Het enige negatieve is het feit dat bij het wegrijden je direct de file in rijd bij Alexanderpolder is het namelijk altijd erg druk.
Door jaarlijks dezelfde trainer te sturen ontstaat een prettige sfeer en is het naast hard werken ook vaak een leuke dag om je kennis weer op peil te brengen.
Zeer positief, met name over de praktische aanpak. De mogelijkheden om met praktijk voorbeelden theoretisch en praktisch de dag boeiend vullen.
Prima trainer die zijn kennis heel goed wist te verwoorden en te delen. Veel van opgestoken!
NVT
Goede oefeningen gehad en fijne tips.
Ik ben altijd zeer tevreden met de cursus die aangeboden wordt. Locatie, verzorging, inovatie zijn altijd prima. De laatste 2 jaar vind ik de brandoefening wel achteruit gegaan. Dit zou ik als verbeterpunt beschouwen
Afwisselende opleiding, veel mogelijkheden om op actuele situaties te reageren
enige opmerking, het duurt erg lang voor online op Stibened.nl bijgewerkt is dat we examen hebben gedaan. In juni heeft een collega van ons examen gedaan, ik heb haar aangemeld via jullie site, maar ik zie haar niet terug als ik inlog.
De training is goed afgestemd op de praktijk. Met de juiste dosering achtergrondinformatie.
Steeds zeer prettige instructeurs, goede uitleg, vrolijke sfeer, iedereen komt aan bod bij de praktijkoefeningen. Bij herhalingscursus BHV wordt de theorie weer goed opgefrist en ben je opnieuw bewust van het belang om de theorie en praktijk te oefenen.
Zeer professioneel opleidingscentrum, alles was prima georganiseerd en voorbereid
al vele jaren met erg veel plezier naar de trainingsdag
Prima cursus herhaling BHV
BHV herhalingscursus gehad in van der Valk Apeldoorn. leraar had andere opzet als anders, iedereen was zeer tevreden over deze opzet. volgend jaar weer? ja.
Altijd weer prettig om BHV herhaling te volgen onder leiding van gemotiveerde leerkrachten met ervaring vanuit de praktijk.
Ik kom al 7 jaar bij SBN voor mijn BHV en herhalingscursussen BHV. Altijd word je uitgedaagd om er serieus mee aan de slag te gaan en word je zeker weer op scherp gezet. De trainers zijn altijd zeer deskundig en ervaren en hebben altijd een antwoord + extra info. Een zeer prettige organisatie die ik aan een ieder zou aanbevelen.
zeer goede instructeur!
Ik heb voor het 9 jaar de herhalingscursus BHV gevolgd en ben uiterst tevreden over de docenten van de dag. Ben met veel nieuwe kennis en input om over na te denken naar huis gegaan.
Hoevestein 20 E
4903 SC Oosterhout
Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, ofwel SBN, is de grootste erkende opleider op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte BHV-opleidingen en trainingen. Onze reguliere cursussen vinden iedere maand plaats op 50 locaties in Nederland en worden verzorgd door gekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Naast reguliere cursussen middels open inschrijving verzorgt SBN ook Incompany trainingen ‘op maat’ bij bedrijven en instellingen. Voor deskundig advies over het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf ben je bij SBN eveneens aan het juiste adres.