Heeft een totaal van 98 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment99%
Klanten benadrukken consequent een persoonlijke aanpak en heldere begeleiding. Het team wordt als professioneel, vriendelijk en betrouwbaar beschreven. Adviezen zijn praktisch en maatwerk, met een snelle en soepele afhandeling. De ervaringen geven een duidelijk beeld van klantgerichte service en kwaliteit.
Sterke punten
Persoonlijk contact
Duidelijk advies
Snelle afhandeling
Gebaseerd op 12 reviews
Zeer professioneel geregeld allemaal.
Albert heeft voor ons de best mogelijke rente en looptijd weten te bewerkstellen voor onze nieuwe hypotheek.
De zeer begrijpelijke manier van communiceren, met goede uitleg door Albert heeft ons doen besluiten alles door hem te laten verzorgen.
Van harte aanbevolen door ons, en zeker ons adres voor eventuele zaken in de toekomst.
Met vriendelijke groet,
Fam. J. Nederlof
21 December 2022
Jaap Nederlof
Gweldig
Wij hebben dit jaar alles opnieuw gedaan ook onze verzekeringen, het heeft een behoorlijke bezuiniging opgeleverd. Top een aanrader
21 December 2022
Petra van Kralingen
Groot-Ammers
De hypotheek was snel en goed geregeld, terwijl ik eerder bij mijn eigen bank nul op het recest kreeg. Albert is zeer behulpzaam en direct bereikbaar voor vragen. Heldere communicatie. Niet ***len maar poetsen. Zeer blij dat ik met Hypokee in zee ben gegaan! Ook na het afsluiten van de hypotheek heeft Albert mij tevens geholpen met het overzetten van mijn verzekeringen naar een pakketverzekering met extra korting. Ook als het gaat om vragen over belasting en aftrekposten kreeg ik direct helder advies. Top!
20 December 2022
Wijnand
Krimpen aan den IJssel
Fijn geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek
We hadden wat haast bij het afsluiten van onze hypotheek vanwege de lage rente op dat moment. Albert reageerde snel, adequaat en vriendelijk.
Ook onze verzekeringen hebben we tegenwoordig bij hem ondergebracht.
20 December 2022
Fam. Muit
Krimpen aan de Lek
Top bedrijf, goed resultaat.
Sinds 2016 bij OkeeAdvies mijn hypotheek en verzekeringen ondergebracht. Als er iets is staan ze ook echt voor je klaar om je goed te helpen. Betrouwbaar en doen wat ze beloven.
3 August 2022
Angelo van den Berg
Stad aan 't haringvliet
Super fijn contact, snelle en duidelijke uitleg van diverse opties
Het is alweer de 3e keer dat wij met Paul zaken hebben gedaan. We hebben onze wensen kenbaar gemaakt richting Paul. Hij is op korte termijn voor ons bezig geweest. De uitleg van de nieuwe hypotheek was duidelijk en wederom is alles uit handen genomen zodat we er zelf bijna geen omkijken naar hebben.
20 June 2022
Davy van Huizen
Dirksland
Prima advies en uitleg, vlotte afhandeling
Ik heb nu een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Albert van Erk (Okee Advies) en steeds tot volle tevredenheid. Hij geeft goed advies, is vlot in het uitzoeken en communiceren en legt alles helder en duidelijk uit.
Ik beveel hem van harte aan!
18 April 2022
Erika
Spijkenisse
Goed en duideliijk advies
Wij hebben afgelopen jaar onze hypotheek door Albert van Erk laten omzetten en dat heeft hij tot volle tevredenheid geregeld. Alles werd door hem zeer helder uitgelegd ondanks dat het door corona niet mogelijk was om persoonlijk contact te hebben. Tevens heeft hij in overleg met ons naar reeds lopende verzekeringen gekeken en waar nodig geadviseerd.
18 April 2022
Hans
Dordrecht
Goed advies, vriendelijk en geduldig
Voor de 3e of 4e keer gebruikt gemaakt van de diensten van OkeeAdvies. Niet alleen de verzekeringen maar ook 3x een hypotheek via Albert afgesloten. En er werd zelfs een aannemer voorgesteld waar we ook heel blij mee zijn. Van alle markten thuis dus.
Anke
Papendrecht
Goede advies en vlotte afhandeling
Aangenaam
Marianne
Spijkenisse
Vakmanschap tegen schappelijke prijs
Snelle en zeer zorgvuldige advisering en haalt alle zorgen uit je handen!
John
Klaaswaal
Zeer positief
Okee advies heeft mij heel fijn en snel aan een hypotheek geholpen
Ben zeer tevreden
Dankjewel
Willy
Warme ervaring
Ik voelde mij begrepen tijdens het proces en het contact was altijd warm en helder. We hadden wat haast ivm de geboorte van onze kleine dus niet alles ging helemaal volgens planning. Uiteindelijk was alles piccobello geregeld!
Buck
Schoonhoven
Goed bereikbaar en klantvriendelijk
Goed bereikbaar en klantvriendelijk
Ahman Dhondai
DORDRECHT
Snelle, open en heldere communicatie m.b.t afsluiten hypotheek
Albert is een fijne en goede gesprekspartner die altijd op zoek is naar oplossingen. Het heeft vele huizen geduurd waarbij we misgrepen, uiteindelijk toch ons plekje gevonden. Al die tijd heeft Albert voorwerk gedaan met heel veel geduld en uiteindelijk met een mooi resultaat. Ons huisje wordt nu gebouwd.
Bas Terlouw
Schoonhoven
Maakt beloftes waar. Geweldige voorlichting..
Zeer prettig contact. Komt aan huis. Beloofd niet meer dan hij kan waarmaken en maakt het vervolgens waar. Snelheid. Ruime keus geldverstrekkers die bij je passen. Lage rente. Goede voorlichting.
Marco
Dordrecht
Zou het een volgende keer weer doen.
Erg blij dat ik de financiële rompslomp uit handen heb gegeven aan OkeeAdvies bij de verkoop van m’n huis. Alles netjes geregeld, een hele zorg minder!
4 April 2022
Rita
Hoogvliet
Geweldig!
Wij hebben jarenlang gedoe gehad omtrent ons hypotheek, zoals zaken waar je de fout in kunt gaan als je niet goed op de hoogte bent over de hypotheekregels en vormen, simpelweg omdat je niet genoeg kennis van zaken hebt hierover. We zijn er ook van overtuigd dat je begeleiding moet hebben van een goede en serieuze hypotheekadviseur.
Via OkeeAdvies hebben wij een zeer proffesioneel adviseur ontmoet die ons alles goed heeft uitgelegd, zodanig dat ik het zelf ook weer begrijp. Wij hebben ons hypotheek omgezet en dat is nu beter dan ooit geregeld met goede mogelijkheden. Ik heb de communicatie en samenwerking met de hypotheekdeskundige als prettig ervaren. Djin staat voor je klaar, luisterd, is meedenkend, creatief, serieus en is ook nog prettig en Vriendelijk. Bedankt voor je deskundigheid! Kortom goed advies, prettige communicatie, professioneel en ons hypotheek is nu beter geregeld. Ongelofelijk fijn hoe we geholpen zijn!
2 April 2022
Leonora
Al 16 jaar ons vaste adviseur
We zijn inmiddels in ons tweede koophuis beland en hadden ook hier het beste advies gevraagd aan Paul Peeman. De uitleg van Paul is zeer helder en duidelijk en laat aan ons de keus hoe we de hyptoheek willen hebben.
Bij een eventueel derde koophuis gaan we zeker weer naar OkeeAdvies.
Ronald
Roelofarendsveen
Tevreden
Samen tot een oplossing gekomen
Nada
Rotterdam
Goede, fijne en duidelijke communicatie. Paul is een topper!
Van begin tot eind prima verlopen. Was ook een wat gecompliceerde case uiteindelijk maar door een beetje verder te denken, zijn er uiteindelijk goed uit gekomen.
Remon
Brielle
Duidelijk, snel en deskundig advies
in 2013 hypotheek afgesloten en in 2021 overgesloten incl. bouwdepot t.b.v. verbouwing.
Ik vind het fijn dat we 1 maal per jaar gebeld worden om te overleggen of de hypotheek nog actueel is.
10 March 2022
Jaco
Kinderdijk
Duidelijk en Snel
Makkelijk een afspraak te maken, komt thuis ook in de avond. Snel advies en de hypotheek was snel geregeld. Geen moeilijke praat maar duidelijke taal.
17 February 2022
Lucas
Bleskensgraaf
Top geregeld !!
Goed bereikbare verzekerings agent.
Afspraken werden goed nageleefd.
Aanvragen verliepen vlot.
Goede adviezen !
Prima kennis van zaken op veel gebieden .
Tot einde toe service van dhr. van Erk.
15 February 2022
Robert
Wat mij betreft mag de score ipv, 9,6 naar een 10 gaan
Er is voldaan aan al mijn wensen en meer.Buiten dat kan ik ook altijd mijn vragen stellen(als nodig)
Aanbevolen aan vrienden en kennissen , deze hebben dezelfde ervaring.
Hierbij wil ik vooral de loftrompet steken voor Albert van Erk!
11 February 2022
maria
Review overzicht
Positief sentiment99%
Heeft een totaal van 98 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Over OkeeAdvies
OkeeAdvies Voor jouw hypotheek en ander financieel advies.
– Jouw wensen staan centraal – De scherpste rente tegen optimale voorwaarden – Keuze uit een breed scala aan geldverstrekkers – Alles onder één dak: hypotheken, verzekeringen, leningen en (ver)koopondersteuning – Persoonlijke benadering