Vanaf het adviesgesprek tot aan de aflevering en montage in een woord geweldig. Goede communicatie en alle afspraken nagekomen.
4 April 2021
Heeft een totaal van 46 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
4 April 2021
Den Haag
Keuken staat al en halve jaar en nu nog zijn we bezig met de afspraken om het af te handelen? Van af het begin liep het al niet goed, de eerste (monteur) kwam kijken meten alles was oké, maar de (monteurs) die keuken komen monteren weigerden aan te beginnen omdat volgens hun nog en paar kontact dozen geplaatst moeten worden! A FIJN, twee weken later kwamen ze weer, dit keer een monteur die de hele keuken in zijn ééntje moest plaatsen respect voor de aardige man, maar de afwerking liet te wensen over, nu half jaar later nog niet klaar, Ik ben zelf ook onderhouds monteur, uit ervaring weet ik dat onder een goede monteur drie onervaren (monteurs)rond lopen, met andere woorden je moet geluk hebben dat ze de goed monteur naar je toe sturen.
Beveelt niet aan
2 April 2021
Kamal Benaissa
Den Haag
Vriendelijk, denkt mee, prijskwaliteit goed.
24 March 2021
Daan
Den haag
Prettig geholpen in de showroom, keurige communicatie, nette bezorging, goed en kundig gemonteerd, prachtige keuken: echt niks op aan te merken!
4 March 2021
Mirjam de Paus
Leidschendam
Mijn keuken is prima. Geplaatst in de 3e week van november 2020. Het afmaken van de laatste dingetjes en een nabestelling duurde 11 weken. Dat was wel erg lang wachten. Gelukkig was mijn keuken wel volledig functioneel in deze 11 weken. Bij het opnieuw plaatsen van het spatblad dat bij de plaatsing van mijn keuken versneden is, is er wel een beschadiging opgetreden. Een kras. Deze is niet heel erg zichtbaar en ook omdat ik blij ben dat nu eindelijk mijn keuken klaar is. Heb ik geen melding meer gemaakt van deze beschadiging. Echt geen zin om hier nog achteraan te gaan. Mijn beoordeling is een krappe voldoende.
25 February 2021
Tiuri
Amsterdam
prima, goede service, vriendelijk, snelle reactie op vragen
15 February 2021
Raymond Beekhuizen
'S-GRAVENHAGE
8 February 2021
Sadeghi
Zoetermeer
De verkoper heeft ons perfect geholpen en begeleid tijdens het teken en koopproces.
4 February 2021
Martijn Terlouw
Puttershoek
Ik heb een goed gesprek gehad met de verkoopadviseur, net opdringerig. Goede uitleg en aanbevelingen. He inmeten ging ook goed, dit werd gedaan dor het bedrijf dat de ook de keuken komt installeren. We hebben nu een mooie keuken gekocht, en wachten nu op de levering en plaatsen ervan. Gezien de eerdere ervaringen, hebben wij alle vertrouwen dat dit helemaal goed gaat komen.
3 February 2021
Den Haag
Er wordt goed meegedacht en duidelijk gecommuniceerd.
30 January 2021
Susanne Visser
Voorburg
Fijne no-nonsense benadering. Alles strak en goed behandeld en prima advies gekregen. Geen flauwe kul verhalen maar recht door zee benadering. Daar houden wij van!!!
29 January 2021
Jan Blaauw
's-Gravenhage
Vriendelijk en professioneel
19 January 2021
erik
den haag
Ontzettend fijn en goed geholpen door Samet. De keuken moet nog geleverd en geïnstalleerd worden en ik hoop dat dit net zo goed verloopt
17 January 2021
Saoed
Superrrrrr goed
16 January 2021
Ayten
Denhaag
De begeleiding was heel goed. We werden steeds vriendelijk ontvangen en kregen een heel kundige begeleiding bij het samenstellen van onze keukenaankoop.
12 January 2021
Els en Ben
Den Haag
Wij zijn geholpen met Samet. Vriendelijk man, denkt graag met je mee. Totaal niet aan het pushen en geeft je d’r tijd die je nodig hebt.
9 January 2021
Cynthia
Den Haag
Snel deskundig zelfvertrouwen meedenkend en lief
9 January 2021
Sevilay Bankaoglu
Rotterdam
.prettige. persoonlijke aandacht en goede adviezen
23 December 2020
Jaap en Pierrine Pronk
Voorburg
Hartelijk ontvangen in Den Haag. Didi heeft alle tijd genomen om mij goed te adviseren, hij kwam met mogelijkheden waar ik zelf niet aan gedacht had, met als resultaat dat ik enorm blij ben met mijn keuken. Betrokkenheid, aandacht, kennis en enthousiasme behoorde bij dit bezoek.
19 December 2020
P.ter Meer
19 December 2020
Esther
Nootdorp
Fijn geholpen met het samenstellen van mijn eerste splinternieuwe keuken n.a.v. mijn wensen
12 December 2020
Sabina
Den Haag
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien.
Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.
Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.
Maanweg 22
2516 AA Den Haag