Prima Tandarts
Dank u wel uw beoordeling, heel fijn. P.S uw bevestiging is verstuurd ;-)
Er is een voortand afgebroken en wilde daar naar laten kijken hoe dit op te lossen kon diezelfde dag komen en er is een behandelplan gemaakt. Erg fijn dat er meteen iets gebeurd.
Een voortand afbreken is ook heel vervelend, fijn dat het allemaal gelukt is
Kamila besteedt alle zorg en tijd aan mijn gebit. Terwijl het niet meer zo is als het moet zijn.
Dank u wel voor deze mooie beoordeling, we even de complimenten door aan Kamila
Op tijd geholpen, heel fijn.
Wat een prachtig cijfer, heel erg blij mee
Tandarts was erg aardig. Ook de assistente was aardig. Verder was alles gewoon prima, niet anders dan normaal
Efficiënt Snel Vriendelijk Goede uitleg
Dank u wel voor de review, we geven het zeker door aan Diederik
prima behandeling en fijn dat controle en reinigen 1 afspraak is
Fijn dat de afspraak naar wens is geweest.
Werd prettig geholpen.
Dank u wel voor deze positieve beoordeling
Bij binnenkomst al direct een vriendelijk onthaal door de balie medewerkster! Bij binnenkomst in de behandelkamer idem door de tandarts. Vakkundig gebit gecontroleerd. Klasse ! Tandarts liep mee naar de balie i.v.m. volgende afspraak.
Dank u wel voor de mooie woorden, zijn we blij mee :-)
Bij beekparktandartsen zijn ze vriendelijk en kundig. De praktijk ziet er schoon en mooi uit. Open over kosten en een duidelijk verhaal.
Wat een mooi compliment, zijn we blij mee. Dank u wel
In 2021 Apeldoorn komen wonen en met gezin naar Beekpark tandartsen overgestapt. Vooral het contact ervaar ik als prettig en correct. Ook hoe mijn zoontje bij zijn eerste bezoek (toen 3) werd begeleid was zeer aangenaam en verliep heel goed. Altijd zeer tevreden over de behandeling van zowel tandarts als mondhygiëniste.
Fijn dat u zo tevreden bent, we doen het ook met veel plezier en liefde.
Belangrijkste is natuurlijk de kundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers. Ik ben al heel lang patiënt, ben zeer tevreden over de genoemde aspecten en heb nog nooit iets vervelends meegemaakt. Er werken veel tandartsen/mondhygiënisten, ik krijg steeds een ander die mij behandeld maar dat is voor mij geen probleem. Klein nadeel is dat je ivm de drukte ruim van te voren een afspraak moet plannen.
Fijn dat u al zoveel jaar tevreden bent, dat horen we graag
Al bij aankomst in de praktijk verwelkomt door een gastvrije en vrolijke receptioniste, Mariska. Daarna geholpen door een kundige assistente, Sanne die met zachte hand goed reinigt en duidelijke uitleg geeft en ook heel betrokken is. Tandarts Thomas zorgt ook voor een ontspannen sfeer terwijl hij heel professioneel de controle doet. Beekpark tandartsen is een hele fijne praktijk met oog voor de klant/gast en biedt een hele prettige en ontspannen sfeer wat een vertrouwd gevoel geeft.
Dank u wel voor deze prachtige woorden, dit waarderen we erg. We geven zeker de complimenten door aan Mariska, Sanne en Thomas
Het reinigen van mijn gebit was nog nooit zó fijn. Tandsteen verwijderen vond ik altijd zeer onprettig maar dit keer werd ik fijn behandeld zonder extra pijn of ongemak. De tandarts is altijd heel duidelijk en zakelijk in zijn uitleg en dat vind ik heel prettig.
Een 10, we krijgen er een kleur van, super bedankt voor dit mooie compliment
Tja al een tijdje pijnlijke ervaring als ik onverwachts op iets hards beet (graan korrel). Bij controle constateerde de tandarts haarscheurtjes. Advies; almagaan vulling vervangen. Nu enkele dagen later ervaar ik pas weer hoe makkelijk kauwen van harde crackers gaat.
Wat fijn dat u weer "normaal" kan eten, met weer een mooie nieuwe vulling
Word al 20 jaar met tevredenheid door Beekpark Tandartsen geholpen. Fijne omgang, goede uitleg, prima behandeling, en een empathische vermogen waar de cliënt zich gehoord én gerustgesteld bij voelt.
Dat is een mooi compliment en al zo lang tevreden. Daar doen we het allemaal voor, blije patiënten
Fijn dat u zo tevreden bent, we geven het zeker door aan Rabiea
de vooraf afspraken en contacten verliepen erg warrig en namen veel tijd in van iedereen. (ochtend) de mondhygeniste. afspr. tijd bleek onmogelijk gehaald te worden .( !5 min wachten) . de uiteindelijke behandeling werd op haar eigen initiatief verlengd. zonder overleg. de behandeling , waarvoor ik terug moest komen, verliep wel erg goed en rustig in overleg . geen situatie is dezelfde . de arts adviezen op grond van ervaring en ook per mail, vs mijn eigen ervaring, zijn anders gelopen. de pijn /gevoel kon nog wel 1-2 wk duren vlg digitaal nazoeken geen offerte gehad voor de extractiekosten geen recept voor medicatie gehad , naast paracetamol advies
Wat vervelend dat het niet helemaal liep zoals u verwacht. Fijn dat u het aan ons terug koppelt. Wij gaan hier intern naar kijken voor verbetering
Dank u wel voor dit prachtige cijfer, daar worden we heel blij van
Door een afmelding kon ik dezelfde dag geholpen worden aan afgebroken vulling. Aangegeven dat ik gespannen voor de behandeling was waarna tandarts en assistente heel rustig en vriendelijk de behandeling uitvoerde. Praktijk die ik van harte aanbeveel.
Wat fijn dat u eerder geholpen kon worden en dank u wel voor uw flexibiliteit daarin.
Zeer vriendelijke tandarts en assistente en een fijne benadering van een verontruste patiënt. Goede rustige uitleg van de komende behandelingen
Dank u wel voor deze dikke voldoende
professioneel ontvangen en duidelijk gemaakt wat het plan was
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!
Prettige ontvangst bij binnenkomst en zoals altijd prima contact met Thomas
Dank u wel voor dit mooie compliment
Er wordt gedaan wat is afgesproken, alles wordt kort maar duidelijk uitgelegd, tips en adviezen worden gegeven
Een mooi cijfer, dank u wel voor deze beoordeling
Relaxed en kundig.
Dat is een TOP beoordeling, dank u wel hiervoor.
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.