Laden reviews...
244 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat patiënten vooral positief zijn over het vriendelijke personeel, de heldere uitleg en de zorgvuldige behandeling. De sfeer in de praktijk wordt als aangenaam en professioneel ervaren, met comfortabele behandelstoelen en moderne faciliteiten. Enkele opmerkingen betreffen plannings- en wachttijden, maar over het algemeen blijft de ervaring positief en persoonlijk. Consistente aandacht voor de mens achter de patiënt wordt sterk gewaardeerd.
Very good. Thank you Loes and Mr. S
Tandarts
Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling?
very good
Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts?
good
16 August 2026
David
Apeldoorn
De medewerkers zijn allemaal vriendelijk, duidelijke communicatie en adviezen en over uitgevoerde ingrepen heb ik nooit klachten
Ines Hodzic
14 August 2026
Hans
Beekbergen
Gezellige sfeer, duidelijke uitleg qua behandeling.
Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
Zeer prettig
Vriendelijk
13 August 2026
Hendrika Maria
11 August 2026
Anne Maria
Olst
Gaatje vullen was pijnloos en snel. Mate van vriendelijk was bijzonder en speciaal. Echt knap en je wordt echt op je gemak gesteld.
Prettig en tijdig
Vriendelijk en duidelijk
7 August 2026
Laura
Apeldoorn
Geen problemen gehad en afspraak plannen verplaatsen kan ook gemakkelijk
Assistent(e)
Goed. Fijne mensen
6 August 2026
Ingmar Cobus
Klarenbeek
Ik ben altijd goed behandeld en voel me nooit veroordeeld (ongeacht de situatie), en er wordt meegedacht aan mijn persoonlijke situatie.
Hoe ervaart u ons afspraak systeem?
Ik ben oprecht blij met het Snelterecht systeem, het is efficient en erg handig te gebruiken.
Hakan
Apeldoorn
`Zowel deskundigheid als behandeling is boven normaal.
Tandarts
De betrokkenheid werd zeer gewaardeerd.
Efficient.
Jan
Apeldoorn
Ondanks dat een bezoek aan de tandarts niet mijn favoriete bezigheid is, vind ik dat prettig wordt toegelicht wat ik kan behandelen qua behandeling, en er wordt geduldig antwoord gegeven op eventuele vragen. Vriendelijke mensen.
Erg vriendelijk
Jedidja
Vaassen
Fijn en goed geholpen
4 August 2026
Edwin
Apeldoorn
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen en dat met zo'n mooi cijfer, dank u wel!
De assistente en de tandarts waren gezellig aan het babbelen met elkaar en aan het zingen. Daar lag de focus op, minder op mijn gebit.
Tandarts, Assistent(e)
Werd overdonderd om een foto te laten maken (na 2 jaar alweer)
Hoe ervaart u ons afspraak systeem?
Lang wachten voor je terecht kunt, wel veel mogelijk qua dagen en tijden
Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie?
(Ook) druk met babbelen en lachen met elkaar
Beveelt niet aan
3 August 2026
Michelle Terpstra
Apeldoorn
Hartelijk dank voor uw reactie. Zowel uw positieve als uw kritische opmerkingen zijn voor ons van grote waarde. Wij begrijpen dat wanneer u in de shiftwissel binnenkomt bij de receptie dit voor u een rommelige indruk geeft maar is voor de praktijk van groot belang om de overdracht zo goed mogelijk te doen. Wat jammer dat u het zangtalent van de collega's niet zo ervaart, wij weten uit ervaring dat dit ook heel ontspannend kan werken voor patiënten maar wanneer dit niet voor u van toepassing is laat dit alstublieft weten en dan zullen wij hier zeker rekening mee houden.
N.v.t
Hoe ervaart u ons afspraak systeem?
Niet goed, kan nooit afspraak maken voor half jaar alleen een jaar. Moet altijd bellen niet handig
2 August 2026
Leo
Apeldoorn
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Uw mening helpt ons om de kwaliteit van onze praktijk te blijven verbeteren.
Als nieuwe klant voelde ik me meteen welkom bij de praktijk. Ik kreeg een korte uitleg en was snel aan de beurt. Het consult was plezierig en persoonlijk. Ze doen wat nodig is op een plezierige manier. Ik hoefde geen afspraak extra te maken voor het verwijderen van tandsteen.
Transparant en positief
Positief
31 July 2026
André
Apeldoorn
Hartelijk dank voor uw bijdrage. Positieve én negatieve feedback is voor ons even waardevol.
Zeer betrokken en enthousiaste mondhygiëniste,een zeer fijne behandeling gehad. Geweldig.
Vriendelijk en behulpzaam
30 July 2026
Michel Raoul
Apeldoorn
Wat een mooie cijfer, dank u wel voor uw beoordeling.
Het was mijn eerste bezoek bij deze praktijk. Ik werd heel vriendelijk verwelkomd door de receptioniste, zij legde de gang van zaken uit in de praktijk. Vervolgens mijn intake bij de tandarts, ook heel vriendelijk en professioneel.
Zeer vriendelijk
Elvyra van Dijk
28 July 2026
Xavier
Apeldoorn
Wat fijn dat uw eerste afspraak zo'n fijne ervaring was, we hopen dat de volgende afspraken u ook zo goed bevallen.
Iedere keer weer wordt de behandeling goed en grondig uitgevoerd. Er wordt ook veel uitleg gegeven. Uiteindelijk net een mooi schoon gebit weer naar buiten.
Keurig en vriendelijk
Kamila Wiatr
24 July 2026
René Marcel
Deventer
Dank u wel voor de mooie beoordeling, wij geven het zeker door aan Kamila
Generatie schooltandarts? Niet meer verder zoeken! Ik (62 jaar) meer zeer grote angst voor tandarts. Zelfs hypnotherapie om angst te verminderen, hielp niet. Uiteraard moest ik naar de tandarts, maar het is werkelijk waar.....muziek staat aan, grondige uitleg vooraf en begrip voor mijn 'situatie'.....kortom, ja, met angst nog steeds erheen, maar lijkt wel steeds minder 'erg' te worden. Ik ga zeker niet met plezier maar het is nu wel draagbaarder... TOP!!!!
Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
Begripvol voor mijn situatie
PERFECT
Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie?
Zeer vriendelijk en zelfs soms grappig! (Humor werkt)
19 July 2026
Rob
Apeldoorn
Dank u wel voor dit prachtige compliment, fijn dat we het voor u draagbaarder hebben kunnen maken. Wij geven de complimenten zeker door aan de collega's
Ik kom 2x per jaar hier voor regulier gebitsonderhoud. Nu extra voor een afgebroken vulling. Kon binnen 3 dagen terecht (was geen spoed). Snel en vakkundig hersteld. Top!
Karen Mørup
18 July 2026
Albert
Apeldoorn
Wat fijn dat we de vulling weer naar wens hersteld hebben, dank u wel voor de mooie beoordeling
Vriendelijk en duidelijk. Weet alleen de naam niet meer
Zeer goed en vriendelijk
17 July 2026
Jannetje Gerda
Apeldoorn
Dat is een prachtige waardering, dank u wel voor het invullen van onze enquête.
Gisteren een top-behandeling gekregen door Diederik en Surafiel, twee kundige heren . In een ontspannen sfeer ben ik professioneel en prettig geholpen aan een nieuwe vulling. Zowel tandheelkundig als in de sociale interactie kon het niet beter! Heerlijk om zo relaxt bij de tandarts vandaan te komen :) Petra Koops
Diederik Filius
16 July 2026
Petra
Apeldoorn
Dank u wel Mevr Koops, voor deze mooie beoordeling voor Diederik en Surafiel. We geven de complimenten zeker door aan de mannen.
Mijn afgebroken stukje kies was zo weer gerepareerd. Prachtig!
Vriendelijke ontvangst
16 July 2026
Marga
Apeldoorn
Wij zijn blij met zo'n mooie beoordeling, dank u wel hiervoor
Betrof een grondige gebitsreiniging. Ik ben prima geholpen en elke stap die ze deed werd voorafgegaan door een prima uitleg. Ik zag er wat tegenop maar daar is uitstekend mee omgegaan. Top dus.
15 July 2026
Franciscus An
Apeldoorn
Fijn dat u de gebitsreiniging zo prettig heeft ervaren, dank u wel voor de complimenten.
Helemaal op mijn gemak in de stoel. Sneller weer uit de stoel dan verwacht, met een mooi nieuw stuk aan mijn kies!
Duidelijke uitleg
Hoe ervaart u ons afspraak systeem?
Lukt mij soms niet om online in te plannen, dat is jammer want dan moet ik toch bellen. Online plannen vind ik juist zo ideaal
Heel vriendelijk
14 July 2026
Carlien Anna
Apeldoorn
Wat fijn dat de behandeling korter duurde dan u verwachte, dan heeft Thomas het goed gedaan ;-) Dat geven we zeker door aan hem.
13 July 2026
Danny
Apeldoorn
Hier kunnen we niks meer aan toe voegen, dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Onze werkwijze
Behandeling in samenspraak met de patiënt
Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst.
Meerstoelenconcept
Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG.
Specialisaties in huis
In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.