Heeft een totaal van 91 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment84%
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen met vriendelijk personeel en vakmanschap bij de montage. Klanten waarderen het deskundige advies en de duidelijke uitleg tijdens het proces. Er zijn enkele meldingen over communicatie of planningsverschillen, maar over het algemeen loopt het proces soepel en tevreden af. Het algemene beeld is positief en consistent.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Deskundig verkoopadvies
Duidelijke en nette montage
Gebaseerd op 12 reviews
Geweldige service!
Van bezorging tot montage zeer tevreden. Fijne vakmensen. Zeer klantvriendelijk!
19 April 2026
Ron
Hillegom
Beste Ron,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces, van de bezorging tot de montage. We geven de complimenten door aan onze vakmensen van Keuken Kampioen. Veel plezier met je nieuwe keuken!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
Blij met de hulp en het meedenken om onze nieuwe keuken samen te stellen
20 March 2026
Sjanneke
Noordwijk
Beste Sjanneke,
Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het ontwerp van jullie droomkeuken. Fijn om te horen dat onze hulp en het meedenken gewaardeerd zijn.
Koen de Klein - Keuken Kampioen
Uiteindelijk prima geholpen
De eerste medewerker hielp ons helemaal niet. Die leek er op uit ons zo snel mogelijk te willen lozen.
De medewerker, die het overnam was een wereld van verschil. Met haar hadden wij ook telefonisch contact. En door haar is alles naar tevredenheid opgelost.
De monteurs hebben ook goed werk afgeleverd. Zij namen de tijd om de keuken weer op de milimeter nauwkeurig af te stellen.
9 March 2026
Vincent
Beste Vincent,
Wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, leuk dat wij deze voor je mochten verzorgen! Geniet lekker van je nieuwe keuken!
geweldig
Ik werd netjes geholpen in de winkel. Ook online heb ik eea kunnen regelen. Bij de montage ging het netjes. Het enige minpuntje is dat je zelf de verpakkingsmaterialen en afval moet weggooien. Maar verder is alles netjes geplaatst, afgewerkt. Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken
7 March 2026
Nathalie
Beste Nathalie,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en feedback, wij stellen dat enorm op prijs. Fijn dat je tevreden bent met het resultaat en nu heerlijk kan gaan genieten van jouw nieuwe keuken,.
Vriendelijk, kundig advies
Vriendelijke ontvangst. Op iedere vraag een (eerlijk) antwoord. Strakke afspraken
16 February 2026
Bart-Jan BJ Akkers
Beste Bart-Jan,
Hartelijk dank voor de mooie review waarin je jouw ervaring met ons deelt.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Vriendelijke en verstand van verkoop van de keukens denk mee met de klant monteur was een vakman legde na montage alles uit mocht er kennissen of familieleden interesse hebben zou ik jullie aanbevelen
15 February 2026
John somers
Beste John,
Wat goed om te horen dat je onze verkoop en monteur als vriendelijk en deskundig hebt ervaren, en dat er echt met jou is meegedacht. Dat vinden wij ontzettend belangrijk. En dat je ons zou aanbevelen aan kennissen en familie waarderen wij enorm. Dank voor het vertrouwen en heel veel plezier met jouw nieuwe keuken!
Koen de Klein - Keuken Kampioen
Kundig en fijn geholpen
Informatie over kleuren & soorten werkbladen was zeer goed. Ook nav oude tekening, had de verkoopster gelijk een goede oplossing voor een nieuwe keuken. Dus samen met de verkoopster verder gaan over de indeling en kwamen er snel uit. Alles goed uitgewerkt en een week later kwam men de keuken inmeten. Daarna weer even terug voor definitieve uitwerking van de keuken en waar de electra, water moet komen. Nog een kleine aanpassing vanuit mijn kant.
Zeer tevreden hoe alles tot nu toe geholpen door de verkoopster.
5 February 2026
Tineke
Beste Tineke,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je bezoek aan onze mooie showroom. Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe keuken.
Boven verwachting
Via bekenden gehoord dat de Keukenkampioen een prima bedrijf is met normale prijzen.
Het bezoek aan de showroom gaf direct al de doorslag. Vriendelijk personeel, prachtige showroom, alles tiptop.
Diezelfde dag tot aankoop overgegaan. Duidelijke uitleg door verkoper.
Thuis alles nog eens nader bekeken. Heel duidelijk “routeplanner”!
Kleine wijzigingen telefonisch doorgegeven, allemaal geen probleem.
Kijken erg uit naar onze nieuwe keuken.
2 February 2026
Frank
Vogelenzang
Beste Frank,
Wat leuk dat wij je nieuwe keuken mogen verzorgen! Dank je voor het in ons gestelde vertrouwen, wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je mooie keuken.
Inge Maas - Keuken Kampioen
We gingen tevreden naar huis
We werden zeer vriendelijk ontvangen.
De verkoper denkt echt mee en drong niet aan.
Al met al uiterst tevreden.
16 December 2025
Henk
Beste Henk,
Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
super netjes afgewerkt
De heren waren keurig netjes. de plaatsing ging in goed overleg en alles is keurig achtergelaten. Geweldig!
5 November 2025
Edwin Sibbel
Zandvoort
Beste Edwin,
Way heerlijk dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken. Wij wensen je heel veel kook plezier toe.
Hobbelig aankooptraject
Verkoper in de winkel in Cruquius heeft ons dingen geadviseerd wat achteraf niet mogelijk was. Wij hebben de keuken besteld tijdens ons eerste bezoek. We gingen daarna op vakantie en zouden na onze vakantie terug komen om de handgrepen en andere details uit te zoeken. Hier wist de verkoper na de vakantie niks meer van. Uiteindelijk konden we wel nog langs komen maar kwam
Het heel snel en gehaast over. Eenmaal Getekend bleek de leveringsweek ineens veel later te zijn dan door de verkoper was beloofd. Verkoper was niet bereikbaar, winkel wuifde het weg en uiteindelijk via het hoofdkantoor wel kunnen regelen. Wij werden gebeld daarna door het hoofdkantoor dat er ook een fout was met de handgrepen. De door de verkoper geadviseerde lange handgrepen waren niet mogelijk omdat de kastjes in de hoek dan niet meer open konden. De vaatwasser stond in de hoek en kon niet open vanwege de radiator van de cv etc.. wij hebben over de koop van de keuken een dubbel
Gevoel over gehouden. Je geeft immers flink wat geld uit. De montage is afgelopen week wel heel goed verlopen. De monteur verdient dan ook een pluim voor het prachtige werk wat hij heeft geleverd.
27 September 2025
Johannes Burger
Lisse
Beste Johannes,
Wat spijtig om te vernemen dat je ervaring niet helemaal naar wens is. Indien je hier nog contact over wenst kun je altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Fijn dat de monteurs top werk hebben geleverd geniet lekker van je nieuwe keuken.
Slecht!
Koop geen keuken bij de keukenkampioen.
Ik ben vandaag helaas teleurgesteld door de keukenkampioen die geen complete keuken heeft oplevert. De zouden plankjes boven onze keuken krijgen en die monteren ze niet.
De monteur gaf aan dat dit probleem heel vaak voorkomt, vooral met mensen met bovenkasten.
Ik ben gebeld door een medewerker en die komen niet met oplossingen of willen meedenken. Keukenkampioen doet ook niet aan compensaties. Dus mocht je keuken niet compleet zijn dan is dat dus helaas je eigen probleem die je zelf moet oplossen. Klantvriendelijkheid kennen ze niet zodra je betaald hebt. Ik begrijp nu waarom je vooraf moet betalen …
Ik klaag normaal niet snel om dingen, maar ik ben wel erg teleurgesteld in de keukenkampioen. Graag waarschuw ik mensen hiervoor om teleurstelling te voorkomen!
18 September 2025
Fabien
Cruquius
Beste Fabien
Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met onze klantenservice. Wij hebben in de checklist aangegeven dat muren verstevigd dienen te zijn om steckborden te kunnen bevestigen. Helaas is dit niet gebeurd en zullen wij om schade in de toekomst te voorkomen deze niet monteren. Wij handhaven ons standpunt zoals aangegeven door de klantenservice.
Deskundig
Vriendelijke,deskundige voorlichting.
We voelden ons welkom.
6 April 2025
Jan
Noordwijk
Beste Jan,
Zoals je kan en mag verwachten bij DE kampioen in keukens! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Excellent
Alleen positieve impressies.
26 March 2025
Aron
Beste Aron,
Een excellente review en alleen maar positieve impressies, veel beter kan haast niet. Hartelijk bedankt voor deze beoordeling!
Top service
Snel en vakkundig opgelost, zonder gedoe
10 March 2025
Edith
Beste Edith,
Zoals je kan en mag verwachten van onze kampioenen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring in deze 5 sterren review.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Altijd behulpzaam met een oplossing.
4 March 2025
Eric
Amstelveen
Beste Eric,
Dat is precies wat je van Keuken Kampioen kan verwachten. Dank voor de waardering.
Prima gedaan.
Afspraak was goed te maken.
De monteurs waren op tijd en hebben onze klacht snel en prima verholpen.
3 March 2025
Ton Mesman
Badhoevedorp
Beste Ton,
Zo fijn dat onze monteurs een goed service hebben verleent, dit is wat je ook zeker mag en kan verwachten van Keuken Kampioen.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
Supergoed geholpen door Jeroen in Cruquius!
Hele fijne winkel met topservice!
2 March 2025
Burcin
Beste Burcin,
Dat is altijd heel fijn om te horen, dank je voor de mooie waardering die je ons geeft.
top
keurig alles op tijd geregeld en een goede service.
22 February 2025
andrea knijnenburg
Voorhout
Beste Andrea,
Wat een prachtige review voor Keuken Kampioen. Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
Uitstekende partij
Van begin tot eind goed begeleid in alles. Allemaal professionals aan het werk die maar één ding willen; een prachtige keuken en een tevreden klant
10 December 2024
Jennifer
Beste Jennifer,
Dankzij onze professionele begeleiding een prachtige keuken en een tevreden klant. Meer kunnen we ons niet wensen bij Keuken Kampioen. Heel hartelijk bedankt voor deze uitstekende beoordeling!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Wordt goed meegedacht en de kwaliteit is goed
29 November 2024
Marion Roosendaal
Beste Marion,
Zoals je van onze service en kwaliteitskeukens mag verwachten! Dank je voor deze mooie 5 sterren review.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Goed geholpen en voorzien van juiste info. Echter is er tijdens het inmeten een fout gemaakt.
Tijdens het inmeten is er een fout gemaakt volgens de monteur. De inmeter heeft een koof over het hoofd gezien, waardoor dit problemen gaf tijdens de montage.
Volgens Keukenkampioen ligt de fout bij mij. Een verkeerde reactie!
Er zijn extra kosten gemaakt. Wie gaan deze kosten betalen (€250,-)?
De keuken is nu nog niet klaar. Vensterbank is in bestelling. Wanneer volgt een update en datum voor afwerking?
Tevens vraagt de 25cm. opstaande achterwand vraagtekens op. Een naad is storend zichtbaar. Waar kan ik deze klacht neerleggen?
Koelkast AEG werkt (nog) niet naar behoren. Lampje brand soms wel en soms niet. Een piepje is af en toe vervelend waarneembaar.
Gr, N.Klasen
14 June 2024
Norbert Klasen
Velserbroek
Beste Norbert,
Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen in deze beoordeling. Jammer om te vernemen dat je over een aantal zaken nog niet helemaal tevreden bent. Voor de hierover door jouw gestelde vragen in de review ga ik onze klantenservice inschakelen. Zij zullen hierover zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou hiermee verder te helpen.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Vanaf het moment van aankoop tot de laatste aansluiting en montage zijn wij zeer tevreden! Alles is zo ontzettend professioneel en vakkundig gedaan waardoor wij niets anders kunnen zeggen dan dat wij iedereen zouden aanbevelen om bij Keuken Kampioen een keuken aan te kopen.
30 May 2024
Shandya
Nieuw Vennep
Beste Shandya,
Dat je voor je aanbeveling, wat leuk om te vernemen dat je zo tevreden bent. Dank je voor deze mooie complimenten, geniet lekker van je nieuwe keuken.
Duidelijk en prettig
Goed geïnformeerd
7 April 2024
Norbert Klasen
Velserbroek
Beste Norbert,
Zoals je kan verwachten bij Keuken Kampioen, fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Perfecte nieuwe keuken in oud huis
Wij zijn uiterst tevreden met het hele traject van begin tot eind bij Keuken Kampioen. Vanaf het eerste advies tot aan de perfecte levering en snelle, nette montage hebben we niets dan lof. Het advies was deskundig en goed doordacht, waardoor we precies de keuken kregen die we voor ogen hadden. De levering verliep vlekkeloos en de montage was snel en professioneel. Kortom, een geweldige ervaring met Keuken Kampioen waar we erg blij mee zijn!
29 March 2024
Ruben de Hamer
Nieuw-vennep
Beste Ruben,
Een geweldige ervaring vanaf de aankoop en het advies tot en met de perfecte levering en de snelle en nette montage. Dank je wel voor deze complimenten voor Keuken Kampioen. De nummer 1 van Nederland ben je niet zomaar!
Review overzicht
Positief sentiment84%
Heeft een totaal van 91 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Over Keuken Kampioen Cruquius
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.