Laden reviews...
40 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke communicatie, vakmanschap en vriendelijk personeel. De meeste projecten verlopen betrouwbaar met een goede samenwerking. Enkele opmerkingen gingen over prijsafspraken, maar de algehele indruk is positief.
Ondanks de vertraging in tijd (t.g.v. weersomstandigheden 35 graden, een vriendelijke medewerker die mijn schutting alleen heeft geplaatst naar volle tevredenheid.
24 June 2026
Maarten
Helmond
Zie boven
20 June 2026
Jan
Beverwijk
Snelle reactie na aanvragen van de offerte en planning. Alles makkelijk en duidelijk omschreven. Snelle plaatsing en aardige vakkundige monteurs!
9 June 2026
Stefan
Blerick
Schutting is alleen gezet dkkr een jongeman. Hjj heeft dit kundig en snel gedaan. Wij zijn erg tevreden. Ook de duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en klantencontact is gewoon goed. Zoals t overal zou moeten zijn. Je wordt goed te woord gestaan en op mails wordt ook snel gereageerd. Dank jullie wel.
9 June 2026
Danielle
Eindhoven
Goed werk geleverd
Jo
Sittard
Op korte termijn mijn op maat gemaakte poort gezet. Vriendelijke en vakkundige man.
Marcel
Venlo
Ben zeer tevreden ziet er zeer goed uit en de mannen die de schutting plaatsen waren top alles netjes achter gelaten
Math
Tegelen
Ik vond vooraf betalen toch wel een dingetje. Alles ging via de mail en het blijft dan toch spannend. Alles is goed gekomen. Netjes op tijd, vriendelijke jongens en de schutting is netjes geplaatst.
Tamara
Heeswijk-Dinther
Wij zijn goed ontvangen toen we gingen kijken, en hebben snel de beslissing gemaakt met Alex Systeembouw in zee te gaan. Het was wel een beetje lastig om precies te omschrijven waar de schutting precies geplaatst zou gaan worden, want komen kijken is tegenwoordig niet meer, mits je er fors voor moet betalen. Wij hadden begrepen bij het eerste gesprek dat de betonmortel bij de prijs zat inbegrepen, dat bleek later niet zo te zijn, en hebben we die zelf geleverd. Verder snelle levering en plaatsen was in een halve dag gebeurd. We zijn ook zeer tevreden over de 2 mannen uit Helmond die nog geen tijd hadden voor koffie, en super goed werk hebben geleverd. Nogmaals dank hiervoor.
29 April 2026
Marjo en Rob
Heythuysen
Alles naar wens zoals afgesproken
23 April 2026
Wim
B
Afspraken goed nagekomen en prima werk verricht en hard werkende bouwers.
12 April 2026
Jan
Maastricht
Ik heb wederom een goeie ervaring met Alex Systeembouw!
10 April 2026
Monique
NIJMEGEN
Super aardige mensen die de schutting kwamen plaatsen Ook goed meedenkend met de wensen die wij hadden Echt een aanrader!!
10 April 2026
Rody
Nieuwegein
Goede en heldere communicatie met het kantoor. Schutting is gezet door team Bart. Hardwerkende vakmannen, aardig en meedenkend. Kortom, dik tevreden!
9 April 2026
Ron Van der Goor
Grathem
Deze montage mensen zijn een visite kaartje van de firma. Zeker senior is een vakkundig persoon welke meedenkt met de klant.
5 March 2026
Dick
Nieuwegein
Goede service, heel duidelijk en vriendelijke medewerkers
6 February 2026
Amaury
Veghel
Snelle reactie vanuit kantoor, voldoende informatie aan de voorkant. Monteurs vriendelijk, netjes en bekwaam.
12 December 2025
Frank
Maastricht
In overleg vlot en netjes gewerkt.
3 December 2025
Hooijmans
Oosterwolde
Schutting besteld Toen de voorwaarden gelezen en dacht zit!!!!! 35cm werkruimte en 70 cm diep. Mijn tuin ligt al 60 cm hoger dan mijn buren dus heel veel aarde afvoeren en planten verwijderen. Mijn buren zijn al 70 plus en ik al 55 plus. Dus een groot gedeelte gedaan, En vervolgens maar hun gebeld is dit goed zo want nog 70 cm de grond in was onmogelijk voor mij. Maar was goed zo, Schuttingbouwers waren vriendelijk en snel, nergens een probleem van makend. Nu staat er eindelijk een prachtige schutting. Vooruit betaling vond ik ook een probleem maar als ik de reacties lees van mensen die niet betalen omdat er schroefjes scheef zitten geef ik ze achteraf groot gelijk
21 November 2025
Eric
den haag
Alles was goed geregeld van bestelling tot plaatsing
21 November 2025
Meulendijks
Meijel
Fijn.
Ronnie
Deurne
Voor mij een schutting geplaatst van 50 meter lang. Alles klaar in anderhalve dag. En wat belangrijk is, ze staat keurig recht en waterpas. Zeker een aanrader.
Theo
BAARLO LB
Mooie schutting geworden
Riny
Harskamp
Het plaatsen ging allemaal prima, hierover geen klachten. Alleen in de voorbereiding verliep niet alles soepel in eerste instantie. Daarna is wel alles goed gekomen
24 October 2025
Sidney
Tegelen
met alex systeembouw heb ik goed samengewerkt.duidelijke afspraken kunnen maken mbt levering en plaatsing. de nieuwe schutting staat er netjes bij
19 October 2025
Rob
Deurne
Al meer dan 20 jaar is ons bedrijf gespecialiseerd in het maken en plaatsen van schuttingen.
Op deze manier kan iedereen zelf bekijken wat de mogelijkheden zijn en dus ook zelf een schutting samenstellen.
Wij maken vrijwel alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij u bij iedere offerte een scherpe prijs aanbieden.
U kunt kiezen uit houten schuttingen, beton schuttingen hout beton schuttingen, groen schuttingen etc. Al onze schuttingen zijn in verschillende uitvoeringen te leveren en te combineren.
Mocht u een leuke combinatie hebben gemaakt en vraagt u zich af wat de kosten zijn, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wilt u het product bezichtigen dan is dit ook een mogelijkheid, wij hebben namelijk in onze showroom diverse opstellingen gepresenteerd staan.
Tiendschuur 18
5768 SB Meijel