Familie nas uit haalderen

Super geholpen door Bart in de winkel in Arnhem De service van Brugman is ook super als er wat is een belletje Naar Brugman en het word geregeld met dan aan John en linda Wij zijn heel blij met met deze 2 mensen een min puntje daar kan Brugman niets aan doen dat is de aannemer die er maar snel klaar wil zijn met onze badkamer .en waar door Brugman weer in moest grijpen en dat doen ze dan ook dus ja koop gerust bij Brugman Ook Goede spullen zeer tevreden

Goede service, goede kwaliteit

Goed geholpen

Positief!

Prima after sales. Vlot en naar wens gehandeld

Badkamer 1 groot drama

In Arnhem super goed geholpen door een aardige medewerker. In eerste instantie alleen voor de keuken (alles perfect!) en vervolgens ook gekozen voor een badkamer. Maar wat een spijt hebben we hiervan, het hele traject was 1 groot drama. Langere levertijden, verkeerde producten, verkeerde leveringen, moeilijk contact. Aantal voorbeelden. We hebben een gouden douchedeur die bestaat uit verschillende onderdelen. Echter wijken deze kleuren behoorlijk af. De reactie: "Deze klacht zien we helaas vaker voorbij komen maar is inherent aan het product. De profielen, stabstangen, klemmen en vervolgens nog het kraanwerk van andere leveranciers komen allen uit verschillende productieprocessen, hierdoor zal er altijd een tint / kleurverschil aanwezig zijn waar ik geen oplossing voor heb. " Verkeerde spiegel, verkeerde radiator.. Nou goed, 1 groot fiasco dus. En een project kan natuurlijk altijd fout gaan, en dat dan ook alles fout loopt. Maar het contact is ook verschrikkelijk (late en geen reacties) Kleine opmerking: Keuken perfect! 10/10 ...

Klantvriendelijk

Afspraken worden nagekomen.

Fijn service en een super lieve monteur

Super service en een lieve vrolijke monteur .

Mooie keuken! Prettige monteurs!

Tevreden!

Goed werk en duidelijke afspraken

Goede hulp bij keuze badkamer door Brugman Arnhem. Renovatie verliep over het algemeen naar wens. Alle lof voor de projectleider van de aannemer Zepcan. Fijne communicatie met hem en zeer betrokken bij het werk. Tijdsduur werkzaamheden was wel wat lang. Door een verkeerde meting duurde het lang voordat het systeemplafond geïnstalleerd kon worden. Communicatie met Brugman over verloop en planning van werkzaamheden was prima. Het uiteindelijke resultaat is een prachtige efficiënte badkamer.

Top keuken!

Altijd spannend als je vooraf via stalen een keuken samenstelt. Maar bovenverwachting bezorgd en gemonteerd. We zijn er zeer blij mee :-)

Zorgvuldig

Tot in de puntjes verzorgd

Geweldige winkel met goeie service

Wij hebben een showroom model gekocht . Super geholpen met alles . Ook de klantenservice hielp je direct.

Voldoet geheel aan onze verwachtingen

Wij zijn zeer blij met het resultaat en het voldoet geheel aan onze verwachtingen.

Ik heb een erge mooie badkamer.

Ik heb op diverse manieren prettig geholpen. Astrid had meteen door wat ik mooi vond. Zij heeft uitgebreid de tijd genomen. DE service vond ik prettig en ik vond ook de monitoring tijdens de montage erg fijn.

Gastvrij en hulpvaardig

De klant wordt vriendelijk ontvangen en er wordt gevraagd of je rond wil kijken of hulp nodig hebt.

Vakbekwaam personeel

Keurig nette mensen die weten wat service is. De verantwoordelijkheid nemen voor de materialen waar ze mee werken.

Leverde goed werk

Alles was goed gedaan alleen de communicatie kon beter

Snelle en doeltreffende hulp bij technische problemen

Kraan lekte. Is meteen een vervanging geplaatst.

Vriendelijk en bekwaam

De medewerker was vriendelijk en heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de toilet.

Ben supergoed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer

Ben erg goed geholpen en uw medewerker had gelukkig alle tijd voor mij

zeer tevreden

Mensen met verstand en ervaring. Geen opdringerige verkooppraatjes maar ze luisteren wat je wensen zijn.

Een prettige en positieve ervaring

Bart Koster is een zeer vriendelijke en gastvrije verkoper. Hij heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze van onze badkamer en toilet. Hij dacht goed mee, gaf prima adviezen en was geduldig.

jammer van verpakkingsmateriaal achterlatend

Gewoon prima service en regelen montage en controle tussendoor!

Prima service van aankoop tot oplevering!

slechte service

Mijn ervaring was goed bij kiezen/aanschaffen badkamer. Echter zodra alles rond en betaald is en er dingen gaan die niet zijn afgesproken dan neemt niemand verantwoordelijkheid en wordt er alleen maar naar andere gewezen. Eerste keer Brugman maar zeker ook de laatste keer!!

Wij zijn goed geholpen

Wij zijn goed geholpen

Heerlenstraat 3

6845 AD Arnhem

Over Brugman Keukens & Badkamers Arnhem

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Arnhem vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Arnhem helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.