Goed!

Snel en netjes geholpen.

• Hoe waardeerde u na het laatste bezoek het resultaat van de behandeling door uw tandarts? N.v.t.
  • Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? N.v.t.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima

Klantvriendelijk en duidelijkheid

Bij het maken van een afspraak duidelijk uitgelegd dat het nu niet kan omdat ze nog bezig zijn met een sollicitatie en als dat rond is dan wordt er met mij een afspraak gemaakt. Zo gezegd zo gedaan, heel correct afgehandeld.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? prima
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? prima en persoonlijk

Uitstekend!!

Ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar deze doe ik toch even. Zeer rustig en duidelijk uitgelegd over hoe en wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling. Deze tandarts is een absolute aanwinst voor Beekpark Tandartsen!!! En dat mag ook wel gezegd worden.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Niet echt handig. Je kan beter bellen om een afspraak te maken, dan dat je in de agenda kijkt. Het herinneringssysteem is wel perfect
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Diederik Filius

Het is fijn dat er gezegd werd wat ze deed. Bij elke stap en het rustig allemaal vertelde

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Uitstekend, blij met de snelheid van afhandeling

Heel prettig dat ik zo vroeg in de morgen een afspraak kon maken en dat ik al heel snel kon komen, enkele uren later!

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? goed

Uitstekende behandeling

Zoals eerder ervaren, prima op tijd en zorgvuldig behandeld met een glimlach.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Een duidelijk verhaal hoe te worden behandeld
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Uitstekend
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Vriendelijk en accuraat

Helemaal op ons gemak

Ik ging vandaag voor het eerst met mijn kind van 5 jaar naar de tandarts. De assistent gaat geweldig om met kinderen, ze neemt de tijd en maakt goed contact. Was voor hem een geweldige ervaring.

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Assistent(e)
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed, vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Gebit weer schoon in fijne sfeer!

Ik zie er altijd tegen op om naar de tandarts te gaan… gelukkig helpt de sfeer en manier van behandelen erg goed!

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Mondhygiënist(e)

Fijne sfeer

Prima, alles werd goed uitgelegd

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Prima
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima, altijd vriendelijk en behulpzaam
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Ze brengen je op je gemak

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Goed, maar kan altijd beter
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 7
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Prachtig interieur, prettige sfeer en professioneel

• Welke beroepsbeoefenaar(s) heeft/hebben u tijdens uw laatste bezoek behandeld? Tandarts, Assistent(e), Mondhygiënist(e)
  • Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? .
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 10
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? .
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Vriendelijke personeel aan de telefoon en aan de balie altijd goed geholpen,. Het zo fijn zijn als je vaste tandarts hebt!

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Zeer goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 5
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Zeer goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Kamila Wiatr

Zoals altijd zeer tevreden.

Niets aan toe te voegen.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Eenvoudig te gebruiken.
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Ok
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

Vriendelijk ontvangen en goed geholpen

Prettig, vriendelijk en kundig

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed, 1 belletje was voldoende
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Elvyra van Dijk

Goed behandeld, maar lange wachttijd

Lange wachttijd, hiervan niet op de hoogte gebracht. Ik begrijp dat er uitloop kan zijn.

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? Wel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? N.v.t.

Goede ervaring

Deskundige tandart, erg prettig geholpen.

• Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Heel goed

• Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Goed
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Rabiea Alshikkador

meteen en duidelijk

ik kon gelijk komen en werd vakkundig geholpen

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? vakkundig
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk en duidelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Ontzettend fijn en goed geholpen

Geduld, goede uitleg en fijne communicatie

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Thomas Wermenbol

geweldig, elke keer weer goed geholpen

Ik ben heel tevreden over Beekpark Tandartsen. Ze hebben me iedere keer weer supergoed geholpen en geven ook fijne adviezen om problemen te voorkomen. Wat ook handig is: je kunt er ’s avonds terecht voor een afspraak. Echt top!

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? heel goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? duidelijk
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 9
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? vriendelijk
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Karen Mørup

Zeer fijne tandarts praktijk!

Kom er al jaren. Zou niet een betere tandarts weten in Apeldoorn.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Prima
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prima
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Vriendelijk en correct geholpen.

Prettig

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Bo van der Bend

ontspannen

• Hoe waardeerde u tijdens uw laatste bezoek de manier waarop u betrokken werd bij het besluit voor uw behandeling? goed
  • Hoe ervaart u ons afspraak systeem? goed
  • Wilt u een cijfer geven voor onze praktijk? 8
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? N.v.t.

Heel goed

Prettig behandeld

Van te voren op mail de afspraak. Op tijd en prettig behandeld.

• Hoe ervaart u ons afspraak systeem? Heel fijn
  • Hoe ervaart u de ontvangst bij de receptie? Prettig

Roggestraat 158

7311CE Apeldoorn

Over Beekpark Tandartsen

Onze werkwijze Behandeling in samenspraak met de patiënt Onze patiënten zijn onze gasten. Wij informeren en adviseren onze patiënten zo duidelijk en uitvoerig mogelijk vanuit onze ervaring en de laatste wetenschappelijke inzichten, waarna de patiënt zelf beslist over zijn of haar behandeling. Wij eerbiedigen uw rechtspositie zoals deze is neergelegd in de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst. Meerstoelenconcept Om professioneel, efficiënt en ontspannen onze patiënten te kunnen helpen, werken wij volgens het ‘meerstoelenconcept’. Hierbij worden taken door de tandarts gedelegeerd aan (preventie)assistenten en mondhygiënisten. De tandarts behoudt de regie. Deze vorm van taakdelegatie is conform de Wet BIG. Specialisaties in huis In onze praktijk werken meerdere tandartsen en assistenten met hun eigen specialisaties. Hierdoor kunnen veel specialistische behandelingen gewoon binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Bovendien zien meer tandartsen uw gebit, zodat eerder uitgevoerde behandelingen kritisch worden geëvalueerd. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze tandheelkundige zorg waarborgen.