Goede opfriscursus

Met deze herhaling kwam veel terug wat ik al weer was vergeten.

Leuke leerzame dag

Herhalingscursus BHV, leuk en leerzaam, duidelijke uitleg en goede materialen.

Interactief en verhelderend

De manier van lesgeven was zeer prettig. Alle stof word onderbouwd met actuele situaties of demonstraties. Dit zorgt ervoor dat de stof goed blijft hangen

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Super goed en interessant elk jaar weer

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Op een leuke manier een leerzame dag

De trainer brengt de stof luchtig, met veel voorbeelden, waardoor het goed overkomt.

• Welke cursus heeft u gevolgd? EHBO

Informatief en onderhoudend

Herman is een gedreven en enthousiaste docent, daardoor was de stof heel goed te behappen en bleef het goed hangen.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Preventiemedewerker

Zeer deskundige leraar, Herman Gubbels.

Snel en deskundige leraar, vlotte babbel en lekker gegeten.

Enthousiaste uitleg

Heldere informele uitleg

Verhelderende cursus op een luchtige informele manier. Stof tot nadenken.

Erg goed

Redelijk saaie leerstof in een wervelende interactieve training omgezet. Zeer veel inzichten gekregen en handvatten om mee aan de slag te gaan in mijn bedrijf

Leuke leerzame dag weer!

Ik vond het een leuke cursusdag. Weer nieuwe dingen geleerd. Leuke docent, die er af en toe humor in gooit. Dat houd je scherp. Ook heerlijk geluncht!

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Trainer wist de stof leuk te brengen en de aandacht erbij te houden.

Trainer wist de stof leuk te brengen, niet te langdradig. Er zat een goed tempo in.

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Leuke cursus maar soms te haastig

Cursus prima maar denk dat t wel handig is om de vragen welke als onderdeel gebruikt worden ook samengevat worden als dus en tijd om over te nemen. Soms ging het zo vlot dat ik maar n paar woorden op kon schrijven. N A4 met antwoorden en evt de veranderingen in de bhv zou ook handig zijn

Duidelijk en helder

Goede uitleg en op een leuke manier gebracht.

Heel enthousiaste docent

Leuke, leerzame en inspirerende dag

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Toon is een goede leraar en weet je aandacht vast te houden

Top dag

Duidelijk en leuk!

Een duidelijke en leuke manier van lesgeven.

Prima uitleg

Fijne uitleg en prima uitleg van alle facetten. Goeie manier van facetten behandelen qua ehbo en brandveiligheid

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Prima herhalings cursus met een goede cursusleider

Was top

Interessant en leuke cursus

Er werd gezorgd dat ik mijn aandacht erbij kon houden.

Leerzaam en gezellig

Het was een leerzame en gezellig middag. Ruimte voor vragen en een grapje maakt dat de tijd snel gaat.

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Goede uitleg. Ontspannen manier van lesgeven

Ik heb de cursusdag als leerzaam en gezellig ervaren. Juist door de ontspannen wijze waarop cursusleider Toon alles vertelde en uitlegde heb ik toch weer veel nieuwe dingen geleerd

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Heldere duidelijke uitleg met humor

Veel praktijkvoorbeelden gebruikt Toon en hij vraagt door Goede inschatting van t kennisnivo van de deelnemers en sluit daarop aan. Goede verhouding tussen theoriegedeelte en praktijk

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Toon is een leuke actieve leermeester. Due ons in onze waarde laat en iedereen steekt er echt wat van op

Prettige en leerzame ervaring

Fijn om alles te herhalen en op lokatie zelf te kijken hoe eea werkt. Prettige docent, kennis van zaken. Leerzaam om ervaringsverhalen te horen, dan gaat de stof leven.

Over Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland

Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland, ofwel SBN, is de grootste erkende opleider op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte BHV-opleidingen en trainingen. Onze reguliere cursussen vinden iedere maand plaats op 50 locaties in Nederland en worden verzorgd door gekwalificeerde en gepassioneerde docenten. Naast reguliere cursussen middels open inschrijving verzorgt SBN ook Incompany trainingen ‘op maat’ bij bedrijven en instellingen. Voor deskundig advies over het totale veiligheidsbeleid binnen jouw bedrijf ben je bij SBN eveneens aan het juiste adres.