Heeft een totaal van 70 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment90%
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met de keukenleverancier. Communicatie wordt als duidelijk en tijdig ervaren, en levering en montage worden als top beoordeeld. Daarnaast wordt het afval meegenomen na levering. Een melding gaat over extra kosten door slecht advies, maar de algehele indruk blijft positief.
Sterke punten
Duidelijke en tijdige communicatie
Vakkundige montage en levering
Afval werd meegenomen
Gebaseerd op 5 reviews
Goede service van de monteur
Vriendelijke en vakkundige monteur,heeft alles perfect opgelost !
19 February 2022
Hans
Beste Hans
Fijn dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn!
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Kim begreep exact waar we naar toe begeleidt moesten worden.
Met veel plezier de eerste aankoopstappen doorlopen en ideeën uitgewerkt, nu afwachten of en op tijd de afronding zal plaatsvinden.
18 February 2022
Willem
Lochem
Beste Willem,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen!
Fantastisch
We zijn bijzonder tevreden over de service van Mandemakers keukens en genietn nu elke dag van het eindresultaat.
26 January 2022
G.
Ruurlo
Beste meneer/mevrouw,
Wat fijn dat u lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Ook in de serviceperiode is Mandemakers klantgericht.
Uitstekende service na installatie en enige tijd gebruik van een bijzonder plezierige en prachtige keuken.
23 January 2022
Ernst
Eerbeek
Beste Ernst,
Wat fijn dat u al lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Deskundig advies met een persoonlijke tint
Als toevallige passant en zonder afspraak werden wij toch niet veel later heel vriendelijk geholpen door verkoper Maarten. Met veel zorg en aandacht hebben wij uiteindelijk een keuze gemaakt met een keuken van Mandemakers die ergens in week 10 2022 zal worden geplaatst. Wat eruit sprong was de zelfgebakken appelgebak, een inkijkje in de keuken van Maarten zelf en de finishing touche achter gesloten deuren in Coronatijd.
7 January 2022
Dick Breedijk
Hengelo (Gld)
Beste heer Breedijk,
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en uiteraard gefeliciteerd met uw nieuwe keuken. Wij gaan zorgen dat de keuken geheel naar wens geplaatst wordt.
Thea Mulders- Mandemakers Keukens
Een zeer goed,vakkundig en betrouwbaar bedrijf
Alles is volgens afspraak super geregeld :
Vanaf het uitzoeken, bestellen en leveren van de keuken hebben we een zeer goed contact gehad met de mensen van Mandemakers .
De keuken is geleverd op de afgesproken datum.
De keukenmonteurs hebben de keuken perfect geplaatst en alles schoon en netjes achtergelaten.
De service was uitstekend !
26 December 2021
J.G. Punte
Beste heer/mevrouw Punte,
Alles geheel naar wens, wat willen wij nog meer. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling, wij waarderen dit enorm.
Thea Mulders- Mandemakers Keukens
Hier heb ik nog geen ervaring in
We hebben nog wel wat vragen We zouden naar Zutphen toe
Gaan maar corona heeft het tegen gehouden.
Even afwachten of we bellen
22 December 2021
Tonnie
Deventer
Beste Tonnie,
Voor uw vragen zijn we altijd bereikbaar en zijn u graag van dienst. Onze showrooms zijn in deze tijd gewoon telefonisch te bereiken!
Geweldig!
Wij zijn zeer enthousiast over ons droomkeuken van Mandemakers! Van aankoop, tot levering en de uiteindelijke montage, alles is naar wens verlopen. Ik kan Mandemakers bij een ieder aanbevelen. Mandemakers krijgt van ons een welverdiende TIEN!
20 December 2021
Richard Wilmink
Markelo
Beste meneer Wilmink,
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw ervaring, geniet lekker van uw nieuwe droomkeuken.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Super geholpen met alles !
Super geholpen vanaf de aankoop tot en met het plaatsen van de keuken.
De verkoper die goed aanvoelde wat ik wilde, alle informatie daarna was helder en duidelijk.
Het plaatsen werd heel secuur gedaan en alles werd keurig opgeruimd en aangeveegd, ook buiten !
11 December 2021
irma de vries
Goor
Prettige bespreking met adviseur en bijzonder prettige ervaring met de monteurs
De monteurs leverde vakwerk, werkten netjes, vlot en ruimden iedere keer de rommel op (ook tussendoor) zodat er weinig rommel verder in het huis kwam.
9 December 2021
Leo
Beste Leo,
Wat fijn dat u er nu lekker van kunt gaan genieten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Margo Maes - Mandemakers Keukens
Goede informatie, geen weken wachten op tekening en direct een prijs,
Professionele aardige verkopers, lekkere koffie en appeltaart, fijne sfeer, begripvol, direct prijs aan eind gesprek.
3 December 2021
Marina
Eerbeek
Netjes en kwalitatief goed product en montage!
Netjes, goede kwaliteit in product en montage!
3 December 2021
Marthijn
Vorden
Beste Marthijn,
Dank u wel voor de mooie complimenten over onze producten en de montage hiervan.
Thea Mulders- Mandemakers Keukens
Gewoon geweldig, niets op aan te merken
Vanaf het begin dat de keuken bij ons kwam was het prima, de jongens die het gebracht hebben : Chapeau.
Het blad en de vriezer moesten 6 trappen omhoog. Met de lift en de kraan ging het niet .
Het plaatsen was ook fantastisch,Jan en Chris zijn goed met elkaar en zeer correct naar ons toe.
Ze zijn leuk, weten wat ze doen, zijn gezellig.
Kortom: wij zijn blij.
27 November 2021
Vera
Droomkeuken
Voortraject ging super goed zoals ik had verwacht van Mandemakers, echter is onze eiland verkeerd geleverd en de monteur heeft het gemeld. Helaas wachten we nog steeds op een reactie? Wat me heeft teleurgesteld.
12 November 2021
H
Zutphen
Hele mooie keuken gekocht voor mijn schoonmoeder.
We hebben een hele mooie keuken gekocht bij Mandemakers Zutphen. We zijn erg goed geholpen door Marianne en Sam. Nu het plaatsen en monteren nog, maar dat zal wel goed komen.
8 November 2021
Henrie
Veenendaal
top
erg tevreden
29 October 2021
lilian
Bathmen
Goede service, luistert goed wat de klanten willen
Nvt
11 October 2021
Buis
Deventer
Onjuiste frontkleur geleverd, geen (of enkel zeer prijzige) oplossing
Helaas is onze keuken geleverd met niet de door ons verwachtte kleur. Dit heeft kunnen ontstaan doordat de foute frontkleur in de offerte is geregistreerd en wij achteraf niet juist gecontroleerd hebben. Uiteraard hebben wij voor deze kleur getekend en ligt die fout uiteindelijk bij ons. Wij kopen echter niet dagelijks een keuken en kleurcodes en type nummers zeggen ons niet gelijk veel. Ik heb me tijdens het controleren van de offerte geconcentreerd op de mate en de typenummers van de apparatuur. Ten onrechte ervan uitgaande dat kleur en type deurtjes wel goed overgenomen waren.
Waar wij zeer van schrokken was de koude, kille en meer dan zakelijke opstelling van de vestigingsmanager. Geen enkele vorm van empathie ten aanzien van wat er was gebeurd.
Bijna met het mes op de keel werd gesteld dat als wij niet bereid waren om in een prijsrange van rond de 13.000,00 na te denken om onze verwachte keuken te realiseren verder uitwerken geen zin heeft. Ons bekroop het gevoel dat de heer meer in de verkoopmodus zat dan oplossingsmodus. Een teleurstelling rijker waarbij we niet de verwachting meer hadden dat er oplossing vanuit Mandemakers volgt (en we dan ook de deuren etc. extern zullen laten vervangen).
Mocht vanuit het hoofdkantoor toch nog de behoefte bestaan meer over deze casus te vernemen dan ben ik bereid deze mondeling toe te lichten.
Beveelt niet aan
7 October 2021
Ernst
Rozendaal
zeer tevreden
Onze 5 jaar oude keuken moest opnieuw worden gesteld omdat we een nieuwe vloer hebben geplaatst.
Na contact met servicecenter is er een monteur geweest en heeft dit voor ons opgelost.
Hartelijk dank voor de snelle service
6 October 2021
René
Zutphen
netjes geholpen, vriendelijk personeel, deskundig
levering en montage conform afspraak, alles compleet, netjes gemonteerd, we zijn ERG tevreden met onze nieuwe MANDEMAKERS keuken!
2 October 2021
Han Rekswinkel
Toldijk
Vriendelijk, de tijd nemend, meedenken, duidelijke tekeningen en last but not least, een uitstekende verzorging van de inwendige mens.
1 October 2021
Marian
Hele vakkundige monteurs
De monteur was heel vakkundig en netjes ,hij heeft heel goed werk verricht, wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en met de installatie , we bevelen iedereen die een keuken nodig heeft aan bij Mandemakers, correct , vriendelijk en afspraak is afspraak.
26 July 2021
Hans Punte
Optimaal meegedacht.
Prima.
21 June 2021
Ed
Apeldoorn
Van aanschaf tot oplevering prima!
Mandemakers Zutphen bezochten we als eerst, we hadden direct een positief gevoel. Hierop hebben we nog diverse showrooms bezocht en uiteindelijk gaf het uitstekende advies, de goede ideeën, uiteraard de prijs én de persoonlijke klik met bedrijfsleider Wilco Bolle de doorslag.
Het hele proces is prima verlopen, we zijn goed geïnformeerd. Er was één kleine onaangename verassing en dat was dat we installatiekosten betaalden maar dat er in de documenten aangegeven stond dat we de apparatuur zelf aan zouden sluiten. Dit is naar onze mening niet duidelijk zo benoemd of afgesproken. We hebben er zelf wel voor getekend dus deze onduidelijkheid ligt zeker niet alleen bij Mandemakers. Let hier bij de aankoop dus wel op.
Dit zou betekenen dat we de Quooker, keramische kookplaat, afvoeren etc, zelf aan zouden moeten sluiten. Gelukkig was het installatieteam coulant en met behulp van wat eigen inzet kwam het toch voor elkaar en verliet het installatieteam de keuken waarbij alles werkend opgeleverd werd.
We hebben nu een prachtige keuken en het algehele gevoel is ontzettend goed. We kunnen iedereen een keuken bij Mandemakers aanbevelen en zullen bij een volgende keuken ook zeker weer naar Mandemakers gaan!!
18 June 2021
Marco
Twello
Prima ervaring! Super blij met onze aankoop!
Wij zijn prettig door Sami geholpen!
1 June 2021
Richard Wilmink
Markelo
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 70 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over Mandemakers Keukens Zutphen
In onze prachtige vestiging in Zutphen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.