Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven over het geheel genomen een positieve indruk van Brugman. Klanten noemen vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en oplossingsgericht meedenken. Het werk wordt als kwalitatief en betrouwbaar beschreven en de uitvoering verloopt soepel. De algehele ervaring kenmerkt zich door gemak, servicegerichtheid en duidelijke meerwaarde.
Verkoper Robert heeft mij perfect geholpen met de aankoop van een keuken. Meteen aan de slag gegaan met het aangeleverde ontwerp en hele goed tips en adviezen gegeven. De deal was na een ruim uur helemaal rond! Zo doe ik graag zaken.
29 August 2026
Dennis
Beste Dennis,
Bedankt voor deze fantastische review! Ontzettend fijn om te horen dat Robert je zo snel, vakkundig en prettig heeft geholpen en dat de deal al binnen een uur rond was. We geven deze mooie complimenten heel graag aan hem door. Bedankt voor het vertrouwen en alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
We hebben een prachtige badkamer. Goede installateur. Mooie spullen. Goede opvolging tijdens de installatie. Maar ik had toch iets andere keuzes gemaakt als ons meer uitleg in het adviesgesprek was gegeven, zoals de verschillende maten van tegels bij verschillende merken. In de map staan veel kleine regeltjes, die je tijdens het gesprek en de aankoop niet allemaal kunt overzien. Uiteindelijk nog behoorlijk wat bijkomende kosten betaald.
9 July 2026
Gerda De Vries
BARENDRECHT
Beste Gerda,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en feedback. Wij stellen dat uiteraard enorm op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Vanaf de hartelijke ontvangst tot en met het meedenken met onze moeilijk in te delen badkamer was het een prettige ervaring. Er werd creatief mee gedacht en alle tijd genomen op een gezellige en ontspannen manier. Mede hierdoor gekozen voor Brugman.
13 March 2026
Alexander
Oud-Beijerland
Beste Alexander,
Dank u wel voor uw keuze voor Brugman en voor het delen van deze positieve ervaringen met de ontvangst, het creatief meedenken en de ontspannen sfeer in onze winkel!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Het uitzoeken van een nieuwe toiletruimte ging zeer soepel. Prima geholpen bij Brugman in Barendrecht. Wij zijn geen eindeloze offertevergelijkers en gaan niet allemaal showrooms langs, dus dit paste goed; gewoon in één bezoek alles geregeld. Ontwerp gelijk klaar en korte levertijd. De installateur was ook prima, heeft zijn werk netjes gedaan met goede communicatie en het eindresultaat is schitterend! Niets dan lof voor Brugman!
6 March 2026
Hans
Beste Hans,
Wat een lof voor ons vanaf de prima hulp in de winkel tot en met de nette en vakkundige montage. Hartelijk bedankt hiervoor, er staat dan ook niet voor niets in bijna elke straat een Brugman keuken of badkamer!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Alles bezorgd tot boven (eerste etage). Verkeerd geleverd artikel direct retour en vervangen. Aardige bezorgers.
11 February 2026
Leonard
Rotterdam
Beste Leonard,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
De mevrouw van de service afdeling aan de telefoon was erg vriendelijk en mee denkend en zou de vragen aan de monteur meegeven over de bediening van de stoom oven en dat klopt want de monteur heeft ons alles perfect uitgelegd wij zijn alle bij 80 jaar want dan wordt de moderne apparatuur erg moeilijk.
27 January 2026
Ton de Koning
Hellevoetsluis
Beste Ton,
Het doet ons goed om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp van onze monteur. Dank voor de waardering en geniet van jullie mooie Brugman keuken.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Ze zijn vriendelijk, meedenkend in oplossingen en ter zake kundig. We hadden na ons eerste bezoek meteen een concurrerende prijs. Ze komen hun afspraken na.
15 January 2026
Henk Edel
Beste Henk,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent....daar doen we het allemaal voor!!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Een badkamer laten plaatsen in een bewoond huis heeft een grote impact op je dagelijkse routine. Doordat Brugman kwaliteit, betrouwbaarheid en kundige aannemers heeft, werd de overlast tot een minimum beperkt. Brugman ontzorgt en dat maakt mij een tevreden klant.
22 December 2025
Arie Weeda
Beste Arie,
Fijn dat we je zo goed van dienst konden zijn en dank je voor het delen van je positieve ervaring. Geniet lekker van je nieuwe badkamer!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Onze badkamer is helemaal geworden zoals we in ons hoofd hadden dankzij brugman en de mannen van Ferbo Montage. Bij een verbouwing hoort wat geluid en stof, maar het viel ons alles mee. Onze dochter kon vanaf de tweede week ook gewoon rustig haar middag dutje thuis doen. Soms zelfs de lunch overgeslagen of langer gebleven om het werk zo goed mogelijk te af te krijgen. We zijn Ferdi, Quinten, Andreas en Kenan (en de meneer van het slopen) enorm dankbaar voor het mooie werk wat ze hebben geleverd. Hier kunnen we nog jaren mee vooruit.
11 December 2025
Naomi
Papendrecht
Beste Naomi,
Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe badkamer, heel erg fijn om te horen dat ons montagebedrijf de badkamer zo naar tevredenheid heeft kunnen realiseren. Nu lekker genieten!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Goed geholpen door de serviceafdeling en de servicemonteur. Die de lekkage heeft verholpen van het wastafelmeubel. Lekkage kraan op het wastafelmeubel was het probleem. Voor nu opgelost.
24 November 2025
A van Wingerden
Beste heer/mevrouw Van Wingerden,
Fijn dat onze klantenservice en monteur jouw melding naar wens hebben opgelost. Dank voor de positieve feedback.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
We werden met rust gelaten en konden zelf aangeven wanneer we toe waren aan de volgende stap.
29 October 2025
Hugo
Puttershoek
Beste Hugo,
Bedankt voor je fijne feedback, en de positieve beoordeling!
Koen Klaver - Brugman Keukens & Badkamers
Ik kan Brugman zeker aanraden. Het hele traject netjes op de hoogte gehouden van alles en alles is op rolletjes verlopen. Mooi badkamer voor terug gekregen die in negen dagen is opgeleverd. Prima service, ervaren installateurs.
26 October 2025
Lennert
Papendrecht
Beste Lennert,
Geweldig om te horen dat je Brugman Keukens & Badkamers zeker aanraadt! Super dat jullie tijdens het hele traject netjes op de hoogte zijn gehouden en dat alles op rolletjes is verlopen. Een mooie badkamer opgeleverd in slechts negen dagen, dat is vakwerk! Geniet ervan. Bedankt voor je mooie complimenten over de service en de ervaren installateurs!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Mooie showroom, vlotte levering en wij hadden 2 fantastische monteurs die meedachten in oplossingen.
8 September 2025
M
N
Beste meneer/mevrouw,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring in deze 4 sterren review. Fijn om te horen dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Voor herhaling vatbaar mocht er een volgend project aankomen
29 June 2025
Monika
Beste Monika,
Dat horen wj graag. Fijn dat alles naar wens is en wellicht tot een weerzien bij Brugman.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
We zijn zeer tevreden over Artur, die bij ons de badkamer en het toilet heeft gemaakt.
4 June 2025
Michael
Ameling
Beste Michael,
Dank je voor de mooie complimenten, wat fijn om te lezen dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe badkamer en toilet!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
De verkoper heeft heel goed meegedacht met ons Wij dachten zelf dat zoals wij het wilde onmogelijk was maar uiteindelijk is het een bijzonder ontwerp geworden. Uiteindelijk is de montage ondanks ziekte van de monteur goed gekomen. Wij zijn uitermate tevreden met Brugman .
29 May 2025
Henk
Zwijndrecht
Beste Henk,
Uitermate tevreden over Brugman zelfs met het vervelende feit van een zieke monteur. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe keuken en hartelijk dank voor het plaatsen van deze review!
Correcte beleefd personeel
16 April 2025
Ria
Heerjansdam
Beste Ria,
Hartelijk dank voor de complimenten en top beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Berzorgers zeer behulpzaam... Perfect.
9 April 2025
Leo
Schiedam
Beste Leo,
Dank je voor je aanbeveling, wat fijn dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
We hebben net een keuken gekocht en zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen door Robert. Niet opdringerig, hij weet heel goed waar hij het over heeft en neemt alle tijd voor je.
29 March 2025
Michel
Krimpen aan den IJssel
Beste Michel,
Gefeleliciteerd met jouw nieuwe Brugman keuken! Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over het advies van Robert, hij gaat dat zeker waarderen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
De aanvraag voor nieuwe keukenapparatuur is zorgvuldig voorbereid: nameten van de benodigde ruimte. Communicatie over tijd van plaatsen was correct. Plaatsing gebeurd door medewerkers met kennis, ervaring en klantvriendelijkheid. Kleine onvolkomenheid is door serviceafdeling opgepakt en hersteld. Foutjes zijn niet erg, de wijze van oplossen is belangrijker.
21 March 2025
Arie Kooijman
Beste Arie,
Dank je voor het delen van jouw ervaring. Super fijn om te vernemen dat het hele traject naar wens is uitgevoerd en jij hier zo tevreden over bent.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Vriendelijk ontvangen . Je krijgt de tijd om rustig rond te kijken.
20 March 2025
R Heesterman
Goudswaard
Beste heer/mevrouw Heesterman,
Dat zijn mooie complimenten voor onze vriendelijke ontvangst en prettige hulp in de winkel. Fijn om dat je dit zo hebt ervaren bij Brugman!
Goede keuze
14 March 2025
Ria
Heerjansdam
Beste Ria,
Dankjewel voor je mooie beoordeling!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
neemt de tijd voor je en mooie ruime keus
13 March 2025
Jos
Beste Jos,
Fijn dat je zo tevreden bent over ons want dat is wat wij toch graag horen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Op zoek naar een nieuwe badkamer, zagen we door het grote aanbod door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we gekozen voor Brugman, waar de verkoper met onze wensen aan de slag is gegaan en er een mooi project van heeft gemaakt.
10 March 2025
Henry
Beste Henry,
Heel erg fijn om te horen dat onze verkoper jullie heeft kunnen helpen om door de bomen het bos weer te zien in de badkamerwereld. Hartelijk bedankt voor deze complimenten in jullie beoordeling!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Mooie badkamer, mede door de installateur. De uitleg extra kosten had wat transparanter gekund.
3 March 2025
Jan Bernard
Beste Jan,
Dank je voor het delen van jouw ervaring en feedback, wij stellen dit zeker op prijs.
Geniet van jouw mooie Brugman badkamer.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Bij Brugman Barendrecht vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt.
Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.
Pesetastraat 18 20
2991 XD Barendrecht