had iets meer uitleg verwacht
Aardig, snel en goed
5 February 2021
Anja
Lelystad
Goede ervaring gehad bij Keuken Kampioen Lelystad, bij het ontwerpen van mijn keuken fijn geholpen door Wessel & Suzanne, ze hadden alle tijd voor me. Keuken netjes en op afgesproken tijd afgeleverd. En de montage van de keuken erg netjes gedaan, ondanks foutje van mijn kant, de monteur heeft dat mooi opgelost. Nogmaals bedankt Mike, keuken is prachtig!
28 January 2021
Marco Volkers
Lelystad
Er zijn helaas bij aanschaf, plaatsing en daarna wat obstakels geweest. Sommigen klein, anderen toch aardig teleurstellend in eerste instantie. Echter door duidelijke , inzichtelijke communicatie en zich verplaatsen in de klant, heeft U steeds kans gezien onze klacht(en) vakkundig op te lossen.
26 January 2021
CM Sytsma
Lelystad
We hebben zeer spijt gehad met onze eerste keuze bij Keukenkampioen in Lelystad dankzij te weinig informatie, te weinig keuze, te weinig mogelijkheden, te weinig aandacht, te weinig werk ervaring en belangstelling aan de klanten! Dit hebben we ook ingediend bij hoofdkantoor en we zijn verder door de vestiginsmanager Arwin in Almere perfect behandeld. Oude contract is weggegooid, de keuken is naar de wens opnieuw gepuzzeld. Resultaat was fantastisch! Keukenkampioen Lelystad is een bende, maar vestiging Almere is zeker een aanrader!
26 December 2020
Bekir Duman
Harderwijk
Begrepen mijn probleem en hebben een nieuw handvat opgestuurd.
10 December 2020
Leon
Emmen
Ook in onze showroom in Lelystad heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.
Zuiderpoort 25
8239 AB Lelystad