Heeft een totaal van 77 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
Positief sentiment92%
Over het algemeen was de ervaring positief. Het team was vriendelijk en professioneel en het resultaat voldeed aan wat werd beloofd. De communicatie verliep vlot en het advies was nuttig, hoewel enkele kosten vooraf werden genoemd. Prijsafspraken kunnen nog helderder.
Sterke punten
Duidelijke communicatie met de verkoper
Vakkundig en professioneel personeel
Transparante prijsafspraken
Gebaseerd op 5 reviews
Goed en betrouwbaar
Zorgeloos een keuken kopen?
Ga naar Brugman Arnhem!
Wat een verademing om met een bedrijf te werken dat gewoon doet wat het belooft!
Wij zijn fantastisch geholpen bij Brugman Arnhem door Kevin.
Kevin is echt een ontzettend vriendelijk, fijn en kundig persoon.
Hij nam alle tijd voor ons, gaf uitstekend advies en heeft samen met ons een prachtige én functionele keuken samengesteld.We hebben het hele proces door Brugman en hun partnerbedrijven laten uitvoeren:
van de demontage van de oude keuken, het nieuwe leidingwerk en stucwerk tot de uiteindelijke plaatsing en het aansluiten van alle apparatuur.
Alles is tot in de puntjes en exact volgens afspraak en planning uitgevoerd.
De communicatie en begeleiding tijdens het hele traject waren top.
Wil je een betrouwbare partner en een zorgeloze ervaring? Dan raden wij Brugman (en Kevin!) aan iedereen aan!
2 July 2026
DJ van Dijk
Zevenaar
alles klopte.
Prima gesprek gehad met verkoper, offerte gemaakt, voorbeeld hoe het zou worden, uiteindelijk resultaat is precies wat we wilde, top!
De badkamer slopers en de opbouwers van badkamer zijn aardige, nette en vakbekwame medewerkers. klein minpuntje is dat er extra kosten van aannemer komen(wel van tevoren bekend) voor dingen die je eigenlijk in de prijs hadden meten zitten, bijvoorbeeld het verwijderen van tegels vloer en wanden zorgt meestal voor beschadigingen van vloer/wanden die daarna weer geëgaliseerd moet worden. Dat zijn dan meerkosten.
5 May 2026
sjon
Beste Sjon,
Dank je voor het delen van je ervaring. Je punt van kritiek gaan wij graag intern bespreken, indien je nog vragen hebt vernemen wij dit heel graag. Geniet lekker van je nieuwe badkamer.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Alles prima geregeld, monteur was erg goed.
Zie boven
28 November 2025
Hans
Beste Hans,
Dank je voor de mooie waardering die onze monteur van jou krijgt. Hij gaat dat zeker op prijs stellen.
Vriendelijk en goed geholpen
We zijn goed geadviseerd. Hebben geen enkele keer het gevoel gehad dat ons iets werd ‘aangeraden’. Er werd voldoende tijd genomen om met ons rond te kijken en te overleggen.
16 October 2025
Marjon Bussink
Beste Marjon,
Dat klinkt als een hele fijne ervaring, die uiteraard ook zo moet zijn! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Brouwer - Brugman Keuken & Badkamers
Zeer goed en kundig geholpen!
Er is goed meegedacht met oog voor detail.
15 August 2025
Thomas
Beste Thomas,
Dat is precies wat je van Brugman mag verwachten. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Transparent vakkundig en vriendelijk
Prima ervaring door het hele proces. Zeer vakkundige specialisten.
26 June 2025
MAIC KOENDERS
Beste Maic,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.
Inge Brouwer - Brugman Keuken & Badkamers
Familie nas uit haalderen
Super geholpen door Bart in de winkel in Arnhem De service van Brugman is ook super als er wat is een belletje
Naar Brugman en het word geregeld met dan aan John en linda
Wij zijn heel blij met met deze 2 mensen een min puntje daar kan
Brugman niets aan doen dat is de aannemer die er maar snel klaar wil zijn met onze badkamer .en waar door Brugman weer in moest grijpen en dat doen ze dan ook dus ja koop gerust bij Brugman
Ook Goede spullen zeer tevreden
7 March 2025
Wim
Haalderen
Beste Wim,
Wat een mooie recensie! Fijn dat Bart, John en Linda zo goed geholpen zijn en dat Brugman echt achter hun service staat. Jammer van de aannemer, maar goed om te horen dat Brugman het netjes heeft opgelost. Geniet van jullie nieuwe badkamer!
Goede service, goede kwaliteit
Goed geholpen
1 March 2025
Marilo Janssen
Huissen
Beste Marilo,
Dank je wel voor deze korte maar krachtige review over onze service en kwaliteit.
Positief!
Prima after sales. Vlot en naar wens gehandeld
21 January 2025
Maarten
Deventer
Beste Maarten,
Tevreden over onze serviceverlening, dit is wat je ook zeker mag verwachten van Brugman. Dank voor het delen van jouw ervaring.
Badkamer 1 groot drama
In Arnhem super goed geholpen door een aardige medewerker.
In eerste instantie alleen voor de keuken (alles perfect!) en vervolgens ook gekozen voor een badkamer.
Maar wat een spijt hebben we hiervan, het hele traject was 1 groot drama.
Langere levertijden, verkeerde producten, verkeerde leveringen, moeilijk contact.
Aantal voorbeelden.
We hebben een gouden douchedeur die bestaat uit verschillende onderdelen. Echter wijken deze kleuren behoorlijk af.
De reactie:
"Deze klacht zien we helaas vaker voorbij komen maar is inherent aan het product. De profielen, stabstangen, klemmen en vervolgens nog het kraanwerk van andere leveranciers komen allen uit verschillende productieprocessen, hierdoor zal er altijd een tint / kleurverschil aanwezig zijn waar ik geen oplossing voor heb. "
Verkeerde spiegel, verkeerde radiator.. Nou goed, 1 groot fiasco dus.
En een project kan natuurlijk altijd fout gaan, en dat dan ook alles fout loopt. Maar het contact is ook verschrikkelijk (late en geen reacties)
Kleine opmerking: Keuken perfect! 10/10 ...
Beveelt niet aan
21 October 2024
Tom
Elst
Beste Tom,
Dank u voor het delen van uw ervaring en feedback. Het spijt ons dat u niet helemaal tevreden bent over bepaalde producten. Wat betreft de radiator deze is alsnog in de juiste uitvoering geleverd. Helaas kan ik u niet anders berichten dan wat mijn collega u heeft verteld over het tintverschil in de verschillende materialen. Mocht u toch nog met vragen zitten dan kunt u altijd contact opnemen met uw verkoopadviseur.
Het is zeker fijn om te horen dat de keuken helemaal naar wens is. Dank u voor de 10.
Klantvriendelijk
Afspraken worden nagekomen.
6 June 2024
Aico
Giesbeek
Beste Aico,
Dank je wel voor deze mooie complimenten. Er staat niet voor niets in bijna elke straat een Brugman keuken en/of badkamer!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Fijn service en een super lieve monteur
Super service en een lieve vrolijke monteur .
29 December 2023
Marten van bijsteren
Tiel
Beste Marten,
Dat zijn nog eens mooie woorden voor onze monteur! Dank je wel hiervoor.
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Mooie keuken! Prettige monteurs!
Tevreden!
18 December 2023
De Bekker
Beste heer/mevrouw De Bekker,
Als u tevreden bent dan zijn wij dit ook. Dank u wel voor de mooie waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goed werk en duidelijke afspraken
Goede hulp bij keuze badkamer door Brugman Arnhem.
Renovatie verliep over het algemeen naar wens. Alle lof voor de projectleider van de aannemer Zepcan. Fijne communicatie met hem en zeer betrokken bij het werk.
Tijdsduur werkzaamheden was wel wat lang. Door een verkeerde meting duurde het lang voordat het systeemplafond geïnstalleerd kon worden.
Communicatie met Brugman over verloop en planning van werkzaamheden was prima.
Het uiteindelijke resultaat is een prachtige efficiënte badkamer.
13 October 2023
Ruud
Beste Ruud,
Gefeliciteerd met de nieuwe prachtige en efficiënte badkamer! Dank je wel voor het delen van jouw over het geheel gezien positieve ervaringen met onze verkoop, communicatie en renovatie.
Top keuken!
Altijd spannend als je vooraf via stalen een keuken samenstelt. Maar bovenverwachting bezorgd en gemonteerd. We zijn er zeer blij mee :-)
10 September 2023
Robin
Beste Robin,
Wanneer u super blij bent, zijn wij dat ook! Wij willen u hartelijk bedanken voor uw review en veel kookplezier toewensen met uw nieuwe keuken!
Zorgvuldig
Tot in de puntjes verzorgd
26 August 2023
L
Huissen
Beste heer/mevrouw,
Kort maar krachtig en positief! Bedankt hiervoor.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Geweldige winkel met goeie service
Wij hebben een showroom model gekocht . Super geholpen met alles . Ook de klantenservice hielp je direct.
12 July 2023
Bert
Epe
Beste Bert,
Wat een fijne beoordeling voor Brugman Keukens & Badkamers. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag. Ik wil u veel plezier wensen met uw aankoop!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Voldoet geheel aan onze verwachtingen
Wij zijn zeer blij met het resultaat en het voldoet geheel aan onze verwachtingen.
25 June 2023
Eric Schokker
Duiven
Beste heer Schokker,
Het doet ons goed dat u blij bent met uw aankoop en dat alles naar verwachting is. Dank u voor d emooie review en beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Ik heb een erge mooie badkamer.
Ik heb op diverse manieren prettig geholpen. Astrid had meteen door wat ik mooi vond. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen. DE service vond ik prettig en ik vond ook de monitoring tijdens de montage erg fijn.
8 May 2023
Mariette Sluyters
ARNHEM
Beste mevrouw Sluyters,
Tevreden over het gehele traject die u bij Brugman hebt doorlopen! Dit is zo fijn om te lezen, dank u wel.
Gastvrij en hulpvaardig
De klant wordt vriendelijk ontvangen en er wordt gevraagd of je rond wil kijken of hulp nodig hebt.
20 April 2023
Andrea
Oosterbeek
Beste Andrea,
Dit horen wij graag! Dank u wel voor de mooie review die u over ons hebt geschreven.
Vakbekwaam personeel
Keurig nette mensen die weten wat service is. De verantwoordelijkheid nemen voor de materialen waar ze mee werken.
19 April 2023
Eric
Duiven
Beste Eric,
Wat een fijne beoordeling voor Brugman Keukens & Badkamers. Dank u wel!
Met vriendelijke groet
Leverde goed werk
Alles was goed gedaan alleen de communicatie kon beter
22 December 2022
Richard van den Berg
Beste heer Van den Berg,
Dank u wel voor de mooie review, beoordeling en feedback. Wij stellen dit zeker op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Snelle en doeltreffende hulp bij technische problemen
Kraan lekte. Is meteen een vervanging geplaatst.
4 December 2022
Axel
Driel
Beste Axel,
Dank u voor deze mooie complimenten, super om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Vriendelijk en bekwaam
De medewerker was vriendelijk en heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de toilet.
20 October 2022
Cornelia
Beste Cornelia,
Leuk om te horen en fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Ben supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer
Ben erg goed geholpen en uw medewerker had gelukkig alle tijd voor mij
8 October 2022
Peggy
Beste Peggy,
Wat fijn om te horen dat u erg goed geholpen bent. Bedankt voor uw beoordeling.
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 77 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Over Brugman Keukens & Badkamers Arnhem
Met het uitgebreide assortiment van Brugman Arnhem vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Arnhem helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.