Heeft een totaal van 104 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment94%
Uit de reviews blijkt dat het team betrouwbare, professionele en klantgerichte service levert. De communicatie en het advies bij het ontwerp worden hoog aangeschreven. De monteurs werkten netjes en dachten mee over wensen en budget. Over het geheel genomen was de ervaring erg positief.
Sterke punten
Goede communicatie
Deskundigheid
Professionaliteit
Gebaseerd op 7 reviews
Slechte service
Tijdens montage bleek dat het leidingwerk wat eerder door hen akkoord was bevonden toch niet goed genoeg. Benodigde aansluiting voor inductieplaat was onduidelijk omschreven. Geen enkele tegemoetkoming in de extra kosten die we hiervoor moesten maken. In plaats daarvan schoof Brugman Alkmaar arrogant alle schuld in onze schoenen zonder ook maar enige vorm van zelfreflectie
Beveelt niet aan
29 October 2022
Lianne
Heiloo
Beste Lianne,
Dank u wel voor uw review. 1 ster, is natuurlijk niet waar wij voor willen staan. Vervelend dat het niet naar wens is verlopen. Ik ga uw beoordeling intern bespreken en kom er zo snel mogelijk op terug.
Servicegericht
Ik ben een tevreden klant. Ik heb mijn keuken en badkamer bij Brugman gekocht.
Personeel dat meedenkt en prettig is in de omgang.
1 October 2022
Gusta
Beste Gusta,
Dat klinkt als een fijne ervaring bij Brugman Keukens & Badkamers. Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Montage prima, voorlichting iets minder, prijs kwaliteit ook wat minder.
Bij verkoopproces voor nieuwe badkamer keurig ideeen besproken en afgesproken wat we wilden. Bij voorlichting over de sunshower werd echter niet gesproken over het feit wanneer je geen gebruik kunt/mag maken van de sunshower. Bijvoorbeeld als je rood haar hebt of bepaalde moedervlekken etc. Was gelukkig bij ons verder geen probleem, maar kan je voorstellen dat je van kouwe kermis thuiskomt als je dat product besteld hebt en achteraf blijkt dat je er niks aan hebt.
Bij installatie bleek ook dat je echt de precieze afmetingen moet hanteren en geen centimeter speling moet hebben om problemen te voorkomen.
Kwaliteit prijs valt ook beetje tegen.
30 September 2022
Beste Ed,
Dank uw el voor uw beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat u niet geheel naar wens bent voorgelicht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer u het prettig vind dat er met u contact wordt opgenomen, verneem ik dat graag van u.
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Goed en kundig, prima kwaliteit!
Erg tevreden met het resultaat.
28 September 2022
Arnold
Castricum
Beste Arnold,
Dank u wel voor uw prachtige review!
Nicole Dijsktra - Brugman Keukens & Badkamers
Doen wat ze zeggen dat ze doen
Prima traject doorlopen bij bestellen en plaatsen nieuwe badkamer.
Communicatie en informatie duidelijk.
Alternatieven aangeboden als iets niet mogelijk blijkt.
Denken mee.
Goede vakkundige levering.
Staan voor je klaar tijdens montage.
27 August 2022
Beste Ed,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is gegaan.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Zorgeloos met een prachtig resultaat.
Vanaf het uitzoeken van een keuken tot en met de plaatsing was alles goed geregeld. Afspraken werden ná gekomen en het resultaat is dat we een prachtige keuken hebben.
21 August 2022
Wim
Uitgeest
Beste Wim,
Dank u voor deze mooie complimenten, fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
spontaan en aardig
We werden rustig benadert of we hulp nodig hadden, daarna goed advies gehad, ook over het verschil van artikelen en de prijzen die gebonden zaten aan keuzes van producten. Fijne winkel waar we meerdere malen overleg hebben gehad, zowel voor als na het inmeten en waar goed werd meegedacht. Erg tevreden.
1 August 2022
Mark
Beste Mark,
Het doet ons enorm goed dat u tevreden bent over ons. Hartelijk dank voor de mooie review en beoordeling, wij stellen dit erg op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Top behandeling in winkel en aan de service telefoon
De dames en heren zijn zeer goed geïnformeerd en de bestellingen die je in de afgelopen jaren heb gedaan bij brugman zijn bekend dus top
30 July 2022
Ab groot
Beste heer Groot,
Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening. Dank u wel voor de mooie waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
de monteurs waren goed in hun werk en hebben alles netjes opgelost.
26 July 2022
hartendorp
heerhugowaard
Beste heer/mevrouw Hartendorp,
Fijn dat onze monteurs alles nar tevredenheid hebben opgelost.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Prima firma voor nieuwe badkamer, toilet en keuken!
De keuken, toilet beneden en badkamer totaal heb ik gekocht bij Brugman keukens & Badkamers. Het personeel heeft het allemaal uitstekend geregeld (vriendelijk, denken mee (ook financieel), goed mailverkeer, geduld en staan steeds voor je klaar). Ook de samenwerking met Jonker BV Uitgeest om toilet beneden en badkamer totaal te verbouwen/monteren moet zeker vermeld worden. Een zeer tevreden klant én blij met het eindresultaat!
24 May 2022
Henk
Beste Henk,
Het doet ons enorm goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over hoe alles verlopen is betreft uw aankoop van uw keuken en sanitair. Hartelijk dank voor de waardering die wij van u krijgen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
droomkeuken naar al onze wensen
Stapje voor stapje alles bij elkaar gezocht. Klant is serieus genomen en er alle tijd voor gekregen.
Dit was de eerste stap, de volgende wordt het plannen en plaatsen.
18 May 2022
Caroline Petersen
ALKMAAR
Beste mevrouw Petersen,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Behoorlijk
De eerste beoordeling was zo zo, maar de tweede monteur het probleem goed aangepakt
5 May 2022
Peter
Heiloo
Beste Peter,
Fijn om te vernemen dat alles goed is gekomen. Dank u voor de positieve beoordeling.
Uitstekende service ook na 5 jaar
Viclean toiletbril 5 jaar na oplevering van onze fantastische badkamer helaas stuk, Brugman Alkmaar heeft via Villeroy en Boch een compleet nieuwe geleverd.
28 April 2022
Peter
Beste Peter,
Wat fijn om te horen dat wij u konen helpen en onder service een nieuwe zitting konden leveren. Dank u wel voor de mooie review en waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goede adviezen en wederzijds begrip
Na plannetje te hebben overlegd voor nieuwe badkamer en mogelijkheden, kwamen ze met een passend en ieders tevredenheid antwoord.
18 April 2022
Beste Ed,
Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is gegaan want dit is wat wij graag horen. Dank u wel.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goede verkoper, heeft verstand van de producten
Zeer go d. Verkoper heeft verstand van de producten. Dit al op zijn jonge leeftijd.
9 April 2022
Barry
Bergen
Beste Barry,
Dank u voor de complimenten, dit gaat mijn collega zeker waarderen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Super netjes, correct zeer professioneel
Alles is netjes gedaan, zeer goede afwerking
Super snel en geen gebreken en goede aftersale!
4 April 2022
Edwin
Beste Edwin,
Hartelijk dank voor de mooie review. waardering en de complimenten die wij van u krijgen.
In 1 zin grote klasse!
Keuken gekocht bij jullie omdat wij ook al een goede ervaring hadden met onze badkamer.
Wij werden ontvangen door Bob in Alkmaar en die heeft ons zo vriendelijk en netjes geholpen en van alles laten zien.
Uiteindelijk een keuken gekocht en in al die tijd tot de keuken kwam heel veel contact met Bob gehad en ook met vriendelijke Emil. Bob zelfs bij ons thuis geweest om toch nog wat op te meten om alles goed op papier te hebben.
Ik mag wel zeggen wat een TOP bedrijf is Brugman.
Monteurs waren ook erg goed en vriendelijk en zeer secuur!
Dus kortom ik zou Brugman bij iedereen aanraden!
Bedankt in ieder geval Bob en Emil voor alles jullie zijn echt fantastisch!
19 March 2022
Danielle
Beste Danielle,
Wat een mooie review heeft u over ons geschreven. Hartelijk dank hiervoor want het doet ons enorm goed om te lezen dat de aankoop en montage van uw badkamer naar wens is verlopen en u daarom nu ook uw keuken bij ons hebt aangekocht.
Goede, soepel levering/bezorging
Goede, soepel levering/bezorging. Simpele wens, maar volledig nagekomen.
16 March 2022
rick de bruijn
heemskerk
Beste heer De Bruijn,
Fijn dat u zo tevreden bent over over de bezorging van uw aankoop. dit is wat wij graag horen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Super en snel afgehandeld.
Na telefonische aangifte van de klacht, werd dit direct opgepakt en de herstelwerkzaamheden binnen een week afgehandeld.
Zonder commentaar of tegen argumenten (ook wel eens fijn! om mee te maken).
Ik word dus als klant serieus genomen, dat bevorderd de tevredenheid.
14 March 2022
S. Smith
Beste heer/mevrouw Smith,
Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze serviceverlening. Dank u wel voor de mooie beoordeling.
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Wij gingen 21 augustus naar Brugman om wat ideeën op te doen om onze bestaande badkamer te renoveren. Wij werden uiterst vriendelijk van alle informatie voorzien en 2 uur later waren we er al uit en hebben de bestelling voor een complete badkamer geplaatst. Super blij mee.
12 March 2022
John
Schermerhorn
Beste John,
Dank u wel voor de hele mooie review en beoordeling. Dit waarderen wij enorm.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Super goed en vriendelijk geholpen!
Wij zijn door Brugman Alkmaar zeer vriendelijk en goed geholpen,met het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Het eerste kennismakinggesprek ging vanwege corona via een videogesprek,wat ik als zeer prettig heb ervaren,en daarna toen het weer kon de definitieve keuken met bijbehorende apparatuur uitgezocht en samengesteld.
12 March 2022
Lida Keijzer
Oudeschild
Beste mevrouw Keijzer,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring die u bij ons hebt opgedaan. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over hoe uw aankoop is verlopen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Kopen bij Brugman top, afdeling planning heeft veel aandacht nodig!!
Bij Brugman kopen deden we 30 jaren geleden al, nu weer voor veel geld, tegels, badkamer en keuken.
De verkoop in de winkel en de levering zelf, absoluut erg fijn.
De planning en hun fouten en niet nakomen van afspraken heeft mijn inziens veel aandacht nodig, erg slecht niet fraai etc, dat doet Brugman geen goed !
Het heeft ons nu en waarschijnlijk de komende week stress opgeleverd en extra kosten, niet leveren, oplossen etc, etc.
3 March 2022
ans dik
Sint maarten
Beste mevrouw Dik,
Het doet ons goed dat u wederom voor ons hebt gekozen. Het spijtons zeker dat hey nu niet helemaal probleemloos is verlopen waarvoor ook onze excuses. Dank u wel voor u feedback wij nemen deze zeer ter harte.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Voor de keuze van badkamer/keuken/toilet ben ik uitstekend geholpen!
De medewerkers van Brugman Alkmaar nemen de tijd voor je, denken prima mee, zoeken en komen met oplossingen, onderhouden prima mailverkeer, zijn vriendelijk, behulpzaam én hebben ervoor gezorgd dat alles prima werd afgeleverd. Ook de samenwerking met Jonker BV uit Uitgeest wil ik met name noemen, want de medewerkers van Jonker BV hebben de badkamer/toilet leeggehaald, verbouwd en de goederen van de badkamer en toilet fantastisch gemonteerd! Prima overleg, werken precies en netjes, komen met uitstekende oplossingen, zijn vriendelijk én prima mailverkeer. Beide firma`s zijn een echte aanrader. Ik ben dus een zeer tevreden klant!
17 February 2022
Henk
Beste Henk,
Hartelijk bedankt voor deze mooie beschrijving van uw ervaringen met ons advies en de levering en daarnaast uw positieve ervaringen met ons montage bedrijf. Heel erg fijn om dit van u te kunnen horen!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Goede service en montage
Het gehele aankoop- en montagetraject verliep goed en duidelijk.
Montage verliep goed en snel en is geheel naar wens uitgevoerd.
Zeer blij met nieuwe badkamer en toilet.
26 January 2022
Jeroen
Beste Jeroen,
Zeer blij met uw nieuwe badkamer en toilet en tevreden over het gehele traject van aankoop tot en met montage. Meer kunnen we ons niet wensen, dank u wel voor deze mooie review!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
we zijn heel vakkundig en prettig geholpen.
een prettige samen werking
23 January 2022
ans dik
Sint maarten
Beste mevrouw Dik,
Dit horen wij graag, dank u wel voor de mooie woorden en positieve beoordeling.
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 104 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over Brugman Keukens & Badkamers Alkmaar
Bij Brugman Alkmaar vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.