Helaas niet de keuken gekregen die wij besteld hadden. Op papier stond de gewenste keuken, de verkoper vertelde ons dat de tekening nog door diverse mensen nagekeken zou worden. Bij plaatsing bleken de maten echter niet te kloppen, het paste niet. Door kastjes en spoelbak enigszins te verschuiven, werd het “passend” gemaakt. Niet geheel naar ons zin, anders was de plaatsing van de keuken gestopt en hadden we weer weken moeten wachten. Dit hield ook in dat we minder werkruimte kregen. De plaatsing was een drama, U kunt dit nakijken in de door ons geleverde foto’s en klachten. Nadat de monteurs klaar waren met het plaatsen, 22febr, is een discussie ontstaan, dat we absoluut niet tevreden waren. Het enigste antwoord was, het kan niet beter. Mijn vrouw barste in tranen uit, wat een feest moest zijn, eindigde in een drama. Weer klantenservice gebeld, 3 maart kwam de chef van de monteurs zelf kijken, 3 uur heeft hij hier gezeten, alles bekeken, opgeschreven en foto’ van gemaakt.
7 juni kwamen ze met 2 man sterk om alles in orde te maken, een volledige dagtaak.
9 augustus werd het laatste stucwerk gedaan.
Vooraf heeft men ons verteld, dat na oplevering van de keuken een evaluatie zou plaats vinden, echter het enigste wat wij van Brugman ontvingen via de mail was een hele kleine enquete.
We keken uit naar dit gesprek, wij hebben het idee, jullie niet.
Bijna een jaar na aankoop hebben we nu een keuken, een keuken die we eigenlijk niet besteld hebben en waar van alles misgegaan is.
Beschadigde kasten, veel te dikke achterwand, 250mm ipv 125 mm, grote kieren, scheuren, en zo kunnen we nog even doorgaan.
Het is niet geworden wat we er van verwacht hadden.
We hopen nog steeds op een evaluatie gesprek en dat U er op deze manier van af komt met een enquete en een bos bloemen. Die hebben we al gehad in het begin. U kunt ons dossier erbij pakken, zodat U met eigen ogen kunt zien wat er allemaal fout is gegaan.
Beveelt aan
Reactie van Brugman Keukens & Badkamers Hulst
Beste meneer Joosse,
Wat vervelend om te vernemen dat de plaatsing van uw nieuwe keuken niet naar wens is gegaan. Graag ga ik dit voor u intern bespreken en mogelijkerwijs kom ik of mijn collega hier bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Update 03/10/2022
Beste meneer Joosse,
Naar aanleiding van uw review heeft mijn collega u gebeld maar kreeg helaas geen gehoor. Hierop heeft hij u een mail gestuurd waarin hij vraagt of u contact met hem op wil nemen voor een evaluatie gesprek. Misschien is dit aan uw aandacht ontglipt maar als u alsnog in de gelegenheid bent dan hoort hij graag van u. Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers