Goed bedrijf
Ontwerp zeer professioneel, prijs goed, levertijd prima, levering prima, plaatsing en installatie snel en uitstekend.
11 December 2022
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 130 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten melden een soepele en goed georganiseerde aankoopervaring. Het personeel is vriendelijk en deskundig en begeleidt het proces met duidelijke uitleg. Het assortiment en de kwaliteit worden consequent geprezen, en levering en montage verlopen professioneel. Over het algemeen tonen de beoordelingen een hoge tevredenheid en wordt de winkel aanbevolen.
11 December 2022
Capelle a/d IJssel
Prettige sfeer met dito medewerkers
28 October 2022
Alessandro
Spijkenisse
Beste Alessandro,
Dank u wel voor deze geweldige review met uw mooie complimenten!
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
Afgelopen weken diverse keukenwinkels bezocht om inspiratie op te doen. Tijdens ons eerste bezoek werden we aangesproken door Ferry. Eigenlijk was de klik er meteen. Een week later gebeld om een afspraak te maken en ons verder te oriënteren. We zijn heel fijn geholpen door Ferry. Nam de tijd voor ons en was nergens opdringerig in. Kwam met goede ideeën en al gingen we voor de 3e keer de showroom in. Tijdens de lunch kregen we een lekker broodje en een soepje. Ondertussen ging Ferry aan het tekenen en kwam hij met een voorstel. Dit voorstel was uiteindelijk juist zodat wij de keuken hebben besteld. Ik kan een ieder aanbevelen om naar Mandemakers Barendrecht te gaan.
25 October 2022
Nico
Heinenoord
Beste Nico,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen. Dank u voor de mooie complimenten en uw aanbeveling.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Ik heb het formulier niet afgemaakt en kan niet naar terug. Ik krijg wel de melding bedankt voor de positieve beoordeling. Ik was niet klaar de site loopt vast.
19 October 2022
Denise
Beste Denise,
Vervelend dat de site is vastgelopen. Ondanks dat hebben we uw positieve review wel ontvangen, dank u wel hiervoor!
Mocht u nog eventuele opmerkingen of vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen op [email protected]. Dit dan graag onder verwijzing naar deze review.
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
Netjes 1/2u voor afgesproken leverdag en dagdeel gebeld. Een hoop dozen in de woonkamer op zelf geplaatste stucloop, om de nieuwe vloer te beschermen. Fijne strakke plaatsing, aardige kerel die monteerde overigens. Zeer blij met het resultaat. Alleen een ladepaneel was manco en wordt spoedig geleverd maar dat zal goed komen. Bedankt!
3 October 2022
Ferry
Rhoon
Beste Ferry,
Wij gaan inderdaad zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Goed geholpen bij verkoop. Aflevering en installatie waren zeer goed. Alles klopte. Aardig en deskundige installatie.
11 September 2022
Lex
Schampers
Beste Lex,
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Margo Maes - Mandemakers Keukens
Het is mij goed bevallen Goede service Alles op tijd geleverd en gemonteerd
8 September 2022
Helen
Beste Helen,
Een maximale score en helemaal tevreden over ons personeel, de service, levering en montage. Dank u wel voor deze mooie woorden!
Alles op tijd geleverd
6 September 2022
Jan-Piet
Schiedam
Beste Jan-Piet,
Zoals u van ons kan en mag verwachten! Dank u voor deze positieve 5 sterren review.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Robert ( verkoper in Barendrecht) heeft ons goed geholpen en heeft de eerste indruk van een andere medewerker recht getrokken!
18 August 2022
Ralph Post
Beste meneer Post,
Wat fijn dat wij u uiteindelijk geheel naar wens van dienst konden zijn. Dank u voor het delen van uw ervaring.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Als alles verloopt zoals beloofd zullen we dik tevreden zijn. Dat weten we pas na week 47 (21 t/m 25 november 2022) want dan wordt de keuken gemonteerd. We hebben er wel veel vertrouwen in.
3 August 2022
Peter
Barendrecht
Beste Peter,
Daar gaan we zeker voor! Fijn om te vernemen dat u goed bent geholpen tijdens het uitzoeken van uw keuken. Geniet van de voorpret!
Pauline Meesters - Mandemakers Keukens
Zeer positieve ervaring met de aankoop en levering en plaatsing van de keuken. Ik zou niet weten wat ik als punt van betering kan aangeven. Uitstekende service. Zowel bij de aankoop als bij het leveren voelde je dat Mandemakers blij met je als klant was, zeer professioneel bedrijf, keurig ingeregeld allemaal. Je hoort en leest verhalen over onder druk zetten etc, daar hebben wij niets van gemerkt. Natuurlijk wilde men graag dat wij een keuken zouden kopen, maar is dat vreemd voor een keuken leverancier?
30 July 2022
Ton
Schiedam
Beste Ton,
Wauw wat een mooie complimenten schrijft u, daar worden wij heel blij van! Super om te vernemen dat u zeer positief bent over het gehele traject. Veel kookplezier in uw nieuwe keuken gewenst!
Pauline Meesters - Mandemakers Keukens
Onze keuken werd vlak voor kerstmis geinstalleerd. Er waren tal van problemen die eind juli uiteindelijk allemaal zijn opgelost. Zonder aarzeling werd alles hersteld, zodat de klant ondanks de duur heel tevreden is over de kwaliteit van de keuken, maar vooral over de verleende service. Onze complimenten daarvoor.
25 July 2022
Fred
Lekkerkerk
Beste Fred,
Dat zijn mooie complimenten voor onze service en kwaliteit, hartelijk bedankt daarvoor!
We wensen u nog heel voor kookplezier toe.
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
Vanaf de eerste stap in de showroom voel je thuis. Vriendelijke mensen aan de receptie en een uiterst kundige keukenadviseuse heeft ons te woord gestaan. Zonder enige druk tot een afspraak gekomen en alle wensen en mogelijkheden zijn gecombineerd tot een prachtig keukenplan. Na het tekenen van de order stopt de service en vriendelijkheid niet! Iedere vraag wordt serieus behandeld en naar volle tevredenheid beantwoord. Chapeau filiaal Barendrecht! ,een aanrader voor al onze familie en vrienden die keukenplannen hebben. Verder is de levering probleemloos verlopen en ook de montage verdient een vette pluim!
14 July 2022
Remco Korver
Vlaardingen
Beste meneer Korver,
Dank u voor het delen van uw fantastische ervaring bij Mandemakers Keukens. Wat ontzettend leuk dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen!
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Een nieuwe keuken is een grote investering. Het is belangrijk dat je daarbij goed geadviseerd wordt wat kan en wat niet kan. Mandemakers Barendrecht heeft hier alle tijd voor genomen. Toch bleek dat de tekeningen niet helemaal overeenkwamen met onze wensen. Dat is niet fijn. We hebben daarom contact opgenomen met de klantenservice. Gelukkig zijn we goed geholpen en wordt de keuken naar onze wensen aangepast.
13 July 2022
Marcel
Beste Marcel,
Dank u wel voor uw prachtige beoordeling. Ik wil u alvast veel kookplezier toewensen.
Nicole de Haan - Mandemakers Keukens
Vanaf moment van bezoek tot en met montage fantastisch . Professioneel en afspraken worden direct nagekomen . Er is altijd wel iets maar dat wordt direct opgelost . Dank jullie wel team Mandemakers Barendrecht
17 June 2022
Theo Roebbers
Deest
Beste heer Roebbers,
Wat een mooie complimenten schrijft u, dat waarderen wij enorm! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Pauline Meesters - Mandemakers Keukens
Enige minpunt is dat ze van de keuken geen 3D tekening hebben gemaakt. Maar dat deed niets af aan de service en voorlichting!
16 June 2022
Lex
Beste Lex,
Dank u wel voor het delen van al uw ervaringen met ons. Goed om te horen dat u over het geheel tevreden bent.
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
Keurig personeel vriendelijk, helpen je bij alles bezorging perfect, keurig afgeleverd de monteur was top keuken is keurig neergezet, normaals alle tijd, niet snel monteren uitleg was goed Joep was alleen maar top.vakkundig Ook telefonisch contact was top
2 June 2022
marianne van den Brink
Spijkenisse
Beste mevrouw Van Den Brink,
Super om te horen, wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
goed geluisterd naar het probleem van de klant
31 May 2022
Rene
Beste Rene,
Dat vinden we super fijn om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens
Vakkundig, persoonlijk heb ik als zeer prettig ervaren. Goed advies en leuke ideeën.
29 May 2022
Henk
Steenbergen
Beste Henk,
Dat horen we heel graag. Hartelijk dank voor uw positieve review.
Pauline Meesters - Mandemakers Keukens
Alles ging bijna top, alleen 2de monteur kwam niet dezelfde dag. Onderleggers voor de carroussel was verkeerde maat, maar vergissingen maken we allemaal. Stoomoven komt later en dat is gezien de situatie redelijk acceptabel
27 May 2022
Frans
Velddriel
Beste Frans,
Al met al tevreden over het geheel, dat is goed om te horen. Dank u wel voor het delen van uw ervaringen!
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
We mochten op ons gemak kijken en kregen als enige bij mandenmakers een mooi boek mee om thuis te bekijken. We zijn zeer tevreden met de goede service en de hartelijkheid waar we mee ontvangen zijn. Echt super tof!
24 May 2022
Vanessa
Barendrecht
Beste Vanessa,
Zeer tevreden over de service en hartelijkheid in onze winkel. Hartelijk bedankt voor deze mooie complimenten!
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
Voor kerst 2021 heeft Mandemakers een keuken bij ons geinstalleerd. Er moet op dit moment (24 mei 2020) nog een afspraak komen voor de laatste aanpassing. Het komt uiteindelijk prima in orde, maar er wordt wel enige geduld gevraagd van de klant. Mandemakers heeft overigens vriendelijke vakmensen in dienst.
24 May 2022
Fred
Lekkerkerk
Beste Fred,
Dank u wel voor het plaatsen van uw review met uw ervaringen. We gaan er zeker voor zorgen dat alles in orde komt!
Twan Verlinden - Mandemakers Keukens
In onze prachtige vestiging in Barendrecht verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.
Pesetastraat 2
2991 XT Barendrecht