Goede uitleg, fijne behandeling.
Dank u wel dat u de tijd hebt genomen om de enquête in te vullen. En wat een fijne score, daar zijn we trots op!
Een fijne praktijk, vriendelijk personeel en een duidelijke communicatie!
Wat een topscore! Dank u wel voor het vertrouwen en enthousiasme.
Na allergische reactie vorig jaar, is bij de start van deze behandeling weer alle aandacht/tijd/middelen door de medewerkers ingezet om mijn vertrouwen weer te herstellen. Heel fijn!
Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen!
Altijd worden de behandelingen keurig uitgevoerd en alles wordt uitgelegd. Fijn.
Wat fijn dat u zo tevreden bent en bedankt dat u dat met ons deelt!
De behandeling werd duidelijk uitgelegd: Wat er aan de hand was, wat er ging gebeuren en hoe het was gegaan!
Bedankt voor de geweldige beoordeling! Daar worden we écht blij van!
Door een niet prettige behandeling van een andere mondhygienist binnen uw praktijk heb ik angst ontwikkelt. Uw praktijk heeft dit goed opgepakt en de laatste twee behandelingen zijn prettig verlopen. kamila is een zeer fijn persoon om door behandeld te worden. Ze is rustig, legt alles goed uit, is niet belerend maar denkt mee en komt met goede voorstellen.
Wat een mooie beoordeling voor Kamila, dank u wel! Uw feedback motiveert ons om elke dag het beste te blijven geven.
Ik heb zelf altijd tandarts Thomas. Altijd de beste behandeling met oog voor de mens. Ook de beste moderne apparatuur en bij binnenkomst is sinds jaren al een huiselijk sfeer neer gezet met haard, bank en lekkere luie stoelen. Je wacht dus niet in de wachtkamer maar in een soort huiskamer. Ook zeer tevreden over receptionistes en mondhygiënisten.
Wauw! Dank u wel voor je fantastische beoordeling! We geven het zeker door aan Thomas
Je krijgt een warm welkom. Zoals de dames van de receptie, de assistente en de tandarts. Er wordt goed uitgelegd wat de stappen zijn van de behandeling. Vragen ook telkens of het goed gaat, je bent hier zéker geen nummer. Je wordt gezien als mens. Ow ja......de nieuwe behandelstoelen liggem heerlijk, ook niet onbelangrijk!!!
Prima geholpen
Wat een mooie beoordeling, wat mogen we doen om de volgende keer een 10 te scoren? wij staan open voor suggesties.
Door receptioniste en tandarts fijn en rustig geholpen.
Wat een topscore! Dank je wel voor je vertrouwen.
prima geholpen
Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen!
Makkelijk aanmelden. Ruime wachtruimte. Prettig ontvangst. Mooie nieuwe behandelstoelen. In totaal een prettige sfeer.
Dank u wel dat je de tijd hebt genomen om de enquête in te vullen. En wat een fijne score daar zijn we trots op!
Prima. Het was alleen controle en gesprek.
Wat fijn dat u zo tevreden bent, bedankt dat u dat met ons deelt!
Viel mij dit keer erg tegen, de tandarts was heel vriendelijk en duidelijk. Maar de assistente vertelde nagenoeg niets wat of ze ging doen, vond ik jammer. En erg vervelend vond ik , ze deed de stoel in lighouding, ik werd daar duizelig van vertelde ik, toen deed ze de stoel wel iets omhoog, dat was beter , maar toen ze klaar was, moest ik op staan terwijl de stoel nog in lighouding stond, dat vond ik vervelend. Maar verder prima.
Oei, dat kan beter! Bedankt dat u ons daar eerlijk op wijst. We gaan ermee aan de slag en bespreken dit in ons overleg.
Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en er wordt van moderne technieken gebruik gemaakt.
Wat een topscore! Dank u wel voor het vertrouwen
Een fijne tandarts , goed geholpen met afgebroken kies . Hij straalt rust uit .
Bedankt voor de geweldige beoordeling! Daar worden we écht blij van, we geven de complimenten zeker door aan Thomas.
Word altijd naar tevredenheid geholpen.
Wauw! Dank u wel voor je fantastische beoordeling!
Ik was zelf lang niet meer naar de tandarts geweest Maar nu ga ik weer en heb een fijn vrouwelijke tandarts die heeft mij tot rust gebracht vond het wel spannend
Super bedankt voor je positieve feedback.
Ze zijn duidelijk over wat ze zien en het eventuele vervolg van de behandeling als die nodig is.
Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen!
Was er voor de mondhygiënist, medio december. Liggende op de stoel werd mij medegedeeld dat er ook wel even een controle gedaan kon worden. Voelde zeer opdringerig en heb geweigerd. Ik begrijp dat er aan het einde van het jaar sprake is van leegloop, maar dit kan ook op een andere manier. Heb mijn man gewaarschuwd, want hij moest vanwege een kroon een dag later. Ook hij werd zo benaderd. Overigens zeer tevreden over de behandeling van de mondhygiëniste
Wat naar dat u onze betrokkenheid met uw gebit als opdringerig ervaart, voor ons is het een manier om te voorkomen dat u meerder malen naar onze praktijk hoeft te komen. Ondanks de immense drukte aan het eind van het jaar gaat het belang van u als patiënt altijd voor.
Alles verliep goed
Dankzij klanten zoals u blijven wij groeien en verbeteren, bedankt!
1 uur voor het sluiten ivm kerst kon ik terecht voor spoedgeval . Mijn vakantie is nu gered
Dankzij uw feedback stralen wij harder dan onze beeldschermen, super bedankt
Betrof een controle en reiniging. Controle werd precies uitgevoerd. Zeer vriendelijke assistent die de reiniging uitvoerde.
Wat een prachtige beoordeling, dank u wel voor de moeite van het invullen
Zo vreselijk nerveus dat ik was, maar met een kort gesprek voordat ik de stoel in ging verdween dat heel snel. En war ook zo fijn is, is dat ze allemaal open en eerlijk zijn zonder ondertoon. Echt heel fijn!
Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen!
Prima, goede uitleg, kennis van zaken
Wat fijn dat u zo tevreden bent, bedankt dat u het met ons deelt
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.