Van a tot z prima geregeld.
Sinds enkele weken staat er bij ons in huis een prachtige keuken. Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met Maikel van Keuken Kampioen Alexandrium werden wij daar gastvrij ontvangen. Er was alle tijd. Wij hebben onze ideeën duidelijk gemaakt, Maikel dacht mee en adviseerde. Het eindresultaat was een tekening en een platte grond. Bij het uitzoeken van deurtjes, blad en apparatuur werd ruimte gegeven en deskundig geadviseerd. Wij kozen voor een granieten aanrechtblad waarbij duidelijk werd aangegeven dat dit een natuurproduct is en wij het uiteindelijke blad t.z.t. bij Lion Stone in Tilburg zelf konden uitkiezen. Na het zetten van de handtekening werd er een planning gemaakt. Werkelijk alles liep op rolletjes. Er kwam een uitnodiging ons blad uit te zoeken. Wat een prachtig bedrijf is Lion Stone. Gastvrij ontvangen en van het door ons uitgekozen type graniet waren er 4 keuzemogelijkheden. Alle 4 prachtig. Afspraken met de aannemer, de stukadoor (die direct zag dat onze muur niet recht was en dit herstelde) tot en met het plaatsen van de keuken zelf waren ook perfect geregeld. Voor vragen tussendoor was Maikel bereikbaar. Al met al heel goed geregeld allemaal.
Beveelt aan
22 April 2026
Diana Vermeulen
Waddinxveen
Reactie van Keuken Kampioen Rotterdam Alexandrium
Beste Diana,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe Keuken Kampioen keuken en wat leuk dat wij deze voor je mochten verzorgen! Wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Met vriendelijke groet,
Inge Maas - Keuken Kampioen