Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Super goede service bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken!
15 July 2026
Stan
Nootdorp
Beste Stan,
Wat een geweldig compliment! Ontzettend fijn dat je zo'n super goede service hebt ervaren bij het uitzoeken van jullie nieuwe keuken. Het is toch een hele stap, dus deskundige en fijne hulp is dan goud waard. Heel veel plezier met de voorpret van de nieuwe keuken!
Simple and helpful
24 December 2025
Vikas
Dear Vikas,
Thank you for the lovely compliments and review.
Kind regards,
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Erg blij met onze nieuwe keuken. Nog wat kleine dingen die verholpen moeten maar dat gaat goed komen.
19 October 2025
Sandra
Den haag
Beste Sandra,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, super om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn! Indien je in de tussentijd vragen hebt, neem gerust contact op met onze afdeling klantenservice.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Ik had wat problemen met keukenapparatuur na het plaatsen van mijn keuken. Alles snel en volledig naar wens opgelost.
30 June 2025
Dorine
Beste Dorine,
Wat fijn om te horen dat de problemen met je keukenapparatuur snel en naar tevredenheid zijn opgelost! Goede service na plaatsing is minstens zo belangrijk als het aankoopproces zelf. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
In het appartement dat ik heb gekocht zit een keuken van de Keuken Kampioen. Ik wilde graag een eiland erbij maar dat zou dan echt maatwerk worden. Met mijn idee ben ik naar Den Haag gegaan alwaar Lorenzo dat heeft uitgewerkt. Details waar ik nog niet eens bij stil had gestaan heeft hij in het ontwerp meegenomen, alles duidelijk gecommuniceerd. NB : ook de andere medewerkers waren heel klantvriendelijk. Ook mijn dank naar de monteurs die, op mijn verzoek, goed hebben meegedacht over de exacte positie van het eiland en zeer netjes / vakkundig hun werk hebben gedaan. Kortom, nu het eiland er staat : het is precies wat ik voor ogen had, ik ben heel tevreden.
27 February 2025
Robert Jan
Beste Robert Jan,
Wat een fijne ervaring! Het is geweldig om te horen dat Lorenzo en het team in Den Haag zo goed hebben meegedacht en je ideeën tot in de details hebben uitgewerkt. Ook de monteurs verdienen zeker een compliment voor hun vakmanschap en flexibiliteit. Geniet van je prachtige keuken met het nieuwe eiland!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
Wij hebben een mooie keuken besteld voor een leuke prijs.
20 July 2024
Dennis
Beste Dennis,
Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Van de verkoop tot aan de plaatsing ben ik heel goed geholpen. Alles is goed afgeleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden over de datum van bezorgen en plaatsen. Even getwijfeld over de kleur bij aflevering van de keuken. Maar ik was welkom in de winkel in Den Haag om daar met de verkoper over te praten. Uiteindelijk klopte het maar die aandacht is fijn. Dank Lorenzo super fijn geholpen. Betaling moet in z’n geheel zijn voldaan net voordat de keuken wordt geleverd. Online met een betaallink was dat heel eenvoudig. Het plaatsen van de keuken was echt top omdat het zo snel en kundig is gedaan.
21 June 2024
Jasmijn
Beste Jasmijn,
Dank je wel voor het plaatsen van deze mooie review met jouw positieve ervaringen tijdens het advies van onze collega in de winkel (ook na de levering) tot en met de montage van onze vakkundige monteurs. De nummer 1 van Nederland ben je ook niet zomaar!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Onze verkoper, was zeer snel in het uitzoeken van onze wensen en mogelijkheden. Keurige offerte en nette afwikkeling van al onze vragen. Een echte aanrader.
19 June 2024
Erik Robert Wander Beekes
Hilversum
Beste Erik Robert,
Dank je voor je aanbeveling, wat leuk dat wij je nieuwe keuken mogen verzorgen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Ricardo was een bijzonder attente monteur, die secuur werkte en meedacht bij een onverwacht probleem van onze kant.
15 October 2023
Peter
Beste Peter,
Mijn collega gaat jouw mooie review en beoordleing zeker waarderen. Dank je wel.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Vriendelijk we werden goed geholpen ,dacht goed mee hoe we het beste de keuken konden indelen .naar tevredenheid .
31 July 2023
C Harteveld
Denhaag
Beste meneer/mevrouw Harteveld,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat Keuken Kampioen deze voor u mag verzorgen!
Zie boven
12 May 2023
Ruud
Voorschoten
Beste Ruud,
Een korte maar krachtige en positieve review, hartelijk bedankt hiervoor!
Goede contacten. Levering klopte precies. Montage geweldig
5 May 2023
Jeu de boulevereniging Grand Cru
Leidschendam
Beste heer/mevrouw,
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Margo Koene - Keuken Kampioen
Wij zijn op zeer vriendelijke, geduldige geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Zoals afgesproken is deze ook geïnstalleerd op de afgesproken dag. Er ontbrak 1 plintje, maar die is enkele weken later alsnog geplaatst.
16 July 2022
Fred
Beste Fred,
Wat fijn om te horen dat u zeer goed geholpen bent bij Keuken Kampioen Den Haag en uw keuken heel goed geïnstalleerd is. Bedankt voor uw positieve review en heel veel kookplezier gewenst!
Margo Koene - Keuken Kampioen
goede voor bereiding en een klant vriendelijke monteur met plezier in zijn werk om de keuken zo goed en mooi mogelijk te plaatsen voor de klant. echt een top monteur.
19 April 2022
Peter en Ramona
Delftgauw
Beste Peter en Ramona,
Dank u voor deze mooie review, fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Er werd vriendelijk geholpen en goed meegedacht
8 March 2022
Daan
Rotterdam
Beste Daan,
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Door de juiste adviezen, tips én feedback op onze plannen van de adviseur (Didi Janssen in Den Haag) hebben we een keuken kunnen samenstellen die volledig aan onze wensen voldoet. De twee monteurs hebben vervolgens ook nog hun tips gegeven met het definitief plaatsen van de keuken, wat vervolgens een top keuken maakt in ons huis
2 December 2021
Jeffrey
Beste Jeffrey,
Gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken en onze dank voor de mooie woorden voor onze adviseur en onze monteurs! Wij wensen u heel veel kookplezier toe
Twan Kok - Keuken Kampioen
Van begin tot het eind uitstekende service.
27 November 2021
Mike
Beste Mike,
Heel erg fijn om te horen dat u van begin tot eind tevreden over ons bent. Daar zijn we heel blij mee!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Helaas wordt er toch te weinig info gegeven over de apparatuur en de functies! Nu terug kijkend had ik liever een stillere afzuigkap genomen... Je geeft 1x zo'n bedrag uit... men moet je het geluid wel even laten horen.
28 September 2021
Daphne
Den Haag
Wij zijn hier zeer goed geholpen en het was niet eenmaal verkocht en alles stopt ook daarna nog zeer goed geholpen
18 September 2021
Arie
Katwijk
De Keuken Kampioen: de naam zegt het al! Werkt vanuit eigen fabriek met prachtige materialen. Vriendelijke, geduldige verkopers denken mee en adviseren op prettige wijze vanuit hun expertise. Geen haastwerk maar maatwerk. Ook de communicatie per telefoon of mail is snel en duidelijk. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alles wordt minutieus doorgenomen, alvorens de order wordt geplaatst. Voor mij rest nu nog de installatie. Als deze op de zelfde degelijke wijze wordt uitgevoerd, dan kan de naam, “Keuken Kampioen” in hoofdletters. Maar die review komt uiteraard na de plaatsing.
17 September 2021
Peter
Den Haag
Heel fijn verkoopgesprek met een heel goed advies.
11 August 2021
Rina
Den Haag
steeds meedenkend met de vraag en de oplossing
6 June 2021
kees
nootdorp
Didi Jansen is een fijne adviseur die de wens van de klant serieus neemt, maar daarbij wel kritisch kan zijn op basis van zijn ervaringen. Geeft hierbij duidelijke en praktisch werkbare tips. Fijn niks daarbij dat hij die winkel en zijn boeken/info brochures kent en het zoeken naar de juiste voorbeelden weinig tijd vraagt en er langer tijd is om de keuken zo naar onze wens in te delen.
26 May 2021
Jeffrey Louts
Den Haag
Vriendelijk ontvangen, zeer veel keus, er werd veel begrip getoond voor al onze vragen, er werd mee gedacht en er was ontzettend veel geduld, een zeer goede ervaring
16 May 2021
Joke Leenders
's-Gravenhage
Extra keukenblok aangeschaft. Vanaf de start, opmeten, voorlichting etc, ondanks Covid-19, alles prima en veilig geregeld. Vakkundig advies en een super monteur (Vincent) die wist waar hij mee bezig was en constant en vooral geruisloos bezig was. Echt een genoegen om naar te kijken!! Absoluut een aanrader.
10 April 2021
Jan Blaauw
's-Gravenhage
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien.
Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.
Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.
Maanweg 22
2516 AA Den Haag