Ik wilde een nieuwe afspraak maken helaas kreeg ik te horen dat de tandarts naar Amsterdam gaat verhuizen jammer want ik was eigenlijk van plan bij 1 tandarts te blijven. Hij was erg vriendelijk en had vertrouwen in zijn kunde. Polijstte mijn voortanden waardoor het resultaat mooier was.
Op een rustige manier werden de mogelijkheden besproken en in overleg met mij werd een behandelplan opgesteld.
Men neemt de tijd voor je, ziet jou als persoon, vertelt duidelijk wat er gaat gebeuren en dit geeft rust. De mondhygiëniste doet goed en netjes g=haar werk en geeft hiernaast duidelijk advies. fijn en prettig.
Fijne sfeer, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Je wordt op tijd geholpen door vriendelijke medewerkers die hun vak verstaan. De sfeer is prettig en je wordt bij de behandeling betrokken.
Dit was een eerste kennismaking in de stoel.... Hoopvol verlopen.
Snel afspraak kunnen maken, meedenken met de situatie, rekening houdend met angst en goed luisteren naar de patiënt.
Ik ben prettig geholpen. Het schoonmaakproces is versneld door de 'zandstraler' en de nieuwe stoel ligt echt lekkerder. :-)
prima overleg over de behandeling
Over het algemeen vind ik een bezoek aan de tandarts prettig vanwege de netheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Soms is de wachttijd op de gang te lang.
Ik ben bij Beekpark tandartsen altijd op mijn gemak. Fijne groep mensen die weten wat ze doen. Ze werken professioneel en praten met de patiënt over wat ze doen. Geweldige mensen. Nog gefeliciteerd met jullie 20 jarig bestaan, bedankt voor de fijne stoelen.
Heel prettig
Al 29 jaar ben ik cliënt bij deze tandartsenpraktijk. In de loop der jaren gegroeid naar Beekpark Tandartsen. Een super tandartsenpraktijk op een prachtige locatie. Bij binnenkomst voel je al de rust en wordt vriendelijk ontvangen bij de receptie, waarna je kunt plaatsnemen in de sfeervolle ruime wachtkamer. De behandelkamers zijn mooi ingericht met de nieuwste apparatuur. De behandelaars zijn zeer professioneel, vriendelijk en heel klantgericht. De behandelingen worden zeer kundig uitgevoerd. Op de achtergrond een rustig muziekje, wat de ontspanning bevordert. Al met al een uitstekende tandartsenpraktijk en ik geef daarom een cijfer 10!
Beekpark tandartsen heeft alle begrip voor problematiek die de patiënt zou kunnen ervaren tijdens een behandeling. Daar houden zij enorm rekening mee. In overleg met mij voeren zij de behandeling zodanig uit dat ik ten alle tijde zelf de controle behoud en mij comfortabel voel. Zij werken snel, zijn zeer vriendelijk en weten mij op mijn gemak te stellen. Geen andere tandarts voor mij dan Beekpark tandartsen.
Gewoon goed en vriendelijk personeel.
Mijn angst voor een tandartsverzekering is groot. Hier wordt door elke tandarts naar geluisterd. Het laatste bezoek om een kies te herstellen nadat er een stuk vanaf gebroken was, is goed gegaan. Zonder verdoving deze keer. Ik mocht aangeven wanneer het pijn ging doen. Tot 4/5 keer gaf ik aan dat het vervelend voelde. Tandarts stelde direct de vraag , verdoving of doorgaan. Ik zei voor zover dit mogelijk was doorgaan. De tandarts stelde deze vraag iets te vaak. Dat is mijn ervaring met de laatste behandeling. Groet Margot Bollen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in onze praktijk!
Ik werd erg op mijn gemak gesteld!! De behandeling was erg goed en mensvriendelijk!!
Wat een topscore! Dank u wel voor uw vertrouwen!
Zie hierboven
Dank u wel voor deze mooie woorden, we geven de complimenten zeker door aan Thomas
Altijd zeer prettige ervaring.
Dat is een mooi compliment, we geven het door aan Rabiea!
Omdat het mijn collega's zijn waardoor ik werd geholpen voelde het heel prettig en vertrouwd. Ook werd weer bevestigd hoe kundig zij zijn!!
Bedankt voor je mooie score! Jouw collega's loopt vandaag een paar centimeter boven de grond.
Heel goed in hun werk En erg vriendelijk
Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om de enquête in te vullen en ons zo positief te beoordelen.
Vriendelijk behulpzaam
Bedankt voor je geweldige beoordeling! Daar worden we écht blij van
Zeer goede ervaring en krijg goed advies
Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt dat je dat met ons deelt!
Tandarts wist direct spanning bij onze zoon (4 jaar) weg te nemen en daardoor snel en succesvol te behandelen.
Super bedankt voor je positieve feedback. Jij maakt ons werk nóg leuker!
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.