Een mooie afwisseling van theorie en praktijk!
Eindelijk na vele herhalingscursussen nu eens een kleine groep en hierbij een groot voordeel dat er maar 1 instructeur was zodat je de gehele dag een variatie van de te beoefenen stof had. EHBO en Brandpreventie wisselden elkaar af waardoor de dag gelijk een stuk vlotter verloopt. Tip: voor volgende cursussen, vraag eens bij inschrijving wat de cursist graag zou behandelen. v.b. wij werken met jonge kinderen toen wij dat vertelde aan de instructeur vond hij het spijtig dat hij dat niet van te voren wist dan had hij ook t.b.v. de reanimatie een kinderpop meegenomen. Voor ons natuurlijk enorm belangrijk.
Fijne BHV cursus die het geheugen weer even lekker opfrist!
De docent gaf de cursus op een leuke, leerzame manier. Locatie is top (Mercure Zwolle)
Voor de 8e keer de herhalingscursus BHV gehad en het blijft boeiend doordat het interactief is.
Gefeliciteerd, u bent winnaar van de bioscoopbon juni 2015! Deze wordt vandaag naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team SBN
Het ging om de herhaling BHV. Deze training was erg praktijk gericht. Erg fijn.
prettig geregeld op prima locatie , trainers zijn prettig om naar te luisteren en komen vaak met interessante voorbeelden .
Laatste herhalingscurus was erg casusgericht. Dit leidt tot een veel actievere deelname van de cursisten hetgeen het kennisniveau omhoog brengt. Een goede ontwikkeling !
Uitstekende kwaliteit trainers, prima bereikbare lokaties voor de trainingen, heldere communicatie van "kantoor" met de klant, correcte afhandeling van formaliteiten.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het invullen van de review. Vervelend dat de persoonlijke aandacht niet aan uw verwachting voldeed. Wij waarderen uw feedback en zouden graag met u in contact komen om uw feedback te bespreken? Op basis van uw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren. Fijn dat u ons toch aanbeveelt en in de toekomst terug zou komen om nog eens een cursus te volgen. Met vriendelijke groet, Team SBN
De cursus werd heel duidelijk en overzichtelijk gegeven, daarnaast was het ook leuk, wat het allemaal een beetje makkelijker maakt.
Leuke opleiding op een goede manier lesgegeven voor een herhalings- training
Geen toelichting nodig
Gefeliciteerd, u bent winnaar van de bioscoopbon maart 2015! Deze wordt vandaag naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team SBN
Factuur hebben we snel ontvangen maar hoe laat ik er moest zijn liet op zich wachten. Hetzelfde nu met het pasje. Nog steeds niets ontvangen.
informatieve dag, waar voldoende ruimte was voor vragen. voldoende praktijkoefening
Alles keurig geregeld.
Hoevestein 20 E
4903 SC Oosterhout
Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, ofwel SBN, is de grootste erkende opleider op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte BHV-opleidingen en trainingen. Onze reguliere cursussen vinden iedere maand plaats op 50 locaties in Nederland en worden verzorgd door gekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Naast reguliere cursussen middels open inschrijving verzorgt SBN ook Incompany trainingen ‘op maat’ bij bedrijven en instellingen. Voor deskundig advies over het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf ben je bij SBN eveneens aan het juiste adres.