Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Levering en montage volgens afspraak, alles klopt
29 April 2026
Wouter
Tollebeek
Beste Wouter,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen, van de levering tot de montage. Dat is precies hoe een nieuwe aankoop hoort te gaan: zorgeloos en kloppend tot in de details. Veel plezier met het resultaat!
goede service
10 March 2026
lucia
lelystad
Beste Lucia,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Vanaf het eerste contact mbt aanschaf, plaatsen, oplevering en nazorg zijn zeer professioneel uitgevoerd. Wij hebben nu onze droomkeuken. Nogmaals veel dank aan iedereen die hier bij betrokken was.
28 January 2026
M.P.
Beste meneer/mevrouw,
Heel graag gedaan! Wat leuk dat wij je nieuwe keuken mochten verzorgen, geniet er lekker van. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Prima verzorgd tijdens bestelperiode regelmatig contact gehad om onduidelijkheden te bespreken Keuken is conform planning geïnstalleerd
17 August 2025
Anno
Almere
Beste Anno,
Wat heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Zeer blij met de service en de snelheid van levering. En het mooie uiteindelijke resultaat.
29 March 2025
Astrid
Beste Astrid,
Helemaal blij met onze service, levering en met het resultaat. Gefeliciteerd hiermee en onze dank voor deze prachtige review!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Ondanks 2 kleine "foutjes" hebben we het hele proces als zeer positief ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden hoe alles verloopt, als we een vraag hadden werden we vriendelijk te woord gestaan
10 November 2023
Errol Scheffer
Beste Errol,
Dank je voor de mooie review, beoordeling en feedback. Wij stellen dit enorm op prijs.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Door een hele aardige dame geholpen, die alles uit de kast heeft gehaald om ons van dienst te zijn. Mooi ontwerp gemaakt (naar onze zin) en nu maar wachten tot deze geplaatst kan gaan worden
24 September 2023
M&W
Beste meneer/mevrouw,
Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Duidelijke communicatie en snelle oplossingen voor kleine probleempjes
28 July 2023
Fons vd wiel
Workum
Beste heer Van de Wiel,
Tevreden over onze verleende service, dit is fijn om te vernemen. Dank u voor de mooie waardering.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Goede communicatie, prima voorwerk en een geweldige montage
1 May 2023
Rob
Beste Rob,
Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe Keuken Kampioen keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Verkoper heeft verstand van zaken
10 July 2022
Willem
Lemmer
Beste Willem,
Dank u wel voor uw prachtige beoordeling.
keurig gebracht en geplaatst
24 June 2022
Rob Groot
DRONTEN
Beste heer Groot,
Dank u wel voor deze complimenten! Dat horen we heel graag.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Er is zeer goed naar onze wensen geluisterd. De verkoper nam alle tijd voor ons. Prachtige tekeningen gemaakt en 3D foto’s. Hierdoor kregen wij een super goed beeld van de keuken.
1 June 2022
Frank
Swifterbant
Beste Frank,
Wat een fijne beoordeling om te lezen. Ik wil u hiervoor hartelijk bedanken en alvast veel kookplezier toewensen.
Nicole Koster - Keuken Kampioen
We hebben een mooie keuken gekocht en men heeft de keuken geplaatst. Niets dan lof.
15 March 2022
Marjo
Beste Marjo,
Dank u voor de mooie complimenten, fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Daar doen we het allemaal voor!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Verkoopgesprek verliep goed alhoewel het produceren van de tekeningen erg traag verliep. Uiteindelijk hebben wij qua onderkast met afvalsysteem niet datgene gekregen wat wij oorspronkelijk bedoeld en besteld hebben. Vanaf het eerste moment hebben wij aangegeven geen blende te willen hebben in de onderkast maar een lade. Uiteindelijk zat er wel een lade in maar onder de blende. Totaal zinloos en zonde van de ruimte. Betere afstemming tussen de verkoop en de productie had dit probleem kunnen voorkomen. Wij hebben geen keuze voorgelegd gekregen. Montage van de keuken is vanwege het hoge ziekteverzuim (Corona) uitgevoerd door ZZP-ers i.p.v. monteurs van KK of een ander keukenmontagebedrijf. De initiele montage van de keuken was benedenmaats en niet in overeenstemming met het verkoopverhaal en de toegezegde service en kwaliteit. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Keuken is besteld in december 2019, gemonteerd in september 2020 en door allerlei omstandigheden uiteindelijk pas afgerond in februari 2022. Klantenservice heeft er wel alles aan gedaan om de problemen op te lossen en heeft ons uit coulance netjes gecompenseerd voor het ongemak. Het bloemetje en de cadeaubon van Woonexpress worden zeer gewaardeerd.
4 March 2022
Ben en Lydia
Almere
Beste Ben en Lydia,
Dank u wel voor het plaatsen van uw uitgebreide review over uw keukentraject en heel fijn om te horen dat u over het geheel gezien uiteindelijk tevreden bent.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Samen een plan gemaakt naar onze smaak en heel snel geleverd.
23 January 2022
Johan Verdaasdonk
Emmeloord
Beste meneer Verdaasdonk,
Wat fijn dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Zeer uitgebreid en vriendelijk zijn we geholpen om tot onze nieuwe keuken te komen. Alle details zijn doorgesproken en inmeten heeft inmiddels plaatsgevonden door een deskundige medewerker. Kostentechnisch tot een acceptabele prijs gekomen en levering is naar wens afgestemd.
6 January 2022
Ruud
Dronten
Beste Ruud,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Meedenken met de mogelijkheden van plaatsen/opstelling. Zeer goede prijs/kwaliteit. Netjes geïnstalleerd. Zeer goed contact met de vestiging in Lelystad. Alles top.
24 December 2021
Marjo
Beste Marjo,
Alles helemaal top vanaf de aankoop tot en met de installatie. Dat horen we graag!
Twan Kok - Keuken Kampioen
We hebben hier een mooie keuken uit kunnen zoeken. Vriendelijke mensen die goede voorlichting gaven. Ook de communicatie tot de uiteindelijke plaatsing is prima verlopen. En uiteindelijk is in 1 dag de keuken vakkundig geplaatst. Hadden we niet verwacht. Onze complimenten!
4 December 2021
Marry
Harderwijk
we kwamen onverwacht binnen, verkoper nam toch alle tijd, was deskundig en wist onze wensen in een goed ontwerp te verwerken. Deal gedaan.
6 November 2021
F.R.
HEERHUGOWAARD
We zijn blij verrast met de goede service die keukenkampioen geleverd heeft. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, zeer goed geïnformeerd, de bezorging was keurig en de montage was helemaal top! Er werd door de monteur ter plekke mee gedacht en als het nodig was allerlei extra handelingen verricht (zonder meerwerk te berekenen) De keuken is heel erg mooi geworden en we zijn er erg blij mee!
14 August 2021
Hanna
Lelystad
Ontzettend goed geholpen door Suus. Reageerde vlot op e-mail. Was zeer bereidwillig om dingen uit te zoeken en aan te passen. Hierdoor mijn ideale keuken gekregen. Ook na de levering (lever keuken, geen montage) waren er wat kleinigheidjes die goed opgepakt zijn.
19 July 2021
Marit
Schermerhorn
Nazorg omdat er een deel ontbrak bij de eerste montage. De service-monteur heeft het vakkundig aangevuld. En heeft nog een klein foutje hersteld. Prima geregeld.
25 May 2021
Hans
Lelystad
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Service in de winkel was top en montage verliep gesmeerd!
24 April 2021
Hassan
Lelystad
Bij het uitzoeken van de keuken kregen we ruim de tijd zonder "opdringen". Nadat alles besteld was werden we goed op de hoogte gehouden van de status. Levering verliep volgens de beloften en het plaatsen ging snel en vakkundig. Zeer tevreden!
12 April 2021
Hans
Lelystad
Tijdens de zeer prettige gesprekken in de showroom in Lelystad zijn wij zeer prettig en vriendelijk ontvangen. Wij hebben goede adviezen gekregen en het team dacht mee in oplossingen, zonder te pushen. Ook de mogelijkheid om kleur plankjes mee te kunnen nemen om thuis de kleur te beoordelen van de nieuwe keuken sprak ons erg aan. Verder ook de mogelijkheid om apparatuur die wij zelf al hadden geselecteerd te integreren in de nieuwe keuken. Al met al een schitterende keuken met een hoge mate van afwerking en kwaliteit voor een zeer acceptabel bedrag.
18 March 2021
Roland Homburg
Dronten
Ook in onze showroom in Lelystad heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.
Zuiderpoort 25
8239 AB Lelystad