bij het grote verlies van onze vader en echtgenoot. Hij leidde ons door het hele proces. Tijdens deze intens moeilijke tijd was Vincent altijd bereikbaar en zorgde dat alles tot in de puntjes geregeld was. We hebben de samenwerking als heel prettig en professioneel maar ook zeker ook heel menselijk ervaren. We zijn hem heel dankbaar hiervoor.
Rommie, Ingrid, Karin
Almelo
Dankzij Vincent menselijke eigenschappen (empati) en een professioneel behandling is, ondanks het groote verlies, de begrafenis een positiefe belevenis geweest. Vicent weet exact onze behoefte, luisteren - begrijpen - presenteren. Vicent neemt de tijd en is "aanwezig". Vincent kan ik 100 % aan bevelen. Het liefts geef ik 6 sterretjes.
Herman Korte
Lille Skensved
Ondanks het verlies van moeders, enorme fijne, duidelijke en toch ook weer gezellige begeleiding gehad
27 May 2024
Irene
Amsterdam
Vincent heeft ons op een heel liefdevolle manier begeleid bij het afscheid nemen van mijn man, onze vader en opa. Hij heeft deskundig advies gegeven en was goed bereikbaar. Hierdoor kijken wij met een heel goed gevoel terug naar het afscheid.
27 May 2024
Fam. Baltzer
Wierden
Alles was duidelijk & overzichtelijk. De dienst verliep heel goed. M’n alle vragen werden beantwoorden en heb goed uitleg gekregen hoe de dienst zo er uitzien En werd rekening gehouden Met ons wensen en traditie! Wat ik ook erg fijn vond dat ik kon chatten met de contactpersoon en hij reageerde snel op m’n berichten! Ons dankbaar is groot
1 December 2023
Anoush
Almelo
Vincent was een enorme hulp voor het verzorgen van de uitvaart. Nooit opdringerig aanwezig. Altijd een een luisterend oor. Attent. Goed bereikbaar. Kwam elke dag even vragen of hij nog iets kon doen. Wat een topper.
20 October 2023
Madelon
Almelo
Vincent , heeft ons uitmuntend bijgestaan. Ook bij de afwikkeling van de oude polissen en administratie.
3 August 2023
J.W.
Almelo
Vincent heeft ons in deze zeer moeilijke periode goed begeleid al onze wensen waren mogelijk. Ook heeft hij een erg mooie levensweg voor ons geschreven samen met Anica. We zijn hem erg dankbaar.
22 May 2023
Fam. van de Maat
Almelo
Top onderneming die alles in het werk steld om de uitvaart top te laten verlopen
12 March 2023
Patricia Nijrees
Almelo
Vincent kwam als een geluk bij een ongeluk met ons in contact, maar wij hadden ons geen ander, geen beter iemand kunnen en willen wensen. Een week lang was hij onderdeel van onze familie, stond hij 24/7 voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en te voorzien van adviezen en ideeën. Een ware professional, maar bovenal een ontzettend fijn en warm persoon. Bedankt voor alles, Vincent!
10 February 2023
Rick
Enschede
Vincent heeft ons geholpen na het overlijden van onze moeder. Hij leide ons door het hele proces. Waarbij hij ons van alles liet regelen en stuurde bij als het nodig was. Hij was aanwezig als we hem nodig waren , maar altijd op de achtergrond. We hebben hele goede herinneringen aan zijn werk.
18 October 2022
Astrid