Ik ben op een prettige manier geholpen; zowel via de vriendelijke receptionistes als ook via de medewerker voor het opnieuw laten aanmeten van een nachtbeugel. Een en ander verliep prettig, goed meegedacht (evenals de receptioniste); voortvarend gehandeld zodat ik mijn nachtbeugel alweer kort erna zou kunnen ophalen. Compliment! L.J.
Prettig en vriendelijk contact
Ondanks de grote praktijk voel je je er altijd welkom en gezien. Voor of tijdens de behandeling wordt altijd duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen.
Altijd goede uitleg en begeleiding. Vriendelijk personeel.
Als iemand die bang is voor de tandarts ga ik hier niet met tegenzin naartoe, ze nemen echt de tijd voor je en stoppen als het even teveel wordt. Echt super fijn om weer met een beetje vertrouwen naar de tandarts te gaan.
De tandarts nam alle tijd en wist mij op mijn gemak te stellen. We hebben samen de mogelijkheden besproken. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat een beslissing voor mij genomen heb.
Super en gezellig
Tandarts en mondhygiëniste waren vriendelijk en professioneel. Snel geholpen ook. Gaf me vertrouwen.
Mondhygiëniste Kamila denkt mee welke opties er mogelijk zijn om mijn gebit goed onderhoud te geven binnen bepaalde grenzen uiteraard.
Ik had eind november een afspraak voor een controle. Dit keer was er een andere tandarts (Loes), maar haar controle en advies sloten naadloos aan bij de vorige tandarts (Diederik), die overigens nog even om de hoek kwam kijken voor intercollegiaal overleg. Dit is echt een fijne tandartsenpraktijk, waar ze tijd nemen voor uitleg en behandeling.
Als passant , want ik woon in een ander land, en oud client was het een bijzonder fijne ervaring dat ik met een 'spoed' vraag/ situatie geholpen werd. De receptioniste deed haar enorme best en Tandarts Thomas idem om mij te helpen. Hoewel de praktijk bomvol bleek werd er met zorg gekeken en gehandeld door jullie team. Jullie zijn klantvriendelijk en enorm professioneel als team.
Dit was mijn 1e keer bij Janet. Ben erg angstig, maar dat loste ze heel goed op. Ik ben zeer tevreden.
Ruim voor de afgesproken tijd werd ik al naar de behandelkamer geroepen. Dat werd ik snel en vakkundig geholpen
Zie boven
Ik kom al jaren bij Beekpark tandartsen en ben hier erg positief over. Vriendelijke medewerkers en erg kundig
Goede uitleg. Tijd voor de patient. Goed eindresultaat.
Snelle en goede zorg ook bij acute problemen
Goede tandartsen en mondhygiëniste met goede uitleg en tijd voor de patiënt
Heel fijn nemen de tijd
Ik ben goed geholpen door de tandarts, hij nam de tijd om mij vragen te beantwoorden en fijn advies gehad. Het personeel is ook erg vriendelijk!
Er werd duidelijk gecommuniceerd en je weet wat je kan verwachten. De sfeer is prettig, ontspannen en professioneel. Een fijne tandartspraktijk!
De second opinion heeft me meer duidelijkheid gegeven omtrent het advies tot behandeling. Er was voldoende tijd om de meeste van mijn vragen te stellen.
Deskundig en vriendelijk
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent — bedankt voor de mooie beoordeling!
Fijn dat u de tijd nam om onze enquête in te vullen en zo’n positieve beoordeling te geven
Klein stukje van tand glad gemaakt.
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw leuke beoordeling!
Roggestraat 158
7311CE Apeldoorn
Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.