Filters

10

keurige schutting, mooi geplaatst

De tijd van: er komt een mannetje kijken/meten/offerte/plaatsen is voorbij. Daarom vond ik het erg spannend of het allemaal wel goed zou komen. Ik heb alle mails goed doorgelezen, gezorgd dat de voorbereidingen getroffen waren zodat ze de schutting konden plaatsen. Bij elk belletje of mailtje van mijn kant werd steeds vriendelijk en correct gereageerd. De schutting staat en ziet er mooi uit. Misschien moet ik er maar gewoon aan wennen dat de tijd veranderd is en dat het dan ook goed komt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles naar ons zin

Keurige plaatsing

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

Afgelopen vrijdag door 2 heren van Alex Systeembouw een schutting laten plaatsen. Zeer vakkundig en snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super snel

Schutting was erg snel geplaatst, binnen 4 uur hadden ze 25+ m aan schutting met poort staan. Hier en daar is het wel dat de planken 'kijkgaten' hebben. & Sommige schuttingdelen zijn iets "opmaat" gemaakt waardoor de latten ruimer uit elkaar staan en dus met de 19latten een duidelijkere kijksleuf naar de buren creëert. Maar verder heel netjes geplaatst, we zijn super blij met de schutting!

 • Aanbevelen? Ja
7

Netjes en snel geplaatst maar personeel was toe aan vakantie

Over het geleverde werk zijn we zeer tevreden. Alleen 1 van de vakmensen was zwaar toe aan vakantie denk ik. Begon bij de eerste wortel al over extra kosten (wat hij in eigen zak steekt) en dat de tuin 1 grote zooi was, terwijl het achteraf reuze mee viel want we hadden alles netjes weg gehaald en de schutting binnen 4 uurtjes stond. Vind dit niet de manier om met klanten om te gaan.

 • Aanbevelen? Nee
8

Zeer netjes geplaatst

De omheining is zeer netjes geplaats! 1 minpuntje vind ik wel dat ze ervoor eens mochten komen kijken dat had alles van in begin wat duidelijker geweest

 • Aanbevelen? Ja
8

Prims

Goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet tevreden

Geachte , ik ben tevreden van het geleverde werk maar niet van u personeel zo boertige mensen heb ik nog niet meegemaakt en dan nog niet te spreken van het extra geld ok maar de manier waarop mijn mannen hebben geholpen waar ze konden ze kregen ook drinken en dan zo afdwingen niet iedereen heeft zomaar effe *** euro op zak !!! En dan nog zeggen dan breken we de boel af !ikzal d U firma zeker niet aanprijzen bij andere mensen .Mvgr manuela

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima

We zijn heel erg blij met de schutting, er werd zich fijn aan de afspraken gehouden wat tegenwoordig heel belangrijk is, dus bij deze heel hartelijk bedankt .

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit en hele nette service

Zeer goede en nette service. Alles heel correct geplaatst en afgehandeld! Zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Prima

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en nette en goede levering

Volgens de site moesten werd er over een levertijd 6 tot 8 weken gesproken. Aangezien nog wat werk hadden om de locatie waar de schutting zou moeten komen vrij te maken hadden wij de vraag gesteld wanneer de levering exact plaats zou vinden. Tot ons genoegen bleek dit binnen twee weken na de order te zijn, hierdoor hoefden we niet lang te wachten op onze nieuwe schutting. De levering was netjes en snel en ook het geleverde werk door de heren was na onze mening meer dan voldoende. Tijdens het plaatsen van de schutting kwamen de heren toch nog wat kleine problemen tegen welk na overleg netjes werden verholpen. Wij zijn tevreden met het eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Makkelijk afspraken te maken, komen op de afgesproken tijd en leveren goed werk. Aardige medewerker!

 • Aanbevelen? Ja
1

Nooit meer dit bedrijf!

Dat is hoe ik er op terug kijk. Op de website staan mooie foto's maar dit is absoluut niet representatief voor de kwaliteit die je zelf krijgt. De prefab houten schuttingen die meegebracht worden zitten scheef in elkaar en de schroeven zijn slordig geplaatst en veel schroeven steken uit of zitten te ver op de rand waardoor het hout is gespleten. Tijdens het plaatsen is het werk door inhuur personeel zo snel mogelijk afgeraffeld om zo snel mogelijk naar de volgende klus te kunnen. De foto's spreken voor zich denk ik (zie Google review), dit is nog niet eens alles wat er fout is gegaan. Gelukkig had ik nog niet alles betaald waardoor men diverse keren terug moest komen en moeizaam wat restpunten zijn opgelost. Uiteindelijk heb ik de laatste punten die niet goed waren zelf maar opgelost voor zover dat nog mogelijk was. Want Alex Systeembouw was gewoonweg niet in staat om bijvoorbeeld iets in verstek af te timmeren. Heel erg slecht. Ik had liever een positieve review geschreven maar ik kan het niet mooier maken dan het is. Een grote teleurstelling en een hoop ergenis, dat is mijn persoonlijke ervaring met Alex Systeembouw.

 • Aanbevelen? Nee
8

Prinma

Onze ervaring met Alex Systeembouw is goed. Onze vragen werden steeds snel beantwoord. De plaatsing van de schutting was binnen redelijk korte termijn en de schutting ziet er prima uit. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie schutting

Zeer mooie schutting. Vlot gezet en goede vakmensen. Uitstekend en niet duur. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super tevreden

In een woord, SUPER

 • Aanbevelen? Ja
9

Het overtreft ons volste idee erover

Zeer goede kwaliteit, super netjes geplaatst met goede adviezen en luisterend wat een klant wilt. Zeer goede afspraken en altijd netjes gecommuniceerd. Ik heb de tuin met 2 buren gedaan waarvan ik alles regelde maar kreeg complimenten voor het bedrijf omdat ze zeer klantvriendelijk gewerkt hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Prima and goed geholpen, schuttingen zien er mooi uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geregeld en duidelijke communicatie

Alles was goed geregeld en de communicatie is duidelijk van wat je kunt verwachten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Er staat een mooie schutting in de tuin en is netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Ik zeer tevreden over Alex Systeembouw. Snelle plaatsing en Top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en zorgvuldig

Ze waren op tijd en hebben goed werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorbereidende service per mail, goede plaatsing en vriendelijk personeel.

Prima bedrijf dat contact heeft per mail. Dat is iet wat afstandelijk. Bij wel telefonisch contact netjes te woord gestaan. Plaatsing van schutting verliep vlot en naar verwachting. Zeer tevreden met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede ervaring en een aanrader.

Zowel bij de voorbereiding als de plaatsing zeer vriendelijk als zeer goede behandeling. Bij de plaatsing de werkers zelf bijna moeten dwingen om regelmatig wat fris te drinken bij de hoge temperatuur. Werd flink doorgewerkt en op enkele vragen kreeg ik goede en vriendelijke uitleg. In een woord TOP.

 • Aanbevelen? Ja

Over Alex Systeembouw

Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen. Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen. Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden. U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren. Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd